Dodaj do ulubionych

Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP

01.09.06, 21:12
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, na jakiej częstotliwości jest teraz
emitowany.
Obserwuj wątek
    • jezyk_angielski Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 01.09.06, 21:14
      a nie wiem... :) a ma być jakaś zmiana???
      • aski68 Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 01.09.06, 21:24
        wczoraj jeszcze było ok :)
        a co ? nie ma dziś ?
        Moje kochane "MIASTO KOBIET" :)))
        • Gość: AA Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: 212.109.149.* 01.09.06, 21:34
          Czy ktoś wie, gdzie jest teraz TVN Turbo, nie mogę znaleźć ?
    • gwiazda_polarna Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 01.09.06, 21:31
      Właśnie się dowiedziałam z forum Telewizja że zdjęli TVN Style oraz Turbo - to
      podobno sprawka Aster TV. Podobno oglądalność była kiepska - w co osobiście
      wątpię...
      • Gość: AMG Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 22:43
        Tak Turbo i Style poszly sie ........., szkoda bylo co ogladac ale tez slyszalem
        ze ceny jakie woła ITI za te kanaly jest wysoka ale czy to prawda nie wiem, tak
        przy okazji ile sie placi za zmniejszenie pakietu na mniejszy???
    • gwiazda_polarna Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 01.09.06, 21:38
      Szkoda że zabrali te kanały a nie np. Trwam!
      • Gość: remik Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.09.06, 21:40
        co się dzieje i dlaczego ?
    • Gość: AA Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: 212.109.149.* 01.09.06, 21:41
      Brak mi słów ...
    • gwiazda_polarna Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 01.09.06, 21:55

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=47859764&v=2&s=0
    • dorianne.gray Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 01.09.06, 23:17
      Też się dzisiaj wściekłam, skończyły im się umowy - to niech podpiszą nowe! Po
      jaką cholerę mi w ofercie kablówki TV Trwam, Ezo TV, Mango czy ITV? Nie po to
      podpisałam z nimi umowę, żeby mi zapychali telewizor darmowymi głupimi
      kanałami, a zabierali te, które akurat często oglądam!

Oferta programowa Astera obraża moją inteligencję.
      • aski68 Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 01.09.06, 23:44
        Poważnie pora zastanowić się nad satelitą :)
        • Gość: asd Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 01:01
          cholerni monopolisci!!!
          • Gość: Bronka Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.09.06, 08:36
            zobaczcie na ofertę, prawie same nieistotne śmieci
        • violatic Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 09:44
          I tu drogi Aski trafiłeś w sedno....
          Już za chwileczkę, już za momencik ITI startuje z nową cyfrową platformą (przy
          opisywanym na naszym forum współudziale ADB). Z tego też powodu zaczęli pewnie
          podnosic opłaty i utrudniac dostęp sieciom kablowym do programów Ich
          produkcji... Niby nieładne zachowanie, ale "money rulezzzzz....."

Ja tak czy siak czekam na start tej platformy i wtedy pożegnam sie z TV i
          internetem od aster.pl, chociaż do tej pory brak TVN Turbo będzie dawał się we
          znaki. Szczególnie brak ukochanego Top Gear.... Dobrze, że jest jeszcze BBC
          World.

Pozdrawiam
          • aski68 Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 10:25
            Wróciłem do domu... sprawdzam tv...
            faktycznie nie ma TVN Style - żona się "wścieknie" ;)
            i nie ma TVN Turbo ! tu ja się wściekam !!! nie będzie już Top Gear ?
            Jeszcze jakiś diabli wzieli , ale nie wiem jaki :) bo mam czarno :))
            Q...a
            Podpisałem umowę z kablówką i w pakiecie były wyszczególnione programy, skoro
            teraz nie ma kilku z nich, to może abonament też powinien być niżyszy ?
            A swoją drogą... dlaczego jest tak wysoki ?!
            Gdzie sens i logika ? przecież satelita wychodzi chyba taniej...

pozdrawiam

ps.
            gdzie jest opis tej nowej platformy cyfrowej ITI ?
            • dorianne.gray Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 14:54
              No właśnie w ten sposób Aster na Tobie zarabia: jak gdyby nigdy nic wywalają
              kanały, za które muszą płacić, a włączają darmowe i takie, za które nawet
              dostają kasę (np. Mango). A abonament bez zmian. I nie ma co oglądać.
              Przepraszam za wyrażenie, ale lepszego określenia dla takiego działania nie ma:
              kurestwo.
              • gr000by Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 15:20
                swiete slowa :)
              • aski68 Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 17:14
                dorianne.gray napisała:

> No właśnie w ten sposób Aster na Tobie zarabia: jak gdyby nigdy nic wywalają
                > kanały, za które muszą płacić, a włączają darmowe i takie, za które nawet
                > dostają kasę (np. Mango). A abonament bez zmian. I nie ma co oglądać.
                > Przepraszam za wyrażenie, ale lepszego określenia dla takiego działania nie ma:
                >
                > kurestwo.

zgadzam się Qrestwo :))))
                >
                >
            • violatic Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 17:19
              Hej hej.
              Opisu platformy ITI jeszcze nie ma... Tajemnica firmowa... Im dłużej
              przytrzymają to w tajemnicy, tym konkurencja będzie miała mniej czasu na
              reakcję.... Podobno promocja ma ruszyc w połowie września, a sama platforma
              gdzieś w okolicach października. Tzn. świstaki, podczas zawijania, tak gadają...
              Z informacji, które do nas docierają wiem jedynie, że ma byc HDTV, na co już
              nie mogę się doczekac... Wreszcie TV będzie służył zgodnie z przeznaczeniem
              producenta... :-)
              Top Gear.... niestety na razie trzeba będzie sobie odpuścic. Ale... Ale.... W
              niedzielę na BBC i BBC World leci Top Gear, oczywiście w wersji oryginalnej
              (dla mnie nie problem). Na BBC lecą powtórki, a na BBC World leci już nowa
              seria (22.30)... mniam mniam
              A z pakietu zniknęła jeszcze VIVA... Niby nic, akurat ten program mnie ani
              grzeje, ani ziębi, ale na aster.pl jest krótki komunikat: W związku z
              wygaśnięciem umowy VIVA już będzie niedostępna... Inaczej mówiąc: walcie się
              drodzy klienci... Co mnie obchodzi czy umowa wygasła, czy jeszcze nie... Mnie
              interesuje kiedy w takim razie zostanie w związku z tym obniżony abonament?????

Pozdrawiam

Winobranie czas zacząc
              • Gość: tessa Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 00:12
                Szanowny panie Szylderowicz! Proszę natychmiast zwróciC TVN STYLE swoim
                abonentkom1 Powoli acz systematycznie znikaja programy ogladane a zostaje
                mizeria. Ja chcę i moje znajome również oglądać nadal Nigellę i Tessę, Miasto
                kobiet, Maję w ogrodzie itp. Jest nas tak dużo,że jesteśmy gotowe na pożegnanie
                kablówki na zawsze, Już raz zabraliście nam Planete bez uprzedzenia.
                Pobieracie sporo kasy i działacie wbrew prawu!Lamiecie bez uprzedzenia umowy.
                Macie swoich abonentów za barany, którzy będą płacić na wasze biura i
                utrzymanie! CHCEMY TVN STYLE! NATYCHMIAST!
                • dorianne.gray Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 04.09.06, 01:08
                  To nie do Szylderowicza, moja droga - lepiej od razu do centrali do Warszawy...
              • Gość: AMG Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.06, 18:12
                To co sie wyrabia w asterze to skandal, abonament drogi jak skurczybyj a oni co
                chwile nowe kanaly ucinają, a tak przy okazji gdzie mozna znalezc te BBC World z
                premierowymi odcinkami TOP GEAR`a ????
                • violatic Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 03.09.06, 22:42
                  No jak to gdzie.... W kablówce naszej przeca.... :)
                  Mam pakiet podstawowy i żadnej anteny więcej....

Pozdrawiam
    • monarosa Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 10:38
      Jakbyśmy tak faktycznie poszli wszyscy i zrezygnowali za naruszenie zasad w
      umowie, to może przejrzeliby na oczy i zatroszczyli się o klienta...
      • Gość: thunder Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.dialog.net.pl 02.09.06, 10:44
        Gdzie Ci naruszyli zasady? Podaj paragraf!
        • aski68 Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 10:57
          paragraf 4 & 3 !
          • Gość: thunder Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.dialog.net.pl 03.09.06, 20:41
            Tobie i monarosie polecam lekure:

www.zgora.aster.pl/index.php?nav=666&filein=cennik/cennik_2_0_1145634083.pdf&saveas=Regulamin_świadczenia_usł
            ug_przez_ZTP_Sp._z_o.o..pdf

szczególnie par. 10, pkt. 3.4 - 3.7.

PS Nie bronię operatora, chcę zwrócić uwagę na to, że trzeba patrzeć co się
            podpisuje a nie krzyczeć.
    • gr000by Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 02.09.06, 13:37
      co za chamstwo...

czy ktos juz przegladal umowe czy mozna ja wypowiedziec bez jakis dodatkowych
      problemow i kosztow? bo przeciez nie po to mam kabel by TRWAM i czy inne
      beznadzieje EZO ogladac...

ale.. jak to ktos napisal.. MONOPOLISCI.. az nie moge sie doczekac kiedu ruszy
      cyfrowy TVN

a jak wyglada sprawa zmiany pakietu na nizszy ??
    • frontkampfer Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 03.09.06, 17:54
      Pal licho Tvn Style ! Gdzie moje Tvn Turbo ?!!?
    • Gość: trolek11 Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.ztpnet.pl 04.09.06, 18:21
      Dzwoniłem do ztp i oczywiście nic się nie dowiedziałem! Wyłączyli i już! Wkurza
      mnie takie traktowanie klienta... Mam najdroższy pakiet a powoli wyłączają fajne
      wartościowe kanały a pozostawiają beznadzieję w rodzaju Mango, Trwam itp.
      Czekam tylko na ofertę ITI i rezygnuję z kablówki. Najbardziej denerwuje mnie
      to, że nie dsotaliśmy żadnej informacji od operatora.
      Zresztą przed chwilą dzwoniłem do Gazety i prosiłem, by zajęli się tym tematem.
      Zobaczymy co wskurają :)
      Wg mnie aster powinna obniżyć abonament, skoro już nic nie muszą płacić za te
      dwa kanały bo całkowicie z nich zrezygnowali. Jeżeli tego nie zrobią to jest to
      dla mnie jedno wielkie oszustwo i wykorzystywanie swojej pozycji. Uwielbiam TVN
      Turbo a i TVN Style czasem oglądałem, szcególnie programy kulinarne i ogrodnicze...
      • Gość: wkurmen Bojkotujmy Astera.Bierzcie nizsze pakiety. IP: *.ztpnet.pl 04.09.06, 22:06
        A jak wejdzie ITI to najniższy pakiet u tych Qrwa palantów ItI.
        Qrwa byłem w Kamiennej Górze,w kablówce maja niemieckie stacje, DSF gdzie idzie
        buddesliga a u nas cedza,zabierają.
        Maja tam PLANETE.Moja ulubiona stację.
        Pi/dolic astra.
        • gr000by Re: Bojkotujmy Astera.Bierzcie nizsze pakiety. 04.09.06, 22:19
          oj wystarczy do gubina pojechac by poogladac wszystkie kanaly + sporo
          wartosciowych ktorych u nas nie ma

ztpnet (aster) - prawie jak telewizja..
          • Gość: alka26 Re: Bojkotujmy Astera.Bierzcie nizsze pakiety. IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 23:57
            to teraz sie wku... nie rozumiem dlaczego zabrali tvn style duzo kobitek ja
            ogladalo i ja tez!cholera...cholera...cholera...
            • r.blaszczak Oficjalne info z grupy ITI 07.09.06, 21:26
              TVN: Poróżniło nas kilka groszy....

W związku z licznymi publikacjami i opiniami dotyczącymi zakończenia współpracy
              pomiędzy Grupą TVN i Grupą Aster w kwestii emisji kanałów TVN Turbo i TVN
              Style, przedstawiamy faktyczny przebieg rozmów oraz obecny status relacji
              pomiędzy Grupą TVN i Grupą Aster. Mamy nadzieję, że pozwoli to wyjaśnić
              wszelkie wątpliwości i uniknąć błędnych interpretacji - czytamy w komunikacie.
              31 sierpnia 2006 r. wygasła umowa licencyjna na emisję kanałów tematycznych TVN
              Turbo i TVN Style w sieciach kablowych Grupy ASTER (Warszawa, Kraków i Zielona
              Góra).

Ceniąc długoletnią współpracę oraz pragnąc kontynuować ją w kolejnych latach,
              na początku kwietnia br. Grupa TVN przedstawiła Grupie Aster propozycję nowych
              cen za kanały TVN Turbo i TVN Style. Przez prawie 5 miesięcy Grupa Aster nie
              podjęła zaproszenia do rozmów i nie wykazała intencji uzgodnienia nowych
              warunków współpracy. W ostatnim tygodniu sierpnia br. Grupa Aster wyraziła chęć
              przystąpienia do negocjacji, w odpowiedzi na co Grupa TVN niezwłocznie
              przedstawiła kolejną ofertę długoterminowej współpracy.

Ponieważ Grupa Aster nie zaakceptowała nowej ceny za TVN Turbo i TVN Style
              przyjętej wcześniej w tym roku przez większość podmiotów na rynku kablowo-
              satelitarnym, strony postanowiły zaprzestać re-emisji kanałów TVN Turbo i TVN
              Style w sieciach Grupy Aster z dniem 1 września 2006 r.

Oferta dla Grupy Aster - szóstego pod względem ilości abonentów operatora -
              bazowała na realnej cenie rynkowej kanałów TVN Turbo i TVN Style. Zaproponowane
              ceny nie odbiegały od średnich cen, które dotychczas zaakceptowało czterech z
              pięciu największych operatorów: Cyfra+, Multimedia, Cyfrowy Polsat i Grupa
              Vectra. W minionym półroczu podpisali oni z Grupą TVN długoterminowe umowy.

Cena zaakceptowana przez rynek operatorów kablowych i satelitarnych (około 300
              umów na kanał TVN Turbo i ponad 200 umów na kanał TVN Style) wynosi kilka
              eurocentów za abonenta miesięcznie za każdy kanał. Brak akceptacji przez Grupę
              Aster zaproponowanych warunków jest tym bardziej zaskakujący, iż wysokość opłat
              za abonament telewizji kablowej w Warszawie (gdzie Aster posiada zdecydowaną
              większość klientów) należy do najwyższych w kraju.

Przez 2 lata od uruchomienia TVN Turbo i TVN Style, opłata licencyjna za te
              kanały była symboliczna i wynosiła 0,01 dolara amerykańskiego za abonenta
              miesięcznie. Była to cena promocyjna i nie odzwierciedlała ani kosztów
              marketingowych, ani kosztów produkcji tych kanałów. A te - w związku z decyzją
              Grupy TVN o konsekwentnym podnoszeniu jakości oferty programowej - wzrosły.
              Obecna pozycja rynkowa mierzona wynikami oglądalności TVN Turbo i TVN Style
              plasuje je w czołówce kanałów tematycznych.

Olgierd Dobrzyński, Członek Zarządu TVN S.A. odpowiedzialny m.in. za
              dystrybucję kablową i satelitarną programów telewizyjnych Grupy TVN
              powiedział: "Rozmowy o TVN Turbo i TVN Style zostały zakończone, gdyż
              próbowaliśmy uzgodnić nowe opłaty licencyjne od prawie 5 miesięcy i nie
              widzieliśmy poważnego zainteresowania ze strony Grupy Aster. Oferta współpracy
              z końca sierpnia br. również nie została zaakceptowana. Dziwi to, gdyż obecne
              ceny zaakceptowało kilkuset innych operatorów, w tym znacznie większych, niż
              Grupa Aster. Źle się stało, że poróżniło nas kilka groszy... Bardzo żałuję, bo
              konsekwencje braku docenienia wartości naszych kanałów przez Grupę Aster
              poniosą przede wszystkim nasi wierni widzowie. TVN Turbo i TVN Style
              zaprezentują jesienią nowe i atrakcyjne formaty telewizyjne. Od wielu miesięcy
              próbowaliśmy zainteresować Grupę ASTER naszymi programami i wciąż wierzymy, że -
              pomimo rozstania - Grupa ASTER doceni wartość naszych kanałów tak jak zrobili
              to inni operatorzy."

Po ponad dwóch latach istnienia na polskim rynku telewizyjnym, TVN Turbo i TVN
              Style zyskały wierną i stale powiększającą się widownię. Istotnie poprawiła się
              jakość i szerokość oferty programowej obu kanałów.

Źródło: media2.pl/media/12118,tvn:,poroznilo,nas,kilka,groszy.....html
              • r.blaszczak Re: Oficjalne info z grupy ITI 07.09.06, 22:05
                I jeszcze parę słów mojego komentarza w tej sprawie...

Regulamin świadczenia usług przez ZTP (załącznik do umowy).

"§ 10. Usługa Telewizji Analogowej.
                3.3 Operator zastrzega sobie prawo do zmiany programów wchodzących w skład
                Pakietu programowego Usługi Telewizji Analogowej.
                3.4 Operator zastrzega sobie prawo do zmian częstotliwości nadawanych programów
                telewizyjnych w ramach świadczonej Usługi Telewizji Analogowej.
                3.7 O zmianach, o których mowa w § 10 ust. 3.3. i 3.4. (o ile w zależności od
                przyczyny zmiany oferty programowej jest to możliwe) Operator zobowiązany jest
                powiadomić Abonenta z co najmniej 7 dniowym wyprzedzeniem w formie ulotki lub
                informacji podanej w emitowanym programie lub na kanałach Operatora."

Szkoda, że 5 miesięcy nie wystarczyło na powiadomienie swoich abonentów, a
                także nowych klientów o zbliżającym się terminie zakończenia umowy z ITI.
                No ale to tylko świadczy, gdzie Aster Zielona Góra ma swoich klientów.
                • gr000by Re: Oficjalne info z grupy ITI 09.09.06, 10:21
                  i to jest wlasnie kolejne kurestwo naszej zasranej kablowki.. wszystko miec w
                  dupier i pi***** klienta
            • Gość: Gonzo Re: Bojkotujmy Astera.Bierzcie nizsze pakiety. IP: *.ztpnet.pl 07.09.06, 22:45
              Oferta Astera skurczyła się nie tylko na polu programów TV. Odkryłem mianowicie
              wielki pogrom w emisji programów radiowych - zszokowało mnie np. że nie mają w
              ofercie radia Wa-Wa. A mieli... Teraz jest tylko 11 stacji w tym Radio Maryja.
              kiedyś było ok 16-20 programów i wydawało mi się że to mało.
    • Gość: Wkurzona Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.09.06, 18:33
      Wracam z urlopu a tu nie ma TVN Style.Jak tak można ?Zabrać tak popularny
      program,a zostawić buble.Kiedyś wywalili moje ulubione niemieckie programy i
      tak kolejno ,aż zostaje byle co.Zbojkotować ich!Skandal!
      • Gość: mika Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.ztpnet.pl 09.09.06, 13:22
        A ja idiotak pospisałam z nimi umowę niedawno,gdybym wiedziała to ....qrwa
        Tvn style zabrali gnojstwo a po kija mi mango??????
        • Gość: Roman Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.ztpnet.pl 09.09.06, 13:59
          Mango to Tobie może i po kija, ale ZTP ma za to ścierwo płacone od nadawcy.
          • Gość: Violatic Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.ztpnet.pl 09.09.06, 22:32
            Gość portalu: Roman napisał(a):

> Mango to Tobie może i po kija, ale ZTP ma za to ścierwo płacone od nadawcy

Ale jazda...
            Niech no cyfrowy ITI zacznie nadawać..... Tyle mnie w Aster będą widzieli.....
    • gr000by Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP 12.09.06, 17:15
      i w typowym wykonaniu dla naszej kablowki

cicho wszedzie glucho wszedzie a nasz klient w d*** walony dalej bedzie :)
    • Gość: kalina Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: 213.77.48.* 14.09.06, 07:48
      czy ktos może wie, jaki jest okres wypowiedzenia umowy z ZTP, przymierzam się
      do Cyfry - przynajmniej będze wiedziała za co płacę, poaz tym cyfrowa jakość...
      • Gość: M Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.ztpnet.pl 14.09.06, 08:27
        Zaczekaj z Cyfrą.... Wkrótce startuje ITI z nową platformą (o czym było w tym
        wątku).
        Wtedy na pewno Cyfra uruchomi jakieś promocje...

Pozdrawiam
        Mike
    • Gość: kalina Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: 213.77.48.* 14.09.06, 10:18
      Wkrótce, tzn? Czy jest już jakiś przybkiżony termin?

Prosze o odpowiedź i dzięki za radę!
    • Gość: tvman Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:39
      oddajcie tvn style
      • Gość: kalina Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: 213.77.48.* 19.09.06, 09:32
        Ponawiam pytanie: czy ktos wie, kiedy wchodzi ITI?
        • Gość: Robert Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: 217.153.100.* 19.09.06, 09:48
          22 września o godz. 11:30 jest oficjalna konferencja prasowa, na której
          przedstawiona zostanie nazwa, logo, zawartość programowa, ceny i data startu
          nowej platformy.
          • Gość: kalina Re: Zmiana częstotliwości TVN Style w ZTP IP: 213.77.48.* 20.09.06, 07:11
            Dzięki!
    • maxtender bardzo dobrze, że zlikwidowali to TVN STYLE ;-) 19.09.06, 18:40
      nie dość, że baba non stop wlepiała gały w tivi i nijak nie można było
      przełączyc na jakieś kanały dla Ziemian, to jeszcze robota leżała odłogiem - w
      ramach udawania że coś ceruje - se przyszyła skarpete do ręki

do tego jeszcze ta durna Młynarska, jak ja ją widze... widać, że jej w życiu
      nie wyszło, bo pyskowała na chłopa.. i teraz na starosć prowadzi program o
      firankach i jest sama...

jedynie ta gruba prowadząca fajna była... i czasami jakiś programik kulinarny
      mignął...

weź se babo książke, jedna z drugą, zamiast o jakichś operacjach plastycznych
      czy innych pierdołach pół dnia...

ale z tvn turbo to chamownia straszna :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka