Dodaj do ulubionych

Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego?

01.09.06, 07:37
Wiecie coś może na ten temat?Od którego miesiąca życia można chodzić z
dzidziusiem na zajęcia?Słyszałam o takich na basenie przy
Wsypaińśkiego.Wiecie coś może?Ile kosztuje i czy warto?

Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 09:13
      Na Wyspiańskiego? Novita? Z niemowlęciem? Mamo droga.... Oszczędź dziecku
      tego....
      • mamadominika3 Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? 01.09.06, 10:34
        Podbijam. Spróbuj raczej w Gregorze
        • Gość: M Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 11:12
          Wyjdę na zrzędę.....
          U Gregora widziałem gości (nago) wyskakujących prosto z sauny do basenu. Cały
          pot z nich spłukiwał się w tym basenie.......
          W życiu bym tam dziecka (niemowlaka) nie posłał.
          Może lepiej zaczekać aż dziecko będzie miało 2, 3 lata i spróbować z nim nad
          jeziorem, morzem? No chyba, że na siłę chcemy z naszego niemowlaka w
          przyszłości uczynić Motylię, Kiziera czy innego Korzenia, wtedy im szybciej tym
          lepiej...

Pozdrawiam
          M
          • Gość: kinga2877 Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 20:04
            Nie mam zamiaru z synka mistrza swiata robić-chcę z nim pochodzić w ramach
            rehabilitacji-a słyszałam,że takowe zajęcia są-dlatego interesują mnie opinie-
            przede wszystkich tych którrzy tam byli widzieli i skorzystali.pozdr
            • Gość: M Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 09:52
              W okolicach Mrowiska jest jakaś szkoła podstawowa/gimnazjum z basenem. Z tego
              co słyszałem to tam się odbywają zajęcia związane z rehabilitacją. Ale nie wiem
              czy są to zajęcia dla niemowlaków.....
              • Gość: Buki Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.uz.zgora.pl 08.09.06, 08:34
                Wlasnie wybieram sie z cora w poniedzialek (11.09.2006)na 15:15, koszt 160 zł
                za 16 lekcji (2 miesiące).
                • maxtender jako kochasz dziecko to nie idz na Wyspiańskiego 08.09.06, 09:41
                  tam jest chyba najbogatsza hodowla gronkowca w kraju...
                  • Gość: Buki Re: jako kochasz dziecko to nie idz na Wyspiański IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 18:05
                    kolo Mrowiska? Wydawalo mi sie ze jest ok
                    • maxtender aaa, dotyczy basenu obok Mrowiska? 08.09.06, 18:08
                      to nic nie wiem, myślałem, że dalej o Wyspiańskiego piszemy

jeżeli ktoś jeździ z dzieciakiem do Mrowiska i ma porównanie do Polkowic, Żar
                      czy Gregora - to prosiłbym o info
    • Gość: ddd Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 01:13
      sauna gragor
      • Gość: dodo Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:02
        szloła ekologiczna ma basen i są tam zajęcia dla maluszków a nie polecam
        Gregora bo tam rzeczywiście starsi panowie prosto z sauny no i aqua aerobik sie
        odbywa więc to raczej nie dobre miejsce dla niemowlaka nie polecam
        • Gość: asd Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.06, 16:05
          a w szkole, to dzieciaki przypadkiem nie sikaja do wody? :-(
          • dorianne.gray Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? 03.09.06, 18:25
            Rany boskie, to co, najlepiej dziecko we własnej wannie i to wyparzonej
            wrzątkiem uczyć pływać? Nie przesadzajcie, nikt dzieci w namiotach tlenowych
            nie przetrzymuje, nikt też nie przewija w gumowych rękawiczkach!
            • Gość: kkkkkk Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.06, 01:05
              w domestosie, zeby zadna bakteria nie przezyla ;-)
    • maxtender basen WODNIK w Żarach 05.09.06, 07:47
      www.mosriwzary.strefa.pl/galeria/galeria.htm
      masz tam kapitalną nieckę dla dzieciaków wielkości 4x4 m, o głębokości ze 40
      cm, czyściutka ozonowana woda bez grama świństwa, ze 35 stopni C (zdjecie nr 6).

Nie wiem jakiego typu zajęcia potrzebuje maluch, ale do uczenia dziecka
      chodzić, przyzwyczaić do wody i hartowania (w pozostałych dwóch basenach) jest
      genialne

moje zaczeło przygodę w 4-5 miesiącu życia, a w 11-tym miesiącu łaziło już samo
      po ścianach.. taki mały dziad ;-)

• dorianne.gray Re: basen WODNIK w Żarach 05.09.06, 18:21
        Fajna rzecz :)
        Chyba tam zajrzymy :)
    • Gość: mami Re: Niemowlak na basenie przy Wyspiańskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:36
      malutkich dzieci nie zabiera sie na basen gdzie jest pelno bakterii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka