hritik 23.03.06, 13:08 Czy możecie mi pomóc w poszukiwaniu kursu języka migowego w Zielonej Górze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: /? Re: język migowy IP: *.zielona.agora.pl 23.03.06, 16:01 w ZG to nie wiem, ale na pewno w Sulechowie jest szkoła dla osób posługujących się tym językiem, możesz tam zapytać czy ktoś zgodzi się Ciebie uczyc Cię za opłatą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadra W PZG na Sikorskiego. Na pewno. IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.03.06, 21:10 W budynku na przeciwko Kina Wenus. Zajęcia z miłymi babkami. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migajaca Re: język migowy IP: *.ztpnet.pl 24.03.06, 20:28 mozna w zwiazku gluchych, ale oni chca gruba kase i dopoki tam chodzilam i placilam (750zł za dwa stopnie języka migowego) to mnie po rączkach calowali. jak poszlam pozniej po minimalna pomoc przy pisaniu pracy (w zasadzie to tylko po zgode aby brac udzial w zajeciach z gluchymi) to potraktowali mnie jak powietrze. niemilo, nieprofesjonalnie. skonczylam dwa stopnie teraz sie rozwijam w tym kierunku w Poznaniu - bez porownania. okazalo sie ze nawet niektore znaki zle mnie nauczyli. do tego placi sie grube pieniadze, a nawet nie grzeja w salach - zima MASAKRA !! krotko - NIE POLECAM, a zachecam osrodek szkolno-wychowawczy w poznaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś