arwena 17.10.01, 00:43 choc znow i w tym gorzow byl szybszy chyba... btw co z zylami wodnymi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cruiser Re: a zielona znow spi???? IP: 212.77.192.* 17.10.01, 00:57 A Arwenka zazdrości śpiochom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: a zielona + Arwena znow spi???? IP: 212.77.192.* 17.10.01, 01:14 Widzę, że Arwena już też w objęciach ... Morfeusza. A szkoda. W takim razie dobrej nocki! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: a zielona + Arwena znow spi???? 17.10.01, 21:48 o ja glupia glupia... trza mi bylo wierzyc zem czarownica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: a zielona znow spi???? IP: *.arcor-ip.net 17.10.01, 01:18 arwena napisał(a): > choc znow i w tym gorzow byl szybszy chyba... Przepraszam, juz (jeszcze) nie spie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: a zielona znow spi???? 17.10.01, 21:46 a gdzie byliscie jak ja bylam a was nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: a zielona znow spi???? IP: *.arcor-ip.net 17.10.01, 21:58 arwena napisał(a): > a gdzie byliscie jak ja bylam a was nie bylo? My bylismy tam, gdzie Ciebie nie bylo, jak Ty bylas tam, gdzie nas nie bylo ... Qrcze to gdzie ja teraz jestem ? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: a zielona znow spi???? IP: *.arcor-ip.net 17.10.01, 22:05 arwena napisał(a): > tu i teraz? Rzeczywiscie. Juz chcialem sie uszczypnac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: a zielona znow spi???? 17.10.01, 22:09 wszystko jest wzgledne. twoje tu nie jest moim tu. twoje teraz nie jest moim teraz (zegarkowym przynajmniej). spokojnie mozesz sie szczypac! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: a zielona znow spi???? IP: *.pool.mediaWays.net 19.10.01, 15:37 arwena napisał(a): > wszystko jest wzgledne. twoje tu nie jest moim tu. twoje teraz nie jest moim > teraz (zegarkowym przynajmniej). Czy wszystko, czy tez wszyscy ? Moje tu nie jest Twoim tu ... Przepraszam, ze sie wchrzanilem. Juz mnie nie ma. > spokojnie mozesz sie szczypac! Szczypalem sie i ... sie obudzilem ... teraz. Nie za pozno? :) > ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: a zielona znow spi???? IP: *.jeremi.pl 17.10.01, 18:36 arwena napisał(a): > btw co z zylami wodnymi? A co z naleśnikami z serem? Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: a zielona znow spi???? 17.10.01, 21:15 jeremi?? a co ma piernik do wiatraka? na zylach wodnych zle sie spi. przewraca z boku na bok. nie moze zasnac. siedzi przed komputerem do nocy. zyly sa be. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Żyły IP: *.jeremi.pl 17.10.01, 21:18 Należy z nich spuścić wodę i nalać ciepłego mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Żyły 17.10.01, 21:46 za gleboko. podobno kasztany dobre. jak sie nie da lozka przestawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Żyły IP: *.arcor-ip.net 17.10.01, 22:04 Arweno, mowisz, ze zyly sa be. Prawda, ze te podziemne. Jak mniemam przez Zielona nie przeplywa zadna rzeka, czyli ta woda plynie sobie gdzies tam, np. pod Twoim pokoikiem ... A w Gorzowie plynie sobie rzeczka na powierzchni ... Czy nie uwazasz, ze to niewystarczajacy powod na zmiane ... na Gorzow. Dobry sen to zdrowy duch. Zdrowy duch to ... Pozdrowka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Żyły 17.10.01, 22:06 jesli ta podziemna tak na mnie dziala - to jak zadziala naziemna??? brrrrr ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Żyły IP: *.arcor-ip.net 17.10.01, 22:11 arwena napisał(a): > jesli ta podziemna tak na mnie dziala - to jak zadziala naziemna??? brrrrr Oj Arwenko, ta naziemna mozna ominac. A ta podziemna ...? > ;)))) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Żyły 17.10.01, 22:14 podziemna promieniuje w pionie naziemna w poziomie nie mam racji??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Żyły IP: *.arcor-ip.net 17.10.01, 22:22 arwena napisał(a): > podziemna promieniuje w pionie > naziemna w poziomie Musze Tobie wierzyc. Jezeli tak, to tez nie jest tak zle w Gorzufku. Promienka (nia) nie dzialaja mozna mieszkac na tzw. Zawarciu. Dzialaja, mozna zamieszkac na jednym z SIEDMIU WZGORZ. I gdzie jeszcze problem? > nie mam racji??? ...czyz nie mam racji ??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Żyły IP: *.from.poznan.pl 18.10.01, 16:19 arwena napisał(a): > za gleboko. podobno kasztany dobre. jak sie nie da lozka przestawic. Kasztany muszą być zbierane o północy w pełni księżyca i należy przy tym spluwać przez lewe ramię. Lepsza jest skórka z kota, ew. dla ryzykantów kot we własnej osobie. Z kotem trzeba uważać, bo w nocy rzuca się do gardła i je przegryza - chodzi mu o ruszające się jabłko Adama. Wiem najlepiej, bom Adam. Miałem kiedyś kota i na noc dla własnego bezpieczeństwa wkładałem go do lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Żyły IP: *.arcor-ip.net 18.10.01, 18:09 Borysie, z tym spluwaniem zapewne trzeba uwazac . Byc moze ktos tez spi na zyle i maszeruje obok ... Jak tam z tym kotkiem w lodowce ? Kiedy on jest dobry ? Czy jak w niej jest, czy jak juz sie z niej wydostanie ? Nie pytam juz w jakim stanie ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Żyły IP: 217.8.182.* 19.10.01, 16:24 Gość portalu: b.G. napisał(a): > Borysie, z tym spluwaniem zapewne trzeba uwazac . Byc moze ktos tez spi na zyle Dobrze wziąć wtedy kota, i spluwać na niego... > Jak tam z tym kotkiem w lodowce ? Kiedy on jest dobry ? Czy jak w niej jest, > czy jak juz sie z niej wydostanie ? Nie pytam juz w jakim stanie ... Koty są najlepsze, kiedy skruszeją. Nie zapominajmy o kuwecie do lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś