Dodaj do ulubionych

Energia-Bios J.Wróblewska

12.03.06, 20:06
Czy ktoś z Was korzystał z zabiegów u tej Pani?Podzielcie sie wrażeniami.
Czy ma szczególne "specjalności"? Ile ceni za wizytę?
Proszę odpowiedzcie za nim udam się w podróż do waszego zacnego miasta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Parafianin Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: *.clk.net / 80.53.53.* 12.03.06, 22:05
      też bym chętnie się dowiedział
    • kac6 Re: Energia-Bios J.Wróblewska 13.03.06, 21:10
      Czy nikt nie miał zabiegów w tym gabinecie?
    • Gość: basik Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: 81.247.100.* 14.03.06, 19:04
      Kiedys trafilam do pani Wroblewskiej z powodu przewleklych dolegliwosci.Bylam
      zmeczona ciaglym braniem antybiotykow.Przyznam,ze po porcji ziol i innych
      naturalnych lekow,ktore mi przepisala odczuwalam wyrazna poprawe przynajmniej
      przez rok;-))Potem objawy znow wrocily,ale to juz inna bajka;-))Pomogla tez
      mojej kolezance w jej schorzeniach.Mysle,ze warto skorzystac z medycyny
      naturalnej,szczegolnie wtedy gdy lekarze tak chetnie przepisuja
      antybiotyki.Pozdrawiam
      • kac6 Re: Energia-Bios J.Wróblewska 14.03.06, 20:47
        Dziekuję Basik za odpowiedź.To zdecyduje chyba o następnej pacjentce.Czy zajmuje
        się SM,czy poza ziołami stosuje inną terapię ?Moze zdradzisz ile ceni za wizytę?
        • Gość: basik Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: 81.247.125.* 15.03.06, 06:17
          Niestety, nie pamietam ceny,bo bylo to kilka lat temu,a w miedzyczasie
          odwiedzilam paru innych lekarzy.Nie mam tez pojecia czy zajmuje sie SM.Oprocz
          przepisanych ziol mialam krotki seansik na 'oczyszczenie',czulam sie po nim
          troche dziwnie;-))ale nie wplynelo to ujemnie na moje zdrowie.
          Pozdrawiam
          • kac6 Re: Energia-Bios J.Wróblewska 17.03.06, 19:17
            Dziekuję Basik za rozeznamie.
            Pozdrawiam
            • Gość: patrycja9928 Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:35
              WITAM. WIZYTA U PANI WRÓBLEWSKIEJ KOSZTOWAŁA MNIE 70 ZŁ. KAŻDA NASTEPNA 60 ZŁ.
              PO 1 WIZYCIE DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE OGÓLNIE TO WSZYSTKO JEST U MNIE
              DO ,,NAPRAWY,,. PRZEPISAŁA MI OKOŁO 20 RODZAI ZIÓŁ, KTÓRE MIAŁAM MIESZAĆ,
              PARZYĆ I PIĆ. ZAINTERESOWAŁAM SIĘ TYM I ZACZĘŁAM DOWIADYWAC SIĘ W SKLEPACH
              ZIELARSKICH NA TEMAT TYCH ZIÓŁ. DOSWIADCZENI ZIELARZE AŻ PRZERAZILI SIĘ TYMI
              MIESZANKAMI. DLACZEGO? PONIEWAŻ KAŻDE ZIOŁO PARZY SIĘ W ZALEŻNOŚCI OD TEGO
              JAKIE JEST, CZYLI : INACZEJ PARZY SIĘ DZIURAWIEC, A INACZEJ NP. POKRZYWE. A
              JEŻELI WSZYSTKIE ZIOŁA WRZUCIMY DO JEDNEGO GARNKA I ZAPARZYMY JEDNYM SPOSOBEM
              TO EFEKTU NIE BĘDZIE ŻADNEGO. SKRYTYKOWALI TĄ METODĘ. O KOSZCIE TYCH ZIÓŁ NIE
              WSPOMNĘ. NIEKTÓRYCH NIE BYŁO PO PROSTU. PO DRUGIE PRZEPISAŁA MI KROPELKI, KTÓRE
              OKAZAŁO SIĘ, ŻE SĄ NA RECEPTĘ. JEDYNE CO POZYTYWNE ODBIERAM TO WYKONANY PRZEZ
              NIĄ MASAŻ. CHWILA PRZYJEMNOŚCI. AHA. W SKLEPACH ZIELARSKICH STWIERDZILI, ZE
              JEŻELI ZACZNĘ PRZYJMOWAC TAKIE DAWKI ZIÓŁ JAKIE ONA MI PRZEPISAŁA, TO MOŻE SIĘ
              TO SKOŃCZYC SKUTKIEM ODWROTNYM DO ZAMIERZONEGO.
              POZDRAWIAM.
              • Gość: basik Re: Energia-Bios J.Wróblewska IP: *.245.81.adsl.skynet.be 17.03.06, 21:21
                Tez pilam te mieszanke ziol.Mnie bardzo zalezalo zeby sie wyleczyc,a po kilku
                latach stosowania antybiotykow,te ziolka byly najmniej szkodliwe.Wiadomo,ze
                zawsze beda rozne opinie.Kazdy wybiera sobie terapie jemu
                odpowiadajaca.Pozdrawiam
                • kac6 Re: Energia-Bios J.Wróblewska 18.03.06, 01:12
                  teraz nie wiem co o tym myslec?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka