Dodaj do ulubionych

Przyjeżdża Lepper

IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.03, 19:37
Witamy schizofremicznego czubka, ktory usprawiedliwia i popiera
zlodziejstwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: sagan Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 31.01.03, 20:44
      Wodzu witaj, prowadz na Wilno, Kowno i Lwów
    • Gość: marek Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.03, 20:54
      Poprzednia wypowiedź pretenduje do opini medycznej.Wynika z niej
      że podstawowym objawem schizofreni pacjenta zwanego
      czubkiem,jest usprawiedliwianie i popieranie złodziejstwa.
      Ciekawa opinia z punktu medycznego,ale ta wypowiedź nie odnosi
      się do tematu artykułu.
      • Gość: Heniu -Paradyż Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 21:19
        Ciekawy jestem czy Lepper usunie z partii tego partacza szefa wojewodztwa
        bo on odwołał porząnnego człowieka szulgina - szefa samoobrony Zielonogorskiej.
        Przecież Szulgin to mądry facet on poparł Ronowicz w II turze i on powinien
        być nawet wiceprezydentem wtedy miasto by zyskało.Mieszkańcy Ziel-Góry trzeba
        podsuwać takie myśli Pani Ronowicz.
        • Gość: Ignacy Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.dzonkow.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 22:24
          Gdzie będzie można zobaczyć pieska sld , który się zerwał ze smyczy i pogryzł
          (pozornie)sld.
    • Gość: hehe Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 23:27
      Czy zamknieto juz wszystkie banki bo sie jeszcze zapozyczy.. ?
    • markoniec polityk egzotyczny 01.02.03, 08:29
      dodaje uroku naszej scenie politycznej. Szczęśliwie procent poparcia spada
      i mam nadzieję, że pozostanie w wymiarze niegroźnym.
    • Gość: Jorn Re: Przyjeżdża Lepper IP: 217.11.141.* 03.02.03, 09:17
      O! W bibliotece, to on chyba jeszcze nie był!
    • Gość: bogobojny Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.02.03, 10:29
      Jezus, Maria, Józef?!!!?
      • Gość: czegewara Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 14:39
        Koniec świata.Skrzyżowanie sierpomłota z hakenkreutzem zbawcą narodu.
        • Gość: Tolek Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 14:56
          Słuchając wypowiedzi Leppera mam obawy ,że ta cała lewicowa retoryka prowadzi
          do katastrofy powtarzając za Sztaudyngauerem:

Powiedziało gówno śliwie

spadnij, ja Cię uszczęśliwię.
          • Gość: ? Re: Przyjeżdża Lepper IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.02.03, 14:54
            wiem z poufnych źródeł,że to są ostatnie dni szmaty Tyblewskiego na stanowisku
            szefa samoobrony w Z.G za wyrzucenie porządnych ludzi .Ta wiadomość jest od
            samego p. Leppera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka