Dodaj do ulubionych

samotnosc dokucza

23.05.06, 02:31
a chce sie rozmowy,zapraszam,tylko lubuskie jestes sam lub sama pisz
Obserwuj wątek
    • radziu1982 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 12:56
      ale najpierw to sie zdeklaruj czy masz 59 lat czy 21 ;)
      • Gość: asher Re: samotnosc dokucza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:44
        co ma piernik do wiatraka ? jak ma 59 lat to co o dymaniu nie pogadasz ? może od razu liczyć na szybki numerek? facet tak długo umie rozmawiać z kobietą, aż jemu tyłka nie da. Potem nie mają już wspólnych tematów.
        Spadaj więc koleś na drzewko i pisz sobie z idiotkami na GG
        • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 13:55
          Gość portalu: asher napisał(a):

> facet tak długo umie rozmawiać z kobietą, aż j
          > emu tyłka nie da.

cholera jasna!!! czuję się wyrzucona poza ramy społeczeństwa bo cholera dałam
          nie raz i dalej ze mną gada!! ;))) i umie skubany!!! ;)))
          • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 15:40
            :):):):):):)
    • Gość: Aśka X. Re: samotnosc dokucza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 15:55
      chyba ewie nie o taki poziom rozmowy chodziło. nie jestem samotna - odpukać -
      ale wiem jak to jest. a jeszcze w maju, kurcze, jak dookoła tyle "parzystych" i
      w ogóle. ewa trzymaj się, na pewno pojawi się tu ktoś do gadania i do
      pokonywania samotności :))))))pozdrawiam cie
      • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:18
        jasne, ze nie o taki:) ale Ewo droga!! tyle jest profili randkowych w sieci,
        tylu fajnych facetów poznać można, że nie rozumiem po co tutaj..? to forum dla
        pieniaczy politycznych i tych, co sie w pracy nudzą;)
        • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:28
          dzięki be.em :)))
          • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:29
            faceta szukasz fajnego..? ;)
          • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:30
            neee... poczułes sie urażony opisem pieniacza? ;) dobra dopisuję, ze tu jeszcze
            są żonaci faceci!!!! ;)
            • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:31
              myślałem raczej, że może mi wypominasz, że się w pracy nudzę :):)))
              bo przecież się nie wpieniam :)
              • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:32
                a nie nudzisz się..? ;)) pewnie - jesteś pierwszy pieniacz na tym forum!! ;)
                • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:32
                  muszę kiedyś sprawdzić jak to jest :):)
                  • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:33
                    chodź razem nabroimy strasznie i przeciągniemy watek na 500 wpisów;))
                    • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:35
                      Może jest jeszcze wpadnie nam jakaś nagroda ? :))
                      Np. za ożywienie forum ? ;)
                      • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:36
                        taa.. albo wykluczenie z rzeszy członków;)

ups.. podchodzi mi pod treści wątku o papiezu;)
                        • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:40
                          Coś mało o Nim w wątku :)
                          Pewnie wszyscy przed tv
                          • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:41
                            ja nie:) normalna jestem;)
                            • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:42
                              ale jak wpadniesz do domku to będzie tvn24 :):):) a tam dziś nic innego
                              • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:43
                                cholera jasna fakt!! przerzuce się na Vivę - pooglądam panów z majtkami w
                                połowie ud;)
                                • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:43
                                  Tylko co ja mam pooglądać :):):)
                                  • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:44
                                    dobranockę? ;)
                                    • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:45
                                      ZigZapa :):):)
                                      • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:47
                                        aski liotości, ja jestem na etapie teletubisiów;) to jakaś nowsza wersja?
                                        teletubisie urosły..? ;)
                                        • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:49
                                          Ciekawe ja wyglądają dorosłe tubisie :):) coś jak Barbapapa ? :))
                                          To kanał telewizyjny dla dzieci, jego też przeżyjesz ;) oby :):)
                                          • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:50
                                            rany... barbapapa;))) pamiętam!!!!

nie ma szans - żadnych kanałów więcej) chyba że la manche;)
                                            • aski68 Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:52
                                              Jak pamiętasz to sklerozę można wylkuczyć :):)
                                              fajna bajka była , co nie ? nie to co teraz :)
                                              • be.em Re: samotnosc dokucza 25.05.06, 16:53
                                                fajna. i pamiętam jeszcze Brombę;)
                              • Gość: ezabela;-) Do aski i be.em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:45
                                Jestem waszą fanką:)) bez was byłoby tu nudno:DDD
                                • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:46
                                  Witaj :)) fanko ;)
                                  • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:46
                                    autografy rozdajemy po 5 zł;)
                                    • Gość: ezabela Re: Do aski i be.em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:49
                                      :))) nawet 10zł mogę dać :)
                                      tak was lubie :DDD
                                      • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:50
                                        my tez Cię lubimy! papież przyjechał! milować się trzeba! ;)
                                      • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:51
                                        na autografach się nie dorobię :)) więc pierwszy dam za dramo :)
                                        po śmierci będzie sporo wart :))
                                        • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:52
                                          to mi też, mi też;) starszy jesteś szybciej zejdziesz - dorobię się
                                          wreszcie!!! ;)
                                          • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:55
                                            a już się łudziłem, że to tak bezinteresownie :))
                                            • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:56
                                              kotek.. znasz mnie przecież - bez złudzeń;)
                                        • Gość: ezabela Re: Do aski i be.em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:54
                                          Wy zawsze wiecie co powiedzieć haha,faktycznie szkoda ,że już jesteście w
                                          zwiazkach,bo tworzylibyście wybuchową mieszankę :))
                                          • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:55
                                            ezabela:) w życiu!! aski jest za młody i za ładny, ja mam 7 dzieci - nic nas
                                            nie łączy;)
                                            • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:57
                                              be.em napisała:

> ezabela:) w życiu!! aski jest za młody i za ładny, ja mam 7 dzieci - nic nas
                                              > nie łączy;)

ILEEEEEE???????????? :):):):):)
                                              Niezła średnia :))
                                              • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:58
                                                aski nie udawaj, że nie wiesz: dokładnie mam 9 ale dwoje już po 20 lat, więc
                                                się nie liczą darmozjady - państwo utrzymuje;)
                                                • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:00
                                                  Kurcze... kiedy to moje będzie utrzymywało państwo :))))
                                                  • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:04
                                                    jak te pozsotałe podrosną;)
                                            • Gość: ezabela Re: Do aski i be.em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:58
                                              Czy ktos tu mówi że łączy:))??
                                              Uwielbiam wasze forumowe dyskusje i ciekawsze to niz TV:D
                                              • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:59
                                                cholera no - trzeba to jakoś legalnie na kasę zamienić;)
                                              • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:03
                                                Przyłączaj się częściej ezabela :)
                                                Potrzeba nam tu świeżej krwi :))
                                                • Gość: ezabela Re: Do aski i be.em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:05
                                                  aski68 napisał:

> Przyłączaj się częściej ezabela :)
                                                  > Potrzeba nam tu świeżej krwi :))

Ja nie nadążam za wami i nie umiem tak ładnie :)) i dowcipnie:))
                                                  • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:07
                                                    moja droga - nadążysz;) dowcipnie mówisz... a my tu takie poważne kwestie
                                                    poruszamy;)
                                                  • Gość: ezabela Re: Do aski i be.em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:09
                                                    No przy takich nauczycielach:)))
                                                  • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:10
                                                    ughh.. my stare wygi jesteśmy, złosliwe tępaki, marudy co to we wszytskim węszą
                                                    albon spisek albo sex;)
                                                  • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:11
                                                    Tak jest zbudowany świat i nic się na to nie poradzi:))
                                                  • Gość: ezabela Re: Do aski i be.em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:12
                                                    No tacy to najfajniejsi:DD
                                                  • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:13
                                                    ezabela.. trza było odrazu że sex Ci w głowie;)
                                                  • Gość: ezabela Re: Do aski i be.em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:14
                                                    ;))))))))
                                                  • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:15
                                                    Gość portalu: ezabela napisał(a):

> ;))))))))

to odpowiedź na pytanie be.em ? :)))
                                                  • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:13
                                                    ale jak z takimi żyć ?
                                                    Wszędzie spisek i sex :))
                                                  • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 17:08
                                                    Umiesz... umiesz :))
                                                    poszalej sobie ;)
                                          • aski68 Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:56
                                            Takie są najlepsze :)) jak fikołek :)
                                            • be.em Re: Do aski i be.em 25.05.06, 16:57
                                              taaa.. a potem 7 x 2kace;)
                    • Gość: mniejscova Re: samotnosc dokucza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:29
                      No i gdzie te pięset wpisów ???
                      Czeeekam i czeeekam....

:-)))
    • aski68 Re: 25.05.06, 17:16
      Chyba zostałem sam :)
      • Gość: ezabela Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:25
        ja tu po cichutku sobie siedzę ,ale spadam ,bo i tak w porównaniu z be.em
        bladziutko wypadnę;-))
        • aski68 Re: 25.05.06, 17:27
          nie siedź cichutko :)
          byś widziała jaki ja jestem blady :):):):)
          • Gość: ezabela Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 17:33
            Przy be.em to chyba tylko Ty dajesz radę:)))
            • aski68 Re: 25.05.06, 17:41
              ledwo :))))))
              ale warto :)))
      • be.em widzę 26.05.06, 07:41
        hymny pochwalne na swoją cześć;) kiedy popiersie..? ;))
        • ezabela Re: widzę 26.05.06, 07:44
          no bo fajowa jesteś :))))))) a co do popiersia to może poczekajmy na askiego;-)
          • be.em Re: widzę 26.05.06, 07:49
            szkoda.. aski dzisiaj walczy z terakotą;)

p.s. dzięki;)
            • ezabela Re: widzę 26.05.06, 07:51
              no fakt cosik wspominał :))
    • zadra10 To sobie Ewo pogadałaś... Jak sie takie dwie 27.05.06, 02:10
      złapią za włosy, to nikt inny nie ma szans dopchać się do głosu;) Duch w
      narodzie nie ginie.
      Myślę że z upływem lat coraz trudniej z kimś się zaprzyjaźnić. Własne
      doświadczenia życiowe i pośpiech utrudniaja nawiązywanie kontaktów. Ale należy
      próbować. Sama musisz "wyjść" do ludzi. Zapisz się na coś, język, kurs itp.
      Metoda małych kroczków jest najlepsza. :)
      • ezabela Re: To sobie Ewo pogadałaś... Jak sie takie dwie 27.05.06, 09:40
        Chyba nie poczytałaś wszystkiego dokładnie:PPP my z be.em własnie się
        zaprzyjażniłyśmy.
        Jak mozesz uczyć kogoś ``wychodzić``do ludzi jak sama warczysz.
        To jest forum otwarte i nikt nikomu nie zabrania się wypowiadać.
        Zobacz, Ty się jednak dopchałaś:)))

• be.em Re: To sobie Ewo pogadałaś... Jak sie takie dwie 27.05.06, 09:41
          błąd: my pozwoliłyśmy się dopchać;)
          • ezabela Re: To sobie Ewo pogadałaś... Jak sie takie dwie 27.05.06, 09:46
            Witaj z rana:)))
            • be.em Re: To sobie Ewo pogadałaś... Jak sie takie dwie 27.05.06, 09:50
              Cześć i czołem;)
              • ezabela i co z grillkiem? 27.05.06, 09:54
                I jak tam przygotowania do grilla???
                • be.em Re: i co z grillkiem? 27.05.06, 09:54
                  robimy rzecz jasna!! na razie jestem w pracy:(
                  • ezabela Re: i co z grillkiem? 27.05.06, 09:58
                    Zobaczysz teraz popada,a wieczorkiem na pewno nie:))
                    No i wiaterek coś osłabł:)węgielków Ci nie porozwiewa:)
                    • ewa5921 Re: i co z grillkiem? 27.05.06, 14:14
                      czy jest tu choc jedna powazna osoba chcaca sobie pogadac
                    • ewa5921 Re: i co z grillkiem? 27.05.06, 14:15
                      gdzie sie miesci klub seniora
                      • be.em Ewa.. 27.05.06, 21:51
                        naprawdę myślisz, ze faceta lub przyjaciółkę od serca można tu znaleźć..? nie
                        wierzę.. jeśli chcesz pogadać - dołącz do dyskusji i tyle:))
                        • ewa5921 Re: Ewa.. 30.05.06, 14:53
                          Jestes za pewny w zyciu,wszedzie mozna kogos znalezc tylko trzeba w to
                          uwierzyc ,same wypowiedzi swiadcza ,o tym forum pozdrawiam
                          • be.em Re: Ewa.. 30.05.06, 15:00
                            no to zycze Ci udanych owocnych łowów:)
                            • aski68 Re: Ewa.. 30.05.06, 15:02
                              Jakich łowów ? Kobieta pogadać chce ;)
                              Zapraszamy do dyskusji tych poważnych i tych całkiem nie :))
                              pzdr
                              • be.em Re: Ewa.. 30.05.06, 15:05
                                jak kobieta chce pogadać - niech gada:) broni ktoś..? a tu łzawe melodramaty:)
                              • be.em Re: Ewa.. 30.05.06, 15:06
                                Ty żyjesz,..? ;0))
                                • aski68 Re: Ewa.. 30.05.06, 15:15
                                  zaraz tam łzawe :))

żyję... żyję :) choć to pewnie końcówka ;)
                                  • be.em Re: Ewa.. 30.05.06, 15:21
                                    rany...
                                    • aski68 Re: Ewa.. 30.05.06, 15:36
                                      spoko... przeżyję :))
                                      • be.em Re: Ewa.. 30.05.06, 15:39
                                        no ja myślę, że mi tego nie zrobisz;)
                                        • aski68 Re: Ewa.. 30.05.06, 15:43
                                          staram się, staram :))
                                          • be.em Re: Ewa.. 30.05.06, 15:44
                                            i dobrze. trzeba w życiu miec cel jakiś;)
                                            • aski68 Re: Ewa.. 30.05.06, 15:47
                                              ten cel to jak światełko w tunelu... nie wiadomo dokąd mnie doprowadzi :))

a Ty co ? nuda w pracy ? :))... wreszcie :)
                                              • be.em Re: Ewa.. 30.05.06, 15:49
                                                światełkom zawsze ciągnie ku górze;)

nudy..? never!! mam chwilę pisaniny;)
                                                • aski68 Re: Ewa.. 30.05.06, 15:55
                                                  never nie mów never :):):):)

ku górze powiadasz ? czyli do nieba ?
                                                  wiem... należy mi się, ale chyba za wcześnie :):)
                                                  • Gość: be.em Re: Ewa.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:58
                                                    o nie zasz dnia ani godziny mój drogi:)
                                                  • aski68 Re: Ewa.. 30.05.06, 16:07
                                                    zamiast mi napisać... nie aski... jeszcze nie :) młody jesteś ;) jeszcze całe
                                                    życie przed Tobą itp
                                                    to Ty mi ,że nie znam dnia i godziny :)
                                                    Dzięki :))
                                                  • be.em Re: Ewa.. 30.05.06, 16:10
                                                    eee... przyjaciele się nie oszukują;) poza tym aski - Ty nie jesteś
                                                    młody!! ;)))))
                                                  • aski68 Re: Ewa.. 30.05.06, 16:11
                                                    wiedziałem, że mnie pocieszysz :)))))) można liczyć na Ciebie :)
                                                  • aski68 Kawa inaczej :) 30.05.06, 16:11
                                                    Lubię kawę :)
                                                    Nawet bardzo i jadąc dziś autem słuchałem audycji o kawie.
                                                    Sypana odpada ... feeee :(
                                                    Tylko expres lub rozpuszczalna !
                                                    a w radio przypomnieli mi przepis na mocą kawę.
                                                    Dwie łyżeczki kawy, zalać zimną wodą !!! w kubku ok. 0,5 litra i zagotować
                                                    leciutko ! tak tyci tyci :)
                                                    Poczekać aż fusy opadną i się delektować :)
                                                    Tak właśnie czynię :)
                                                  • be.em Re: Kawa inaczej :) 30.05.06, 16:14
                                                    oo.. to zapraszam do siebie. z włoch se przywiozłam taki czajnik do gotowania
                                                    kawy z kawą na blasze;)
                                                  • aski68 Re: Kawa inaczej :) 30.05.06, 18:44
                                                    ojjjjjj sztanie , szatnie :):) wiesz jak zwabić :):)))))
                                                  • ewa5921 Re: Kawa inaczej :) 30.05.06, 23:01
                                                    tak chinczyki pijaja kawe ,sama czasami tak parze ,lubie mocna ,fusiasta,bez cukru i najtansza z hiprmarketu,ciekawe wrociłam z auchmana ,jedzenie marne ,a co dopiero brak stolkow ,jak dziecko ma jeść
                                                  • lukascpu Re: Kawa inaczej :) 01.06.06, 16:14
                                                    Do ewa5921:
                                                    Mozemy sobie normalnie pogadac jesli chcesz
                                                  • ewa5921 Re: Kawa inaczej :) 02.06.06, 09:57

• Gość: qe Re: samotnosc dokucza IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 31.05.06, 09:41
      qertgqwer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka