qaz_ 21.11.02, 11:17 Janusz Baran, Janusz Lewicki i Maciej Kozłowski wiceprezydentami Z.G. (jeśli nie pomyliłem imion) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tusia251 Re: wickowie wybrani 21.11.02, 11:24 qaz_ napisał: > Janusz Baran, Janusz Lewicki i Maciej Kozłowski wiceprezydentami Z.G. > (jeśli nie pomyliłem imion) Lewicki to dyrektor zarzadu dróg publicznych czy cos takiego. Ale co do reszty? Aha którys z nich podobno dyrektor LOI. Kto wie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: wickowie wybrani IP: *.uz.zgora.pl 21.11.02, 11:28 a nie mialo byc ich dwoch? wiecie cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: wickowie wybrani 21.11.02, 12:09 Kozłowski to zastępca dyrektora LO nr 1 Baran z RIO Lewicki z zarządu dróg publicznych. A teraz zgadujcie kto czym sie będzie zajmował:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny_wyborca Re: wickowie wybrani IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 12:17 tusiu Naprawde musisz zgadywac? A bo to takie logiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: wickowie wybrani 21.11.02, 12:29 Gość portalu: inny_wyborca napisał(a): > tusiu > > Naprawde musisz zgadywac? > A bo to takie logiczne... Nie musze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: wickowie wybrani IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 21.11.02, 12:45 No cóż jesteśmy po "konkursie" zorganizowanym przez Panią Prezydent.I zaczynamy od T.K.M. Pan Janusz Lewicki związany z radykalną prawicą.Nieudacznik decyzyjny w GDDKiA zostaje pierwszym po "Bogu" w UM. Nic gorszego nas mieszkańców spotkać nie mogło.To wyjątkowy "fachowiec",co prawda na drogach chyba się zna, ale dalej jedna wielka pustka."Fachowiec" bez uprawnień projektowych,posiada tylko wykonawcze i do tego waskozakresowe/budownictwo drogowe/.Wyjątkowo nielubiany przez swojch byłych kolegów i współpracowników.Często uciekał się do podsłuchów,/nie tylko pod drzwiami/,nagrywania rozmów,kserowania dla swoich potrzeb ważnych dokumentów w celu szatażowania osób które mu się przeciwstawiły.Pana Bambrowicza posądzano o "branie",Janusz LEWICKI to dopiero potrafi.Mam skromną nadzieję że tą wiedzę i umiejętności Pan wiceprezydent przeniesie do UM."BOŻE WYBACZ IM BO NIE WIEDZĄ CO CZYNIĄ" Odpowiedz Link Zgłoś
qaz_ Re: wickowie wybrani 21.11.02, 13:00 Ja bym wolał takich: A. Schwarzenneger - rzecznik prasowy + bezpieczeństwo F. Beckenbauer - sport + kultura G. Soros - finanse B. Gates - przemysł No ale jeśli ich kandydatury odpadły to trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: wickowie wybrani IP: *.uz.zgora.pl 21.11.02, 13:13 qaz_ napisał: > Ja bym wolał takich: > A. Schwarzenneger - rzecznik prasowy + bezpieczeństwo > F. Beckenbauer - sport + kultura > G. Soros - finanse > B. Gates - przemysł > No ale jeśli ich kandydatury odpadły to trudno no i przepadli w konkursie... Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: wickowie wybrani 21.11.02, 13:27 Czekamy na opisy pozostałych kandydatów. Kto ich zna? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: wickowie wybrani 21.11.02, 14:20 Lukasiewicz będzie "oświecony" i nie atakuje poprzedniej władzy?????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś