Dodaj do ulubionych

WESELE Zielona Góra

06.07.06, 14:13
Które miejsca w ZG polecacie do zrobienia wesela na ok. 70 osób? Bardzo
proszę o pomoc i z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 06.07.06, 14:39
      snooker club naprzeciwko Roksany - polecam!!!
      • Gość: zuza Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 06.07.06, 18:02
        Casyno -smacznie i tanio
    • Gość: Gostkowa Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 06.07.06, 23:45
      Tylko we "Wrzosie".
      • Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.07.06, 17:58
        polecam pod aniołami na zaciszu tylko nie wiem czy da rade na 70 osób, byłam
        kiedys w wrzosie na weselu było okropnie jedzonko dobre ale kelnerki...i ich
        szybkosc podawania obiadu ...pozatym jest tam duszno trza patrzec czy jest
        klima, a pod aniołami jest , uczciwa kobieta sie tym zajmuje dobre ceny i
        uczciwość !!!! polecam
        • Gość: marta Re: WESELE Zielona Góra IP: 62.87.223.* 12.07.06, 08:35
          Chcialabym zorganizować wesele w kawiarni pod aniołami w ZielonejGórze, czy
          możesz (albo ktokolwiek może podać jakieś szczegóły, opinie? Może byliście tam
          na weselu, albo robiliście tam swoje?
          pozdr.
          marta
        • Gość: marcia Re: WESELE Zielona Góra IP: 62.87.223.* 12.07.06, 08:45
          Hej,
          prosze napisz coś wiecej o weselu na Zaciszu Pod Aniołami... Albo ktokolwiek
          kto by tam weselu lub robil swoje własne. Podoba mi się sam lokal ale nie wiem
          co z obsluga, jedzeniem, itp
          pozdr
          marcia
          • Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 13:31
            ja robiłam wesele pod aniołami, naprawde super! p. Łucja która sie tym zajmuje
            jest uczciwa mozna sie potargowac o cene a kelnerki pierwsza klasa! szybkie z
            wysaka kultura osobista! robilismy przyjecie weselne skromne bo na 30 osób ale
            wiem ze robia tam na 50- wiecej, jedzonko pyszne super rosół i pyszne sałatki,
            pieknie udekorowany stół i kominek bardzo ładna zastawa. ciesze sie ze tam
            miałam wesele bo tez jest klima masz pytania pisz kukne wieczorem to odpisze
            • marcia400 Re: WESELE Zielona Góra 13.07.06, 15:01
              Ufff,
              dzięki za odpowiedz:-)
              czy zamawialas tort i ciasto u tej pani? Czy dostalas jakies propozycje menu?
              Zamawiałaś też lody? Serio udało Ci się stargować coś???
              Sala jest tam faktycznie klimatyczna, ale pani wydała mi się mało kontaktowa;-)
              pozdr.
              marcia
              • Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.06, 21:33
                marcia400, nie zamawiałam lodów bo tyle było jedzenia ze masakra!!! z kobitka
                usiadz przy kawce od razu na spokojnie ustalicie wszystko. mi udało sie
                stargowac dobra cene!!! i to ze moglismy wniesc swoje ciasto wódke soki i tort
                zamówiony z piekarni - wyszło to o wiele taniej niz zamawianie w
                lokalu.powodzenia!!!dobrze ze mam to za sobą...
                • Gość: kiki Re: ale pozwolili swoj alkohol? IP: *.adb.pl 24.07.06, 12:24
                  Wczesniej, kilka lat temu, nie mozna bylo tam miec ZADNEGO alkoholu... miedzy
                  innymi dlatego zrezygnowalismy...
                  • Gość: ula26 Re: ale pozwolili swoj alkohol? IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.06, 23:28
                    fakt kiedys nie mozna było arkoholu ale biznes sie nie krecil a co by nie było
                    sluby i wesela to dobry zarobek ... mielismy własny alkohol i duzo
                    zaoszczedzilismy dzieki temu!
      • Gość: ROMA Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 18:11
        WSZEDZIE BYLE NIE WE WRZOSIE!!!!!!!!!!!!CHYBA ZE CHCESZ DOSWIADCZYC CHAMSTWA I ZLODZIEJSTWA
    • Gość: malymis Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 09.07.06, 22:30
      zdecydowanie nie polecam zajazdu pocztowego ...

a jesli brak jeszcze wystroju kosciola na ceremonie slubna to zapraszam na
      www.mery.pl/o7-1.phppozdr
      • Gość: krzys Re: WESELE Zielona Góra IP: 212.160.185.* 10.07.06, 19:21
        A czemu nie zajazd pocztowy?napisz jak mozesz cos wiecej?
        • Gość: al do katki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:18
          Na Moniuszki w dawnym przedszkolu -dobrze i nie drogo
    • Gość: Torrrro Re: WESELE Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:32
      Zapytaj w Ermitażu, byłam tam w czerwcu na weselu było EXTRA i całkiem tanio
      • Gość: arla Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 04.10.06, 13:09
        Jankiel bleee, pod orłem, karaluszki w jedzeniu :p a w delfino - matko, ochydny
        wystrój, właściciele do dupy, jedzenie - szkoda gadać, i zimne...
    • Gość: sroka Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.07.06, 14:13
      napewno odpusccie sobie delfino
      • Gość: Misia Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 11.07.06, 15:47
        Polecam Flamingo!!! , byłam tam na weselu i było super.
      • Gość: delfino ok Re: WESELE Zielona Góra IP: 62.87.177.* 01.08.06, 10:28
        delfino bardzo ok! drogo ale najwyzsza jakosc.
        • Gość: w delfino Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 18:15
          ja miałam swoje wesele w delfino i bardzo sobie chwalę.
          • Gość: DomWeselny Delfino Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:36
            Bardzo dziekujemy za opinie. Jest nam bardzo milo słyszec ze nasz lokal ma same
            pozytywne opinie i ze goście są zadowoleni. Zależy nam na tym aby Państwo
            Mlodzi oraz ich rodziny dobrze sie u nas bawiły aby smakowało im jedzenia oraz
            żeby po weselu dobrze wspominali czas spedzony u nas. Dziekujemy

Właściciel Domu Weselnego Delfino
    • Gość: delfino ble ble Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 12.07.06, 14:58
      ale klimat na wesele na basenie dajcie spokuj
      • Gość: tomasss Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 12.07.06, 16:03
        ja robie wesele w figaro, troche przepłacam, ale warto, szukam natomiast
        jakiegoś kamerzysty dobrego, który nie spieprzy filmu na całe życie, macie
        kogoś pewnego? poprosze o namiary, dzieki
        • Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 18:22
          odradzam A. WIECZORKA - długo, niesumienny i plyta sie zacina po kilkunastu
          objrzeniach... masakra niech nie zgubi was taniocha tego goscia!
        • Gość: młoda mężatka Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 17.07.06, 20:35
          jeśli kamera??? - to tylko jeden człowiek w Zielonej!!!! Rewelacja!!! Proszę o
          kontakt: idea_listka@gazeta.pl
    • Gość: do uli 26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.07.06, 19:36
      ula a jak dlugie te weselko tobie zrobil pan wieczorek???
      • Gość: ula26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.06, 11:06
        kaseta ktora zamowilismy jest na poltora godziny a dvd na 3 godziny ale to
        standart, dvd jego pracownicy ładnie graficznie zrobili ale płyta po kilkunastu
        odtworzeniach zacina sie, zaznacze ze mam dobry sprzet w domu. szkoda mi tego
        filmu bo jest na całe zycie...dlatego dałam go do przegrania i teraz stawski mi
        go przegra tak zeby sie nie zacinało co firma to firma... a z panem wieczorkiem
        to zapowiadało sie fantastycznie ulga cenowa miły a jak sie nie wyrabiał to...
        szkoda gadac... odradzam goscia co do filmow, bo co do zdjec to ma bardzo
        dobrych pracowników i naprawde mam piekne zdjecia!
        • Gość: remik Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 13.07.06, 12:16
          bo filmy to nie ładna okładka, wypaśna naklejka czy cyfrowa kamerka z 3 si si
          di w reklamce, cza szukać ludzi, którzy dobrze filmują a nie ładnie dvd wydają
          bo wtedy pamiąteczka na całe życie irytuje a nie cieszy
          • Gość: lilla25 Re: WESELE Zielona Góra IP: 213.199.238.* 13.07.06, 15:32
            podaje Wam namiary na dobrego kamerzyste,robi to z pasją, jest malo znany,ale
            robi to solidnie,czyta kopia,szybki termin i dobra cena.ale tak jak
            mowie,cysty,czytelny film.moge Wam podac tylko maila do niego,poniweaz nie czuj
            sie upoważniona do podawania numeru,prosze do niego napisac tj.pan Andrzej
            alco@poczta.fm
            pozdrawiam
    • Gość: do lili Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.07.06, 16:54
      jak jest szybki to tez h..owy odrazu czuc fabryke srubek i pewnie sam sie tu
      zareklamowal oj skaranie boskie z tymi pozerami na weselka
      • Gość: nalany ryj Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 13.07.06, 17:04
        iten e-adres "alco" - na pewno równo czesze z orkiestrą i później wiruje
        nawalony z kamerką, że niby stedikam w łapie;) oj kamerzyści kamerzyści wy
        zamiast tych wszystkich obręczy na korpusie, tych światełek po oczach
        tańczących, tych dłużyzn i co tu dużo mówić tej amatorki to wy sie weźcie do
        roboty a nie na forum auto reklamki
    • Gość: S'Kubana Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:21
      Ja bym poimprezowała w Mc Donalds. Tam jeszcze nie widziałam wesele. A i
      rezerwacje można zrobić. Każdy dostanie happy zestaw z balonikiem. Tylko bez
      alkoholu niestety - a może i dobrze będzie taniej :) Było by dość oryginalnie i
      frytkowo :)))
      • Gość: Staruszek Wesele w Palmiarni....:o) IP: *.dsl.bell.ca 18.11.06, 20:20
        Co sie zmienilo w Palmiarni z lat 80-tych , juz nikt tam nie chodzi , nie robi
        imprez ???
    • Gość: michał Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 22:22
      ciekawe
    • Gość: klezmer Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.06, 07:06
      zdecydowanie polecam SNOOKER koło roksany..jedno z najlepszych miejsc w zg na
      wesele.
    • Gość: ale jazda Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 15.07.06, 09:08
      pewnie zespol klwzmer sie dopisuje i w snokerrze ma swoich lobbystow i sie na
      brzuchy .........takie ku.. kombo i teraz czytam ze klezmera ktos drugi raz
      niby pozdrawia a to kit bo to sam czlonek klezmera wpisal i tak sie ludza ze
      zagraja nnastepne weselko w snookerze i oni cali i owca syta i wszyscy
      zarobieni ku.. jaki gornicy i oczywiscie z wylizanymi dupskami
      • Gość: wczasowicz Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 20:21
        chory(a) jesteś?
        • Gość: tomasss Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 18.07.06, 09:37
          oglądałęm ostatnio weselko kuzynki i nie chciałbym mieć tak - kamerzysta nagrał
          całą mszę (na jednym wydechu) kręcąc młodych z 30 metrów z... profilu i tylko
          przybliżał, odjeżdżał, przybliżał, odjeżdżał i aby nie być posądzonym o
          konkurencję nie podam nazwy tej firmy z zg - ja tak nie chcę i szukam dalej,
          ale co przyjdę do firmy na pokaz to albo nie chcą filmu pokazać, albo filmy
          wyglądają jak powyżej, żenadka. Natomiast fotografów mam na oku kilku:)
          Widziałem naprawdę bardzo fajne fotki (odstrzeliwuje tych wszystkich co robią
          zdjęcia w studiu na tle namalowanych pejzaży - straszna cepelia, szukam tylko
          tych robiących piękne zdjęcia w prawdziwych okolicznościach przyrody;)
          • katka.p Re: WESELE Zielona Góra 20.07.06, 12:14
            jeśli już znajdziesz coś/kogoś ciekawego czy moge liczyć na ewentualną pomoc -
            namiary na nich? byłabym wdzięczna.
            A co myślicie o weselach organizowanych w ELEKTROCIEPŁOWNI, przez TO TU?
          • Gość: klasyka Re: WESELE Zielona Góra - do pleneru polecam IP: *.adb.pl 31.07.06, 13:14
            No to jak plener to tylko z pieknym autkiem - polecam
            www.klasyka.zgora.pl

No i co Wy o tym myslicie?
      • Gość: klezmer Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.07.06, 21:25
        DO GOŚCIA KTÓRY SIĘ PODISAŁ ALE JAZDA> !!!!!

ty cymable najpierw naucz się czytać text ze zrozumieniem.!!!!
        to nie ktoś pozdrawia zespół KLEZMER tylko to ja! członek zespołu napisałem to.
        a pozdrowienia są dla czytających baranie jeden...!!!!
        P O Z D R A W I A M !!!
        P.S.
        najlepszy lokal w zg pod względem organizacyjnym.POLECAMY..a zespół i tak
        wybiera para młoda..
        • martabg Ale on 24.07.06, 22:44
          przeczytał ze zrozumieniem.
          Napisał, że członek zespołu się wpisuje.

Więc wygląda na to... że może tylko grać dobrze potrafisz;)
        • Gość: tomasss Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 31.07.06, 18:06
          Gość portalu: klezmer napisał(a):

> DO GOŚCIA KTÓRY SIĘ PODISAŁ ALE JAZDA> !!!!!
          >
          > ty cymable najpierw naucz się czytać text ze zrozumieniem.!!!!
          > to nie ktoś pozdrawia zespół KLEZMER tylko to ja! członek zespołu napisałem
          to.
          >
          > a pozdrowienia są dla czytających baranie jeden...!!!!

No to jeden zespół mam już z głowy w moich poszukiwaniach czyli KLEZMER
          właśnie... Pokazałeś pan swoją kulturę osobistą jak jasna cholerka, ja dziękuję
          za taką kulturę z "cymbałami" i "baranami" w tle. Słyszałem, że FRAGLESI są
          dobrzy, polecano mi też NA LEWĄ STRONĘ i SAMOWAR - będę szukał, pozdrawiam (nie
          Klezmerów)
    • Gość: bimbo Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.07.06, 23:34
      Polecam Figaro - baaaardzo eleganckie miejsce i stylowe. Oczywiscie zalezy to
      od zasobnosci portfela, no i najlepiej, zeby wczesniej umowic sie na WSZYSTKIE
      detale, a potem zeby ktos mimo wszystko nieco ich dopilnowal (szczegolnie co do
      ilosci jedzenia, bo bedzie go tyle, zeby czasem nie utyc ;), ale tak juz jest w
      eleganckich knajpach...

A jesli potrzebowalabys samochodu, tez stylowego, to polecam
      www.klasyka.zgora.pl - i odpada juz koszt kwiatow na samochod - jest tak piekny
      i dekoracyjny, ze nie trzeba mu juz nic. No, moze mlodej pary w srodku ;)))

pozdrawiam
      • Gość: markiza jest naprawde sliczny!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.06, 22:16
        tzn samochodzik!
        A co do Figaro, ja tam nie wiem, troche drogo,
        ale rzeczywiscie mowia ze jest sensowna knajpka i z pewnoscia jak ktos sie chce
        pokazac i ma za co, to warto.
        Tylko z drugiej strony jak sie juz inwestuje w ubrania pary mlodej, samochod,
        kamerzyste i sesje zdjeciowa, no i smaczne jedzonko, to nie zawsze miejsce musi
        byc najwazniejsze. Wazne, zeby zostaly ladne zdjecia i dobre wrazenia gosci
        (jedzenia duzo i smaczne, jakies zaskoczenie - inna suknia, inny samochod, inny
        styl itp)
      • sotie Re: WESELE Zielona Góra 10.08.06, 11:04
        o rany, jakie cacuszko!!!!!!!!!!
        rok temu bezskutecznie czegoś takiego szukałam... szkoda.
    • Gość: ki Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.07.06, 01:11
      A ja polecam jakis zamek w poblizu? Albo palac? To dopiero styl - rozejrzyj
      sie... O, np Zagan...
      • Gość: qwerty Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 24.07.06, 22:50
        Witam !
        Byłam na pięknym weselu na zamku w Kliczkowie. Tylko, że to już górna półka
        cenowa, ale jeśli kogoś stać, to polecam
      • Gość: Narzeczona Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie? IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.06, 14:10
        Czy ma ktoś może wyrobioną opinię na temat zespołu KOKTAJL z Zielonej Góry.
        Chętnie wysłucham Par Młodych, u których grali i gości, którzy się u nich
        bawili! Bardzo proszę o opinię!! Mają grać u mnie. Jeszce czas, żeby zmienić
        jakby co. Pozdrawiam
        • Gość: do narzeczonego Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.07.06, 15:25
          koktail jest dobry do remizy strazackiej a nie na wesele szukaj samowarow
        • Gość: do narzeczonego Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.07.06, 15:35
          panie ty moj kochany ty szukaj samowarow i modl sie zeby termin mieli bo koktail
          jest dobry do remizy strazackiej na weekend a nie na wesele
        • Gość: do Narzeczonej Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 31.07.06, 19:06
          Witam! Minionej soboty byłam na weselu, gdzie właśnie grał Samowar. Moim
          zdaniem beznadzieja. Nie odpowiadał mi, jak i 90 % gościom ich humor, który
          graniczył z bezczelnością. Stałym elementem ich zabaw jest zmuszanie słowne do
          zabaw, typu w tańcu położyć się na podłodze. I nie ważne, ze gość ma na sobie
          gajor za 3000 tysiące, ma się położyć, bo to jest zabawne. Przynajmniej w
          mniemaniu prowadzacego było zabwne, widziałam, że gosci weselnych to nie
          śmieszyło. Były też teksty typu: ej Ruda ( do cioci Panny Młodej) miałaś machać
          lewą nogą, umiesz wogóle rożróżnić lewą od prawej? To nie było wogóle
          śmieszne. Zdecydowanie odradzam Samowar. Niestety o Koktajlu nic nie wiem.
          Pozdrawiam
          • Gość: piaskoon Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:52
            Niech zgadnę. To było w Zajeździe?
            • Gość: Narzeczona Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.gorzow.mm.pl 01.08.06, 08:14
              To świetnie! Tylko, że ja ich juz zamówiłam :/ Na prawdę tak strasznie?
              • Gość: wika_5 Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: 195.136.12.* 01.08.06, 09:51
                Mialam ten zespoł na wlasnym weselu. Uwazam ze sa swietni i moggeich spokojnie
                polecic. Slyszalam ze na niektorych weselach sa bezczelni itd, ale po porotu z
                nimi porozmawiaj. powiedz ze zalezy ci na dobrej muzyce. Ustal jakie chcesz
                miec zabawy. My z gory powiedzielismy jakie zabawy na oczepinach moga byc, a
                jakich nawet nie chcemy widziec. Zespol wpasowal sie doskonale i szybko
                reagowal na nasze wskazowki. nie padl ani jeden bezczelny tekst.

Wszytscy goscie chwalili zespol i tylko mowili, ze musial byc cholernie drogi,
                bo dziewczyny na prawde maja piekne glosy :)

Polecam... wszystko jest sprawa dogadania sie...
                • Gość: tomasss Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 01.08.06, 10:49
                  wika, ale o kim Ty piszesz? bo jak zdążyłem sie zorientować SAMOWAR nie ma
                  żeńskich głosów... :)
                • Gość: Narzeczona Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.gorzow.mm.pl 01.08.06, 15:16
                  Wika! Dziękuję Ci bardzo serdecznie! Faktycznie wybieramy się ustalić z nimi co
                  i jak. Mamy nadzieję, że coś nam zaproponują, przedstwią swoja wizję a my
                  powiemy że chodzi nam o kulturalną zabawę. Pozdrawiam i dziękuję. Proszę o
                  dalsze wskazówki.
                  • Gość: do Narzeczonej Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 17:40
                    No właśnie! W Samowarze śpiewają sami faceci, więc nie wiem skąd Wika słyszała
                    tam piekne kobiece głosy. Może jej się pomyliły nazwy i myśli o innym zespole.
                  • Gość: do narzeczonej Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 24.10.06, 21:43
                    nie zmieniaj zespołu bo będziesz żałowała :) Koktajl jest po prostu świetny...
                    Byłam z nimi na imprezie w Poznaniu, na której grali i naprawdę graja
                    super...Wszyscy się bawili a muza była bardzo różnorodna...Witek (lider
                    zespołu) jest bardzo kontaktowym czowiekiem i jest otwarty na wszystkie
                    sugestie!!! Jak z nimi byłam to śpiewała tylko jedna dziewczyna - Karolina...
                    nie wiem jak jest teraz, czy maja jeszcze jedną czy nie... Ale śpiewają
                    naprawde fajnie!!! Najbardziej podobała mi się w ich wykonaniu "Dilemma" ;) Ale
                    starsze kawałki wychodziły im równie dobrze!!! Przy okazji pozdrowienia dla
                    Witka (jeśli to czyta) - Kasia
                    • Gość: kicia Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:10
                      Fajni to oni byli jak Śpiewała tam Ania. Teraz to są baardzo "tacy sobie".
                      • Gość: misia Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 11:28
                        Ania rzeczywiście spiewa znakomicie ale te dwie nowe dziewczyny też są bardzo
                        dobre. Z zielonogórskich zespołów jakie znam Koktajl jest wokalnie zdecydowanie
                        najlepszy.
                        • Gość: ola Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 11:44
                          witam serdecznie robie przyjecie ,, pod aniołami,, potrzebuje zespołu albo dj,
                          za niewielka cene, prosze o pomoc
                          • Gość: ola szukam zespołu IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.11.06, 11:54
                            prosze o opinie szukam zespołu albo dj
                          • Gość: Jędruś Jest zespół o super współcznynniku cena/jakość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:36
                            Są duetem i zarazem małżeńswtem, więc cała "gaża" trafia do jednego budżetu.
                            Dlatego są atrakcyjni cenowo. Kamila śpiewa niebanalnie, a i Tomek zna się na
                            rzeczy. Nie ukrywam, że są to moi znajomi. Maja stronkę - www.uorkiestra.prv.pl
                            Polecam.
                • Gość: qwerty Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 17:43
                  Witaj Wika! W Samowarze nie ma żeńskich głosów, bo tam śpiewają sami faceci.
                  Chyba pomyliłaś zespoły.
            • Gość: qwerty Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.ztpnet.pl 02.08.06, 18:14
              tak, to było w zajeździe. zajazd na wesela super, ale Samowar beznadzieja. A
              skąd wiesz?
              • Gość: piaskoon Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:19
                hah, to był ślub sąsiada
          • Gość: potwierdzam Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:35
            Samowar? Katastrofa, teksty poniżej wszelkiej krytyki - wiocha na
            całej linii. Tak ordynarnie prowadzonej imprezy nie widziałem.
        • Gość: Majek Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.06, 07:50
          Szczerze mwiąc nie słyszałem dobrych opinii o Koktajl, ale szczerze polesam
          Aquarius. Byłem na weselu, na którym grali, zespół 5-osobowy, z perkusją, śpiewa
          dziewczyna i 2 facetów wszystko profi, czułem się jak na koncercie (piękne
          głosy). Bez żadnego chamstwa (jak w samowarze), grają dla młodych i starszych,
          wszyscy się bawili. Pozdrawiam
          • Gość: kami Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:12
            Polecam zespół "NAJ" z Koźli i "REWERS". Są najlepsi
            • Gość: kopciuszek Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 20:18
              Tak. Revers, Naj, Fraglesi to zawodowcy z klasą, czego o Samowarach powiedzieć
              nie można. A najlepiej to użyć google i spotkać się z kilkoma zespołami.
        • Gość: michu Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:35
          Kiedyś byłem na weselu gdzie grali. Przede wsztstkim znakomity repertuar dla
          wszystkich co sie rzadko zdarza, wspaniale glosy i jak zauwazylem ne pija co
          tez sie rzdko zdarza a na niejednym weselu byłaem.
        • Gość: krycha Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:46
          Rzeczywiscie sa znakomici. Grali u mojej siostry i goscie nie mogli sie
          nadziwic skad taki zespol.
          • Gość: likis Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 11:40
            Kryptoreklama!
            • Gość: krycha Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 14:51
              eeee... od razu kryptoreklama. Koktajl to porządny zespol i tyle
              • Gość: bianka Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 18:41
                Prządne zespoły, to Naj, Rewers i Fraglesi inne porządne w tym województwie nie
                występują.
                • Gość: piechu Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:57
                  Fraglesi to sfrustrowani faceci ktorym nie udalo sie nic sensownego zrobic wiec
                  z konicznosci graja na weselach
                  • Gość: miki Re: Zespół Koktajl z Zielonej Góry! Jakieś opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:54
                    Fraglesi czy Revers to dobre zespoły koncertowe - ale nie na wesele.
                    Nadają się na dni Zielonej Góry (1 godzina grania) i tego typu
                    imprezy. Na wesele potrzebny jest zespół, który się w tym
                    specjalizuje, który zagra to czego chcą goście, a nie to co lubi
                    sobie grać.
      • Gość: ala Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.06, 18:45
        A ja polecam Zamek w Kozuchowie<z alkowa dla nowozeńców w wieży!!!
    • Gość: javia jak to gdzie? na pomorskim,w szkole, na boisku... IP: *.ztpnet.pl 01.08.06, 16:35
      można sikać gdzie popadnie,lasek blisko,
    • katka.p Zajazd pocztowy 02.08.06, 09:03
      Co z nim jest nie tak? Dlaczego nie robic tam wesela? czy ktoś może mi
      powiedzieć?? dzięki :)
    • Gość: Hunter Wódka weselna - jaka i za ile? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 13:39
      Witam wszystkich! Akurat szykuję się do weselicha i mam problem bo nie wiem
      gdzie kupić wódeczkę. Zastanawiam się nad zakupem POLSKIEJ, bo wiem że jest
      dobra. Macie namiary na jakąś hurtownie, z którą można się dogadać co do kupna
      ponad 100 flaszek? Cena za flaszke - ok 15 zł. Pozdrawiam.
    • Gość: aga Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.06, 15:18
      Polecam szkołe CKU na ul.Długiej, duża sala z klimatyzacją dobre jedzonko i
      uważam że jest tanio. A co do zespołu SAMOWAR nie zastanawiajcie się. Chłopaki
      naprawde fajnie grają i zawsze można się z nimi dogadać. Byłam na ich imprezach
      i uwieżcie REWELACJA!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam
      • Gość: Iwcia Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 07.08.06, 20:48
        W CKU nie ma klimy,ten kto to napisał nieżle był wstawiony albo tak mu wiało
        przez okna.tam nie ma klimy przykro mi,wiem bo tam pracuje.Pozdrawiam.
        • Gość: alka26 Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.08.06, 11:06
          masakra brac slub na sali sportowej co to za atmosfera kilka balonów i
          orkiestra? nie lepiej dołozyc i miec slub z klasą?
          • Gość: Klasyka jak slub z klasa to samochodzik polecam IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.06, 13:13
            zerknijcie na www.klasyka.zgora.pl
            Piekny, czyz nie?
            :)
    • Gość: załamka Re: WESELE Zielona Góra IP: 213.77.48.* 07.08.06, 13:07
      A to co sie okazalo po poszukiwaniach:
      - Kasyno - 150 zl/os + poprawiny 30 zł/os ...
      - Figaro 145 zł/os + poprawiny - sala 2000 zł + 45 zł/os obiad
      Koszty wesela sa masakryczne....
      CO mozna jeszcze polecic? Stary Zajazd na CHynowie - bardzo mila salka, swietne
      zaplecze kuchenne, wynajecie sali na wesele 2000 zl, mozna tez zamowic cala
      obsluge wesele - koszt 120-130 zl/os.
      Wesele - nie lada inwestycja, bez pomocy rodzicow ani rusz.... No ale sie mowi,
      ze to raz w zyciu :) wiec pewnie warto poczuc sie wyjatkowo w ten wazny dla nas
      dzien.
      Kogo możecie polecić jako makijażystkęi fryzjera (na ślub oczywiście) ???
    • Gość: Kamila Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:43
      Jak wesele to tylko w Delfino. Super obsługa kelnerów, jedzonko pyszne( w
      dodatku bardzo bylo go duzo),sala z klima wiec a przede wszystkim ogrodek na
      ktorym mozna bylo odpoczac i pobajerowac. Jesli moj facet wkoncu mi sie
