Dodaj do ulubionych

salon fryzjerski Gabriel

17.05.06, 17:25
Czy ktoś może farbuje włosy w tym salonie, jest zadowolony z efektów i może
polecić konkretną osobę?
Obserwuj wątek
    • Gość: tobiasz Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.ztpnet.pl 17.05.06, 19:20
      ja tam hodze czesto jest super
    • Gość: Artur Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.ztpnet.pl 17.05.06, 22:20
      kosmetyczka Kamilka jest super!
    • Gość: smplipcc Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:21
      Też tam chodziłam ale niechodzę .Czesał mnie pan Tomasz ,ale jak zapłaciłam 160
      zł za pasemka ,modelowanie i ścięcie i zobaczyłam jak moje włosy wygladają to
      się przelękłam.Wyglądały tak jakby ktoś mi posypał mąką włosy.Pasemek trzeba
      było szukac przez lupę ,teraz zmieniałam fryzjera i jestem bardzo zadowolona.
      Chodzę do salonu fryzjerskiego w "Auchan" tam dopiero to robią ładnie włosy a
      cenowo tak samo.
      • Gość: Z. Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.uz.zgora.pl 21.05.06, 21:37
        tez zaczalem chodzic do Auchana.. chcialem zrobic cos z wlosami... bylem u kilku fryzjerow ktorzy twierdzili ze nic sie nie da zrobic.. a w Auchanie jednak zrobili :))
        • puca00 Re: salon fryzjerski Gabriel 05.06.06, 22:08
          Gość portalu: Z. napisał(a):

> tez zaczalem chodzic do Auchana.. chcialem zrobic cos z wlosami... bylem u
          kil
          > ku fryzjerow ktorzy twierdzili ze nic sie nie da zrobic.. a w Auchanie jednak
          z
          > robili :))
          Gó.. na włosach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • puca00 Re: salon fryzjerski Gabriel 05.06.06, 22:06
        Gość portalu: smplipcc napisał(a):

> Też tam chodziłam ale niechodzę .Czesał mnie pan Tomasz ,ale jak zapłaciłam
        160
        >
        > zł za pasemka ,modelowanie i ścięcie i zobaczyłam jak moje włosy wygladają to
        > się przelękłam.Wyglądały tak jakby ktoś mi posypał mąką włosy.Pasemek trzeba
        > było szukac przez lupę ,teraz zmieniałam fryzjera i jestem bardzo zadowolona.
        > Chodzę do salonu fryzjerskiego w "Auchan" tam dopiero to robią ładnie włosy a
        > cenowo tak samo.

Szkoda tylko,że ci fryzjerzy muszą pracować "na czarno"!!!
      • puca00 Re: salon fryzjerski Gabriel 05.06.06, 22:07
        SZkoda tylko,że w Auchanie pracują fryzjerzy "na czarno"!!!
    • Gość: bchc Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:26
      Gabriel jest potwornie drogi. Nie warto!
    • Gość: malenstwo Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 21:25
      A jak wygladaje tam ceny za strzyzenie?

Czy ktos byl moze w tym nowym salonie w Carfurze? I jak cenowo?
      pozdrawim
    • Gość: hugo Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.dip.t-dialin.net 24.05.06, 21:39
      Polecam Edyte. Ona jest bardzo dobra.
      • Gość: jola Re: salon fryzjerski Gabriel IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.05.06, 00:57
        ja też polecam Edytę - jest rewelacyjna, świetnie dobiera kolory
    • pinezkai Re: salon fryzjerski Gabriel 25.05.06, 22:25
      pani Edyta robi tak włosy jak kazda inna fryzjerka w pierwszym lepszym salonie
      nic nadzwyczajnego
      • kupeczka666 Re: salon fryzjerski Gabriel 27.05.06, 22:19
        Calkowicie Ci odradzam. Gdy stalam przed decyzja do kogo pojsc zafarbowac
        wszyscy mowili "idz do Gabriela", ale spojrzalam trzezwo na te "twory" na
        glowach tych ktorzy polecali mi "Gabriela" i poszlam do Carlo Biani. Bylam
        baaaaaaaaaardzo zadowolona.

KOZMO pafiom źę lebjei :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka