kinga2877 01.09.06, 07:37 Wiecie coś może na ten temat?Od którego miesiąca życia można chodzić z dzidziusiem na zajęcia?Słyszałam o takich na basenie przy Wsypaińśkiego.Wiecie coś może?Ile kosztuje i czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 09:13 Na Wyspiańskiego? Novita? Z niemowlęciem? Mamo droga.... Oszczędź dziecku tego.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominika3 Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? 01.09.06, 10:34 Podbijam. Spróbuj raczej w Gregorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 11:12 Wyjdę na zrzędę..... U Gregora widziałem gości (nago) wyskakujących prosto z sauny do basenu. Cały pot z nich spłukiwał się w tym basenie....... W życiu bym tam dziecka (niemowlaka) nie posłał. Może lepiej zaczekać aż dziecko będzie miało 2, 3 lata i spróbować z nim nad jeziorem, morzem? No chyba, że na siłę chcemy z naszego niemowlaka w przyszłości uczynić Motylię, Kiziera czy innego Korzenia, wtedy im szybciej tym lepiej... Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga2877 Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 20:04 Nie mam zamiaru z synka mistrza swiata robić-chcę z nim pochodzić w ramach rehabilitacji-a słyszałam,że takowe zajęcia są-dlatego interesują mnie opinie- przede wszystkich tych którrzy tam byli widzieli i skorzystali.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 09:52 W okolicach Mrowiska jest jakaś szkoła podstawowa/gimnazjum z basenem. Z tego co słyszałem to tam się odbywają zajęcia związane z rehabilitacją. Ale nie wiem czy są to zajęcia dla niemowlaków..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buki Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.uz.zgora.pl 08.09.06, 08:34 Wlasnie wybieram sie z cora w poniedzialek (11.09.2006)na 15:15, koszt 160 zł za 16 lekcji (2 miesiące). Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender jako kochasz dziecko to nie idz na Wyspiańskiego 08.09.06, 09:41 tam jest chyba najbogatsza hodowla gronkowca w kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buki Re: jako kochasz dziecko to nie idz na Wyspiański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:05 kolo Mrowiska? Wydawalo mi sie ze jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender aaa, dotyczy basenu obok Mrowiska? 08.09.06, 18:08 to nic nie wiem, myślałem, że dalej o Wyspiańskiego piszemy jeżeli ktoś jeździ z dzieciakiem do Mrowiska i ma porównanie do Polkowic, Żar czy Gregora - to prosiłbym o info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 01:13 sauna gragor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:02 szloła ekologiczna ma basen i są tam zajęcia dla maluszków a nie polecam Gregora bo tam rzeczywiście starsi panowie prosto z sauny no i aqua aerobik sie odbywa więc to raczej nie dobre miejsce dla niemowlaka nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.06, 16:05 a w szkole, to dzieciaki przypadkiem nie sikaja do wody? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? 03.09.06, 18:25 Rany boskie, to co, najlepiej dziecko we własnej wannie i to wyparzonej wrzątkiem uczyć pływać? Nie przesadzajcie, nikt dzieci w namiotach tlenowych nie przetrzymuje, nikt też nie przewija w gumowych rękawiczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkk Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.06, 01:05 w domestosie, zeby zadna bakteria nie przezyla ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender basen WODNIK w Żarach 05.09.06, 07:47 www.mosriwzary.strefa.pl/galeria/galeria.htm masz tam kapitalną nieckę dla dzieciaków wielkości 4x4 m, o głębokości ze 40 cm, czyściutka ozonowana woda bez grama świństwa, ze 35 stopni C (zdjecie nr 6). Nie wiem jakiego typu zajęcia potrzebuje maluch, ale do uczenia dziecka chodzić, przyzwyczaić do wody i hartowania (w pozostałych dwóch basenach) jest genialne moje zaczeło przygodę w 4-5 miesiącu życia, a w 11-tym miesiącu łaziło już samo po ścianach.. taki mały dziad ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: basen WODNIK w Żarach 05.09.06, 18:21 Fajna rzecz :) Chyba tam zajrzymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mami Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:36 malutkich dzieci nie zabiera sie na basen gdzie jest pelno bakterii Odpowiedz Link Zgłoś