Gość: Izunia Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 10:38 O Przenajświętszy Mój... moja matka postanowiła zrobić sobie wesele - no 2 raz ;) ale co ona najświętszego zrobiła >---> ROKSANA, nie udało mi się wybić jej tego durnowatego pomysłu z głowy - koszmar, chciała tanim kosztem i miała - zimne jedzenie, brak miejsca do tańczenia, lumpy, które przyłaziły nam w trakcie imprezy - nosz kurde, a ludzie tam pracujący mówili, że oni ich nie będą wypraszać, ze to nasze wesele, to mamy się tym zająć, matka aż się poryczała, ze wybrała to miejsce, super wesele, zamiast być szczęśliwa, że wyszła za super faceta po 10 latach owdowienia, to kurde taka klapa, a jaka siara przed ludźmi, którzy przyszli ... nigdy ROKSANA - NIGDY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamykz1 Re: WESELE Zielona Góra 18.10.06, 17:46 dzieki Izunia:) dobrze wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoo7 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 19:59 Delfino odradzam raz na zawsze po tym jak w rogaliku z mięsem podawanym do barszczu znalazłem ...........gumę do zucia, jezu ale mi sie na wymiociny zbiera kiedy sobie o tym przypomne, jezu.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 18.10.06, 14:46 Ale szczęście, że ja na swoim ślubie czegoś takiego nie miałem, bo chyba dyrektorów miejsca, gdzie robiłem wesele rozszarpałbym na miejscy i publicznie kazał przepraszać. Ja miałem normalne wesele, bardzo jestem zadowolony. POzdrawiam i dziekuje za takie a nie inne wesele właścicieli Kasyna przy Chrobrego, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 18.10.06, 10:34 Fujufujafuj - Boże człowieku, gdzieś ty był na tym weselu. Tam w poprzednich komentarzach też pisali -chyba o robalach - Polan? dobrze pamietam? ja jeszcze słyszałam,ze robale podali w jedzeniu we wrzosie i to kilka razy slyszałam, moze to o tym samym przypadku mówili, ale słyszałam od różnych ludzi. no wiecie co - ja wszystko rozumiem, ale aby robale, gumy, czy inne swiństwo w jedzeniu było, to jest skandal przeciez............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaka Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 19.10.06, 12:18 ja zabiałabym odrazu z miejsca właściciela, czy tam włascicielke, a kucharza to za fraki bym powiesiała !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sakiewka Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 19.10.06, 13:54 Polecić mogę wam wszystkim świetlicę którą wynajmuje Sp1 w Zielonej Górze. Tanio, a ładnie i jest miejsce do tańczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamykz1 Re: WESELE Zielona Góra 23.10.06, 17:39 Pomóżcie...terminy na wakacje juz pozajmowane:(ODR Kals odpada...co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goość 1010 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:21 Mam pytanie kto zna Zajazd Pocztowy czy coś podobnegoo w nazwie jak tam się organizuje wesela,będzie muzyka mechaniczna,ale chce zatrudnić wodzireja kogo polecicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:56 Jako wodzireja polecam Romka Awińskiego z Radia - super gość ,super bawi publikę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurora Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 26.10.06, 20:05 To samo chciałam powiedzieć, koleś naprawde super, byłam na weselu z poł roku temu w Delfino u kuzyna, był ten facet, polecam, miła impreza była mimol że myślałam wcześniej że bez zespołu się nie uda, polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka.p Re: WESELE Zielona Góra-zespół IP: 80.50.56.* 27.10.06, 10:09 Polecam zespół Cadillac. Profesjonalny śpiew i poważni ludzie :) www.cadillac.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pankier Re: WESELE Zielona Góra-zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 12:32 No dobre,zawodowe granie. tylko szkoda ,że tak mało nowości grają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leopold Staff Re: WESELE Zielona Góra-zespół IP: *.ztpnet.pl 30.10.06, 22:49 Dokładnie, grali na weselu mojej siostry, choć nie moge im nic złego powiedziec bo impreza pomimo tego, że było mało nowości była udana, dużo im zawdzięczamy. Na moim weselu grali ludzie z zespołu FENIKS. Jejussss polecam ich, super fantastyczni, śliczna wokalistka z super głosem i co ważne nie są drodzy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: WESELE Zielona Góra-zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:20 szukam dobrego fotografa na ślub ,i filmowanie z Zielonej Góry lub okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WESELE Zielona Góra-zespół IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 21:56 witam.. zapraszam na www.klezmer.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: WESELE Zielona Góra-zespół IP: *.ztpnet.pl 11.12.06, 16:19 Czy ktoś z Was był na weselu w Akropolu? Ceny sa podobne jak w Figaro - ok. 140 zł. / os. Nie wiem na który lokal się zdecydować.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:01 Klub studencki "U Ojca",polecam miałam bardzo fajne wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_77 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 07:55 Nie polecam wesela w ambasadorze w Plotach pod Zielona Gora.Bylam tam w maju na weselu jako gość - zabrakło jedzenie i napoi (rosołu nie wystarczylo dla wszystkich gosci),kilka potraw bylo podanych tylko tyle,ze wystarczylo dla kilkunastu gosci,ciasto musiala kroic Panna Mloda i jej mama,bo nie bylo wystarczajaco personelu zeby pszystko przygotowac i jeszcze kilka szczegółów - zabrakło tez lodu do drinków hahaha PS.Nie ogranizujcie też żadnego przyjęcia w Senatorze - to ten sam właściciel,który ma ambasadora..... Odpowiedz Link Zgłoś