landy 18.08.06, 23:07 a nawet na pojutrze i za dwa dni wpisywac sie kto popiera pania prezydent do roboty urzednicy ktorym stolki mile bez naszej promotorki sukcesu zielona gora stoczy sie w czerwona otchlan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AA Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro IP: *.ztpnet.pl 19.08.06, 06:21 Nadzieja na lepsze jutro? Chyba dla Sławka;-)Swoje zrobiła.Czas odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Derkowski Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 08:43 Aż obrzydzenie bierze, jak upodlacie tę kobietę,nie jest ideałem, ale nie jest też dnem,jakie chcecie z niej zrobić.Odwalcie się od niej i jej rodziny.Zostawcie decyzję Pani Bożenie i wyborcom.Jest mądrą kobietą i napewno wie ,że do tej samej rzeki się nie wchodzi. Jeżeli macie odwagę pisać w tym rynsztoku to się podpipsujcie. Jestście mali, przebrzydłe hieny. Nie macie cywilnej odwagi pokazać swojego oblicza, tylko obrzucać gównem zza kotary. Jakie to polskie i małe.ZERO klasy i kultury.Część jak ją widzi wije sie napewno, jak padalce i szczerzy swoje spróchnialy zęby. No odważniaki!!! Swoje posty firmujcie swoim imieniem i nazwiskiem. Może wtedy będzie można je traktować trochę poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: israel Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 09:01 Marek, niech ona nie wchodzi do rzeki. Niech zostanie z nami dalej - Prezydentem ! Co ty tą rzeka nas straszysz. Woda zimna, wiry a ty ją do rzeki! Idz do Kościoła sie wyspowiadaj , w ksiedza (najlepiej po weryfikacji IPN) sie wsłuchaj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Derkowski Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 09:14 A może tchórzu się przedstawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro 19.08.06, 10:12 ale ja naprawde mam wielka nadzieje ze ronowicz wygra kolejne wybory ona nie musi wchodzic do tej samej rzeki bo ciagle w niej jest ronowicz jest wielka szansa rozwoju dla mojego miasta ps jestem gorzowianinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojzy Wierchołek Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 10:25 Jam jest A.Wierchołek i tyż kocham swojego pierwszego sekretarza.Jak wy możecie na niego narzekać gnidy jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Marka Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro IP: 82.137.209.* 19.08.06, 12:05 Jesteś nieliczny, który znalazł jakieś pozytywy naszej P.Prezydent. Czyżbyś startował na jakieś kierownicze stanowisko w urzędzie lub spółkach miejskich?? Tej kobiecie nic nie pomoże zbłaźni się tylko ubiegając sie o reelekcje. Wystarczająco dobrze dała się poznać przez 4 lata kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy Kolego Derkowski zamiast blubrać wypełnij ankietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:00 Kolego Derkowski, twój nick nic mi nie mówi, tu na forum jesteś nikim. Proponuję ci przybrać ksywę Kamikadze - Boski Wiatr. Nie uczestniczysz w dyskusjach, zapewne dlatego, że nie masz nic do powiedzenia. Zrób test i odpowiedz sobie na pytanie, czy warto kruszyć kopie o tą osobę. I pamiętaj, że po niesławnym odejściu prezydętki (nie poprawiać), też będziesz musiał żyć. Gdy taki JFK zidentyfikuje ciebie na ulicy, to po prostu uśmiechnie się pod nosem i powie w duchu "o to ten Kamikadze, fellow traveller [pożyteczny idiota]). Będzie ci trochę łyso. Pomyśl, czy nie warto odwołać to. Autor: JFK (all right reserved):-))) Czytaj uważnie i wybieraj właściwą odpowiedź, następnie zsumuj punkty: wydrukuj test i prześlij do rzecznika prasowego p. Olesia Dziącki. P. prezydentka B. Ronowicz: 1) ładnie się ubiera i ma ładną fryzurkę ? - prawda - fałsz 2) nosi pseudonim Babka Kiepska ? - prawda - fałsz 3) ma za głównego doradcę znaną zielonogórską kwiaciarę ? - prawda - fałsz 4) rozbudowała biurokrację w Urzędzie Miasta ? - prawda - fałsz 5) wybudowała basen dla zielonogórzan ? - prawda - fałsz 6) przepłaciła za wybudowanie fontanny przy pl. Bohaterów ? - prawda - fałsz 7) preferuje trzeźwość w małżeństwie ? - prawda - fałsz 8) ściągnęła koncern Toyotę, która wybuduje fabrykę na Spalonym Lesie ? - prawda - fałsz 9) każe sobie dowozić świeże soki służbowym samochodem na koszt podatnika ? - prawda - fałsz 10) była członkiem Unii Wolności ? - prawda - fałsz 11) nielegalnie wydała pozwolenie na budowę Kerfura (kontrola NIK) ? - prawda - fałsz 12) może mieć problemy z Centralnym Biurem Antykorupcyjnym (patrz pkt 11) ? - prawda - fałsz 13) jest członkiem PiS ? - prawda - fałsz 14) jeden z jej zastępców tylko potrafi ruszać uszami ? - prawda - fałsz 15) zatrudnia Skarbnika Miasta bez wymaganych kwalifikacji ? - prawda - fałsz 16) nie potrafi zapanować nad przetargami przeprowadzonymi przez miasto ? - prawda - fałsz Prawidłowych odpowiedzi szukaj w poście Johna F. Kennediego TEST II Odpowiedzi. Po wypełnionym teście odpowiedz sobie na pytanie - czy ta pani nadaje się na jakiekolwiek stanowisko kierownicze ( również na dyrektora Studium Medycznego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy Test II Odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:01 Odpowiedzi na TEST wspomagający czytelników forum w odpowiedzi na pytanie: czy p. prezydentka B. Ronowicz zasługuje na reelekcję w Zielonej Górze: 1) ładnie się ubiera i ma ładną fryzurkę ? - pytanie to zostawiam indywidualnej ocenie testowanych. 2) nosi pseudonim Babka Kiepska ? - prawda tak nazywają ją czytelnicy forum 3) ma za głównego doradcę znaną zielonogórską kwiaciarę ? - prawda jest nią znanana działaczka LPR radna Elenora Szymkowiak, jej mąż Stanisław jest zatrudniony w UM z poborami ponad 6 tys. zł miesięcznie 4) rozbudowała biurokrację w Urzędzie Miasta ? - prawda za jej rządów zatrudnienie w UM wzrosło o ponad 10%, preferowani są absolwenci kursów ideologicznych z Katolickiego Stowarzyszenia Mołodioży 5) wybudowała basen dla zielonogórzan ? - fałsz w ciągu 4 lat nie potrafiła dogadać się z RM i zrealizować tego prostego zadania (tłumaczy to oczywiście bojkotem ze strony radnych SLD) 6) przepłaciła za wybudowanie fontanny przy pl. Bohaterów ? - prawda fontanna była źle zaprojektowana, później przerabiana, całość zamknęła się kwotą ponad 800 tys. zł, 7) preferuje trzeźwość w małżeństwie ? - fałsz ona wydaje apele o trzeźwość, gdy jej małżonek jest schwytany przez policję w stanie nietrzeźwości 8) ściągnęła koncern Toyotę, która wybuduje fabrykę na Spalonym Lesie ? - fałsz nic nie udało się ściągnąć, 9) każe sobie dowozić świeże soki służbowym samochodem na koszt podatnika ? - prawda codziennie samochód służbowy jedzie do Piotra i Pawła po świeży soczek dla pani prezydent 10) była członkiem Unii Wolności ? - prawda a jej małżonek Sławomir był szefem wojewódzkim Unii Wolności, 11) nielegalnie wydała pozwolenie na budowę Kerfura (kontrola NIK) ? - prawda pozwolenie było na lokal o pow. mniejszej niż 2000 m kw., a Kerfur ma pow. 8000 m kw. 12) może mieć problemy z Centralnym Biurem Antykorupcyjnym (patrz pkt 11) ? - prawda działania p. prezydent i szczególnie jej zastępcy Lewickiego z pewnością będą przedmiotem zainteresowania tej instytucji 13) jest członkiem PiS ? - fałsz nie jest członkiem PiS, ale grupa, która prowadziła ją do władzy nazywała się Sprawiedliwa i Prawa Zielona Góra, czyli SiP - była to jakby sztuczka marketingowa nawiązująca do nastrojów wyborczych Polaków 14) jeden z jej zastępców tylko potrafi ruszać uszami ? - prawda chodzi o niekompetentnego Lewickiego i cały jego pion odpowiedzialny za obrót nieruchomościami i brak inwestycji 15) zatrudnia Skarbnika Miasta bez wymaganych kwalifikacji ? - prawda w momencie gdy p. Ronowicz obejmowała stanowisko prezydenta p. Wojtuściszyn miała tylko maturę i zajmowała stanowisko skarbnika miasta, co było naruszeniem ustawy, następnie skończyła szkołę w Sulechowie i ma licencjat, ale przez to wcale nie nauczyła się zarządzać finansami miasta; robi to za nią jej krewny Sergiusz Szymaniak b. skarbnik, któremu płaci się grube pieniądze za to, co należy do obowiązków jej krewnej 16) nie potrafi zapanować nad przetargami przeprowadzonymi przez miasto ? - prawda w tej chwili po kontroli NIK (Kerfur, Castorama)okazało się, okazało się, że zginęły dokumenty dotyczące tych inwestycji, co jednoznacznie dowodzi, że jej podwładni robili co chcieli pod jej bokiem. Czy w tym układzie uważasz, że powinieneś oddać swój głos na Ronowicz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Test II Odpowiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:16 Johnuuu tak o sobie raczyłeś mówić.Choćby za to ze takich jak ty wypieprzyła za tzw. afere z KTBS (niesłuczsznie pobierane pieniadze) ma odemnie swój głos.Wstyd tylko że dostrzegasz u byłych współpracowników drzazgi w oku a nie widzisz w swoim belki.Ps. Twoje olewanie nas w czasie dyżurów też dobrze pamiętamy. Odpowiedz Link Zgłoś
capote1 Re: Test II Odpowiedzi 19.08.06, 18:16 Czytam to forum i oczom nie wierze, ze w Zielonej Gorze tyle jadu i smrodu i to wobec kobiety, ktora wedlug mnie stara sie jak moze zeby to miasto dobrze prosperowalo. W sumie to z niektorych postow wynika, ze nic zlego nie zrobila, tylko nienawidzi sie ja z jakis irracjonalnych, dla malo kogo zrozumialych wzgledow. Kennedy - mam do Ciebie pytanie - skad wziales te bajke o soczkach..??? Sterczysz codziennie pod Piotrem i Pawlem? Jak masz nagranie kamera to pokaz. Inaczej nie uwierze. Poza tym powiem szczerze, ze jako wyborce najmniej mnie interesuje skad i jakie soki sa dowozone do UM. Nie wiem na kogo bede glosowal w nadchodzacych wyborach, ale jesli te wszystkie wypowiedzi anty-Ronowicz maja mnie do niej zniechecic, to efekt jest totalnie odwrotny. Przesada ma czasami odwrotny skutek od zamierzonego. Jesli jest sam jad, a nie konstruktywna krytyka, to mnie to malo kto sie na to nabierze. Chcialbym sie jeszcze wypowiedziec o budowie basenu. Wedlug mnie prezydent Ronowicz starala sie i proponowala wiele razy wybudowanie basenu w naszym miescie. Niestety projekty skutecznie blokowali radni lewicy. To przez nich nie mamy basenu i kazdy madry Zielonogorzanin o tym wie, bo jak oni mieli pelna wladze w miescie to tak samo nic nie wybudowali, tylko nakrecili walkow w spolce Aquarena. Kennedy - w Twojej ankietce jest duzo jadu i manipulacji. Np. ta wziamnka o CBA. Tak piszesz, zeby namacic, a w sumie to wlasnie rzady Ronowicz byly najbardziej przejzyste z dotychczasowych kadencji. Zadnej afery. Mysle, ze kobieta jest rzeczywiscie uczciwa i nie ma co szukac dziury w calym. Slyszalem o niej kiedys jeszcze gdy byla dyrektorem medyka. Same dobre rzeczy. Wedlug mnie, Kennedy, jestes politykiem, ktory poniosl jakas osobista porazke i wini za to prezydent Ronowicz. Wiesz doskonale, ze to co wypisujesz to klamstwa (soczki naprawde mnie rozbroily), dlatego nie masz odwagi pokazac twarzy i podpisac sie wlasnym nazwiskiem. Jesli jestes rzeczywiscie wice- prezydentem Baranem, ktory musial odejsc z urzedu, to bardzo Ci wspolczuje. Tonacy brzytwy sie chwyta... Tylko po co Ci to? Po co Ci to codzienne wypisywanie na forum, obrazanie ludzi? Nie cierpie osob, ktore nie potrafia tak jak Ty odejsc z honorem. Znajdz sobie jakiej hobby, wez Persen, a naprawde wszyscy na tym skorzystaja. p.s. Kerfur pisze sie nieco inaczej... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uu Re: Test II Odpowiedzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 18:53 JFK pisz ile wleżie w te płytkie, ciemne, mózgownic zakrety. Może za którymś razem coś wchłoną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John F. Kennedy capote 1- kim się interesujesz po-Ronowicz czy JFK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:26 Tematem dyskusji jest NADZIEJA jaką daje po-Ronowicz zielongórzanom, a ciebie interesuje tożsamość Bourne'a vel JFK. Usiłujesz wydobyć ode mnie informację o tym od kogo wiem o sprawie soków ? Do czego jest ci to potrzebne ? Lepiej udaj się z tym do Regionalnej Izby Obrachunkowej i złóż wniosek o kontrolę. To, że pani prezydętka ( nie poprawiać) przestała nagle pijać te soczki -bo to ją kompromituje, między innymi przez to, że JFK pisał o tym od miesięcy na forum, które ona czytuje regularnie. Czy myślisz, ze jak dowiesz się kim jest JFK, to automatycznie poprawi się poziom zarządzania miastem ? Że ustąpią absurdy? Że ruszy rozwój miasta ? Oj naiwny, naiwny, naiwny Jak dziecko we mgle... Kto to śpiewa detektywie ? Odpowiedz Link Zgłoś
capote1 Re: capote 1- kim się interesujesz po-Ronowicz cz 19.08.06, 20:02 Kennedy Po prostu uwazam ze sprawa soczkow jest dosc tandetna historyjka wymyslona na potrzeby forum. Pytam skad wiesz o soczkach, bo chce sprawdzic wiarygodnosc tej informacji. Na razie piszac o takich bzdetach nieswiadomie robisz z siebie idiote. Szkoda, ze nie napisales ze po soczki jezdzi sie na Ksiezyc. Historyjka bylaby jeszcze bardziej zabawna. Zreszta troche sie placzesz w tym co piszesz. Jeszcze dzis w swojej ankietce pisales, ze "każe sobie dowozić świeże soki służbowym samochodem na koszt podatnika". Teraz piszesz, ze soczkow juz nie pije. Wiec jak to jest? Mam wrazenie, ze boisz, ze ktos z dziennikarzy pojdzie do Piotra i Pawla jednego dnia, kolejnego i okaze sie ze nikt po zadne soczki z urzedu nie jezdzi i wyjdzie, ze Kennedy klamie. A ciekaw jestem Twojej tozsamosci, bo widac ze nie jestes zwyklym czytelnikiem forum. Masz tu swoj okreslony cel - narobic komus gnoju wypisujac jak najwiecej oszczerstw - niezaleznie czy maja cos wspolnego z prawda czy sa wyssane z palca. Tak jak juz wczesniej wspomnialem jestes jakims przegranym czlowiekiem, pelnym zgryzoty i nienawisci... i nie majacym pomyslu jak spedzic swoj wolny czas (poczytalem watki na forum i mam wrazenie, ze nic nie robisz poza siedzeniem tutaj). Bajm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: israel Re: Test II Odpowiedzi IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 18:38 JFK wymień proszę wszystkie wyspy Balearów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec złudzeń Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.11.06, 08:37 i po złudzeniach. papa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Ojciec Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:16 do spowiedzi gnoju, do spowiedzi za takie komentarze! i na konto mi tu zapłać! winy twe zostaną odkupione! Ojciec Rydzyk, gnoju! A od Bożeny R i Sławka się odwalcie! dużo zrobiła dla mnie i dla mojej rozgłośni! a wszystkiemu winne te żydy i pedały! popierajcie Bożenne! Ona szansą naszą i waszą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahahah hahhahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahaha IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 17:28 hahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah aahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha haahahahahahahahahahahahahaha piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (autor umarł ze śmiechu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: hahhahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahah IP: *.ztpnet.pl 19.08.06, 17:36 Dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Głosowałam wraz z moją rodziną na P. Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 18:33 Bardzo proszę o listę sukcesów na jej koncie. Listowski złodziej a ona niemota. Błędy w zarządzaniu, które sprawiły, że w wyborach nie otrzyma mojego głosu: 1 Nikomu niepotrzebne najdroższe chyba na świecie tablice o jakiejś tam przyjaźni z miastami, w których oprócz niej pewnie żaden Zielonogórzanin nie był. No ale się kochamy... 2. Grunt pod Carrefour sprzedany bez przetargu za śmieszne pieniądze. Nawet nie pokrył kosztów wyburzenia domów. 3. Spalony Las sprzedany za preferencyjne stawki pod działalność, która nigdy tam nie powstała. Fast - kupił za kilkaset tysięcy bo obiecał postawienie hali produkcyjnej a sprzedał Makro za kilka milionów. Sanbud - nie zamierza się tam wyprowadzić bo już ogłosił, że sprzeda hale. 4. Dziewne wygrywanie przetargów przez Sanbud, który może buduje tanio ale jakość wszyscy widzimy. Prowizorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oś. Śląskie Re: Głosowałam wraz z moją rodziną na P. Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.06, 19:41 Moniko, nie wprowadzaj forumowiczow w blad. Co ma Ronowicz do Fasta i Macro??? Przeciez to nie za jej kadencji, lecz za Listowskiego Fast kupil ziemie , ktora potem grubo drozej odsprzedal Macro. Miej pretensje do poprzedniego zarzadu miasta, bo obecna prezydent nie ma nic do tego. Widac kiepsko sie orientujesz w tym co moze, a czego nie moze prezydent miasta. Podobnie zreszta jest z wieksza czescia spoleczenstwa, ktora nawet za zla pogode obwinia wladze. Jest cos takiego jak ustawa o finansach publicznych i zgodnie z nia odbywaja sie przetargi. To, ze ktos wygrywa przetarg, a spieprzy robote, to nic w polskim prawie nie znaczy, bo wedlug ustawy najwazniejsza jest cena. Tak wiec prezydent miasta nie moze sobie odrzucac ofert zadnej firmy, nawet jesli wie, ze dana firma kiepsko robi. Miej pretensje do ustawodawcow, nie do Ronowicz. A co do Carrefoura - Listowskiemu w ogole nie udalo sie sprzedac tego terenu i w dodatku smial sie, ze i obecnej wladzy sie to nie uda. Natomiast teren sprzedany (wedlug mnie wcale nie za male pieniadze), a podatek za grunt splywa do miasta. Nie wiem Moniko, czy bys wolala, zeby ten teren stal i by w ogole pieniedzy w miescie nie bylo? Jak czytam takie wypowiedzi jak Twoja, to mam wrazenie, z wszystko zle, wszystko niedobrze- czegokolwiek by sie nie zrobilo. Takim sie nigdy nie dogodzi. A tak poza tym to sie dziwie, ze jako kobieta nie zwrocilas uwagi chociazby na walory estetyczne naszego miasta. Pieknieje przeciez z dnia na dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
silveres Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro 24.11.06, 08:49 Głosując na Bozenne głosujesz na Bozenne! BOŻENA CZY BOŻENNA - jedno N nie czyni różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
fagetjd Re: ronowicz nasza nadzieja na lepsze jutro 26.11.06, 11:37 hehe ale się ubawiłem.Lepsze jutro,dobre sobie.I co znowu pani R. błyśnie wspaniałym pomysłem i przebuduje tym razem nie fontanne a np. muzeum na dyskoteke.Droga pani R. czas już odejść,niech pani już nie krzywdzi Zielonej Góry swoimi pomysłami. Odpowiedz Link Zgłoś