czarek11 31.08.06, 14:21 czy ktoś z was dostał zaproszenie na darmowy 7 dniowy wyjazd wraz z osobą tow. . Spotkanie w tej sprawie ma się odbyć w polanie. Czy to jest jakiś pic na wode? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: darmowy wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:47 Pic na wode. W zyciu nic nie dostaje sie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: darmowy wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:47 Pic na wode. W zyciu nic nie dostaje sie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg z krainy d. Re: darmowy wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:56 Ja dziś mmiałem telefon, a w słuchawce usłyszałem automatyczną wiadomość, że mam zadzwonić na jakiś numer do warszawy, a wyjazd wygrałem do bukowiny tatrz. Miał ktoś jeszcze taką informacje? Moi znajomi raz dostali na papierrze zaproszenie na darmowy wyjazd, że wygrali, itp. Okazało się, że wyjazd będzie darmowy, jak kupią pościel z owczej wełny za 3000zł, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk_angielski Re: Ściema ... 01.09.06, 21:13 Taaaa.... To taka ściema. A jak już pójdziesz na to spotkanie to machając ci wygraną przed nosem naciągną cie na coś. Pic na wodę i ściema.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bss Re: darmowy wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 21:19 Wpisz w GOGLE >>022-213 33 33<< "pic na wodę , fotomontaż". Takich szczęśliwców jest już tysiące... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama42 Re: darmowy wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 22:51 jak za darmo to jade Odpowiedz Link Zgłoś