Dodaj do ulubionych

Wesołych Świąt!!!!!!

14.04.06, 19:24
W dupie mam politykę,ale zanudzacie!!Wesołych Świąt WAM wszystkim życzę , i
nudziarzom i tym co więcej mają życia w sobie.
POzdrawiam!
Obserwuj wątek
    • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:29
      dzięki wzajemnie;)
      • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:37
        Wesołych jajek :)))
        • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:43
          aaa...no nie wiem;))))
          • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:45
            a kto ma wiedzieć ?
            przecież nie ja :):):):):):):)
            no to przynajmniej kolorowych :))))
            • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:46
              taaa... sino-fioletowych najlepiej;))
              • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:49
                be.em napisała:

> taaa... sino-fioletowych najlepiej;))

tak na dobrą sprawę to kolor nie jest ważny... byle były świeże :))))
                • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:55
                  to chyba już nie w naszym wieku, co?;)
                  • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:58
                    a to niby dlaczego ? ;))
                    wiek jest zawsze dobry :))
                    • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:59
                      taaak? w sumie, masz rację, w każdym wieku jajka się przydają:)
                      • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:00
                        ja uwielbiam :):) oby to nie zabrzmiało głupio :))))
                        • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:03
                          ja jestem duża:)) rozumiem:))
                          • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:06
                            Cieszę się :)) nie wątpiłem :))
            • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:48
              ale uwaga na jajka :)))
              www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=45&pos=14
              • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:54
                taaaa... gorsza niespodzianka to najpierw jajka potem dwie krechy na teście
                ciążowym;)
                • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 21:58
                  be.em napisała:

> taaaa... gorsza niespodzianka to najpierw jajka potem dwie krechy na teście
                  > ciążowym;)

jajka jak to jajka... trzeba z nimi uważać :))
                  • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:00
                    szczególnie w Święta:) Bo takie cudaczne, malowane, kuszą, wabią a później...
                    trza kurczaki hodować:)
                    • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:01
                      be.em napisała:

> szczególnie w Święta:) Bo takie cudaczne, malowane, kuszą, wabią a później...
                      > trza kurczaki hodować:)

i tu kolejne zagrożenie.. grypa :)))
                      • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:03
                        i to ptasia!! ;)) Uciekam powoli. Pa!
                        • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:05
                          be.em napisała:

> i to ptasia!! ;)) Uciekam powoli. Pa!

Szkoda :)
                          • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:07
                            jeszcze chwilkę jestem:) a Ty co? Nocka?
                            • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:08
                              TAk :(
                              na dobrą sprawę tylko wtedy mam czas na net
                              • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:11
                                ja w pracy też częściej. w domu zawsze ktoś gitarę zawraca:)
                                • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:13
                                  W domu zawsze szum i ruch i czasem tłok przy kompie, chyba , że wieczorkami czasem
                                  • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:14
                                    jak chłopaki zasną (to u mnie) ;)
                                    • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:16
                                      be.em napisała:

> jak chłopaki zasną (to u mnie) ;)

u mnie dziewczynki :))
                                      • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:18
                                        fajne to emama :):):)
                                        • Gość: be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:21
                                          wiem. rok już tam siedzę:)
                            • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:09
                              A Ty już gotowa na wielkie żarcie ? :))
                              • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:11
                                coś Ty;) ja się odchudzam;) nie znam Świąt w wersji light, więc poprzestanę na
                                jajkach i tylko moja słodka tajemnica jakich:)
                                • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:12
                                  to tak jak ja :))
                                  Ale jutro robię galart :)) i chyba wejdę na forum kuchenne :):):) bo żona w
                                  pracy a ja w kuchni :)
                                  • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:14
                                    jakbym była potrzebna: majla pisz:) pomogę:) super przepisy na emamie dzisiaj
                                    widziałam:)
                                    • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:16
                                      poszperam i napiszę napewno :)
                                      a przepisy były na galart ?
                                      • Gość: be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:22
                                        gdzieś na forum gotowanie lub jedzenie szukaj.
                                        • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:22
                                          tak zerkam ale nie widzę tyle tu tego :):)
                                          • Gość: be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:24
                                            masz całą noc;) zdążysz:)
                                            • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:25
                                              pewnie się gdzieś zaczytam :) po drodze :)
                                              ale poszukam ... gdzieś znajdę.
                                              Szkoda tych nóżek :))))
                                              • Gość: be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:27
                                                no. nożki są potrzebne:) coś nam się wątek od tematyki świątecznej oddalił
                                                zbytnio, nie sądzisz? ;)
                                                • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:30
                                                  Czy ja wiem ? :)
                                                  To całkiem świąteczny temat :))
                                                  Ja na święta mam dwie "imprezki" rodzinne, więc z głodu nie umrę :)) a przy
                                                  okzaji szał domowy (świąteczny) ciut się oddalił i chwała mu :))
                                                  • Gość: be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:35
                                                    ja mam jutro przyjaciół na sałatce postnej:) a dwa dni poza domem:) więc w
                                                    nosie mam szał gotowania:) wiszę na forum, jak matce i żonie przystało;)
                                                  • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:41
                                                    szału też nie mam... święta u rodziców lub w pracy
                                                    w domu lekki nieład związany z renontem, muszę tylko odkopać biurko i będzie ok :)
                                                    Potem jakis lasek czy cóś..
                                                  • Gość: be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 22:44
                                                    tak, tak. lasek koniecznie! na Discovery canal;))
                                                  • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:47
                                                    nie bywasz po lasach ? :)) tych prwdziwych :))
                                                  • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:49
                                                    aski68 napisał:

> nie bywasz po lasach ? :)) tych prwdziwych :))

nie ma się co bać... teraz nie strzelają do łani :)
                                                  • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:54
                                                    łania? he, he... chyba klępa bardziej, i to wiekowa:)) latam, latam... z okna
                                                    mam widok na lasy.. dookoła lasy...lasów ci u mnie pod dostatkiem;)
                                                  • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:58
                                                    Zaraz tam klępa i wiekowa :)
                                                    Ja też staram się wywać po lasach :) i wodach, tylko ostatnio czasu brak
                                                    Ale cóz.. to przejściowe :)
                                                    Będą nowe lasy i nowe wody :)
                                                  • be.em Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 22:59
                                                    i tak trzyamć!!! Całusy!!! Spadam. Wesołych Aski!!! :))
                                                  • aski68 Re: Wesołych Świąt!!!!!! 14.04.06, 23:00
                                                    Wesołych snów :)
    • aski68 Święta na wesoło :)) 14.04.06, 21:52
      www.joemonster.org/mg/thumbnails.php?album=45
      jak ktoś się zagapił i nie wysłał kartek to jeszcze można :)
      tylko uważajcie do kogo wysyłacie :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka