sznikers23 16.05.06, 14:22 Witam serdecznie. Co sądzicie o elektromechaniku Nowackim przy ul. Chmielnej w ZG? (pytam byłych klientów). Chodzi o ceny, jakość i markę jego usług. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.14, 22:26 Odradzam . Okradli mi tam auto . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.14, 09:59 Ciekawa osobowość z tego Pana Nowackiego. Piszcie coś na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotras77 Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.14, 17:09 Również odradzam, właściciel pojechał sobie moim samochodem do domku, bez dokumentów i oczywiście mojego pozwolenia - radzę trzymać się z daleka, polecam elektromechanika z ul. Akademickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 15:43 I jakim cudem Ty i dwóch Twoich przedmówców macie tego samego dostawcę internetu. Nie zdziwiłbym się gdybyście byli jedną osobą. Swoją drogą sam mam firmę i niekiedy tracę sporo nerwów na klientów DEBILI którzy jak zwykle uważają że prawda leży po ich stronie, a tak naprawdę łżą w człowieka w żywe oczy próbując ugrać kilka groszy. Piszesz takiemu debilowi zalecania które ma poczynić aby urządzenie pracowało poprawnie, a ten przypał i tak robi po swojemu. Niestety ale prowadzenie prywatnej działalności, a zwłaszcza usług graniczy z obłędem. Ludzie to zwykłe bydło i kłamliwe gnoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 00:52 Nazwanie klienta debilem i świnią to musiał napisać tylko nowacki jemu jest boskim kalafiorem czy klient jest zadowolony z usługi on żyje z czego innego . Dlaczego jeszcze policja nie zajęła się tym zakładem . Trzeba być ślepcem aby pewnych rzeczy nie widzieć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 11:30 Artur! Napisz konkretnie o co chodzi z tym warsztatem. " On zyje z czego innego " - napisz lub podpowiedz z czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.cust.telecolumbus.net 12.11.14, 20:25 Mi okradli w tym warsztacie auto .Prosiłem jestem tylko przejazdem . Poszedłem na policje ale tam stara śpiewka , wiemy ze to dziupla ale .. Odpowiedz Link Zgłoś
edward.chorazyk Re: Auto elektryk Nowacki 16.11.14, 10:36 Tragedia . Za usunięcie usterki zamka elektrycznego w audi umówiliśmy się na max 200 zł , jak stwierdził pseudo fachowiec - prosta sprawa . Auto miało być do odebrania za dwie godziny . Przyjechałem za te dwie godziny super autko stoi jeszcze do tego super umyte . Ale jaszcze nie naprawione , pseudo fachowiec twierdzi iż dzisiaj nikt w warsztacie nie ma czasu , jutro będzie do odebrania około 11.00 . Odebrałem je na drugi dzień o 16.00 i zapłacenia 850 zł . 450 zł naprawa zamka + 200 zł za usuniecie usterki z komputera + 200 zł za dodatkowe roboczogodziny = 850 zł . No myślałem że to jakiś żart . W serwisie ta sama usługa kosztuje w sume - 500 zł . W wyniku koncowym zamiast zaoszczędzic naprawiłem auto u wiejskiego kowala za 350 zł drożej niz w autoryzowanym serwisie . Odpowiedz Link Zgłoś
paul123 Re: Auto elektryk Nowacki 23.02.14, 21:14 Jest to czlowiek o niesamowicie duzej wiedzy na temat swojego fachu. Owszem, wdawajac sie w dyskusje mozna miec z POCZATKU wrazenie ze facet wie tylko swoje, ale sluchajac dalej dochodzimy do wniosku ze gada logicznie. Jest to bardzo dobry specjalista a jego wiedza szanowana wsrod fachowcow z miasta i regionu. Jednakze wielu ludzi ma do niego rozne pretensje i to do tego stopnia ze pisza glupoty jak w tym watku powyzej. Nowacki ma bardzo ciezki charaketer i szydercze nastawienie do glupoty oraz roznych debilizmow. Niektorzy wymadrzali kierowcy wiedza lepiej od niego co jest na rzeczy i nie chca sluchac rad. Takich klientow Nowacki najzwyczajniej w swiecie zbywa nie przejmujac sie za grosz co o nim beda mowic. Ma sporo klientow i roboty wiec moze sobie na to pozwolic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 12:52 Paul123- bardzo zgrabnie napisany post. Nie wygląda na to, że pisał go Pan N. Pean,klaki i cos w tym rodzaju . Odpowiedz Link Zgłoś
paul123 Re: Auto elektryk Nowacki 24.02.14, 12:57 Nie jestem Nowackim (to mozesz latwo wywnioskowac z moich innych wypowiedzi na forum gdzie wypowiadam sie od lat) ale jestem klientem Nowackiego wiec jak mam usterke to waslnie do niego jade. Moja opinia opiera sie wlasnie po poznaniu jego i jego metod, choc nie raz i mi zdarzalo sie z nim klocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bhp Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.14, 18:42 Ten warsztat jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.cust.telecolumbus.net 06.11.14, 23:05 działa i bedzie działał . To jest gość który ma wielka kasę . Sam wozilem do niego koperty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.cust.telecolumbus.net 06.11.14, 23:08 To jest kluczyk dla złodzieju aut . Jak ktos otarł się o temat to wie o co godzi z tym warsztatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.14, 22:19 TY i samochód ? jak możesz być jego klientem jak nie posiadasz samochodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edo Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.14, 14:43 Dokładnie ten wpis paul123 sam sobie Nowacki wystawia . Ale dno !!! Nowacki to jest typowy stary zakompleksiony kurdupel . Odpowiedz Link Zgłoś
paul123 Re: Auto elektryk Nowacki 27.12.14, 15:03 @Edo... o LOL... co sie stalo? Nie chcial ci wiejskiego tuningu zrobic, wstawic chinskich ledow/ksenonow czy zrobic podswietlenia foteli ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edo Dragolowcan Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.dynamic.chello.pl 28.12.14, 13:03 Jak to szybko słoma z bytów wylazła panie nowacki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewacki Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.static.chello.pl 21.05.18, 17:24 sam nowacki pisał tą opinie chyba. Jak trzeba dobrego elektryka to polecam marcina na działkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: Auto elektryk Nowacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.18, 17:51 do Marcinka ? najpierw spróbuj się tam dodzwonić a potem zastanów dlaczego tyle aut stoi u niego i czeka na zmiłowanie ? może i jest dobry ale pazerny. Bierze ile tylko można zamiast skupić się na tym co już ma na placu i robić to tak długo aż pogoni. Typowe dla niego jest to , że tutaj zacznie, tam rozgrzebie , ruszyć już nie możesz więc jesteś udupiony. Szkoła Waldzia z Lechitowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stauros Re: Auto elektryk Nowacki IP: 95.223.106.* 14.07.18, 16:30 Oszust i zlodziej. Do tego cham. czytam te nieliczne pochlebne komentarze i sorry, ale g... mnie to przkonuje. Mowie na podstawie wlasnego przypadku tylko i wylacznie. Nie bylo was przy tym wiec nie pier... mi ze Nowacki jest cool. Odpowiedz Link Zgłoś