ii3 07.03.06, 20:30 A jakich kandydatów ma PiS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edfr Danielak wstydu sobie oszczędz IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.03.06, 20:52 Kim był teść Danielak ? A co z Brachmańskim ? Na jakie miejsce go SLD szykuje? Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon 07.03.06, 21:42 stawiam na młodych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 21:50 JA TEZ STAWIAM NA MLODYCH, KUBICKI MOIM ZDANIEM JEST OK PROSZE ZOBACZYC CO ZROBIL Z POLIKLINKIA - POSTAWIL JA NA NOGI I TO OSTRO WYPROWADZIL Z DLUGOW JEST NIEZLY NIE BOI SIE WYZWAN I STARSZYCH KOLEGOW Z "BRANZY" NAPRAWDE NIE TO SLD JAK WIEKSZOSC MYSLI - PRZYJZYJCIE SIE TEJ OSOBIE JA STAWIAM NA TEGO PANA Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon 07.03.06, 21:53 ja generalnie stawiam na młodych, stare pokolenie już pokazało jak nie należy rządzić , w innych partiach też już czas przewietrzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: SLD ma czelnosc wystawiac kogos???? IP: *.ztpnet.pl 07.03.06, 22:05 Tak w sld saaaaaaaaaami mlodzi. baaaa nawet przewodniczacy to tez mlody chlopina. Tylko ze rzadzi stara gwardia. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: SLD ma czelnosc wystawiac kogos???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:21 Ale trzeba dac szanse mlodym zeby ta partie odmlodzili chociaz to bedzie trudne. Na prezydenta miasta widze mlodego faceta - Kubickiego. Naprawde mnie powalilo jak postawil ta poliklinike na nogii i ze sie nie boii tych wlasnie satrych dzialaczy i do tego jeszcze wziol stolek przewodniczacego sld w momencie gdzie w kraju wszyscy moiwli zle o sld i ono dolowalo - moim zdaniem odwazny i zdecydowany menadzer ekonoista POLITYK - naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maw Re: SLD ma czelnosc wystawiac kogos???? IP: *.ztpnet.pl 07.03.06, 22:26 STOP... czerwonemu ludowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boch Re: SLD ma czelnosc wystawiac kogos???? IP: *.ztpnet.pl 07.03.06, 22:52 paweł to zapewne Kubicki,który sam sobie na forum w dupę wchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: SLD ma czelnosc wystawiac kogos???? IP: 157.25.31.* 08.03.06, 10:33 Kubucki-niezy facet. Niby cos robi w tej poliklinice, ale czy to jest max. tego co mozna naprawic??? Oj..wydaje mi sie , że nie!!! Poza tym..taki czysty to on nie jest, bo jeszcze niedawno, przed wyborami do sejmu i senatu grał razem z Owocem - z tego co wiem, to był wciągnięty w stworzenie hospicjum w sulechowie i co???Teraz jakos cicho i z hospicjum i z kubickim, czyzby się wycofał???? Wydaje mi sie , ze tak zrobil, a to dlatego, że chce byc czysty... ze względu na kandydowanie na prezeydenta, a kto graz z Owocem , to nie może byc cZysty....bo jaki jest Owoc każdy wie...a kto z nim przestaje -taki sam sie staje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak nie Re: SLD ma czelnosc wystawiac kogos???? IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 09.03.06, 12:59 No w sumie...cholera może on jeszcz dziadka w Wermachcie miał??? A że poliklinikę postawił na nogi ...no przecież mógł z tego zrobic klinkikę o światowej renomie, ale mu się nie chciało bo czerwony, a jak wszystkie mocherki wiedzą, każdy czerwony to leń i złodziej. No i oczywiście pacynka z niego bo za nim starzy stoją. No to trzeba wybić wszystkie partie gdzie członkowie są starsi niż lider. No ja to w sumie też nigdzie nie móglbym startować...przyznam się byłem kiedyś ministrantem, ale wystapiłem, bo jeszcze by mie kto z Biskupem Paetzem połaczył..... i wstyd w rodzinie. Ludzie zamiast głupoty pisać w godzinach pracy..do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender do pawla: kubicki nie jest z SLD?!? 08.03.06, 09:26 nie boi sie starszych kolegów z branży?!? co ty pleciesz chłopino... jak LSD da poparcie to bedzie chłopiec chhodził na uwięzi jak trza i wsio budziet w porządku w partii... popatrz na ... no przewodniczący SLD, ten młody.... jak mu tam... ten łepek, co czyta z kartki, a jak czasem mówi coś z głowy, to brzmi jak Gomułka... aaa Olejniczak a drugi Napieralski - taki mały socjalistyczny volksdojcz tak swoją drogą oni są tak mocno za marszami równości i wyzwoleniem seksualnym... że aż sobie pomyślalem, że jest w POlsce kolejnych "dwóch takich..."... ci nietylko kradną ale robią to trzymając się za ręce z romantycznym wyrazem twarzy.... bueeeeeuuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peer Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.ztpnet.pl 07.03.06, 22:30 PiS wystawi pewnie jakiegoś starego pierdziela z PC.Lubuska pisała ,że niejaki Perczak.Kto to qrwa jest?U nich domiuje geriatria.Zreszta w SLD też.Taki Bochen n.p.Nadzieja w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.ztpnet.pl 07.03.06, 22:56 Tak nadzieja w PO Bachalski dysygnuje jakiegos gorzowskiego konia trojanskiego na prezydetna ZG Kazio jak bedzie mial chumora to dla jaj przenajswietrza i ZG znowu na 4 lata udupiona zostaje PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.06, 17:17 zg. Proszę Cię nie mieszaj do tego Gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NANUK Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.centertel.pl 07.03.06, 23:32 WON Z KOMUCHAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz.z.SLD Basta, czerwone parszywce. Dosc juz,won z miasta! IP: 206.54.158.* 08.03.06, 04:16 Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Czerwone scierwo jeszcze pobekuje... 08.03.06, 07:25 No, no...jestem pod wrazeniem...Buuuuuhahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Czerwone scierwo jeszcze pobekuje... IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 09:26 cóż, widać jaką opcję prezentujesz, szczyt kultury osobistej.... dla mnie to zwykłe chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender ixi: Oczapkowski to kultura pełną gębą - ucz się!! 08.03.06, 09:31 to że mówi prosto z mostu to nie chamstwo tylko prawdomówność. Jak ktoś jest sk...syn, złodziej i pierd...ny ubek - to nie mów o nim, że delikatnie rzecz ujmując "kandydat sie nie nadaje" tylko powiedz wprost - wypierd...aj gościu!! miej jaja, lub bardziej oczytanie - oczy i patrz nimi na świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: ixi: Oczapkowski to kultura pełną gębą - ucz IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 09:53 Coś mi się wydaje, że nie nauczono Cię w domu czegoś takiego jak dobre wychowanie. Informuję Ciebie, że mam jaja, ale również szacunek dla innych, czego jak widać Tobie i Oczapkowskiemu brakuje. W sumie nie zaskakuje mnie to, słysząc jak wyraża się dzisiejsze społeczeństwo, gdzie najchętniej stosowanym przerywnikiem jest ku..a, to można tylko ubolewać nad zdziczeniem obyczajów... nie pałam przyjaźnią ani do czerwonych, ani do czarnych, ale przez myśl by mi nie przeszło, żeby używać takich zwrotów do określania ich. A co do nazywania kogoś złodziejem i ubekiem... Wiesz, że pomówienie jest karalne? jak masz na to dowody, to wyślij je do prokuratury, a nie wypisuj takich głupot na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender ixi: czy mam dowody ze SLD to złodzieje? buahahah 08.03.06, 10:11 w sumie to cię rozumiem... gdybym był z SLD, nie miał pomysłu na przyszłość, nie w głowie by mi była uczciwa praca, to też bym wywrotowców (czytaj: ludzi chcących rozliczyć SLD z grabienia majątku od lat) straszył pomówieniami i karalnością... popatrz na roszady stanowisk, jak starzy z SLD lądują na ciepłych posadkach... Brachmański, Pańtak, Bocheński... - a to wszystko z naszych podatków skoro ci to nie przeszkadza, to widać że masz w tym interes, lub sam czerpiesz z tego korzyści... lub czasopisma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: ixi: czy mam dowody ze SLD to złodzieje? buah IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 11:15 umiesz czytać? ze zrozumieniem? przecież napisane było, że nie popieram ani czerwonych, ani czarnych. ja mam pomysł na swoją przyszłość, pracuję uczciwie, zaś skoro twierdzisz, że nie - to może sam tak robisz. w końcu mierzymy ludzi swoją miarą, prawda? zresztą rozmowa z Tobą jest poniżej mojego poziomu, a czołganie sie po ziemi nie przystoi mojej osobie. to tyle, życzę (nawet Tobie) miłego dnia:) aha, interesów ani korzyści nie mam z tego żadnych, to tyle, gwoli wyjaśnienia pozostałych niejasności. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender ixi: już rozumiem - ty pojęcia mylisz... 08.03.06, 13:47 Jeśli chodzi o dobre wychowanie, jakie wyniosłem z domu - to nie martw sie... i nie przejawia się ono pisaniem Ty, o Tobie, Jemu z dużej litery - tylko faktem, że przy goleniu bez wstydu patrzę w lustro, a jak ktoś mnie olewa, to nie mówię, ze deszcz pada - to raz dwa - szacunek dla innych - już Oczapkowski wyjaśnił, ze na szacunek sobie trzeba zasłużyć. Od siebie dodam, że szacunek w nas obu (Oczapkowski i ja) do ludzi istnieje - jak taki Brachmański czy Bocheński przyjdą i powiedzą, ze są głodni - jestem pewien, że nie odpędzimy ich kijem tylko damy pajdę z serem, bo tak po prostu po ludzku wypada... dopiero potem poszczujemy psami ;-) a że przyjdą głodni, jak ich na zbity twarz wyrzucą z ciepłych posadek - to jak amen w pacierzu trzy - rozmowa na Twoim poziomie - nie bardzo kumam, o jaki Twój Wysoki Poziom chodzi... skoro nie pozwala ci nazywać rzeczy po imieniu... w mojej rodzinie poziom jaki jest, taki jest, ale jak ktoś wydaje państwowe pieniądze na prywatę (np. wyjazd Fedki do Chin w poszukiwaniu inwestorów, czy kilka milionów utopionych w lotnisko w Babimoście, żeby sie mógł SLD poseł spić jak ś...nia i narzygać na fotel... o Aquarenie i wyprowadzeni u terenu miejskiego przez Listka do kolegi Jarząbka to już nie wspomnę) - to w mojej rodzinie sie to nazywa złodziejstwo. Rozumiem, że im "poziom" rośnie, tym mniej w tym złodziejstwa, tak? Gratuluję CI ( ;-) ) tego poziomu, a Tobie radzę pomyśleć, bo: - wypisywanie takich pierdów o wychowaniu to po prostu cholerny nietakt przy skali złodziejstwa SLD, - zapychasz neta, a do tego: - jak se robię przerwę od pracy to chce coś NA POZIOMIE poczytać, a ty mnie zmuszasz do tłumaczenia jak krowie na rowie, że 2x2=4 maxtender PS Tego "krowie na rowie" to nie bierz personalnie do siebie, to taki potocznie używany zwrot na niższym od Twojego poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: ixi: już rozumiem - ty pojęcia mylisz... IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 13:58 może poczekamy do wyborów i zobaczymy jakie brudy zosaną wyciągnięte? i kto faktycznie zasługuje na nazywanie go złodziejem? ja tez patrzę w lustro bez wstydu. a na szacunek trzeba sobie po prostu zaslużyć, to fakt. tyle, że opluwając innych wystawiasz sobie swiadecwo. zaś zarzut zaśmiecania netu powinienes postawić również sobie, w końcu tez piszesz i ja także chcąc nie chcą muszę to czytać, choć czasami to nóż się w kieszeni otwiera. i wbij sobie do głowy, NIE PPOPIERAM ANI CZERWONYCH, ANI CZARNYCH. jak małymi literkami nie dotarło, to może teraz dotrze. a reszte forumowiczów przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender ixi: nie wiem jak Oczapkowski potraktuje SLD ;-) 08.03.06, 14:03 może on strzeli wpierw do SLDecjan ;-) bo se zdałem sprawe, że za niego pewne sądy publikuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: ixi: nie wiem jak Oczapkowski potraktuje SLD 08.03.06, 14:17 No ja tez pajde z czyms tam jak glodny ktokolwiek przyjdzie - nie zapytam z jakiej partii...Chocby to i sam bochen mial czelnosc prosic...To jest milosierdzie! A szacunek to troszke cos innego...A jak zje pajde to zapytam czy chce nastepna...Ale w ogole nie bede dyskutowal jesli to bedzie np bochen...Zjadl, podziekowal i wynocha prosic o pomoc kolesi - zlodzieji z sld... Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender Oczapkowski = polska Matka Teresa ;-) 08.03.06, 14:33 jak zje pajde, to zapytasz, czy chce następną?!? buahahahahah, wiedziałem, że w chłopie miłosierdzie do rodzaju ludzkiego, ale skalą i gestem nawet mnie zaskoczył ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: ixi: Oczapkowski to kultura pełną gębą - ucz 08.03.06, 10:20 No coz aby miec dla kogos szacunek to ten ktos musi sobie na to zapracowac...Juz nie czasy ze TRZEBA bylo sznowac sekretarzy i inne komusze dziadostwo z zsmp czy tez bandytow spod znaku pzpr ...A jesli ktos sie udzielal w tej bandzie skretynialych dzialaczy, to niemozliwe jest miec odrobine dla niego szacunku...Zreszta oni w ogole sie nie staraja aby pokazac ze sa warci tego...Postepuja tak jak kiedys ich nauczono... Jak mozna szanowac to cos co sie nazywa bochenski...?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_bez_druzyny Re: ixi: Oczapkowski to kultura pełną gębą - ucz 08.03.06, 10:34 To nic osobistego, ale u "was" na prawicy to chyba teraz trendy wieszać psy na wszelkich przystawkach:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 08:43 No co tam kubicki lepsza babka kiepska popierana przez pis i kosciól..... Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_bez_druzyny Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon 08.03.06, 09:26 Uczciwie i sprawiedliwie będzie, gdy PIS, który przecież otwarcie popierał Panią Prezydent, podda jej kadencje pod osąd wyborców. Wyborcy najlepiej zweryfikują czy rządy prawej i sprawiedliwej, pokrywały się z obietnicami przedwyborczymi komitetu PIS w Zielonej Górze. Wystawienie innej kandydatury świadczyłoby tylko i wyłącznie o pewnej schizofrenii politycznej zielonogórskiego PIS, nieuczciwości wobec wyborców i wotum nieufności w stosunku do własnych czteroletnich działań ukierunkowanych na wspieranie Pani Prezydent przez PIS. PS Czy zielonogórski PIS zrobi z własnego prezydenta kozła ofiarnego w imię tuszowania własnej niekompetencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanPiS Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 16:04 Ty lewy bez drużyny!Zaraz po wyborach Ronowicz wypieła się na PiS.Nie dotrzymała umowy koalicyjnej.Otoczyła się działaczami KSM,Akcji Katolickiej i innych gostków ze słynnej piwnicy ks. Kucharskiego.Co się więc łajzo czerwona dziwisz,że nie będzie ona ich kandydatem.Ronowicz nigdy nie realizowała programu PiS-u tylko swój własny,znaczy rodzinny.Wiemy,że wy czerwoni tylko czekacie,żeby PiS poparł Ronowicz,bo tylko z nią Kubicki ma szansę wygrać w drugiej turze wyborów.Ale tak nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lewy_bez_druzyny Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon 09.03.06, 12:11 A wiec jednak. "Fani" domagają się tuszowania przez PIS własnych niekompetencji- czyli, wszystko po staremu, co w rodzinie to nie zginie (w której?). Kto następny wypnie się na PIS zaraz po na maszczeniu "fanie PIS-u"? Nie wysilaj się...nikt, bo będzie miał takie same szanse jak ci, którzy myślą, że andrzejki w UM huczne będą obchodzić dwaj wickowie. PS "Co się więc łajzo czerwona dziwisz" daruj sobie...przebierańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad. Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.ztpnet.pl 08.03.06, 12:08 slugusy moskwy juz nigdy nie beda wladac zielona gora, ich polityczne decyzje , aby lizac tylki pisowi z goszofffa i nie dali kasy na remont stadionu zuzlowego, pograzyly sld w zh, czas oderwac czerwone ryje od koryta na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:09 Nigdy więcej LSD. Albo "starszaki" wymrą albo niech ta partia zapomni o moim głosie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 12:24 Pieski szczekają a karawana jedzie dalej. Kubicki na prezydenta. Przekonywanie oszołomów to strata czasu. Panie Oczapowski módl się Pan o darmowe szpitale i usługi medyczne, to może nie zapłacisz za niezbędny Panu przeszczep mózgu. A jak chcesz zobaczyć jak wygląda kolesiostwo, to odejdż od kompa onanisto forumowy i przestań tu wszytkich oblewać swoimi wydzielinami "intelektualnymi" i popatrz jak Polska wygląda i obsada stanowisk "kompetentnymi" działaczami