ania_sadel 26.07.06, 09:46 CZy ktoś mógłby mi polecić dobrego ortopedę specjalizującego się w leczeniu kolan Z góry dziękuję Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: Ortopeda w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.06, 10:34 Dr Stanek z LORO Świebodzin.Przyjmuje w ATP ul.A.Krzywoń,Zielonba Góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ortopeda w Zielonej Górze IP: *.ihp-ffo.de 26.07.06, 14:47 Dobrym ortopedą jest dr Pogoda. Ma prywatny gabinet na ul. Sucharskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz ale co "kolan"..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 17:32 Kolan sie nie leczy, one sa - kazdy je ma ;-) Sa choroby kolan - co konkretnie ci dolega? Napisz jaka masz chorobe kolan to latwiej bedzie doradzic (nie wszystko leczy ortopeda, czasami pomaga inny specjalista, np. reumatolog lub rehabilitant). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_sadel Re: ale co "kolan"..? IP: 213.77.27.* 28.07.06, 07:11 Ale ja właśnie nie wiem co mi dolega. Bardzo boli mnie kolano przy chodzeniu a o bieganiu mogę zapomnieć. Nie miałam żadnego urazu. Mam nadzieję że ortopeda caś poradzi a jak nie to może skieruje do innego lekarza Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pilulka Re: ale co "kolan"..? 29.07.06, 17:33 Idź do dr Marcelego Bogusławskiego. To najlepszy specjalista w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: ale co "kolan"..? IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.06, 10:14 Facet ty chyba jesteś lekarz rodzinny co leczy wszystkie choroby kolan - leczy aż odpadną razem z nogami. Poradnictwo na łamach czy w swoim tzw. "gapinecie" wsadz se w d...... i nie mieszaj ludziom w głowach. A jak człowieka boli kolano to niech natychmiast idzie do ortopedy LEKARZE RODZINNI LECZCIE SIĘ SAMI AZ DO SPODZIEWANEGO ZEJSCIA. Odpowiedz Link Zgłoś