tajemnicza19 15.05.06, 12:01 To dla mnie i dla nie których osob wielki szok w tym wypadku zginęła moja koleżanka Niemozemy się z tym pogodzic byla taka radosna pogodna i młoda jedno wiemy na poeno zawsze pozostanie w naszych sercach[*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Śmiertelny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:53 dla wszystkich jest to szokujace,taki wypadek.[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Śmiertelny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:36 tak bardzo mi przykro nie wiem co powiedziec... brak mi slow... jestem zaszokowana, ten kierowca ciezarowki to ojciec mojego chlopaka, poprostu az mi sie zyc odechciewa... on tez nie zyje... placze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Śmiertelny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 19:49 W tym wypadku zginęłam moja koleżanka [*]. To coś okropnego!!! Nie może to do mnie dojść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Wiec byc moze drogie dzieci otrzezwi to Was i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 00:30 Waszych kolegow - badzcie stanowczy i nie pozwalajcie Waszym znajomym na podobna brawure, szkoda Waszego zycia i zycia Waszych rodzicow - niech ta tragedia da Wam odwage mowic NIE w sytuacji gdy ktos probuje przed Wami zgrywac sie na kierowce rajdowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: Śmiertelny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:07 Gdy dowiedziałam się ze w tym wypadku zgineła moja koleżanka.......było mi bardzo przykro .....ale pamiętaj ze zawsze będziesz w naszej pamięci bez różnicy czy będziesz z nami czy nie.....:(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rówiesnicy Re: Śmiertelny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 11:22 współczzuje rodzinie ofiar a w szczególnólności rodzicom "naszej" rówieśnicy z kostrzyna .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azja Re: Śmiertelny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 23:55 JEDYNE CO PRZYCHODZI MI DO GŁOWY OPRÓCZ współczucia dla rodzin,to wściekłośc na kierowcę bmw! Brawurą zabił tylu ludzi!! koszmar! jak miją mnie oszołomy w szybkich samochodach to ogarnia mnie lęk i wściekłośc. Niech sami giną ale niech nie zabijają innych!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Śmiertelny wypadek IP: *.atrax.pl 30.05.06, 20:15 > Niech sami giną ale niech nie zabijają innych!!!!!!!!! Slusznie, slusznie... Ale zwykle jest tak, ze nie tylko kierowca ginie, a czasami wrecz przeciwnie, kierowca przyzwa wypadek a inni nie zyja... Ciekawe, czy kiedykolwiek uda sie wyplenic brawure z glow szczegolnie mlodych kierowcow ? Nie powiem, sam kiedys jezdzilem (czasami, rzadko wrecz) malo rozwaznie. teraz nie jezdze szybko, raczej nazywa sie to dynamicznie, czyli NIE na zasadzie gaz - stop - gaz itd. a raczej jazde nie tyle co spokojna, ale z umiejetnoscia przewidywania, myslec caly czas, nie tylko o sobie, ale i o innych uzytkowniach. Hm, a 27. lat nie skonczylem, czyli wg ubezpieczycieli dalej jestem mlodym kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilsener Powiedzcie NIE wariatom drogowym IP: 80.50.33.* 17.05.06, 08:35 Nie tak dawno 4 małolatów rozwaliło się na drzewie koło Leźna w woj. Pomorskim. 5-ty cudem przeżył. Gdzie indziej dwoje 21-latków zgineło w BMW które wyrżneło w betonową barierę na prostej drodze - ponieśli śmierć. Ogarnijcie się i okażcie w końcu swoją pogardę czubom za kółkiem, jeśli Was to nie obchodzi to pomyślcie o swoich koleżankach, kolegach, możecie uratować komuś życie! Ale teraz takie czasy, co rozmawiam z jakąś siksą to jej hobby to "szybka jazda samochodem" albo co Cię kręci "szybkie fury!" Potem się chwalą jak to oni szybko nie czesali na krajówce... Niech wariaci się sami rozwalają - i to tak żeby inni nie ucierpieli przy tym... Myślicie, że moi znajomi/koleżanki0/ziomki nie gineli w głupi sposób? Czy to był dla mnie szok? NIE. "Bo to był zwykły debil który nie miał szacunku dla życia swojego i innych" - tak odpowiem, pogardzam takimi ludźmi, na pogrzeb iść nie mam zamiaru, pewnie wg Was jestem potworem ale sram na to, swojej świeczki do pomnika głupoty nie dorzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Powiedzcie NIE wariatom drogowym 17.05.06, 09:21 Nie da sie ukryc!Pilsener ma swieta racje!!! Mnie szkoda tylko tego kierowcy ciezarowki! Biedny Bogu ducha czlowiek... A reszta palantow po prostu sie wyeliminowala z zycia!!! I nie wazne kto prowadzil. Wszyscy siedzieli w tej furce i pewnie mieli ubaw z jazdy! I nikt nie powstrzymal tego idioty za kierownica!?!? Tak wiec kolejna smierc na zyczenie. To co tu zalowac??? Dla mnie to juz jest tylko notatka sluzbowa! Aha, zapomnialem - no i dobry interes dla zakladu pogrzebowego....4 pogrzebiki za jednym razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Śmiertelny wypadek IP: *.atrax.pl 30.05.06, 20:09 Hm, dlaczego jakos to sie ciagle powtarza, mlodzie ludzie, szrot z Niemiec o w miare mocnym silniku... Acha, jeszcze brawura... Byc moze ci najglupsi sami sie wykoncza w ten sposob, wazne jest to, by nie pociagali za soba kogokolwiek, co mialo miejsce w tym przypadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koia jazda po narkotykach!! IP: *.ztpnet.pl 31.05.06, 10:21 Policja musi zacząć karać kierowców "po narkotykach". Ostatnie badania wykazały,że jest ich na drogach całe SETKI !!!I to oni najczęściej powodują tragiczne w skutkach wypadki. Poczytajcie raport na ten temat. Strach jeżdzić. Jakie wizje ma taki "kierowca" i co czuje /jeżeli wogóle coś "czuje",siedząc za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Śmiertelny wypadek IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.05.06, 12:49 brak pasów uratował facetowi życie ! a ZSRE chce je wprowadzać w autobusach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Śmiertelny wypadek IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.06, 14:27 zapinanie pasów to śmierć !!! Odpowiedz Link Zgłoś