Dodaj do ulubionych

Na upały - sandały :))

14.06.06, 08:38
Uwielbiam sandały w taką pogodę
Ciekaw jestem Waszy opinii, bo poczytałem sobie ... i jak zwykle są różne opinie
Dla jednych są sexy :) a dla innych beee :)
Obserwuj wątek
    • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 08:43
      dl mnie są sexy;) dla mnie wszytsko jest sexy;) taki wiek;)
    • Gość: pamana Re: Na upały - sandały :)) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 14.06.06, 09:07
      owszem MOGA byc fajne ale bez skarpet, na czystych wypielegnowanych stopach i
      nogach.:)
      • aski68 Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 09:12
        takie mam :):)))
        • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 09:24
          czyste masz..? :) no, no.. aski jestem pod wrażeniem;)
          • aski68 Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 09:26
            jeszcze mam :))) dzień się dopiero zaczął :)
            • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 09:40
              aaa.... :)
              • Gość: ezabela Re: Na upały - sandały :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:05
                wy tu o sandałach...
                a mnie chrystusowe latka od dzisaj lecą:))
                be.em-uś Ty już masz to za sobą ,
                więc powiedz Maleńka jak to jest po.
                • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 16:11
                  jest cudnie!!!! chłopy szaleją, hormony szaleja, szampan się leje, konto
                  puste!! fajnie!!!

najlepszego ezabelka!!!
                  • Gość: ezabela Re: Na upały - sandały :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 16:13
                    ale ja tak miałam przed:)))
                    dziękuje za życzenia:*
                    • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 20:15
                      to teraz będziesz miała niestety odwrotnie;)
                      • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:25
                        niestety słoneczko :)
                        nie grozi mi to chyba
                        bo na marną pracę hormonów narzekać nie mogę
                        a jak sama widzisz ,to im starsza tym bardziej wariują
                        z tym wydzielaniem swoich ilości:)))
                        • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:35
                          eee... jest dobrze:) meczu nie ogladasz..? ;)
                          • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:46
                            no baba 100%
                            nie cierpie ,i nie wiem co to jest spalony
                            ,rzut wolny itd.....
                            więc po co mam udawać że cos rozumiem :)))
                            i siedzieć tam bezsensu ,nie bawi mnie to:))
                            • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:57
                              mnie bawi mój mąż;) he, he.. z piłkarzami gada... ;)
                              • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:03
                                patrz ,a mój coik w milczeniu mecz ogląda:/
                                • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:15
                                  przekazuje fluidy może.. to skupienia wymaga;)
                                  • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:18
                                    taaa... na piwem tak się skupił:)))
                                    • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:20
                                      oo.. kolega mój!!! ja po dwóch!! ;)
                                      • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:20
                                        Ja po jednym ,a drugie właśnie zaczynam:)))
                                        • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:26
                                          a mi jeszcze wino zostało, mleko i minerałka;)
                                          • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:32
                                            a ja przez pierdzielony mecz,w samotności świętuje,upsss
                                            tzn z Tobą:)) ZDRÓWKO!!!
                                            • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:34
                                              a za Twoje zdrowie wypiję! chlup, chlup;))
                                                a co świętowania - ech faceci... ;)
    • Gość: miki Re: Na upały - sandały :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:24
      najlepiej na boso
      • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:25
        uwielbiam na boso!!!!
        • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:34
          ja uwielbiam nago;)
          • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:44
            nago???:)))
            no u Ciebie widzę endorfinki w natarciu
            • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:46
              u mnie wszystko w natarciu... :))) prawie mam jak ten pan w reklamie gum do
              żucia, co mu sutki sterczą na 10 cm;)))
              • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:48
                no ja niestety juz tak nie mam:/
                dwójke cycem wykarmiłam
                i cusik mi w dół sterczą :/
                ale jak się pochylę to nawet nie jest żle ;-)
                • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 21:58
                  no na mnie tez ostatnio dwójka wisiała: syn i mąz;)
                  • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:00
                    i jak wisiał???
                    bo nie rozumiem...
                    Ty w dół ...piersiątka też ...hmmm
                    a ten mąż i syn???? kurcze ..cos nie mogę wyobrażni uruchomić
                    • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:02
                      a bo to trudne dość... przyssali się obaj;) syn już wyrósł, mąż nie potrafi;)
                      • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:04
                        mąż nie potrafi?? to częściej go przystawiaj:))
                        • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:07
                          potrafi;) oj jak potrafi;)
                          • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:15
                            no wychwalasz tego swojego prawie w każdym wątku:)))
                            dobry musi być:DDD ...skubany
                            • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:20
                              neee... muszę kurka, bo czyta;))
                              • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:22
                                :))))))pozdrawiam w takim razie pana męża be.em:)))
                                • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:26
                                  he, he... i już masz zniżkę na budowlankę;)
                                  • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:31
                                    żartujesz??? mój też budowlaniec:)))))
                                      mój PH;)
                                      • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:35
                                        mój wykończeniówka :)
                                        • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:41
                                          mój też:) ha, ha... może to ten sam? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • be.em Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:42
                                          ezabelka. spadam. w majlu się podziel info. Bużka!!! I sto lat!!!!
                                          • ezabela Re: Na upały - sandały :)) 14.06.06, 22:43
                                            Dobrej nocki:))) papa
                                            • aski68 Na upały 15.06.06, 09:56
                                              Dobre zimne piwo i mecz :))
                                              a Wy zdrwajczynie, co ? zamiast naszych wspierać ? i nie o mężach mówię :))
                                              no nie poznaję !!!
                                              A tak było ładnie... o jaka ładna tragedia :)

pzdr.

ps.
                                              ezabelko :) raz jeszcze WSZYSTKIEGO DOBREGO :)
                                              • be.em Re: Na upały 15.06.06, 10:13
                                                wspierałyśmy!!!! kurde jak wyłączyłam kompa i zasiadłąm wreszcie przodem do TV
                                                to nam bramkę strzelili:((((
                                              • Gość: ezabela Re: Na upały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 13:20
                                                aski68 napisał:
                                                > ezabelko :) raz jeszcze WSZYSTKIEGO DOBREGO

No dziękuje jeszcze raz Słoneczko:)))

• aski68 Re: Na upały 15.06.06, 15:50
                                                  Słoneczko :)))
                                                  tak mnie nazywała Pani ze szkoły jak się ogoliłem na łyso ))) do dziś tak na
                                                  mnie mówi jak mnie spotka na mieście :))

pzdr
                                                  • be.em Re: Na upały 15.06.06, 16:50
                                                    ojej... a na mnie wołali/wołają Kuba już ponad 20 lat!! ;)
                                                  • aski68 Re: Na upały 15.06.06, 16:54
                                                    pierwszy :)))
                                                  • aski68 Re: Na upały 15.06.06, 16:54
                                                    be.em napisała:

> ojej... a na mnie wołali/wołają Kuba już ponad 20 lat!! ;)

KUBA ?
                                                    to z powodu urody kubańskiej ? :)
                                                  • be.em Re: Na upały 15.06.06, 16:56
                                                    he, he.. zapominij, że pierwszy...:)))

neee...od nazwiska;)
                                                  • aski68 Re: Na upały 15.06.06, 16:57
                                                    no co... pierwszy przeskoczyłem :))
                                                    @ masz :)
                                                  • be.em Re: Na upały 15.06.06, 16:58
                                                    aaa... o to chodzi;))))

nieprawda - byłam przed Tobą - patrz na godzinki:)

p.s. czytałam
                                                  • aski68 Re: Na upały 15.06.06, 17:01
                                                    moja droga... nie kłóć się ze starszym :))
                                                    widzę godzinki ;)
                                                    ale gdzie się spotkaliśmy ?
                                                    a się zdziwiłem bo jak czytałem wątek to Cię nie było a jak już napisałem to jak
                                                    duch wpadłaś :))
                                                  • be.em Re: Na upały 15.06.06, 17:04
                                                    ha! uważaj zatem bo nie znasz dnia i godziny;)
                                                  • ezabela Re: Na upały 15.06.06, 17:02
                                                    Hello Mello :))))
                                                    słoneczka kubańskie
                                                  • aski68 Re: Na upały 15.06.06, 17:03
                                                    WITAJ :)))
                                                  • be.em Re: Na upały 15.06.06, 17:03
                                                    Ciao:)) Trójeczka w komplecie;) Jak nóż, widelec i łyżka, jak Tytus Romek i
                                                    Atomek, jak bracia Kaczki i Premier Marcin;)
                                                  • ezabela Re: Na upały 15.06.06, 17:04
                                                    Trójkącik:))) poprostu;)
                                                  • aski68 Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:04
                                                    brakuje tylko czwartego muszkietera :))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:05
                                                    tiaaa... trza jakiegoś chłopa wyrwać;)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:05
                                                    a nie bakę ??? :))))
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:05
                                                    aski68 napisał:

> a nie bakę ??? :))))

BABKĘ :):):):):)
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:07
                                                    chyba wielkanocną aski... ;)) to za jakiś rok;)
                                                  • ezabela Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:06
                                                    be.em-us !!!!
                                                    Twoja inteligencja i błyskotliwośc wszystkich płoszy:)))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:07
                                                    nie może być!! obniżyłam loty!! piszę: trza, chłopa, se.. i nic kurde;)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:10
                                                    może trzeba z innej beczki, po staropolsku :))
                                                    bardziej arystokratycznie :)
                                                    może jakiś uczony się znajdzie :))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:13
                                                    Domniemujesz acan (kurka co to za słowo? ;) iż wedle mojej staropolskiej mowy
                                                    przedniej mnogość jegomości ktoren w konkury stawać będą zwiększy się azlaiż od
                                                    dawien wiadoma jest rzecz to, że waćpanowie wdzięki nieweście cenią mocniej li
                                                    to nieżeli mądrość wszelaką;))

az się spociłam takie głupoty piszę;)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:14
                                                    a mnie oczka bolą od czytania :)))))
                                                    przejdźmy na polski :))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:17
                                                    ta je panie generale!! ;)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:07
                                                    jak tak dalej pójdzie to nikt tu nie zostanie :)
                                                    dobrze, że jest oswojona :)))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:08
                                                    to o mnie...? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

jeśli tak, to chyba owieswojona:) od owsa, co to go Beger posłanka lubi jak ja:)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:11
                                                    :)))))))
                                                    przez tę Begerrrr to się udławiłem :))))
                                                  • ezabela Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:14
                                                    Kurna i widzisz co narobiłaś!!!
                                                    trza nam teraz askiego reanimować ;))
                                                  • be.em usta usta? 15.06.06, 17:15
                                                    :))) która zaczyna..? :)
                                                  • aski68 Re: usta usta? 15.06.06, 17:15
                                                    be.em napisała:

> :))) która zaczyna..? :)

:):):):):):):):):)
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:16
                                                    się nie ciesz;))) cwaniaku jeden!! dwie babki i kogucik patrzcie go;)
                                                  • aski68 Re: usta usta? 15.06.06, 17:17
                                                    Dowartościowuję się na stare lata :))))
                                                    oj jak to fajnie :)))
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:20
                                                    ciesz się, że Cię nie znamy..pewnie jesteś brzydki i masz wieeeelki tyłek
                                                    włochaty;)
                                                  • aski68 Re: usta usta? 15.06.06, 17:21
                                                    ciepło ... ciepło .. :))) coraz cieplej :))))
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:22
                                                    taaa... u mnie 32 w cieniu;)
                                                  • ezabela Re: usta usta? 15.06.06, 17:22
                                                    wieeeelki włochaty tyłek!!!!! a fujjjj brrrrr
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:22
                                                    co nie..? ;)))
                                                  • ezabela Re: usta usta? 15.06.06, 17:23
                                                    zamilkł ...więc pewnie ma taki
                                                  • aski68 Re: usta usta? 15.06.06, 17:23
                                                    nie wiecie co tracicie... we włosach można zanurzyć dłonie, zaczochrać :)) i
                                                    szukać długo :)))
                                                  • ezabela Re: usta usta? 15.06.06, 17:25
                                                    mówisz że szukać długo.... BIEDACTWO:)))))
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:26
                                                    dłoń podaję koleżance;)
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:25
                                                    ło matko!!!! aski!!!! nie dość, że tyłek wielki to jeszcze....eeee...orędzia
                                                    trzeba szukać?!??????!!!!!!!!!!!!!!??????????????? ;)))))))))))))))))))))))))
                                                  • ezabela Re: usta usta? 15.06.06, 17:26
                                                    Nie śmiej sie z niego!!!
                                                    BIEDACTWO jest i tyle
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:27
                                                    he, he... jakoś przestać nie mogę;) no dobra... nie liczy się wielkosć tylko
                                                    jakość!!

buuuuaaaaaahhhhhhaaaaaaaa...... :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • aski68 Re: usta usta? 15.06.06, 17:29
                                                    be.em napisała:

> he, he... jakoś przestać nie mogę;) no dobra... nie liczy się wielkosć tylko
                                                    > jakość!!
                                                    >
                                                    > buuuuaaaaaahhhhhhaaaaaaaa...... :))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                    >

:):)):):):):):):):):):):):))):)
                                                    z ust nie to... itd :))))))
                                                  • aski68 Re: usta usta? 15.06.06, 17:26
                                                    Ale jaka radość jak się znajdzie :))))
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:27
                                                    no!! grabiami!! ;)
                                                  • be.em no dobra.. 15.06.06, 17:28
                                                    aski.. sorry - ja też nie jestem cud miód malina;) tyłek mam tez włochaty i
                                                    cellulit pod oczami;)
                                                  • aski68 Re: no dobra.. 15.06.06, 17:33
                                                    eee tammmm ... pocieszasz mnie :))
                                                  • be.em Re: no dobra.. 15.06.06, 17:33
                                                    nie pocieszam.. szczera jestem:)
                                                  • aski68 Re: no dobra.. 15.06.06, 17:34
                                                    dobra kobieta z Ciebie, serce masz dla kaleki :))
                                                  • aski68 kosiarka 15.06.06, 17:35
                                                    ale przecież to Ty masz i używasz kosiarki :))
                                                  • be.em Re: no dobra.. 15.06.06, 17:35
                                                    dziecinko... nie bierz na litość;) zakładamy nowy wątek uwaga!!
                                                  • aski68 Re: no dobra.. 15.06.06, 17:36
                                                    gdzie ? kto ? i jaki ? :))
                                                  • aski68 zaraz wracam :) 15.06.06, 17:37
                                                    tak za 5 min
                                                  • aski68 Re: usta usta? 15.06.06, 17:30
                                                    be.em napisała:

> no!! grabiami!! ;)

ezabela ma kosiarkę :))) może się przydać :)))
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:31
                                                    nożyce do owiec w tak cięzkim przypadku;)
                                                  • aski68 Re: usta usta? 15.06.06, 17:32
                                                    byle dojenie i oscypki nie wpadły komuś do głowy :))))
                                                  • be.em Re: usta usta? 15.06.06, 17:33
                                                    o fuj!! ;)
                                                  • ezabela Re: usta usta? 15.06.06, 17:35
                                                    dojenie i oscypki ...buhahahahahaha
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:15
                                                    ezabela napisała:

> Kurna i widzisz co narobiłaś!!!
                                                    > trza nam teraz askiego reanimować ;))

Dycham jeszcze dycham :)))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:14
                                                    aski miły - nie jedz i nie pij jak rozmawiasz z damami!! ;)
                                                  • ezabela Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:17
                                                    To może Ty rób usta usta
                                                    a ja go walnę w pierś ,
                                                    bo strasznie silna kobitka jestem:)))
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:18
                                                    tylko mi żeber nie połam :))
                                                  • ezabela Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:20
                                                    patrzaj no be.em-uś
                                                    o żebrach wspomniał ,a o ustach nic ...
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:21
                                                    bo aski zaczyna się od żeber i kończy na miednicy;) wierny jest;)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:22
                                                    ezabela napisała:

> patrzaj no be.em-uś
                                                    > o żebrach wspomniał ,a o ustach nic ...

bo o usta się nie boję, chyba, że bić zaczniecie :))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:20
                                                    to może Ty rób usta usta, jak taka silna to jeszcze pacniesz i zabijesz;)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:22
                                                    be.em napisała:

> to może Ty rób usta usta, jak taka silna to jeszcze pacniesz i zabijesz;)

a szkoda by było :))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:23
                                                    zaraz tam szkoda... wzięliby mi dziewczynę na jakieś 15 lat i cellulit bym
                                                    miała już na oczach gdyby wyszła;)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:25
                                                    Swoją drogą ciekawe jak wygląda cellulit pod oczami :))))
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:25
                                                    he, he... aski dziecinko faceci nie wiedzą jak w ogóle wyglada;)
                                                  • ezabela Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:12
                                                    Beger chyba co innego lubi,
                                                    tak jak Ty :DD
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 15.06.06, 17:13
                                                    no ostatecznie obie lądujemy tam, gdzie trza;)
                                                  • ezabela Kurcze 15.06.06, 17:33
                                                    na chwilkę odeszłam od kompa i się pogubiłam :)))
                                                    ale wy szybcy jesteście:)))
                                                    może by tak nawy wątek np .aski i kosiarka:)))
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.06.06, 14:04
                                                    rany boskie, co mnie napadło, żeby to czytać w pracy:) chcecie, żeby mnie szef
                                                    w najlepszym wypadku od kompa wywalił za te ryki ze śmiechu:)???? aaaa, no i
                                                    najlepsze życzenia dla koleżanki urodzinowej:) wierszyk chcesz? w sumie to grno
                                                    po 30tce cos się szybko powiększa...
                                                  • ezabela Re: Trójka w komplecie :) 21.06.06, 19:51
                                                    Za życzenia dziękuje,
                                                    i poproszę o wierszyk:))))
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 07:08
                                                    ze mną jak z dzieckiem, mówisz i masz:) Idzie misio, idzie konik, małpka,
                                                    piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami. Bo to
                                                    dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!! Najlepsze życzenia:)
                                                    ehhh, niedługo mi tez będą zyczyć.... jak to dobrze, że juz ta magiczna 30tka
                                                    przekroczona:)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 10:44
                                                    Lubię te Twoje wierszyki :)))
                                                    Też sobie tak zamówię na imieniny :)
                                                    pzdr
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 10:59
                                                    no to podaj datę:) tym razem się nie spóźnie:)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 11:08
                                                    2 listopad :) Skorpion
                                                    to urodzinki :) imienin nie obchodzę :)
                                                    będę czekał :)))
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 11:16
                                                    hmm, Skorpion powiadasz:) no dobra, wpisane w kalendarz:) ja tam obchodzę
                                                    imieniny, urodziny, dzień kobiet, dzień dziecka i co tam jeszcze wypada po
                                                    drodze:) to zawsze pretekst do naciągnięcia na prezent:) no drodzy koledzy,
                                                    niedługo czeka was kolejny wydatek:) prezencik juz sobie upatrzyłam!!
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 11:19
                                                    ja pier.... nicze.... jak gorąco.... jestem zdecydowanie za wprowadzeniem prawa
                                                    do noszenia stroju bikini w pracy!! zaraz się ugotuje....
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 11:20
                                                    Gość portalu: maxi napisał(a):

> ja pier.... nicze.... jak gorąco.... jestem zdecydowanie za wprowadzeniem prawa
                                                    >
                                                    > do noszenia stroju bikini w pracy!! zaraz się ugotuje....

Jestem ZAAAAAAA !!!!!! :)))))
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 11:27
                                                    dlaczego nie jestem zaskoczona reakcją:) mężczyźni (przynajmniej w większości)
                                                    jednak są przewidywalni:)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 11:31
                                                    niby tak :)))
                                                    ale zobacz jak fajne by się pracowało ? jak tylko z myślą o Was , o wygodzie :))
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 11:33
                                                    no oczywiście, ze pomyślałes o naszej wygodzie:) jak ja mogłam pomyślec o innym
                                                    powodzie:) o, nawet się rymło...
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 11:35
                                                    no właśnie... jak moglaś ? ! :))
                                                    jaki niedowiarek :)))
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 11:38
                                                    a bo ja taki niewierny Tomasz, nie dotkne - nie uwierze:)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 11:43
                                                    a cóż Ty chcesz dotykać Tomaszu ? :)))
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 11:45
                                                    noo hyyyymmmmmm, co się daje podotykać:)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 11:50
                                                    no tak.. głupio pytam :))
                                                    powiedz gdzieś Ty bywała jak Cię nie było :)
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 11:53
                                                    pracowity miałam urlopik,oj pracowity.... pomalowałam kuchnię, poprzewoziłam
                                                    prawie całość swoich pierdół od rodziców (tych co zostały od przeprowadzki),
                                                    poleniuchowałam nad wodą (ałaa, moje plecy), wykopałam faceta ze swojego
                                                    życia.. jedyne, czego nie zdążyłam, to się wyspać:) a, no i nadrobiłam
                                                    zaległości w jeździe konnej:)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 12:01
                                                    no to przemeblowalaś sobie na całego :) nie ma co ;)
                                                    ja właśnie pakuję swoje manele w kartony ... sporo mam tych ciuchów :) a ciągle
                                                    nie mam co na siebie włożyć ! zansz li to uczucie ? :):):):)
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 12:05
                                                    no ja znam ten ból, zanim się przeprowadziłam, to pakowałam się pół roku:) cała
                                                    skrytka u rodziców to były moje rzeczy:) a ciuchy.. no cóż, ja jestem chyba
                                                    nienormalna baba.. akurat tego uczucia nie znam - jeśłi chodzi o ciuchy... ale
                                                    brakuje mi butów:) i szczerze współczuje roboty:) barki od noszenia kartonów na
                                                    III piętro bolały mnie jeszcze po sylwestrze:) a przeprowadzałam się w
                                                    październiku... inna rzecz, ze remont robiłam praktycznie sama, nawet składanie
                                                    mebli...
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 12:11
                                                    córka Adama Słodowego ? :)) istny skarb :))
                                                    ja wynoszę kartony z domu już jakiś czas... już końcówka :)

zmykam do roboty
                                                    trzymaj się

pzdr
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 12:12
                                                    ja wiem, ze jestem skarb:) sprząta, gotuje, remontuje, składa meble:) miłego
                                                    dnia:)
                                                  • ezabela Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 17:44
                                                    gdzie Ci mężczyżni;(((???
                                                    wspaniali tacy.....
                                                    orły, sokoły ,herosy!
                                                    ?????
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 20:40
                                                    jak to gdzie...? ożenili się biedacy;)
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.06.06, 07:01
                                                    o właśnie - biedacy:)
                                                  • be.em Re: Trójka w komplecie :) 27.06.06, 22:49
                                                    no chyba, że w posag się wżenili;)
                                                  • aski68 Re: Trójka w komplecie :) 22.06.06, 11:19
                                                    Czyżby z okazji dnia ojca ? :):):):):):)
                                                  • Gość: maxi Re: Trójka w komplecie :) IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.06, 11:26
                                                    hehehee, pomarzyć dobra rzecz:)
    • Gość: klaus Re: Na upały - sandały :)) IP: *.ztpnet.pl 18.06.06, 18:24
      sandały - tak, skarpetki do nich - nie bo to obrzynownia jest;)
      • aski68 Re: Na upały - sandały :)) 21.06.06, 07:53
        Obrzynownia ???
        Dobre :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka