alex0108 04.06.06, 17:59 Czy ktoś z was słyszał o tym lekarzu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: dr. Bąkowski -Płock 04.06.06, 18:27 Nie jest to przypadkiem ten, co bierze dwie stówki za wizytę? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
wgra Re: dr. Bąkowski -Płock 06.06.06, 14:08 Nie .dr Bąkowski bierze za wizytę 50zł, za następne 30-40 Zł.Leczy głównie kompleksami,sam mowi,że homeopatia klasyczna,to dla niego wyższa szkoła jazdy.Używa aparatury BICOM i wahadełka za pomocą którego bardzo trafnie rozpoznaje alergie.Przetestowałam na swoim dziecku i dzieciach znajomych.Mojego synka bardzo ładnie wyprowadził z alergii na mleko,dobrał mu też odpowiednie mleko modyfikowane(recepta na mleko na 50% bez problemu a w mojej przychodni z laski na 100%).Myślę,że jest dobry wlaśnie w leczeniu alergii(BICOM + dieta+kulki) gorzej z innymi chorobami,choć diagnoza zawsze trafna w 100%.Obecnie ma za duzo pacjentow przez co moze poświęcić im za mało czasu do tego nekany telefonami przez co wizyty są takie rozerwane.Stosuje rózne metody teraz też ma jakiś nowy aparat.Pomogł wielu alergikom(myślę,ze wlaśnie w tym jest najlepszy) z przeziębieniami ,zapaleniami oskrzeli czy pluc gorzej,jeśli kulki nie przynoszą efektu przepisuje antybiotyk(ale nie nadużywa).Przeciwnik szczepień, w ogóle jest w porzo. Odpowiedz Link
kim28 Re: dr. Bąkowski -Płock 07.06.06, 19:50 Ja mam akurat nie najlepsze zdanie na temat tego lekarza - mało kontaktowy, nieprzyjemny, wizyta zawsze opóźniała się (trzeba czekać nawet 1,5-2 godziny pomomo wcześniejszej rejestracji), stosuje kilka kompleksow na raz. W leczeniu alergii mojego dziecka nie był zbyt skuteczny - 4 miesiące prowadził terapię i stan małej systematycznie pogarszał się. Zrezygnowałam i udałam się do innego lekarza:) Odpowiedz Link