w czerni. Rada ta dotyczy wszystkich wulgarnych i bezmózgich "komentatorów". A od waszej jaśnie panujacej Pani Prezydent będzie lepszy każdy.....Oczapowski na Prezydenta myśleć tam nie musisz...grunt, żebyś zdjęcia srającym psom potrafił robić. TAAAA Prezydentura w Zielonej Górze sięgnęła dna.....psie kupy fotografuje. Wstyd na całą Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:28 Mamy jednych z najgorszych radnych w Polsce. To nie wina Ronowiczowej (która imho i tak się nie spisała), że ta banda robi co chce i nie liczy się z nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski To nie psie kupy - to sld-upowcy..!!! 08.03.06, 12:47 Czy az tak niewyrazne te zdjecia...?! Ale faktycznie takie typy z takimi gebami z tego sld ze mozna pomylic z psia kupa... Wstyd na cala Polske...Oj czerwony, cos tam gdzies ci piszczy ale nie jestes w stanie pojac co i gdzie...Wyluzuj i nie ogladaj juz tych zdjec (takich obrazkow ale nie malowanych...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: To nie psie kupy - to sld-upowcy..!!! IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 09.03.06, 13:09 Można z czystym sumieniem powiedzieć, że wypowiedzi "czarniawych" kolegów prezentują ogólnie akceptowany w "prawych i sprawiedliwych" sposób prowadzenia dysput. Nawet nie chce mi się prawić tu morałów na temat szacunku i takich tam innych pojęc niezrozumiałych dla "prawdziwych Polaków". Powiem jedno jak tak czytam takie posty, to przechodzi mi powoli moja wiara w równość ludzi, przynajmniej na poziomie uczłowieczenia. Jesteście żywym dowodem na to, że wszystkie teorie dotyczące tego, że człowiek pochodzi od małpy są prawdziwe. Tylko za cholerę nie wiem od jakich małp wy pochodzicie, bo bezmózgich zwierząt w królestwie zwierząt nie ma. Ale to już temat do rozważań dla zoologów. Ja głosuję na Kubickiego, jeżeli wystartuje. Jeżeli nie wystartuje to poszukam kogoś w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: To nie psie kupy - to sld-upowcy..!!! 09.03.06, 13:37 Ej czerwony, a kto by cie sluchal...?! sld-upki i morale..???!!! To lepsze niz dowcip o Norrisie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afera Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.ztpnet.pl 09.03.06, 13:32 Wiesz czerwony,co mnie w was pociaga? lewa reka w mojej kieszeni, a prawa wykrecajaca nr policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 09.03.06, 14:55 Afera no co Ty??? Aż tak cię bierze na nasz widok??? Ręka w kieszeni...hmmm a co Ty tam robisz??? Chyba nie zabijasz życia?! No ale nawet jeśli, to jak narazie taka "aborcja" nie jest karalna i nie musisz na siebie donosić. A jak już dzwonisz...to chyba lepiej do pralni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afera Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.ztpnet.pl 09.03.06, 17:40 No i co czerwony, nie potrafisz czytac ze zrozumieniem! Odwracasz kota ogonem! To typowe objawy kociej grypy, panujacej w SLD. Trzeba was wszystkich izolowac od spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: SLD ma czworo kandydatów na prezydenta Zielon IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 10.03.06, 14:39 Pozoim tej dyskusji zaczyna sięgać czarnoziemu. Nie mam zamiaru zniżać się do starć słownych w których zwycięzca jest bardziej wart współczucia niż zwyciężony. Mój światopogląd nie pozwala mi również nabijać się z osób które wymagają opieki. Ludzie "sprawni intelektualnie inaczej" też mają prawo do wypowiedzi, nawet jeśli są to kretyńskie wypowiedzi. Jestem zdania, że polski system edukacyjny nie zawsze odnosi suksces, a w resocjalizację nie wierzę. Ja osobiście nie cierpię na potrzebę zabicia, zamknięcia, zniszczenia kogoś kto ma inny światopogląd niż ja, ale cóż najwyraźniej niektórzy ludzie nie mają w życiu nic innego niż nienawiść do innych ludzi. Kończąc z mojej strony "dyskusję" na tym wątku życzę powodzenia i sukcesu w leczeniu i wszelakich kuracjach które mogą Wam klepki w główce poukładać. Odpowiedz Link Zgłoś