kac6 12.03.06, 20:06 Czy ktoś z Was korzystał z zabiegów u tej Pani?Podzielcie sie wrażeniami. Czy ma szczególne "specjalności"? Ile ceni za wizytę? Proszę odpowiedzcie za nim udam się w podróż do waszego zacnego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Parafianin Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: *.clk.net / 80.53.53.* 12.03.06, 22:05 też bym chętnie się dowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
kac6 Re: Energia-Bios J.Wróblewska 13.03.06, 21:10 Czy nikt nie miał zabiegów w tym gabinecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: 81.247.100.* 14.03.06, 19:04 Kiedys trafilam do pani Wroblewskiej z powodu przewleklych dolegliwosci.Bylam zmeczona ciaglym braniem antybiotykow.Przyznam,ze po porcji ziol i innych naturalnych lekow,ktore mi przepisala odczuwalam wyrazna poprawe przynajmniej przez rok;-))Potem objawy znow wrocily,ale to juz inna bajka;-))Pomogla tez mojej kolezance w jej schorzeniach.Mysle,ze warto skorzystac z medycyny naturalnej,szczegolnie wtedy gdy lekarze tak chetnie przepisuja antybiotyki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kac6 Re: Energia-Bios J.Wróblewska 14.03.06, 20:47 Dziekuję Basik za odpowiedź.To zdecyduje chyba o następnej pacjentce.Czy zajmuje się SM,czy poza ziołami stosuje inną terapię ?Moze zdradzisz ile ceni za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: 81.247.125.* 15.03.06, 06:17 Niestety, nie pamietam ceny,bo bylo to kilka lat temu,a w miedzyczasie odwiedzilam paru innych lekarzy.Nie mam tez pojecia czy zajmuje sie SM.Oprocz przepisanych ziol mialam krotki seansik na 'oczyszczenie',czulam sie po nim troche dziwnie;-))ale nie wplynelo to ujemnie na moje zdrowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kac6 Re: Energia-Bios J.Wróblewska 17.03.06, 19:17 Dziekuję Basik za rozeznamie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja9928 Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:35 WITAM. WIZYTA U PANI WRÓBLEWSKIEJ KOSZTOWAŁA MNIE 70 ZŁ. KAŻDA NASTEPNA 60 ZŁ. PO 1 WIZYCIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE OGÓLNIE TO WSZYSTKO JEST U MNIE DO ,,NAPRAWY,,. PRZEPISAŁA MI OKOŁO 20 RODZAI ZIÓŁ, KTÓRE MIAŁAM MIESZAĆ, PARZYĆ I PIĆ. ZAINTERESOWAŁAM SIĘ TYM I ZACZĘŁAM DOWIADYWAC SIĘ W SKLEPACH ZIELARSKICH NA TEMAT TYCH ZIÓŁ. DOSWIADCZENI ZIELARZE AŻ PRZERAZILI SIĘ TYMI MIESZANKAMI. DLACZEGO? PONIEWAŻ KAŻDE ZIOŁO PARZY SIĘ W ZALEŻNOŚCI OD TEGO JAKIE JEST, CZYLI : INACZEJ PARZY SIĘ DZIURAWIEC, A INACZEJ NP. POKRZYWE. A JEŻELI WSZYSTKIE ZIOŁA WRZUCIMY DO JEDNEGO GARNKA I ZAPARZYMY JEDNYM SPOSOBEM TO EFEKTU NIE BĘDZIE ŻADNEGO. SKRYTYKOWALI TĄ METODĘ. O KOSZCIE TYCH ZIÓŁ NIE WSPOMNĘ. NIEKTÓRYCH NIE BYŁO PO PROSTU. PO DRUGIE PRZEPISAŁA MI KROPELKI, KTÓRE OKAZAŁO SIĘ, ŻE SĄ NA RECEPTĘ. JEDYNE CO POZYTYWNE ODBIERAM TO WYKONANY PRZEZ NIĄ MASAŻ. CHWILA PRZYJEMNOŚCI. AHA. W SKLEPACH ZIELARSKICH STWIERDZILI, ZE JEŻELI ZACZNĘ PRZYJMOWAC TAKIE DAWKI ZIÓŁ JAKIE ONA MI PRZEPISAŁA, TO MOŻE SIĘ TO SKOŃCZYC SKUTKIEM ODWROTNYM DO ZAMIERZONEGO. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: *.245.81.adsl.skynet.be 17.03.06, 21:21 Tez pilam te mieszanke ziol.Mnie bardzo zalezalo zeby sie wyleczyc,a po kilku latach stosowania antybiotykow,te ziolka byly najmniej szkodliwe.Wiadomo,ze zawsze beda rozne opinie.Kazdy wybiera sobie terapie jemu odpowiadajaca.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kac6 Re: Energia-Bios J.Wróblewska 18.03.06, 01:12 teraz nie wiem co o tym myslec? Odpowiedz Link Zgłoś