patrycja9928 12.03.06, 10:39 2 WĄTEK. PROSZĘ O KONTAKT RÓWNIEŻ OSOBY KTÓRE MIAŁY PROBLEMY Z NAJEMCĄ LOKALU I JAK Z NIEGO WYBRNELI. I KTO EWENTUALNIE W Z. GÓRZE MÓGŁBY MI POMÓC W UPORANIU SIĘ Z ,,WŁAŚCICIELEM,, LOKALU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekny_i_bogaty Re: LOKAL 12.03.06, 10:43 Probemy bywają różne. Jaki to problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja9928 Re: LOKAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 14:21 problem np. z wyłączaniem prądu przez właścieciela Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: LOKAL 12.03.06, 16:07 Gość portalu: patrycja9928 napisał(a): > problem np. z wyłączaniem prądu przez właścieciela to poważny problem... proponuję znaleść sobie normalne warunki mieszkania tutaj się wyżej nerek nie podskoczy albo pogadać z gościem, "opieprzyć" przecież nie płacisz tylko za spanie ja bym się jednak wyprowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja9928 Re: LOKAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:15 JEST TO NAJBARDZIEJ OCZYWISTE ROZWIĄZANIE. ALE: PRZEWAŻNIE TAK JEST ŻE KIEDY SZUKASZ SZYBKO LOKALU TO JAK NA ZŁOŚĆ NIE MOŻESZ GO ZNALEŹĆ. A TAKI WŁAŚCIEL POTRAFI NACHODZIĆ CIEBIE NP. Z RODZINĄ, ŻE ROBI CI OGÓLNIE ŁASKĘ ŻE CI WYNAJMUJE LOKAL. ITD.... NAPEWNO ZROBIĘ JEDNĄ RZECZ. JAK SIĘ WYNIOSĘ TO WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA NAPISZĘ ADRES LOKALU, ŻEBY NIKOGO JUŻ NIE SPOTKAŁO TO CO MNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: LOKAL 12.03.06, 16:23 Opowiem Ci jak to wygląda z drugiej strony Niedawno sam wynajmowałem kawalerkę i szukałem ludzi odopwiedzialnych, i powiem Ci, ze trudno mi szło Przez miesiąc mieszkanie stało puste. Teraz jest już wynajęte.. ja np. nigdy nie przychodzę do tego mieszkania , chyba , że po kasę :) lub jak mnie wezwą sąsiedzi :( bo i takie mam doświadczenia. Jak widzisz są dwie srony medalu no i różni są ludzie Wyprowadzaj się i to szybko :) Szukaj w necie www.izg.pl/ tutaj czasem się coś trafia :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja9928 Re: LOKAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:51 masz racje. zawsze są 2 strony medalu. wyprowadzka jest jedynym wyjściem. z tej strony którą mi podałeś codziennie korzystam. ale jeszcze wierzę w sprawiedliwość. i napewno kiedyś dostaną za to podziękowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: LOKAL 12.03.06, 21:16 Kiedyś pewnie tak, ale szkoda nerwów na mieszkanie tam :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja9928 Re: LOKAL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:01 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: LOKAL 12.03.06, 11:23 patrycja9928 napisała: > 2 WĄTEK. PROSZĘ O KONTAKT RÓWNIEŻ OSOBY KTÓRE MIAŁY PROBLEMY Z NAJEMCĄ LOKALU > I JAK Z NIEGO WYBRNELI. I KTO EWENTUALNIE W Z. GÓRZE MÓGŁBY MI POMÓC W > UPORANIU SIĘ Z ,,WŁAŚCICIELEM,, LOKALU. Wiem z doświadczenia, że zawsze są jakieś problemy, czy to jesteśmy właścicielem , czy wynajmujemy lokal. Wszystko zależy od zawartej umowy, lub nie... ale zawsze mozna wypowiedzieć umowę bez podania przyczyny z miesięcznym wypowiedzeniem. Jeśli ktoś by się nie chciał np. wyprowadzić to zawsze mogą nam pomóc koledzy :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś