lubuskielotnisko 15.02.06, 01:21 z prośbą o wyjaśnienie wątpliwości. link: lubuskielotnisko.blox.pl/resource/port_list.pdf _______________ lubuskielotnisko.blox.pl -nowa strona o porcie lotniczym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: List do K.Marcinkiewicza w sprawie lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:53 O lotnisko to powinien dbać ten kto nim zarządza a nie poseł, premier czy jeszcze ktoś inny, kogo w Warszawie, nawet pochodzącego z tych rejonów obchodzi to co się tutaj dzieje, A ta niby deinformacja uprawiana przez PPL, chyba sam nie wiesz co piszesz A wiesz dlaczego premier wypowiada się na temat lotniska w Łodzi czy Rzeszowie, dlatego, że tam są sprawni działacze, którzy myślą o rozwoju regionu przy wykorzystaniu potencjału tych portów, A poza tym szczerze wątpię, czy list ten dotrze do rąk premiera, najprawdopodobniej utonie wraz z inna mało ważną korespondencją a nawet jeśli dotrze to na pewno nic się nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo kolo Re: List do K.Marcinkiewicza w sprawie lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:26 babimojskie lotnisko niczym wrzówd na d..ie nikomu nie potrzebne, a jak może przyjąć każden samolot to niech przyjmie miga w rynsztunku i niech skończy się bujda na resorach o tej inwestycji... \Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent A propos ILS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 10:14 Kolego Fularz, przyjmijcie wreszcie do wiadomości i przestańcie rozpowszechniać bzdury: ILS jest bardzo przydatny, ale nie niezbędny do przyjmowania tych czy innych samolotów. Lotnisko w babimoście i bez ILS może przyjąc opraktycznie każdy samolot. Tłumaczono Ci to tysiące razy, której częsci powyższego zdania nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
karolekk_lat_9ipol Re: A propos ILS 15.02.06, 10:30 az mi dech zaparlo. co za obluda i hipokryzja. rozwalacie nam szpitale,kradniecie instytucje ,blokujecie KRS,jeszcze nie ucichla afera z biblioteka a wy juz smiecie prosic premiera o pomoc ????? na dodatek,zeby bylo smiesznie o pomoc w zaspokojeniu waszych chorych ambicji,na ktore trwonione sa wspolne, wojewodzkie miliony???????????????? nie,no tego jeszcze nie bylo jak swiat swiate. trzeba miec tupet i byc wyjatkowo bezczelnym..... p.s napisz kolego elaborat do zycha,on tyle wam "zalatwil",zna tylu kolesiow wiec zapewne i z tym se poradzi. pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: południowiec Re: List do K.Marcinkiewicza w sprawie lotniska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:55 Teraz już wiem dlaczego "ekonomia" w naszym kraju właściwie nie istnieje. Tylko cuda i tylko cudem jakoś to wszystko się kręci. Babimost drugim portem Poznania !!!??? O mój Boże, a gdzie tu ekonomia mój drogi Adamie ?Dodatkowo nabijać pociągiem lub samochodem kilometry z Poznania +/- 100 km., aby przewieść towar lub pasażerów, gdy pod bokiem jest Lawica z ogromnym potencjałem i terenem do rozbudowy. To co napisałeś pozbawione jest sensu i ni jak nie pasuje do ekonomusty. Położenie Babimostu dobre byłoby dla aglomeracji miejskiej zamieszkałej przez co najmniej 500 tys.m-ców i ponad w promieniu kilkudziesięciu kilometrów oraz przy dużym zainteresowaniu nie tylko władz, ale też chętnych do przyjazdu w te strony . Jeżeli chodzi o zainteresowanie lotniskiem, to oprócz Z.G nikt więcej chyba się tym nie interesuje ? Zleć Adasiu na ziemię i nie bujaj w obłokach, ekonomia to liczby i jeszcze raz liczby, a po nich czyny, Oczywiście gdy owe liczby wskażą zysk. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś