tristan444 17.05.06, 17:25 Czy ktoś może farbuje włosy w tym salonie, jest zadowolony z efektów i może polecić konkretną osobę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tobiasz Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.ztpnet.pl 17.05.06, 19:20 ja tam hodze czesto jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.ztpnet.pl 17.05.06, 22:20 kosmetyczka Kamilka jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smplipcc Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:21 Też tam chodziłam ale niechodzę .Czesał mnie pan Tomasz ,ale jak zapłaciłam 160 zł za pasemka ,modelowanie i ścięcie i zobaczyłam jak moje włosy wygladają to się przelękłam.Wyglądały tak jakby ktoś mi posypał mąką włosy.Pasemek trzeba było szukac przez lupę ,teraz zmieniałam fryzjera i jestem bardzo zadowolona. Chodzę do salonu fryzjerskiego w "Auchan" tam dopiero to robią ładnie włosy a cenowo tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z. Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.uz.zgora.pl 21.05.06, 21:37 tez zaczalem chodzic do Auchana.. chcialem zrobic cos z wlosami... bylem u kilku fryzjerow ktorzy twierdzili ze nic sie nie da zrobic.. a w Auchanie jednak zrobili :)) Odpowiedz Link Zgłoś
puca00 Re: salon fryzjerski Gabriel 05.06.06, 22:08 Gość portalu: Z. napisał(a): > tez zaczalem chodzic do Auchana.. chcialem zrobic cos z wlosami... bylem u kil > ku fryzjerow ktorzy twierdzili ze nic sie nie da zrobic.. a w Auchanie jednak z > robili :)) Gó.. na włosach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puca00 Re: salon fryzjerski Gabriel 05.06.06, 22:06 Gość portalu: smplipcc napisał(a): > Też tam chodziłam ale niechodzę .Czesał mnie pan Tomasz ,ale jak zapłaciłam 160 > > zł za pasemka ,modelowanie i ścięcie i zobaczyłam jak moje włosy wygladają to > się przelękłam.Wyglądały tak jakby ktoś mi posypał mąką włosy.Pasemek trzeba > było szukac przez lupę ,teraz zmieniałam fryzjera i jestem bardzo zadowolona. > Chodzę do salonu fryzjerskiego w "Auchan" tam dopiero to robią ładnie włosy a > cenowo tak samo. Szkoda tylko,że ci fryzjerzy muszą pracować "na czarno"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
puca00 Re: salon fryzjerski Gabriel 05.06.06, 22:07 SZkoda tylko,że w Auchanie pracują fryzjerzy "na czarno"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bchc Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:26 Gabriel jest potwornie drogi. Nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenstwo Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:25 A jak wygladaje tam ceny za strzyzenie? Czy ktos byl moze w tym nowym salonie w Carfurze? I jak cenowo? pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.06, 21:39 Polecam Edyte. Ona jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.05.06, 00:57 ja też polecam Edytę - jest rewelacyjna, świetnie dobiera kolory Odpowiedz Link Zgłoś
pinezkai Re: salon fryzjerski Gabriel 25.05.06, 22:25 pani Edyta robi tak włosy jak kazda inna fryzjerka w pierwszym lepszym salonie nic nadzwyczajnego Odpowiedz Link Zgłoś
kupeczka666 Re: salon fryzjerski Gabriel 27.05.06, 22:19 Calkowicie Ci odradzam. Gdy stalam przed decyzja do kogo pojsc zafarbowac wszyscy mowili "idz do Gabriela", ale spojrzalam trzezwo na te "twory" na glowach tych ktorzy polecali mi "Gabriela" i poszlam do Carlo Biani. Bylam baaaaaaaaaardzo zadowolona. _________________________________________________________ KOZMO pafiom źę lebjei :D Odpowiedz Link Zgłoś