      oswiadczy :)to impreze robimy tylko tam.
      • Gość: ZG Re: WESELE Zielona Góra IP: 195.205.61.* 29.09.06, 09:53
        Figaro. Swietna kuchnia
      • Gość: alicja Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 30.09.06, 09:54
        a ja byłam na weselu w Delfino, teoretycznie dobrze, bo jedzenie faktycznie
        dobre, to jednak mało miejsca do tańczenia, naprawde, jeśli w rodzinie dużo
        ludzi jest chętnych do zabawy, to potem ludzie się gniotą, właściciele szczerze
        są przesłodzeni, podchodzą do klienta miło, ale szczerze według mnie zabardzo
        go osaczają, miliony miłych slówek, aż zasłodko, fakt katem, mili kelnerzy,
        nawet bardzo, brakuje takich w wielu lokalach, młoda pani barman też bardzo
        sympatyczna, pod względem ludzi tam pracujących nie mam ani jednego
        zastrzezenia :))
        • Gość: były pan młody Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 30.09.06, 12:48
          a ja niestety odradzam DELFINO!!! Miałem tam ślub kiedy nie było klimatyzacji i
          był skwar jak na basenie, który straszy wraz z hotelem POLAN po drugiej stronie
          ulicy. Obsługa owszem miła, ale nie do końca... Notoryczne gaszenie światła
          (oszczędzanie na prądzie) w czasie filmowania tańców przez kamerzystę. Efekt
          taki, że tańczymy w ładnym świetle i nagle bum i ciemność widzę bo obsługa
          wyłącza światło a zależało nam by kamerzysta nie świecił po oczach swoim ostrym
          oświetleniem. Uwagi kamerzysty i nasze na nic się zdały, pół godziny spokoju i
          znów gaszenie światła niby pod pretekstem robienia klimatu, no ale przecież my
          młodzi monitowaliśmy by nie gasić! Poza tym szczegóły: chleb podaje na wejściu
          właściciel a nie nasi rodzice, to było zdziwieniem i już nie było czasu na
          odkręcanie tego przy wejściu. I jeszcze jedno. Jak wjeżdżało prosię to owszem
          pan właściel odtańczył śmiesznego kankana ze świniakiem ale kroił i dotykał ów
          mięsiwo swoimi łapkami co nie higieniczne. Mało miejsca. Nie polecam.
        • Gość: kelner z Delfino Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zacisze.zgora.pl 01.10.06, 20:25
          Dziękuje za miłe słowa odnośnie naszej pracy takie słowa cieszą i motywują do
          jeszce lepszej obsługi bawiących się gości. Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz
          wielkie dzięki!!!!
          • Gość: gośc Re: WESELE Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 09:36
            Mam pytanie do kelnera jakie macie wolne terminy bo słyszałem ,że jest tłok
            chyba to nie tajemnica.Czy sierpień 2007 jest zajety?
            • Gość: Kelner z Delfino Re: WESELE Zielona Góra IP: *.zacisze.zgora.pl 11.10.06, 23:28
              Jesli chodzi o wolne terminy w Sierpniu 2007 to trzeba porozmawiac z
              Właścicielami lokalu. Pozdrawiam :)
        • Gość: Monika Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 02.10.06, 22:59
          Drodzy Państwo, ja skomentuje komentarz komentarza - na moim weselu też gasło
          światło, mi, mężowi i gością też się to nie podobało, może na weselu przymknęłam
          oko, ale faktycznie wyszło to na nagranej taśmie - mało widać i szkoda, bo to
          miała być pamiątka. Co do tańca z indykami, który na moim weselu także sie
          pojawił to mam raczej poztywne wspomnienia - no proszę pana młodego - a czym on
          ma kroić indyka na środku sali jak nie nożem i rękoma... nie przesadzajmy,
          wierze na słowo, że rączki wcześniej umył - gdybym miała tak do tego podchodzić,
          to nic bym nigdzie nie zjadła, nie tylko w Delfino, ale i w każdej restauracji -
          wierze w to, iż kucharze myją ręce - bo przeciez nie pracują w rękawiczkach,
          więc i może pan właściciel umył, mam taką nadzieję :-)
          a co do obsługi, to kelnerzy mili jak nigdzie, tu bardzo pozytywnie jestem
          zaskoczona i bardzo pozdrawiam panów - szczególnie tych którzy obsługiwali moje
          wesele - jeśli dobrze pamiętam, panowie łukasz, Michał i Mateusz, jeśli
          przekręciłam imiona to bardzo przepraszam, ale jestem szczęśliwa, że tak a nie
          inaczej nas panowie obsługiwali.
          • Gość: sanepid Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 18.10.06, 12:34
            Co do tańca z indykami, który na moim weselu także sie
            > pojawił to mam raczej poztywne wspomnienia - no proszę pana młodego - a czym
            on
            > ma kroić indyka na środku sali jak nie nożem i rękoma... nie przesadzajmy,
            > wierze na słowo, że rączki wcześniej umył - gdybym miała tak do tego
            podchodzić
            > ,
            > to nic bym nigdzie nie zjadła, nie tylko w Delfino, ale i w każdej
            restauracji
            > -
            > wierze w to, iż kucharze myją ręce - bo przeciez nie pracują w rękawiczkach,
            > więc i może pan właściciel umył, mam taką nadzieję :-)

No właśnie pani się myli, wszelkie prace kucharskie w lokalach gastronomicznych
            należy wykonywać z nakryciem głowy i w rękawiczkach, także krojenie indyka na
            weselu, RĘKAWICZKI drodzy Państwo, oczywiście specjalistyczne a nie te zimowe;)
        • Gość: Andrzej Kowalski Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 03.10.06, 13:14
          Byłem pół roku temu na weselu w Delfino i było ok, jako gość nie mam ani jednego
          zastrzezenia. Dosłownie kilka tygodni temu byłem na weselu w Hotelu Polan,
          dosłownie na przeciw, kochani, to miejsce odradzam wszystkim, myśle, że też go
          nie bedziecie wybierać, jak usłyszycie, że w jedzeniu były jakieś czerwone
          robaczki w czarne plamki, i to notorycznie, widziało je kilku gości, brak słów.
          • Gość: Janek Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.14, 17:59
            Ostatnio w rodzinie mieliśmy 3 wesela - 3 równe lokalizacje
            wygrał Hotel Stary zajazd
            Hotel Stary Zajazd który jest na wjeździe do miasta koło CRS
            Tu macie link
            Czysto schludnie., wszystko dopięte na ostani guzik
            przy okazji jest tam duży parking sala weselna
            było najładniej najczyściuej. i do tego jest tam hotel ze świetnymi miejscami do noclegowania . Rewelka.
    • Gość: kamyk Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 01.10.06, 11:16
      podłączę się do wątku... kochani a co radzicie na małe wesele w okolicach 50
      osób w Zielonej lub w najbliższej okolicy??? Najlepiej z możliwością noclegu
      dla części gości i w rozsądnej cenie? Będę wdzięczna za pomoc:)
    • Gość: Aga Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 05.10.06, 21:48
      Ja osobiście miała wesele w Kalsku, super, pięknie, jestem naprawdę zadowolona.
      Jedzenie pycha, obsługa, pełen profesjonalizm, miejsca dużo, jestem bardzo
      zadowolona. Polecam zespół OK, grali na tym moim weselu, dlatego takie udane.
      Byłam w ostatnim czasie na jeszcze 2 weselach, jedno to wesele we Wrzosie,
      matko, nigdy, ale tam było okropnie, jedzenia zabrakło, w pewnym momencie
      światło zgasło i nic nie było widać, hmmm podobno korki wywaliło. W tym momencie
      byłam szczęśliwa, że to wesele mojej przyjaciółki a nie moje. Byłam też w
      Delfino, tam koło urzędu pracy. Sala wystrojona, że ... aż ochydnie. Z jedzenia
      jestem zadowolona, bo w porównaniu do Wrzosa, było go naprawde dużo, oraz było
      ciepłe, ale jeśli chodzi o sam obiekt, to matko przenajświętrza, jak sztucznie
      ozdobiona rudera, tak mało miejsca i są tam akwaria, nie wiem co jest w jednym,
      wiem, że w jednym z nich są żółwie, matko...jak od nich capiło, chyba im wody od
      miesięcy nie zmieniali. Nie znam się na żółwiach, nie mam, nie wiem co ile sie
      zmienia wode, ale naprawde nie pomyśleli aby cos z tym zrobic, mimo dobrego
      jedzenia, ten smrodek odbierał apetyt, moja mam powiedziała, ze była wymiotować
      przez to w wc, fakt, ona biedna siedziała blizej... nigdy do Delfino i do Wrzosu.
      • kamykz1 Re: WESELE Zielona Góra 07.10.06, 15:12
        Aga, a ile płaciliście za osobę w Kalsku? Czy korzystaliście tam również z
        noclegów??Będę wdzięczna za odpowiedź:)
        kamykz1@gazeta.pl
        • Gość: gość Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 08.10.06, 18:03
          Nie wiem jak tam jest widziałam tylko na necie- restauracja texicana w kalsku.
          Wygląda ładnie. Był tam ktoś????
          • Gość: Aga Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 09.10.06, 18:12
            Za osobe w Kalsku płaciłam 110zł, ale był w to wliczony dodatkowy posiłek, bo
            chcieliśmy dużo jedzenia, tak aby nie zabrakło, ale szczerze, został go multum,
            więc jeśli weźmiesz mniej - to było z tego co pamiętam 102zł za osobe, a ja
            pisze o ODR w Kalsku, a nie o tej restauracji. W ODR kozystaliśmy też z noclegu,
            brali od nas taniej, jako, że wesele, za osobe policzyli 17zł za nocleg, w
            pokojach 3 i 4 osobowych brali 15zł za osobe, jako, że większe, ale musieliśmy
            wziąść też trzy dwuosobowe, bo zajęte były tamte niestety. pozdrawiam. :-)
            • kamykz1 Re: WESELE Zielona Góra 10.10.06, 18:40
              Aga dzięki wielkie:)Chyba tam pojedziemy omówic sprawę. jesli znajdziesz
              chwilke prosze napisz mi na priva o jakis szczegółach- tzn- wystrój, obsługa,
              zespół(jakiego typu muzę gra zespół OK.)zaczynamy dopiero nasze przygotowania i
              bardzo zależy mi na spostrzeżeniach kogoś kto ma to za sobą i jest zadowolony:)
              Z góry dziekuję:) kamyk
              kamykz1@gazeta.pl
          • Gość: Sopelek Re: WESELE Zielona Góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:07
            Polecam zespół AWO,gra super! wszystko co sobie życzycie.I najważniejsze-nie
            fałszują nie zaciągają,żadne tam ummmm tata,ummmm tata...żadne ochlapusy i
            kultura na poziomie.Jeden z nich mieszka na Węgierskiej w bloku 4-
            piętrowym.Dokładnego nr nie pamiętam.Nie polecam za to zespołu z
            ul.Harcerskiej,bajkopisarze,ochlapusy itp.
          • mada82 Re: WESELE Zielona Góra 17.04.07, 21:39
            Czy ktoś robił wesele w Słoneczku w Sławie? Proszę piszcie jak było!
      • Gość: Angelika Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 26.10.06, 23:32
        Witam. Czy mogłabyś mi podać namiary na zespół? Właśnie próbuję znaleźć fajny
        zespół na swoje wesele i cos ciężko mi idzie charys@o2.pl
      • Gość: aguniek Re: WESELE Zielona Góra IP: *.adsl.alicedsl.de 16.04.07, 15:46
        a gdzie w kalsku!
        poszukuje lokalu w zg lub okolicy na wrzesien pazdziernik 2007!liczba osob: 50-
        60! objechalismy juz pare miejsc (kozuchow: za duza sala, zamek przytok: wesel
        juz nie robia, lotnisko: fajnie, ale ja potrzebuje troche klasy, a zajazd to
        tylko restauracja). wiec moze ktos zna jakies fajny, przyzwoite miejsce z
        klasa! w koncu to wesele, i musi byc super! dzieki z gory za odpowiedz!
        • Gość: ja Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:58
          w tej chwili na wrzesien i pazdziernik to juz bedzie bardzo ciezko.
          Może "stodoła" w przytoku? albo "figaro" ul .wojska polskiego?

Polecam Wam zespół muzyczny "SMAK" www.zespol-smak.pl . Oni grali u Nas - sa
          rewelacyjni - mlodzi i maja ekstra sprzet. pozdrawiam
          • Gość: aguniek Re: WESELE Zielona Góra IP: *.adsl.alicedsl.de 17.04.07, 08:59
            dzieki za smak! bede probowac! a co z lagowem- zamek1 ma ktos jakies
            spostrzezenia lub doswiadczenia?
          • Gość: Aga Re: WESELE Zielona Góra IP: *.adsl.alicedsl.de 31.05.07, 18:02
            czy slyszal ktos o zespole springer show lub ewa i wojtek jeske? dostalismy
            propozycje i jeszcze nie zdecydowalismy. potrzebujemy cos fajnego na
            20.pazdziernika! moze jekies pomysly.z gory dzieki!
            • Gość: maz i zona Re: WESELE Zielona Góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:21
              Polecam Zespół "SMAK". www.zespol-smak.pl

U nas grali w kwietniu i jesteśmy bardzo, baaardzo zadowoleni.
    • Gość: Ireneusz Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 11.10.06, 10:19
      Ja swoje wesele miałem już ponad dwa lata temu w Delfino. Miałem też okazję być
      tam przed paroma miesiącami - jeśli chodzi o moje skromne zdanie, to zmieniło
      się tam dużo na lepsze, z pewnością na lepsze ze strony gościa, czy pary młodej.
      Za moich czasów nie było tam jeszcze ogródka ze stołami pod zadaszeniem i
      fontanny z hmmm, chyba to były kaczki ;-) Faktycznie, miły klimacik na zewnątrz
      się zrobił, bo wcześniej nie było gdzie usiąść. Nie było też wozu, na którym
      teraz moich przyjaciele, Państwo Młodzi, zafundowali gością wina, ogórki i
      smalec, świetny pomysł, szkoda, że za moich czasów czegoś takiego tam nie było.
      Nie zmieniły się jednak ochydne toalety, jeśli forum czytają właściciele,
      ewentualnie pracownicy, moja sugestia jako ze strony dawnego młodego, obecnie
      gościa, te toalety są ochydne, błagam was zmieńcie to. żółwie - to akwarium,
      fakt robi wrazenie, ale jak nie śmierdzi, widziałem, że ktoś z gości też o tym
      napisał, mimo ładnego widoku, wolę aby go nie było, niż miałoby mi cuchnąć -
      chyba, że będziecie o nie bardziej dbać. Możnaby sie było czepiać jeszcze paru
      rzeczy, ale nie sa one aż tak istotne - przecież zapewne w każdym lokalu znajdą
      sie niedociągnięcia, pozdrawiam serdecznie i jeśli zajmiecie się jako młodzi
      tymi sprawami o których napisałem, to polecam Delfino :-)
    • Gość: Miki Re: WESELE Zielona Góra IP: *.ztpnet.pl 12.10.06, 10:34
      Ludzie kochani, ja serdecznie polecam stare kasyno wojskowe na Chrobrego, super
      klimat, super jedzonko, wszystko superowe ;))))))))))))
      • kamykz1 Re: WESELE Zielona Góra 15.10.06, 15:24
        a ile płaciłeś w casynie?
        • Gość: Paskuda Re: WESELE Zielona Góra IP: 80.50.56.* 16.10.06, 08:09
          Kolega rok temu za wesele na ok. 100 osob zaplacil 37 000 zl...
          Jak ja sie dowiadywalam, to koszt na osobe 150 zl + poprawiny 35 zl. Cena ponoc
          sztywna....
      • Gość: Skrosen Re: WESELE Zielona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:41
        Jeżeli chodzi o zespół na wesele to tylko NAJ. Rewers jest ok ale nadaje sie
        bardziej na koncerty niz na wesela. To samo Samowar czy Fraglesi. Teraz maja
        nową wokalistke z Rewersów. Poprzednia Julia śpiewa w Queens więc jakis poziom
        trzymali. Dobrym lokalem jest kasyno na Chrobrego ale jak ktoś chce wypas to
        plecam Pensjonat w Dychowie. Na miejscu basen i pokoje na pozimie ! Niezły nowy
        lokal na małe przyjęcia (do 50 osób)w Radomicku Villa Kolus( na trasie do
        Słubic) tylko bez zespołu bo nie ma miejsca. Ale za dobra cenę zrobią kazde menu
        . www. villakolus.pl. Najważniejszy na weslu jest zespół i na tym nie można
        oszczędzać! Później alkohol i jedzenie. Wszystkie inne drobiazgi są nieważne
        • Gość: uorkiestra.prv.pl "Jak ktoś chce wypas..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:38
          Jeżeli ktoś chce "wypasu" :) to polecam zamek w Kliczkowie
          www.kliczkow.com.pl . Graliśmy tam ostatnio i Dychów (a tam też kilka razy
          byliśmy) wypada bladziutko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka