katka.p 06.07.06, 14:13 Które miejsca w ZG polecacie do zrobienia wesela na ok. 70 osób? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polecam Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 06.07.06, 14:39 snooker club naprzeciwko Roksany - polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 06.07.06, 18:02 Casyno -smacznie i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostkowa Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 06.07.06, 23:45 Tylko we "Wrzosie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.07.06, 17:58 polecam pod aniołami na zaciszu tylko nie wiem czy da rade na 70 osób, byłam kiedys w wrzosie na weselu było okropnie jedzonko dobre ale kelnerki...i ich szybkosc podawania obiadu ...pozatym jest tam duszno trza patrzec czy jest klima, a pod aniołami jest , uczciwa kobieta sie tym zajmuje dobre ceny i uczciwość !!!! polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: WESELE Zielona Góra IP: 62.87.223.* 12.07.06, 08:35 Chcialabym zorganizować wesele w kawiarni pod aniołami w ZielonejGórze, czy możesz (albo ktokolwiek może podać jakieś szczegóły, opinie? Może byliście tam na weselu, albo robiliście tam swoje? pozdr. marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: WESELE Zielona Góra IP: 62.87.223.* 12.07.06, 08:45 Hej, prosze napisz coś wiecej o weselu na Zaciszu Pod Aniołami... Albo ktokolwiek kto by tam weselu lub robil swoje własne. Podoba mi się sam lokal ale nie wiem co z obsluga, jedzeniem, itp pozdr marcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 13:31 ja robiłam wesele pod aniołami, naprawde super! p. Łucja która sie tym zajmuje jest uczciwa mozna sie potargowac o cene a kelnerki pierwsza klasa! szybkie z wysaka kultura osobista! robilismy przyjecie weselne skromne bo na 30 osób ale wiem ze robia tam na 50- wiecej, jedzonko pyszne super rosół i pyszne sałatki, pieknie udekorowany stół i kominek bardzo ładna zastawa. ciesze sie ze tam miałam wesele bo tez jest klima masz pytania pisz kukne wieczorem to odpisze Odpowiedz Link Zgłoś
marcia400 Re: WESELE Zielona Góra 13.07.06, 15:01 Ufff, dzięki za odpowiedz:-) czy zamawialas tort i ciasto u tej pani? Czy dostalas jakies propozycje menu? Zamawiałaś też lody? Serio udało Ci się stargować coś??? Sala jest tam faktycznie klimatyczna, ale pani wydała mi się mało kontaktowa;-) pozdr. marcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.06, 21:33 marcia400, nie zamawiałam lodów bo tyle było jedzenia ze masakra!!! z kobitka usiadz przy kawce od razu na spokojnie ustalicie wszystko. mi udało sie stargowac dobra cene!!! i to ze moglismy wniesc swoje ciasto wódke soki i tort zamówiony z piekarni - wyszło to o wiele taniej niz zamawianie w lokalu.powodzenia!!!dobrze ze mam to za sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: ale pozwolili swoj alkohol? IP: *.adb.pl 24.07.06, 12:24 Wczesniej, kilka lat temu, nie mozna bylo tam miec ZADNEGO alkoholu... miedzy innymi dlatego zrezygnowalismy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula26 Re: ale pozwolili swoj alkohol? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.06, 23:28 fakt kiedys nie mozna było arkoholu ale biznes sie nie krecil a co by nie było sluby i wesela to dobry zarobek ... mielismy własny alkohol i duzo zaoszczedzilismy dzieki temu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROMA Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 18:11 WSZEDZIE BYLE NIE WE WRZOSIE!!!!!!!!!!!!CHYBA ZE CHCESZ DOSWIADCZYC CHAMSTWA I ZLODZIEJSTWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malymis Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 09.07.06, 22:30 zdecydowanie nie polecam zajazdu pocztowego ... a jesli brak jeszcze wystroju kosciola na ceremonie slubna to zapraszam na www.mery.pl/o7-1.phppozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: WESELE Zielona Góra IP: 212.160.185.* 10.07.06, 19:21 A czemu nie zajazd pocztowy?napisz jak mozesz cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al do katki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:18 Na Moniuszki w dawnym przedszkolu -dobrze i nie drogo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torrrro Re: WESELE Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:32 Zapytaj w Ermitażu, byłam tam w czerwcu na weselu było EXTRA i całkiem tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arla Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 04.10.06, 13:09 Jankiel bleee, pod orłem, karaluszki w jedzeniu :p a w delfino - matko, ochydny wystrój, właściciele do dupy, jedzenie - szkoda gadać, i zimne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.06, 14:13 napewno odpusccie sobie delfino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 11.07.06, 15:47 Polecam Flamingo!!! , byłam tam na weselu i było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfino ok Re: WESELE Zielona Góra IP: 62.87.177.* 01.08.06, 10:28 delfino bardzo ok! drogo ale najwyzsza jakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w delfino Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 18:15 ja miałam swoje wesele w delfino i bardzo sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DomWeselny Delfino Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:36 Bardzo dziekujemy za opinie. Jest nam bardzo milo słyszec ze nasz lokal ma same pozytywne opinie i ze goście są zadowoleni. Zależy nam na tym aby Państwo Mlodzi oraz ich rodziny dobrze sie u nas bawiły aby smakowało im jedzenia oraz żeby po weselu dobrze wspominali czas spedzony u nas. Dziekujemy Właściciel Domu Weselnego Delfino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfino ble ble Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 12.07.06, 14:58 ale klimat na wesele na basenie dajcie spokuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasss Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 12.07.06, 16:03 ja robie wesele w figaro, troche przepłacam, ale warto, szukam natomiast jakiegoś kamerzysty dobrego, który nie spieprzy filmu na całe życie, macie kogoś pewnego? poprosze o namiary, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 18:22 odradzam A. WIECZORKA - długo, niesumienny i plyta sie zacina po kilkunastu objrzeniach... masakra niech nie zgubi was taniocha tego goscia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda mężatka Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 17.07.06, 20:35 jeśli kamera??? - to tylko jeden człowiek w Zielonej!!!! Rewelacja!!! Proszę o kontakt: idea_listka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do uli 26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 19:36 ula a jak dlugie te weselko tobie zrobil pan wieczorek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.06, 11:06 kaseta ktora zamowilismy jest na poltora godziny a dvd na 3 godziny ale to standart, dvd jego pracownicy ładnie graficznie zrobili ale płyta po kilkunastu odtworzeniach zacina sie, zaznacze ze mam dobry sprzet w domu. szkoda mi tego filmu bo jest na całe zycie...dlatego dałam go do przegrania i teraz stawski mi go przegra tak zeby sie nie zacinało co firma to firma... a z panem wieczorkiem to zapowiadało sie fantastycznie ulga cenowa miły a jak sie nie wyrabiał to... szkoda gadac... odradzam goscia co do filmow, bo co do zdjec to ma bardzo dobrych pracowników i naprawde mam piekne zdjecia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 13.07.06, 12:16 bo filmy to nie ładna okładka, wypaśna naklejka czy cyfrowa kamerka z 3 si si di w reklamce, cza szukać ludzi, którzy dobrze filmują a nie ładnie dvd wydają bo wtedy pamiąteczka na całe życie irytuje a nie cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla25 Re: WESELE Zielona Góra IP: 213.199.238.* 13.07.06, 15:32 podaje Wam namiary na dobrego kamerzyste,robi to z pasją, jest malo znany,ale robi to solidnie,czyta kopia,szybki termin i dobra cena.ale tak jak mowie,cysty,czytelny film.moge Wam podac tylko maila do niego,poniweaz nie czuj sie upoważniona do podawania numeru,prosze do niego napisac tj.pan Andrzej alco@poczta.fm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lili Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.06, 16:54 jak jest szybki to tez h..owy odrazu czuc fabryke srubek i pewnie sam sie tu zareklamowal oj skaranie boskie z tymi pozerami na weselka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nalany ryj Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 13.07.06, 17:04 iten e-adres "alco" - na pewno równo czesze z orkiestrą i później wiruje nawalony z kamerką, że niby stedikam w łapie;) oj kamerzyści kamerzyści wy zamiast tych wszystkich obręczy na korpusie, tych światełek po oczach tańczących, tych dłużyzn i co tu dużo mówić tej amatorki to wy sie weźcie do roboty a nie na forum auto reklamki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S'Kubana Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:21 Ja bym poimprezowała w Mc Donalds. Tam jeszcze nie widziałam wesele. A i rezerwacje można zrobić. Każdy dostanie happy zestaw z balonikiem. Tylko bez alkoholu niestety - a może i dobrze będzie taniej :) Było by dość oryginalnie i frytkowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Wesele w Palmiarni....:o) IP: *.dsl.bell.ca 18.11.06, 20:20 Co sie zmienilo w Palmiarni z lat 80-tych , juz nikt tam nie chodzi , nie robi imprez ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:22 ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klezmer Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.06, 07:06 zdecydowanie polecam SNOOKER koło roksany..jedno z najlepszych miejsc w zg na wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale jazda Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 15.07.06, 09:08 pewnie zespol klwzmer sie dopisuje i w snokerrze ma swoich lobbystow i sie na brzuchy .........takie ku.. kombo i teraz czytam ze klezmera ktos drugi raz niby pozdrawia a to kit bo to sam czlonek klezmera wpisal i tak sie ludza ze zagraja nnastepne weselko w snookerze i oni cali i owca syta i wszyscy zarobieni ku.. jaki gornicy i oczywiscie z wylizanymi dupskami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 20:21 chory(a) jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasss Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 09:37 oglądałęm ostatnio weselko kuzynki i nie chciałbym mieć tak - kamerzysta nagrał całą mszę (na jednym wydechu) kręcąc młodych z 30 metrów z... profilu i tylko przybliżał, odjeżdżał, przybliżał, odjeżdżał i aby nie być posądzonym o konkurencję nie podam nazwy tej firmy z zg - ja tak nie chcę i szukam dalej, ale co przyjdę do firmy na pokaz to albo nie chcą filmu pokazać, albo filmy wyglądają jak powyżej, żenadka. Natomiast fotografów mam na oku kilku:) Widziałem naprawdę bardzo fajne fotki (odstrzeliwuje tych wszystkich co robią zdjęcia w studiu na tle namalowanych pejzaży - straszna cepelia, szukam tylko tych robiących piękne zdjęcia w prawdziwych okolicznościach przyrody;) Odpowiedz Link Zgłoś
katka.p Re: WESELE Zielona Góra 20.07.06, 12:14 jeśli już znajdziesz coś/kogoś ciekawego czy moge liczyć na ewentualną pomoc - namiary na nich? byłabym wdzięczna. A co myślicie o weselach organizowanych w ELEKTROCIEPŁOWNI, przez TO TU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasyka Re: WESELE Zielona Góra - do pleneru polecam IP: *.adb.pl 31.07.06, 13:14 No to jak plener to tylko z pieknym autkiem - polecam www.klasyka.zgora.pl No i co Wy o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klezmer Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.06, 21:25 DO GOŚCIA KTÓRY SIĘ PODISAŁ ALE JAZDA> !!!!! ty cymable najpierw naucz się czytać text ze zrozumieniem.!!!! to nie ktoś pozdrawia zespół KLEZMER tylko to ja! członek zespołu napisałem to. a pozdrowienia są dla czytających baranie jeden...!!!! P O Z D R A W I A M !!! P.S. najlepszy lokal w zg pod względem organizacyjnym.POLECAMY..a zespół i tak wybiera para młoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
martabg Ale on 24.07.06, 22:44 przeczytał ze zrozumieniem. Napisał, że członek zespołu się wpisuje. Więc wygląda na to... że może tylko grać dobrze potrafisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasss Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 31.07.06, 18:06 Gość portalu: klezmer napisał(a): > DO GOŚCIA KTÓRY SIĘ PODISAŁ ALE JAZDA> !!!!! > > ty cymable najpierw naucz się czytać text ze zrozumieniem.!!!! > to nie ktoś pozdrawia zespół KLEZMER tylko to ja! członek zespołu napisałem to. > > a pozdrowienia są dla czytających baranie jeden...!!!! No to jeden zespół mam już z głowy w moich poszukiwaniach czyli KLEZMER właśnie... Pokazałeś pan swoją kulturę osobistą jak jasna cholerka, ja dziękuję za taką kulturę z "cymbałami" i "baranami" w tle. Słyszałem, że FRAGLESI są dobrzy, polecano mi też NA LEWĄ STRONĘ i SAMOWAR - będę szukał, pozdrawiam (nie Klezmerów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbo Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.07.06, 23:34 Polecam Figaro - baaaardzo eleganckie miejsce i stylowe. Oczywiscie zalezy to od zasobnosci portfela, no i najlepiej, zeby wczesniej umowic sie na WSZYSTKIE detale, a potem zeby ktos mimo wszystko nieco ich dopilnowal (szczegolnie co do ilosci jedzenia, bo bedzie go tyle, zeby czasem nie utyc ;), ale tak juz jest w eleganckich knajpach... A jesli potrzebowalabys samochodu, tez stylowego, to polecam www.klasyka.zgora.pl - i odpada juz koszt kwiatow na samochod - jest tak piekny i dekoracyjny, ze nie trzeba mu juz nic. No, moze mlodej pary w srodku ;))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markiza jest naprawde sliczny!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.06, 22:16 tzn samochodzik! A co do Figaro, ja tam nie wiem, troche drogo, ale rzeczywiscie mowia ze jest sensowna knajpka i z pewnoscia jak ktos sie chce pokazac i ma za co, to warto. Tylko z drugiej strony jak sie juz inwestuje w ubrania pary mlodej, samochod, kamerzyste i sesje zdjeciowa, no i smaczne jedzonko, to nie zawsze miejsce musi byc najwazniejsze. Wazne, zeby zostaly ladne zdjecia i dobre wrazenia gosci (jedzenia duzo i smaczne, jakies zaskoczenie - inna suknia, inny samochod, inny styl itp) Odpowiedz Link Zgłoś
sotie Re: WESELE Zielona Góra 10.08.06, 11:04 o rany, jakie cacuszko!!!!!!!!!! rok temu bezskutecznie czegoś takiego szukałam... szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.07.06, 01:11 A ja polecam jakis zamek w poblizu? Albo palac? To dopiero styl - rozejrzyj sie... O, np Zagan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 24.07.06, 22:50 Witam ! Byłam na pięknym weselu na zamku w Kliczkowie. Tylko, że to już górna półka cenowa, ale jeśli kogoś stać, to polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzeczona Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie? IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.06, 14:10 Czy ma ktoś może wyrobioną opinię na temat zespołu KOKTAJL z Zielonej Góry. Chętnie wysłucham Par Młodych, u których grali i gości, którzy się u nich bawili! Bardzo proszę o opinię!! Mają grać u mnie. Jeszce czas, żeby zmienić jakby co. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do narzeczonego Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.07.06, 15:25 koktail jest dobry do remizy strazackiej a nie na wesele szukaj samowarow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do narzeczonego Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.07.06, 15:35 panie ty moj kochany ty szukaj samowarow i modl sie zeby termin mieli bo koktail jest dobry do remizy strazackiej na weekend a nie na wesele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Narzeczonej Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 31.07.06, 19:06 Witam! Minionej soboty byłam na weselu, gdzie właśnie grał Samowar. Moim zdaniem beznadzieja. Nie odpowiadał mi, jak i 90 % gościom ich humor, który graniczył z bezczelnością. Stałym elementem ich zabaw jest zmuszanie słowne do zabaw, typu w tańcu położyć się na podłodze. I nie ważne, ze gość ma na sobie gajor za 3000 tysiące, ma się położyć, bo to jest zabawne. Przynajmniej w mniemaniu prowadzacego było zabwne, widziałam, że gosci weselnych to nie śmieszyło. Były też teksty typu: ej Ruda ( do cioci Panny Młodej) miałaś machać lewą nogą, umiesz wogóle rożróżnić lewą od prawej? To nie było wogóle śmieszne. Zdecydowanie odradzam Samowar. Niestety o Koktajlu nic nie wiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskoon Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:52 Niech zgadnę. To było w Zajeździe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzeczona Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.gorzow.mm.pl 01.08.06, 08:14 To świetnie! Tylko, że ja ich juz zamówiłam :/ Na prawdę tak strasznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika_5 Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: 195.136.12.* 01.08.06, 09:51 Mialam ten zespoł na wlasnym weselu. Uwazam ze sa swietni i moggeich spokojnie polecic. Slyszalam ze na niektorych weselach sa bezczelni itd, ale po porotu z nimi porozmawiaj. powiedz ze zalezy ci na dobrej muzyce. Ustal jakie chcesz miec zabawy. My z gory powiedzielismy jakie zabawy na oczepinach moga byc, a jakich nawet nie chcemy widziec. Zespol wpasowal sie doskonale i szybko reagowal na nasze wskazowki. nie padl ani jeden bezczelny tekst. Wszytscy goscie chwalili zespol i tylko mowili, ze musial byc cholernie drogi, bo dziewczyny na prawde maja piekne glosy :) Polecam... wszystko jest sprawa dogadania sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasss Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 01.08.06, 10:49 wika, ale o kim Ty piszesz? bo jak zdążyłem sie zorientować SAMOWAR nie ma żeńskich głosów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzeczona Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.gorzow.mm.pl 01.08.06, 15:16 Wika! Dziękuję Ci bardzo serdecznie! Faktycznie wybieramy się ustalić z nimi co i jak. Mamy nadzieję, że coś nam zaproponują, przedstwią swoja wizję a my powiemy że chodzi nam o kulturalną zabawę. Pozdrawiam i dziękuję. Proszę o dalsze wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Narzeczonej Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 17:40 No właśnie! W Samowarze śpiewają sami faceci, więc nie wiem skąd Wika słyszała tam piekne kobiece głosy. Może jej się pomyliły nazwy i myśli o innym zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do narzeczonej Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 24.10.06, 21:43 nie zmieniaj zespołu bo będziesz żałowała :) Koktajl jest po prostu świetny... Byłam z nimi na imprezie w Poznaniu, na której grali i naprawdę graja super...Wszyscy się bawili a muza była bardzo różnorodna...Witek (lider zespołu) jest bardzo kontaktowym czowiekiem i jest otwarty na wszystkie sugestie!!! Jak z nimi byłam to śpiewała tylko jedna dziewczyna - Karolina... nie wiem jak jest teraz, czy maja jeszcze jedną czy nie... Ale śpiewają naprawde fajnie!!! Najbardziej podobała mi się w ich wykonaniu "Dilemma" ;) Ale starsze kawałki wychodziły im równie dobrze!!! Przy okazji pozdrowienia dla Witka (jeśli to czyta) - Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:10 Fajni to oni byli jak Śpiewała tam Ania. Teraz to są baardzo "tacy sobie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:28 Ania rzeczywiście spiewa znakomicie ale te dwie nowe dziewczyny też są bardzo dobre. Z zielonogórskich zespołów jakie znam Koktajl jest wokalnie zdecydowanie najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 11:44 witam serdecznie robie przyjecie ,, pod aniołami,, potrzebuje zespołu albo dj, za niewielka cene, prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola szukam zespołu IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 11:54 prosze o opinie szukam zespołu albo dj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędruś Jest zespół o super współcznynniku cena/jakość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:36 Są duetem i zarazem małżeńswtem, więc cała "gaża" trafia do jednego budżetu. Dlatego są atrakcyjni cenowo. Kamila śpiewa niebanalnie, a i Tomek zna się na rzeczy. Nie ukrywam, że są to moi znajomi. Maja stronkę - www.uorkiestra.prv.pl Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 17:43 Witaj Wika! W Samowarze nie ma żeńskich głosów, bo tam śpiewają sami faceci. Chyba pomyliłaś zespoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 18:14 tak, to było w zajeździe. zajazd na wesela super, ale Samowar beznadzieja. A skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskoon Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:19 hah, to był ślub sąsiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwierdzam Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:35 Samowar? Katastrofa, teksty poniżej wszelkiej krytyki - wiocha na całej linii. Tak ordynarnie prowadzonej imprezy nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majek Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.06, 07:50 Szczerze mwiąc nie słyszałem dobrych opinii o Koktajl, ale szczerze polesam Aquarius. Byłem na weselu, na którym grali, zespół 5-osobowy, z perkusją, śpiewa dziewczyna i 2 facetów wszystko profi, czułem się jak na koncercie (piękne głosy). Bez żadnego chamstwa (jak w samowarze), grają dla młodych i starszych, wszyscy się bawili. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:12 Polecam zespół "NAJ" z Koźli i "REWERS". Są najlepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopciuszek Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:18 Tak. Revers, Naj, Fraglesi to zawodowcy z klasą, czego o Samowarach powiedzieć nie można. A najlepiej to użyć google i spotkać się z kilkoma zespołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:35 Kiedyś byłem na weselu gdzie grali. Przede wsztstkim znakomity repertuar dla wszystkich co sie rzadko zdarza, wspaniale glosy i jak zauwazylem ne pija co tez sie rzdko zdarza a na niejednym weselu byłaem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:46 Rzeczywiscie sa znakomici. Grali u mojej siostry i goscie nie mogli sie nadziwic skad taki zespol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: likis Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 11:40 Kryptoreklama! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krycha Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:51 eeee... od razu kryptoreklama. Koktajl to porządny zespol i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianka Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:41 Prządne zespoły, to Naj, Rewers i Fraglesi inne porządne w tym województwie nie występują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piechu Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:57 Fraglesi to sfrustrowani faceci ktorym nie udalo sie nic sensownego zrobic wiec z konicznosci graja na weselach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:54 Fraglesi czy Revers to dobre zespoły koncertowe - ale nie na wesele. Nadają się na dni Zielonej Góry (1 godzina grania) i tego typu imprezy. Na wesele potrzebny jest zespół, który się w tym specjalizuje, który zagra to czego chcą goście, a nie to co lubi sobie grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.06, 18:45 A ja polecam Zamek w Kozuchowie<z alkowa dla nowozeńców w wieży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: javia jak to gdzie? na pomorskim,w szkole, na boisku... IP: *.ztpnet.pl 01.08.06, 16:35 można sikać gdzie popadnie,lasek blisko, Odpowiedz Link Zgłoś
katka.p Zajazd pocztowy 02.08.06, 09:03 Co z nim jest nie tak? Dlaczego nie robic tam wesela? czy ktoś może mi powiedzieć?? dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Wódka weselna - jaka i za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:39 Witam wszystkich! Akurat szykuję się do weselicha i mam problem bo nie wiem gdzie kupić wódeczkę. Zastanawiam się nad zakupem POLSKIEJ, bo wiem że jest dobra. Macie namiary na jakąś hurtownie, z którą można się dogadać co do kupna ponad 100 flaszek? Cena za flaszke - ok 15 zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.06, 15:18 Polecam szkołe CKU na ul.Długiej, duża sala z klimatyzacją dobre jedzonko i uważam że jest tanio. A co do zespołu SAMOWAR nie zastanawiajcie się. Chłopaki naprawde fajnie grają i zawsze można się z nimi dogadać. Byłam na ich imprezach i uwieżcie REWELACJA!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwcia Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 07.08.06, 20:48 W CKU nie ma klimy,ten kto to napisał nieżle był wstawiony albo tak mu wiało przez okna.tam nie ma klimy przykro mi,wiem bo tam pracuje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.06, 11:06 masakra brac slub na sali sportowej co to za atmosfera kilka balonów i orkiestra? nie lepiej dołozyc i miec slub z klasą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klasyka jak slub z klasa to samochodzik polecam IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.06, 13:13 zerknijcie na www.klasyka.zgora.pl Piekny, czyz nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamka Re: WESELE Zielona Góra IP: 213.77.48.* 07.08.06, 13:07 A to co sie okazalo po poszukiwaniach: - Kasyno - 150 zl/os + poprawiny 30 zł/os ... - Figaro 145 zł/os + poprawiny - sala 2000 zł + 45 zł/os obiad Koszty wesela sa masakryczne.... CO mozna jeszcze polecic? Stary Zajazd na CHynowie - bardzo mila salka, swietne zaplecze kuchenne, wynajecie sali na wesele 2000 zl, mozna tez zamowic cala obsluge wesele - koszt 120-130 zl/os. Wesele - nie lada inwestycja, bez pomocy rodzicow ani rusz.... No ale sie mowi, ze to raz w zyciu :) wiec pewnie warto poczuc sie wyjatkowo w ten wazny dla nas dzien. Kogo możecie polecić jako makijażystkęi fryzjera (na ślub oczywiście) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:43 Jak wesele to tylko w Delfino. Super obsługa kelnerów, jedzonko pyszne( w dodatku bardzo bylo go duzo),sala z klima wiec a przede wszystkim ogrodek na ktorym mozna bylo odpoczac i pobajerowac. Jesli moj facet wkoncu mi sie oswiadczy :)to impreze robimy tylko tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG Re: WESELE Zielona Góra IP: 195.205.61.* 29.09.06, 09:53 Figaro. Swietna kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 30.09.06, 09:54 a ja byłam na weselu w Delfino, teoretycznie dobrze, bo jedzenie faktycznie dobre, to jednak mało miejsca do tańczenia, naprawde, jeśli w rodzinie dużo ludzi jest chętnych do zabawy, to potem ludzie się gniotą, właściciele szczerze są przesłodzeni, podchodzą do klienta miło, ale szczerze według mnie zabardzo go osaczają, miliony miłych slówek, aż zasłodko, fakt katem, mili kelnerzy, nawet bardzo, brakuje takich w wielu lokalach, młoda pani barman też bardzo sympatyczna, pod względem ludzi tam pracujących nie mam ani jednego zastrzezenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pan młody Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 30.09.06, 12:48 a ja niestety odradzam DELFINO!!! Miałem tam ślub kiedy nie było klimatyzacji i był skwar jak na basenie, który straszy wraz z hotelem POLAN po drugiej stronie ulicy. Obsługa owszem miła, ale nie do końca... Notoryczne gaszenie światła (oszczędzanie na prądzie) w czasie filmowania tańców przez kamerzystę. Efekt taki, że tańczymy w ładnym świetle i nagle bum i ciemność widzę bo obsługa wyłącza światło a zależało nam by kamerzysta nie świecił po oczach swoim ostrym oświetleniem. Uwagi kamerzysty i nasze na nic się zdały, pół godziny spokoju i znów gaszenie światła niby pod pretekstem robienia klimatu, no ale przecież my młodzi monitowaliśmy by nie gasić! Poza tym szczegóły: chleb podaje na wejściu właściciel a nie nasi rodzice, to było zdziwieniem i już nie było czasu na odkręcanie tego przy wejściu. I jeszcze jedno. Jak wjeżdżało prosię to owszem pan właściel odtańczył śmiesznego kankana ze świniakiem ale kroił i dotykał ów mięsiwo swoimi łapkami co nie higieniczne. Mało miejsca. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelner z Delfino Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zacisze.zgora.pl 01.10.06, 20:25 Dziękuje za miłe słowa odnośnie naszej pracy takie słowa cieszą i motywują do jeszce lepszej obsługi bawiących się gości. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz wielkie dzięki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: WESELE Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:36 Mam pytanie do kelnera jakie macie wolne terminy bo słyszałem ,że jest tłok chyba to nie tajemnica.Czy sierpień 2007 jest zajety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelner z Delfino Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zacisze.zgora.pl 11.10.06, 23:28 Jesli chodzi o wolne terminy w Sierpniu 2007 to trzeba porozmawiac z Właścicielami lokalu. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 02.10.06, 22:59 Drodzy Państwo, ja skomentuje komentarz komentarza - na moim weselu też gasło światło, mi, mężowi i gością też się to nie podobało, może na weselu przymknęłam oko, ale faktycznie wyszło to na nagranej taśmie - mało widać i szkoda, bo to miała być pamiątka. Co do tańca z indykami, który na moim weselu także sie pojawił to mam raczej poztywne wspomnienia - no proszę pana młodego - a czym on ma kroić indyka na środku sali jak nie nożem i rękoma... nie przesadzajmy, wierze na słowo, że rączki wcześniej umył - gdybym miała tak do tego podchodzić, to nic bym nigdzie nie zjadła, nie tylko w Delfino, ale i w każdej restauracji - wierze w to, iż kucharze myją ręce - bo przeciez nie pracują w rękawiczkach, więc i może pan właściciel umył, mam taką nadzieję :-) a co do obsługi, to kelnerzy mili jak nigdzie, tu bardzo pozytywnie jestem zaskoczona i bardzo pozdrawiam panów - szczególnie tych którzy obsługiwali moje wesele - jeśli dobrze pamiętam, panowie łukasz, Michał i Mateusz, jeśli przekręciłam imiona to bardzo przepraszam, ale jestem szczęśliwa, że tak a nie inaczej nas panowie obsługiwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanepid Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 18.10.06, 12:34 Co do tańca z indykami, który na moim weselu także sie > pojawił to mam raczej poztywne wspomnienia - no proszę pana młodego - a czym on > ma kroić indyka na środku sali jak nie nożem i rękoma... nie przesadzajmy, > wierze na słowo, że rączki wcześniej umył - gdybym miała tak do tego podchodzić > , > to nic bym nigdzie nie zjadła, nie tylko w Delfino, ale i w każdej restauracji > - > wierze w to, iż kucharze myją ręce - bo przeciez nie pracują w rękawiczkach, > więc i może pan właściciel umył, mam taką nadzieję :-) No właśnie pani się myli, wszelkie prace kucharskie w lokalach gastronomicznych należy wykonywać z nakryciem głowy i w rękawiczkach, także krojenie indyka na weselu, RĘKAWICZKI drodzy Państwo, oczywiście specjalistyczne a nie te zimowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Kowalski Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 03.10.06, 13:14 Byłem pół roku temu na weselu w Delfino i było ok, jako gość nie mam ani jednego zastrzezenia. Dosłownie kilka tygodni temu byłem na weselu w Hotelu Polan, dosłownie na przeciw, kochani, to miejsce odradzam wszystkim, myśle, że też go nie bedziecie wybierać, jak usłyszycie, że w jedzeniu były jakieś czerwone robaczki w czarne plamki, i to notorycznie, widziało je kilku gości, brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.14, 17:59 Ostatnio w rodzinie mieliśmy 3 wesela - 3 równe lokalizacje wygrał Hotel Stary zajazd Hotel Stary Zajazd który jest na wjeździe do miasta koło CRS Tu macie link Czysto schludnie., wszystko dopięte na ostani guzik przy okazji jest tam duży parking sala weselna było najładniej najczyściuej. i do tego jest tam hotel ze świetnymi miejscami do noclegowania . Rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyk Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 01.10.06, 11:16 podłączę się do wątku... kochani a co radzicie na małe wesele w okolicach 50 osób w Zielonej lub w najbliższej okolicy??? Najlepiej z możliwością noclegu dla części gości i w rozsądnej cenie? Będę wdzięczna za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 05.10.06, 21:48 Ja osobiście miała wesele w Kalsku, super, pięknie, jestem naprawdę zadowolona. Jedzenie pycha, obsługa, pełen profesjonalizm, miejsca dużo, jestem bardzo zadowolona. Polecam zespół OK, grali na tym moim weselu, dlatego takie udane. Byłam w ostatnim czasie na jeszcze 2 weselach, jedno to wesele we Wrzosie, matko, nigdy, ale tam było okropnie, jedzenia zabrakło, w pewnym momencie światło zgasło i nic nie było widać, hmmm podobno korki wywaliło. W tym momencie byłam szczęśliwa, że to wesele mojej przyjaciółki a nie moje. Byłam też w Delfino, tam koło urzędu pracy. Sala wystrojona, że ... aż ochydnie. Z jedzenia jestem zadowolona, bo w porównaniu do Wrzosa, było go naprawde dużo, oraz było ciepłe, ale jeśli chodzi o sam obiekt, to matko przenajświętrza, jak sztucznie ozdobiona rudera, tak mało miejsca i są tam akwaria, nie wiem co jest w jednym, wiem, że w jednym z nich są żółwie, matko...jak od nich capiło, chyba im wody od miesięcy nie zmieniali. Nie znam się na żółwiach, nie mam, nie wiem co ile sie zmienia wode, ale naprawde nie pomyśleli aby cos z tym zrobic, mimo dobrego jedzenia, ten smrodek odbierał apetyt, moja mam powiedziała, ze była wymiotować przez to w wc, fakt, ona biedna siedziała blizej... nigdy do Delfino i do Wrzosu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamykz1 Re: WESELE Zielona Góra 07.10.06, 15:12 Aga, a ile płaciliście za osobę w Kalsku? Czy korzystaliście tam również z noclegów??Będę wdzięczna za odpowiedź:) kamykz1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 08.10.06, 18:03 Nie wiem jak tam jest widziałam tylko na necie- restauracja texicana w kalsku. Wygląda ładnie. Był tam ktoś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 09.10.06, 18:12 Za osobe w Kalsku płaciłam 110zł, ale był w to wliczony dodatkowy posiłek, bo chcieliśmy dużo jedzenia, tak aby nie zabrakło, ale szczerze, został go multum, więc jeśli weźmiesz mniej - to było z tego co pamiętam 102zł za osobe, a ja pisze o ODR w Kalsku, a nie o tej restauracji. W ODR kozystaliśmy też z noclegu, brali od nas taniej, jako, że wesele, za osobe policzyli 17zł za nocleg, w pokojach 3 i 4 osobowych brali 15zł za osobe, jako, że większe, ale musieliśmy wziąść też trzy dwuosobowe, bo zajęte były tamte niestety. pozdrawiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamykz1 Re: WESELE Zielona Góra 10.10.06, 18:40 Aga dzięki wielkie:)Chyba tam pojedziemy omówic sprawę. jesli znajdziesz chwilke prosze napisz mi na priva o jakis szczegółach- tzn- wystrój, obsługa, zespół(jakiego typu muzę gra zespół OK.)zaczynamy dopiero nasze przygotowania i bardzo zależy mi na spostrzeżeniach kogoś kto ma to za sobą i jest zadowolony:) Z góry dziekuję:) kamyk kamykz1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopelek Re: WESELE Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:07 Polecam zespół AWO,gra super! wszystko co sobie życzycie.I najważniejsze-nie fałszują nie zaciągają,żadne tam ummmm tata,ummmm tata...żadne ochlapusy i kultura na poziomie.Jeden z nich mieszka na Węgierskiej w bloku 4- piętrowym.Dokładnego nr nie pamiętam.Nie polecam za to zespołu z ul.Harcerskiej,bajkopisarze,ochlapusy itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mada82 Re: WESELE Zielona Góra 17.04.07, 21:39 Czy ktoś robił wesele w Słoneczku w Sławie? Proszę piszcie jak było! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 26.10.06, 23:32 Witam. Czy mogłabyś mi podać namiary na zespół? Właśnie próbuję znaleźć fajny zespół na swoje wesele i cos ciężko mi idzie charys@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguniek Re: WESELE Zielona Góra IP: *.adsl.alicedsl.de 16.04.07, 15:46 a gdzie w kalsku! poszukuje lokalu w zg lub okolicy na wrzesien pazdziernik 2007!liczba osob: 50- 60! objechalismy juz pare miejsc (kozuchow: za duza sala, zamek przytok: wesel juz nie robia, lotnisko: fajnie, ale ja potrzebuje troche klasy, a zajazd to tylko restauracja). wiec moze ktos zna jakies fajny, przyzwoite miejsce z klasa! w koncu to wesele, i musi byc super! dzieki z gory za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:58 w tej chwili na wrzesien i pazdziernik to juz bedzie bardzo ciezko. Może "stodoła" w przytoku? albo "figaro" ul .wojska polskiego? Polecam Wam zespół muzyczny "SMAK" www.zespol-smak.pl . Oni grali u Nas - sa rewelacyjni - mlodzi i maja ekstra sprzet. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguniek Re: WESELE Zielona Góra IP: *.adsl.alicedsl.de 17.04.07, 08:59 dzieki za smak! bede probowac! a co z lagowem- zamek1 ma ktos jakies spostrzezenia lub doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: WESELE Zielona Góra IP: *.adsl.alicedsl.de 31.05.07, 18:02 czy slyszal ktos o zespole springer show lub ewa i wojtek jeske? dostalismy propozycje i jeszcze nie zdecydowalismy. potrzebujemy cos fajnego na 20.pazdziernika! moze jekies pomysly.z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz i zona Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:21 Polecam Zespół "SMAK". www.zespol-smak.pl U nas grali w kwietniu i jesteśmy bardzo, baaardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 11.10.06, 10:19 Ja swoje wesele miałem już ponad dwa lata temu w Delfino. Miałem też okazję być tam przed paroma miesiącami - jeśli chodzi o moje skromne zdanie, to zmieniło się tam dużo na lepsze, z pewnością na lepsze ze strony gościa, czy pary młodej. Za moich czasów nie było tam jeszcze ogródka ze stołami pod zadaszeniem i fontanny z hmmm, chyba to były kaczki ;-) Faktycznie, miły klimacik na zewnątrz się zrobił, bo wcześniej nie było gdzie usiąść. Nie było też wozu, na którym teraz moich przyjaciele, Państwo Młodzi, zafundowali gością wina, ogórki i smalec, świetny pomysł, szkoda, że za moich czasów czegoś takiego tam nie było. Nie zmieniły się jednak ochydne toalety, jeśli forum czytają właściciele, ewentualnie pracownicy, moja sugestia jako ze strony dawnego młodego, obecnie gościa, te toalety są ochydne, błagam was zmieńcie to. żółwie - to akwarium, fakt robi wrazenie, ale jak nie śmierdzi, widziałem, że ktoś z gości też o tym napisał, mimo ładnego widoku, wolę aby go nie było, niż miałoby mi cuchnąć - chyba, że będziecie o nie bardziej dbać. Możnaby sie było czepiać jeszcze paru rzeczy, ale nie sa one aż tak istotne - przecież zapewne w każdym lokalu znajdą sie niedociągnięcia, pozdrawiam serdecznie i jeśli zajmiecie się jako młodzi tymi sprawami o których napisałem, to polecam Delfino :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 12.10.06, 10:34 Ludzie kochani, ja serdecznie polecam stare kasyno wojskowe na Chrobrego, super klimat, super jedzonko, wszystko superowe ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paskuda Re: WESELE Zielona Góra IP: 80.50.56.* 16.10.06, 08:09 Kolega rok temu za wesele na ok. 100 osob zaplacil 37 000 zl... Jak ja sie dowiadywalam, to koszt na osobe 150 zl + poprawiny 35 zl. Cena ponoc sztywna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrosen Re: WESELE Zielona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:41 Jeżeli chodzi o zespół na wesele to tylko NAJ. Rewers jest ok ale nadaje sie bardziej na koncerty niz na wesela. To samo Samowar czy Fraglesi. Teraz maja nową wokalistke z Rewersów. Poprzednia Julia śpiewa w Queens więc jakis poziom trzymali. Dobrym lokalem jest kasyno na Chrobrego ale jak ktoś chce wypas to plecam Pensjonat w Dychowie. Na miejscu basen i pokoje na pozimie ! Niezły nowy lokal na małe przyjęcia (do 50 osób)w Radomicku Villa Kolus( na trasie do Słubic) tylko bez zespołu bo nie ma miejsca. Ale za dobra cenę zrobią kazde menu . www. villakolus.pl. Najważniejszy na weslu jest zespół i na tym nie można oszczędzać! Później alkohol i jedzenie. Wszystkie inne drobiazgi są nieważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uorkiestra.prv.pl "Jak ktoś chce wypas..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:38 Jeżeli ktoś chce "wypasu" :) to polecam zamek w Kliczkowie www.kliczkow.com.pl . Graliśmy tam ostatnio i Dychów (a tam też kilka razy byliśmy) wypada bladziutko. Odpowiedz Link Zgłoś