uzetka 29.11.02, 13:05 szukam dobrego prawnika w Zielonej Górze, który pomógłby mi przeprowadzić rozwód z moim mężem. Gdzie mam go szukać. Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inny_wyborca Re: szukam prawnika IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 14:57 tusiu A czemu Listowskiego nie zaproponowalas? Prawnik to przeciez... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: szukam prawnika 29.11.02, 16:34 uzetka napisał(a): > szukam dobrego prawnika w Zielonej Górze, który pomógłby mi przeprowadzić > rozwód z moim mężem. Gdzie mam go szukać. Pomóżcie. Chcesz się dzielić czy wydoić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bin2 Re: szukam prawnika IP: *.uz.zgora.pl 29.11.02, 18:39 uzetka napisał(a): > szukam dobrego prawnika w Zielonej Górze, który pomógłby mi przeprowadzić > rozwód z moim mężem. Gdzie mam go szukać. Pomóżcie. Bardzo celna uwaga przedmówcy: jeśli wydoić - polecam Panią Kościk na Jedności bodajże 5. Jak po ludzku - to samemu można się dogadać, nie trzeba adwokatów do rozwodu. Odpowiedz Link Zgłoś