Dodaj do ulubionych

marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3

07.07.06, 21:09
teraz na pewno lobby poznan wroclaw szczecin
przeforsuje inny przebieg s3
nie bez powodu wstrzymywano ja tak dlugo
gorzow oczywiscie powinien bezwarunkowo poprzec
przebieg s3 do poznania
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.ztpnet.pl 07.07.06, 21:15
      Czes landy.

No powiedz, przyznaj się....

Wkur....ony jestes???:))))

Zapomnij przyjacielu o lobby dla Gorzowa.
      Tluste miesiące sie skonczyly.

Wkoncu Babimost i wkoncu S3 na ZG

Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      • landy Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 07.07.06, 21:28
        nie badz smieszny
        babimost ma 0 szans na rozwoj
        a s3 pojdzie teraz do poznania
        na 110%
        • Gość: thunder Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 07.07.06, 21:42
          Chłopie! Kazdy kto w tej chwili chciałby zmienić przebieg S3 zostałby wsadzony
          za zmarnowanie pieniędzy publicznych bo droga jest zaprojektowana, czy się to
          tobie podoba czy nie. Poza tym w okolicach ZG już istnieje a między Poznaniem a
          Wrocławiem powstaje S5. A Marcinkiewicz... mimo, że był chyba
          najsympatyczniejszym premierem w historii od czasu upadku komuny to jednak
          potrafił tylko gadać. Jakos do dzisiaj nie ma tych obiecanych przez niego 60
          mln. na wykup gruntów.
          Daj już spokój i idź wylewać swoje żale na własnym podwórku. Mieliście swoje 5
          minut ale nadszedł kres.
    • marcin_zielonagora Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 07.07.06, 21:37
      Coś ci się "landy" pomyliło. To właśnie Szczecin i ZG najbardziej lobbują za S3 przez Zieloną Górę, również za tym jest Wrocław. Na pewo Poznań chce innego przebiegu. Mam jednak wrażenie że również byłemu premierowi zależało na drodze w kierunku Poznania. Tak się "starał" o S3, że jakoś efektów żadnych nie było. Wiem że jesteś wkurzony (w końcu tłuste lata się skończyły dla Gorzowa), ale nie próbuj nam wmawiać że Marcinkiewicz to była szansa dla nas. Co ty myślisz, że ja będę rozpaczał z powodu tej dymisji? Na pewno nie. Teraz może nie będzie faworyzowania Gorzowa we wszystkim. Marcinkiewicz zresztą naraził się Kaczyńskim i zapewne w partii nie będzie już odgrywał kluczowej roli. Rozumiem twoje załamanie "landy" ale nie przesadzaj. Proponuję jakąś herbatkę na uspokojenie. Pozdrawiam :)
      • Gość: Adam Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.echostar.pl 08.07.06, 09:59
        > Coś ci się "landy" pomyliło. To właśnie Szczecin i ZG najbardziej lobbują za S
        > 3 przez Zieloną Górę, również za tym jest Wrocław. Na pewo Poznań chce innego
        > przebiegu. Mam jednak wrażenie że również byłemu premierowi zależało na
        drodze
        > w kierunku Poznania.

Po co Poznaniowi S3. skoro z Wrocławiem ma go łączyć S5, której odcinki już
        istnieją - np. koło Leszna czy Śmigla? Poznań ma w nosie S3, dla niego
        najważniejsza jest A2 i S11!!!
    • Gość: bss Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 21:47
      Może w końcu nastąpi koniec tego potworkowatego województwa ? Może G.W i Z.G
      dostąpią zaszczytu bycia miastami powiatowymi na równi z tymi , z których
      wyciskają ostatnie soki.
      Wydaje mi się, że Marcinkiewicz był od dawna przewidziany do odstrzału, ale
      jego słodka buśka i szczerość potrzebna była w początkowej fazie rządów dla
      nabrania zaufania społeczeństwa... Jest to jest normalne i bywało we wszystkich
      partiach, będących już przy władzy w Polsce.
    • Gość: stefan Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.07.06, 22:34
      nic nikt niedostanie to państwo zdycha z nadmiaru socjalu !!1
      • Gość: bss Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:53
        Z tym socjalem to chyba przesadzasz. Jaki to socjal i ile w porównaniu z
        wydatkami na partie ( szczególnie w okresie wyborczym ) i nadmiernie
        rozrośniętą urzędniczą administrację państwa oraz różnorakich agend itp.
        Zobacz ilu radnych jest w wilomilionowym Nowym Jorku i porównaj to z np.
        powiatem plus miastem Z.Góra.
        • Gość: Alek Re: marcinkiewicz rezygnuje....wkoncu S3 na ZG :) IP: *.ztpnet.pl 08.07.06, 03:28
          Jeeeeeeeeeeee BRAWO!!!! :)

Wkoncu cale Lubuskie bedzie sie rozwijać a nie tylko Gorzów.
        • Gość: stefan Re: do bss IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.06, 15:51
          mówię o socjalu a nie o rozbudowanej biurokracji która obecnie wynosi ponad 500
          tys. urzędasów kradnacych nasze pieniądze !!!
          • Gość: bss Re: do bss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 19:13
            A mi chodziło o to, że nadmiernego socjalu nie widziałem i nie widzę Owszem
            nagminne wyłudzanie od państwa lewych rent, zapomóg czy zasiłków przez osoby
            do tego nieuprawnione jest plagą i tu kłania się lenistwo odpowiednich
            urzędniczych służb, których jakby było jeszcze zbyt mało.
            Wiem, że ci co mają dobrze prosperujące interesy potrafią wyciągać ręce po
            zasiłek dla bezrobotnych...,po inne pieniążki , które tak w zasadzie im się nie
            należą... dlaczego ?
    • Gość: łopotek Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:51
      taaa, widac jak mu zależało na S3. To był tylko medialny pajacyk do robienia
      dobrego wrażenia, NIC więcej.
      • Gość: ewa Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.06, 17:27
        głosujmy dalej na socjalistów !!!
        • Gość: bss Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 18:59
          A był czy jest w Polsce socjalizm?
          • Gość: ewa Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.06, 20:22
            był i jest socjalizm w Polsce.
    • Gość: vts Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.ztpnet.pl 08.07.06, 19:57
      JUZ DAWNO ZAPOMNIELIŚMY DZIĘKI PREMIEROWI W GOŻOWA

• landy Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 08.07.06, 22:57
        i tak trzymac
        • Gość: vts Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.ztpnet.pl 09.07.06, 11:45
          ale to się zmieni bo już szczęśliwie po premierze

• Gość: stafan Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.07.06, 12:38
      oddadzą "ziemie odzyskane" Niemcom które zgodnie z ich aktualną Konstytucją
      mają granice z 1937 r. ciekawe tylko kiedy związek socjalistycznych republik
      europejskich zrealizuje ten pomysł przy wielkiej radości naszych rządzących
      socjalistów !?
    • Gość: sul Re: marcinkiewicz rezygnuje - zapomnijcie o s3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:01
      Właśnie po rezygnacji Marcinkiewicza coś ruszyło:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=45184807
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka