q1234567891 01.09.06, 21:22 bardzo odwazny pomysl !!! Zielona Gora potrzebuje odwaznych ludzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rahella80 Kubicki idzie va banque i dobrze niech idzie 01.09.06, 21:31 Filip Gryko, po za tym, że jest nielegalnie wybranym przewodniczącym FMS w województwie, to nawet nie jest w Zarządzie Wojewódzkim SLD, bo jego członkostwo zostało zawieszone. Nie wiem, czemu Pan Łukaszewicz z uporem maniaka ciągle wypytuje się o opinie Gryki, który nic w partii nie znaczy i nigdy nie znaczył. Panie Andrzeju Bocheński, jakim prawem wypowiada się Pan odnośnie Kubickiego. Pana era się skończyła. Siedząc w domu lub będąc na urlopie w Paryżu nie wygrywa się kampanii wyborczej, no chyba ze wychodzi Pan z założenia, że jak w wyborach parlamentarnych ktoś poprowadzi kampanię. Pokorę to Pan powinien zachować zważywszy na wynik wyborczy jaki Pan uzyskał w Zielonej Górze w wyborach do senatu. Pan nie ma szans wiec proszę się nie łudzić. Koniec z układami. Więc proszę się nie dziwić Kubickiemu młodemu, perspektywicznemu z pomysłami kandydatowi, że chce się już sprzedawać w Zielonej Górze i robi to teraz a nie czeka Az dostanie zgode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: Kubicki idzie va banque i dobrze niech idzie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.09.06, 21:33 czas na młodych we wszystkich partiach, mam dość starych układzików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poker Re: Kubicki idzie va banque i dobrze niech idzie IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 12:40 masz rację remik, masz rację, ale nie myślisz chyba o tych z lpr-u? a głosować będę na kubickiego, jest moim rówieśnikiem, to jest nasz czas i powinien być koniec z tą "historią", a dziadkowie jak chcą to niech idą na śmietnik histori i tam się tłuką "teczkami" o to kto był kim i jakim gnojkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary komuch Re: Kubicki idzie va banque i dobrze niech idzie IP: *.chello.pl 02.09.06, 13:25 czas najwyższy, by młodzi członkowie SLD mieli wreszcie cos do powiedzenia. Nie wystarczy Olejniczak i Napieralski, to za mało, zmianie musi ulec mentalność starych Towarzyszy, którym wydaje sie, że bez nich nic się nie uda. SLD już miało swoją ogromną szansę i właśnie starzy Towarzysze nie potrafili jej wykorzystać. Dlatego jesli ma byc w Polsce lewica, to stawiajmy na młodych! Panie Kubicki trzymamy kciuki! A młody Gryka jeszcze będzie miał swoją szanse, już dużo wie i umie, a to się wszytsko przyda - niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kubicki idzie va banque i dobrze niech idzie IP: *.ip.fastwebnet.it 02.09.06, 13:53 W jakim świecie wy żyjecie, propaganda sukcesu daje po główce, zobacznie jakie macie poparcie w sondazach. Panie Kubicki wychodzenie przed szereg zazwyczaj daje odwrotne skutki do zamierzonych, pomijając zdjęcie na bilbordzie niedopracowane szyja obcięta, twarz zbyt czerwona jak zaznaczyli nawet partyjni koledzy. Nawete jeśli to bedzie kandydat skompromitowanego SLD to i tak nie wygra. pzrykra prawda wywalone pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacisze Re: Kubicki idzie va banque i dobrze niech idzie IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 16:52 na zaciszu ma inny bilbord - całkiem niezły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.P. Re: Kubicki idzie va banque i dobrze niech idzie IP: 212.109.135.* 07.09.06, 08:34 A Napierniczak i Olejarski nie sprawdzili się. Mieli wprowadzić więcej młodych do władz partii - I CO? Czas na prawdziwą młodzież.Tak jest, naprzód młodzi towarzysze z SLDUP-u. Zawsze najlepiej stawiać na tych co są pełni rewolucyjnego zapału jak np. młodzi, ale dobrze sprawdzeni w rewolucyjnym boju towarzysze Jaskiernia, Miller, Szmajdziński, Kwaśniewski no i ten, na którego zawsze można liczyć Oleksy - ta chluba SLDUP-ów. Jak tylko ubiorą krótkie spodenki, nałożą czerwone chusty i wzmą w dłonie czerwone sztandary to pójdą z pieśnią na ustach zdobywać elektorat. Będzie z nimi cały zastęp wiernych i oddanych partii towarzyszy. Oni włączą się chętnie w ten nurt i będą razem z wszystkimi młodymi z ZMP, ZSMP i ZMW. W sztafecie komunistycznego pokolenia pójdą wszyscy z ORMO, SB i UB. Razem z wiecznie młodymi towarzyszami - Jaruzelskim i Kiszczakiem. Stary komuchu, włącz się w ten młodzieńczy nurt odnowy SLDUP-ów. Ty się do tego dobrze nadajesz. Uwierz w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rachell ;) Re: Kubicki idzie va banque i dobrze niech idzie IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 16:49 Najgorsze ze niedawni neonazisci a dzis niby Socjalisci krytykują młodego Gryko. Ale juz nie długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Kubicki idzie ... niech sobie idzie IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 21:40 cyt: ... Ta twarz jest zbyt czerwona" Czy jeszcze tu cos komentować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryko fan Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 01.09.06, 21:42 Kubicki to cienias.W/g rankingu GW miał niecałe 5 % poparcia,a Bocheński 12.Listowski i spółka wmówili sobie,ze zrobią go prezydentem i będą rządzić z tylnych siedzeń.Bochen ma rację! Jak ktoś ma wygrac z SLD to tylko ON!.Kubickiego widziałem w kablówce w debatach z Urbaniakiem z PO i Budzińskim z PiS.Poległ bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
rahella80 Re: Kubicki idzie va banque 01.09.06, 22:08 Widze ze fan Gryko, za bardzo sie napina. Ronowicz też poległa i to nie raz z Listowskim na debatach publicznych i z nim wygrała, wiec to nie jest reguła. Ankieta GW, powiem tak: nie obiektywna, podkecana i do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonna7 Czas na młodych!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 21:49 Koniec z starymi piernikami!! Czas na młodych tylko oni mogą coś zmienić, poświęcając swój cenny czas na walkę, nie poddając się - walczą o Polskę. Nie uciekają za granicę tylko chcą coś zmienić....oni nam zostali!!! Nie wiem co będzie za 10 lat jak wszyscy młodzi będą siedziec na wyspach:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torabora Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 01.09.06, 21:55 Widzę, że młodzieżówka LSD, zamiast kłaść się po dobranocce spać, bzdury wypisuje na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Trupia formacja IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 21:55 SLD to trupy - sączą trupi jad w życie społeczne a kadencje kończa aferami i widocznymi owocami stanu nieróbstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny trup Re: Trupia formacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:09 Młodzi zrobicie wielki błąd jak wymienicie wszystkich starych radnych na młodych.Owszem młoda krew jest potrzebna ,ale trzeba pamiętać by być radnym trzeba prawie całą kadencję uczyć się i chłonąć. Zostawcie starych ale mądrych radnych ,którzy nie są uwikłani w żadne układy ,nic od miasta nie potrzebują .jest to ich mała garstka i tak z nimi wprowadzajcie młodych ,którzy są naszą przyszłością.Ja już odchodzę na zasłużoną emeryturę i sam oddaję miejsce w radzie. Pozdrawiam wszystkich internautów i Zielonogórzan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Materna na prezydenta! IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.06, 22:12 Zibi a Ty jak te działkę z budynkiem kupowałeś jak byłeś radnym? Legalnie ? UHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
rahella80 Re: Materna na prezydenta! 01.09.06, 22:16 Kubicki, jako młody kandydat z głowa pełną pomysłów, ma szansę wygrać wybory w Zielonej Górze. Bo Ronowicz zaniedbała dorobek i sznsę dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
rahella80 Kubicki na prezydenta 01.09.06, 22:18 Kubicki, jako młody kandydat z głowa pełną pomysłów, ma szansę wygrać wybory w Zielonej Górze. Bo Ronowicz zaniedbała dorobek i sznsę dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
rahella80 Re: Trupia formacja 01.09.06, 22:13 Definiuj słowo, trup??? nie wiem co masz na mysli, ale ta partia, urzymuje sie na scenie politycznej juz od kilkunastu lat (podaj przykład innej takiej partii). Odmłodone kierownictwo, odsunieci ludzie, którzy doprowadzili do złych notowan, dla mnie to partia, która popełniła błedy, ale zasługuje na kolejną szansę. Nie masz racji i sie nie napinaj przed netem , tylko pisz rzetelnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Trupia formacja IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 12:38 Tylko w Lubuskiem ma zaplecze w ubecko-sbeckich środowiskach a sa one liczne (dlatego za PRLu strajkowano na wsi nigdy w Zielonej Górze) Na szczęście to województwo wymiera normalni wyjeźdżaja za pracą i nie wracają już (doniesienie czerwonej Gazety LUb.) Jest nas około miliona i bęxzie coraz mniej. ZG rodzi się mniej dzieci niż umiera starch obywateli - to też wynik ateistycznej atrofii -głównego nurtu ideologii SLD i liberałów Pochylmy się nad trumną tego województwa!!! Pozostaną tu tylko ludzie wiary reszta wymrze jak wymarła PZPR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gó.. i kupa Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 01.09.06, 22:15 Co to kur... za różnica czy stary SLD-owiec czy nowy? Cel jest jeden: img436.imageshack.us/my.php?image=sldkorytofx4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rahella80 Re: Kubicki idzie va banque 01.09.06, 22:22 pozostaje mi tylko powiedziec o tobie LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bochenoro Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 01.09.06, 22:18 Hłe,hłe.To Kubicki i ten psychodogtrener Nesterowicz peamy pochwalne pod młodości i swoim adresem uskuteczniają pod różnymi nickami na tym forum.Panowie! ŻENDA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rahella80 Re: Kubicki idzie va banque 01.09.06, 22:20 Daj sobie na wstrzymanie, wez tabletki na uspokojenie bo ci zyka peknie i znajdziesz sie w poliklinice u kubickiego i bedzie ciebie ratował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 00:30 hehe Bochen na prezia??/ Chyba ktos tu postradal zmysly, juz wole tego Kubickiego choć i tak nie bede na niego glosowal. Czas na młodych,czas na młodych jasne a i tak jak przyjdzie co do czego to pojdzie stara sitwa. Jednak faktycznie nie można wymienic starych na mlodych w calosci. Potrzebne jest doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc co kubicki??? IP: *.eranet.pl 02.09.06, 08:27 to przeciez pajac skonczony - spytajcie sie ludzi ze szpitala - nie potrafi zarzadzac mala komorka, a co dopiero miastem. a'propos zakupu tej dzialki - tez slyszalem ze facet walek zrobil ale juz niedlugo to poewnie ujrzy swiatlo dzienne. precz z pajacem co nie zna sie na zarzadzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sasser.g lepiej młody niż starzy, prawda? 02.09.06, 14:21 skąd pomysl na torpedowanie mlodych, co? moze oni wlasnie chcą zmienić oblicze powstałe w wyniku afer? krytycy mlodych myślą tylko o tym jak za wszelką cenę utrzymać swój stan posiadania/władzy/trend wyborczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
marlenadm Kubicki idzie va banque 02.09.06, 10:22 Trochę pokory i kto to mówi Panie Bocheński już z Pana wypowiedzi wynika, że z tą pokąrą to u Pana na bakier cyt.: "Jeżeli ktoś ma wygrać u nas wybory prezydenckie z lewej strony, to jak sądzę tylko ja." Popiram incjatywę młotych ludz czy to z prawa czy z lewa ważne aby stare układziki poszły w niepamięć, bo tutaj to się żyć nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.09.06, 10:24 Jezeli Kubicki do plakatów dorzuci sensowny program dla rozwoju miasta ( przede wszystkim GOSPODARCZY) to moze i cos z tego będzie ......a Bochenskiemu życze zdrowia ( szczególnie psychicznego) ,jezeli facet twierdzi iż on moze wygrac te wybory to widac ,iż zatracil poczucie rzeczywistości -ale to taka cecha charakterystyczna u starych towarzyszy -vide Oleksy......Dla mnie Kubicki jest JEDYNYM czlowiekiem tzw:lewicy ,który ma szanse na poparcie nie tylko zatwardzialego stalinowskiego elektoratu post-PZPR ,ale i częsci normalnych niezacietrzewionych zielonogórzan ,no a i na tle Bozenki wypada IMPONUJĄCO........bo Bozenka cos mi się zdaje ,że będzie startowac ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwykły Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 12:13 Kurcze! Nie wiem czemu w SLD stawiają na Kubickiego(poniekąd słusznie),a PO i PiS nie wystawiają Urbaniaka i Budzińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 12:48 PO i PiS maja narazie kandydatow na kandydatow hehe A na lte Bożenki to kazdy dobrze wypada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.09.06, 13:55 W dzisiejszej GL napisano, że kandydatem PO będzie p.Fiedorowicz , osoboście uważam to za doskonałą wiadomość, człowiek doświadczony , znany w Warszawie i w Niemczech, po wygranej zabierze się do pracy, na której się zna, nie będzie pół kadencji udawał rządzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Joanny Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ip.fastwebnet.it 02.09.06, 14:11 Joanno pamiętasz może czym się Czesław Fiedorowicz wsławił jak został zatrudniony przez obecną Prezydent w UM- pojechał od razu w delegacje do Niemiec jeśli chodzi o korzystanie z przywilejów to jest bardzo doświadczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 14:38 A kto oprócz Kubickiego (40 lat heeh) i Gryko jest w tym SLD z młodych. Ilu tam jest i czym sie wykazali?? A gdzie sa młodzi z innych partii?? Ilu zostanie wystawionych do wyborów?? Ost.samoobrona zadeklarowala wystwienie paru młodych. Tak czy inaczej jesli chociaż po jednym z kazdej partii dostanie sie jakis "mlody, młoda" do sejmiku czy to do rady miejskiej to bedzie chyba jakis cud!!!:) Tak czy inaczej nie ważne jaki wiek, wazne co sabą reprezentuje i co zrobil w swojej dzialalnosci politycznej czy to spolecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
octawia Re: Kubicki idzie va banque 02.09.06, 19:48 TylkoBochenski Andrzej na prezydenta .... pokazal skutecznosc w wojewodztwie Lubuskim ..... Gryko kto to jest z czego on sie utrzymuje.. a Janusz Kubicki jest bardzo dobrym kandydatem ale na Wiceprezydenta d/s spolecznych , a Andrzej Wojciuszkiewicz d/s gospodarczych.Jna Zelek w perspektywie wygranych wyborow na Sekretarza Miasta ...... a Grzegorz Piatak na Skarbnika. A pan Wozniak niech sie nauczy obycia i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzony78 Re: Kubicki idzie va banque 02.09.06, 21:12 OCTAWIA, ty sie ku... lecz koles, boisz sie ze prace w marszalkowskim urzedzie stracisz ze takie peany wypisujesz pod adresem Bochenskiego?? Pantaka na skarbnika, Boziu, to wszystko .... brak slow na twa miernote i brak wiedzy oraz inteligencji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoni Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 17:01 Wieczny P.O. sekretarza, specjalista od wypełniania oświadczen majatkowych i psychotropów. Wyjdą jeszcze Twoje ciemne interesiki z czasów wicka oj wyjdą. He he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: włada Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 09:46 a ja będę głosował na Wojciuszkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.06, 10:17 A kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Kubicki idzie va banque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 23:46 go go go go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 02.09.06, 20:01 No oktawia czy raczej Bochen,Listek czy ktos ty tam jest karty juz tak rozdane w sld???:) Odpowiedz Link Zgłoś
octawia Re: Kubicki idzie va banque 02.09.06, 20:05 a ty gdzie byles jak Gryko cie pod wplywem % edukowal...... pokory jeszcze raz pokory...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Re: Kubicki idzie va banque IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 21:07 Odwaga to dużo za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc dnia Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.06, 11:38 Bardzo podobami sie pomysl - na prezydenta pan J.Kubucki.Natomiast p. Bochenski jest bardzo zadufany w sobie.Nie jest osobowosci ciekawa.Wyksztalcenie zdobyl w partii,nie skonczyl studii dziennych tak jak mlodzi dzialacze SLD.Rodzinie pozalatwial prace,wiec co jeszcze chce osiagnac.Niech odejdzie z godnascia,ale tej jemu brak, jest bardzo chamski w wypowiedziach i zadufany w sobie.Brak mu pokory ludzi traktuje z gory.Czas na zmiany dla starszych dzialaczy.Mlodzi gora, i tak trzymajcie.Starszy obserwator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Kubicki idzie va banque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:40 Myślę że Pan Kubicki skończył z Panem Wontorem studia... ale miałby problem z dokładnym określeniem kierunku i specjalności który studiował ! Myślę że wiele osób z ich roczników wie jak wyglądały studia tych Panów..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 17:11 Czy ja wiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Może na Bank? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.06, 17:48 Facet rozpierniczył szpital i ewakuuje się.Dlaczego NFZ nie kontroluje prowadzonego tam leczenia i jakosci tego leczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliklinika Re: Może na Bank? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.06, 20:16 Nie rozpierniczył szpitala-polikliniki i dzięki jemu jeszcze tam pracuję, jak przychodził to wszyscy myśleli że czerwoni go dali by dobił poliklinkę i ja sprywatyzował miedzy swoich kolesi.On szpital wyprowadził na prostą. Ja w poprzednich wyborach głosowałem na ronowicz i wstydzę się tego teraz. Polityka mi wisi, jeszcze jak widzę co dzieje się w kraju. Ja będę na niego głosował, bo go znam. Może i jest w sld i co z tego?? ronowicz została wepchana przez kościół na prezydenta i co??? no właśnie i g...wno!! Ten facet ma łeb na karku, może nie jest wygadany i może wygląd ma do dupy, ale myśli i potrafi kierować. Może w końcu wybierzemy kogoś kto umie działać i jest zdecydowany. Numer z tymi bilbordami był przedni, a bocheński wyszedł...na pełnego "pokory". Tacy jak kubicki, mam nadzieję że są także w innych partiach są nadzieją tego miasta, bo moje dzieci już stąd wyjechały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salowa Re: Może na Bank? IP: *.ztpnet.pl 03.09.06, 20:23 Napisz lepiej ile masz z koryta,do którego ciebie w Poliklinice Kubicki dopuścił.img436.imageshack.us/my.php?image=sldkorytofx4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poliklinika Re: Może na Bank? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.09.06, 22:28 taka z ciebie salowa jak ze mnie chirurg naczyniowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starsza pani Re: Kubicki idzie va banque IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:59 Brawo Panie Januszu Kubicki! Bedę na Pana głosowała. Znam Pana i wiem ,że będzie Pan dobrym Prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kubicki idzie va banque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:05 Brawo, wreszcie ktos mądry zdecydował sie na start w wyborach. Masz moj glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 11:04 Mam dość tych pierdzieli co to są o "zawsze" u władzy i tylko miejscami się zamieniają. Jak PO nie wystawi jakiejś nowej twarzy a tylko na okrągło te same- zgrane, to głosuję na kubickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Kubicki idzie va banque IP: *.uz.zgora.pl 04.09.06, 11:28 Jeśli ma wygrać wybory Ktoś z lewicy, to napewno nie Pan, Panie Bocheński. Właśnie ktoś młody, nieskażony przeszłością, w której mało sukcesów spektakularnych a wpadki też bywały(myślę o SLD-owcach o rodowodzie starej nomenklatury). Dla młodych ludzi o poglądach niekoniecznie lewicowych, ale napewno anty PiS owych pan Kubicki jest do przełknięcia a dla lewicowców starych i młodych jest dobrą kandydaturą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carbo Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 04.09.06, 12:47 I pieski Kubickiego szczekają na forum.Jest was chłoptasie za mało,żeby dać jemu wystarczającą liczbę głosów.I tak przerżnie w 2 turze z PO-wiakiem lub PiS- uarem.Bochen miałby wieksze szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 15:23 bochen??? ciekawe na co ??? i mielibyśmy czerwony odpowiednik ronowiczowej...tyle że inna płeć a pomyślunek i aktywność taka sama. kubicki tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Kubicki idzie va banque IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 17:20 Janusz, trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowczy Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 04.09.06, 17:41 Te Zając! Pewnie ma się ciebie trzymać,co? Juz zapomniałeś jak Bochenowi w tyłek wchodziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ant Z Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 04.09.06, 21:05 Odnoszę nieodparte wrażenie że część postów (tych pochlebnych) pisze sam Kubicki, zmieniająć swój nick, no i część pisana na zamówienie Kubickiego u swoich SLD-znajomków i przydupasków. Jeśli mogę doradzić to Lepper chyba chodzi do lepszego solarium bo ta opalenizna na "buraka" to zbyt przesadzona (na bilbordach wyborczych). No chyba że to zamierzone, czerwona gęba - czerwone poglądy. Plakaty wyborcze i wiek przejściowy z młodego do geriatrycznego to nie atut wyborczy. Kandydat już nie taki młody. Młody to jest 30-latek a nie 40-latek. A tak naprawdę to kim jest ten tow. Kubicki? Bez przesady. To przecież pacynka Liścia, Wontora (któremu też się wydaje że jest młody) i innych towarzyszy. Jakiś SLD-członek bez żadnego dorobku. Dyrektor polikliniki? No i co z tego. To przecież zwykła mała lecznica, prawie przychodnia. Żaden tam wielki szpital czy inna wielka instytucja. No i jego slogany - że niby nie chce by młodzi uciekali za granicę. Gierdych mówi podobnie. Czyżby plagiat z idola? A zresztą jak towarzysz K. chce to zrealizować? Zamknąć granice? Bo hipotetycznie jeśli by wygrał wybory, to wszyscy młodzi normalni wyjadą z Zielonej Góry i zostaną w tym mieście sami "młodzi" z SLD ze swoimi partyjnymi emerytami. Oczywiście to S.F. bo na szczęście tow. K. nie wygra wyborów. Jak ktoś kiedyś ładnie powiedział "najgorsze jak się komuś coś wydaje". Oczywiście życzę tow. Kubickiemu sukcesów ale w życiu osobistym bo w polityce to "marne szanse". No i radze do logopedy się przejść, bo jak widzę towarzysza w kablówce to tak coś dziwnie szeleści w głośnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.06, 22:08 hehehehe....ale się "AntZ" rozpisał....jadowita mrówka..malutka ale jadowita...a co na to nauki kościoła?? wypada pogratulować...poziomu...zaiste mrówczego. jak to trzeba mieć spaprane życie..żeby aż tak się rozpisywać, a czapeczka aby w czułki nie uwiera?...no jak? co ja piszę!!! "mocherek" przecież rozciągliwym materiałem jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzyna Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.06, 15:49 Nie pisałem dziś nic, ale miło Łowco, że o mnie pamiętasz. Tym razem nawet nazwisko z majuskuły napisałeś. Robi wrażenie, no, no... Uczymy się! Co do Bochńskiego... Co? Też wchodziłeś i znalazłeś jakieś ślady po mojej uprzedniej bytności? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ścięta głowa Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.09.06, 08:03 marzy mi sie forum dyskusyjne...bez matołów...ale to najwyraźniej marzenie ściętej głowy. czytając niektóre posty zastanawiam się kto je pisze i po co??? a co do kubickiego to lata mi on, ale jak będę miał wybór on albo ronowicz, czy bukiewiczowa z "tapetą" na twarzy i niespełnionymi ambicjami to wolę już jego....a teksty z bocheńskim można sobie spokojnie podarować. jak miasto miałoby działać tak jak ten urząd marszalkowski....to ja jadę do szkocji. zresztą jak znowu kościół wpakuje się w wybory to będziemy mieli ronowicz i cała ta dyskusja psu na budę pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
atena48 Re: Kubicki idzie va banque 07.09.06, 09:11 wole Ronowicz niż bubków - Kubicki, Bocheński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kubicki idzie va banque IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 10:09 Ja osobiście bym zagłosował na Czesia ale jak go nie będzie to co w tym złego że zostanie Kubicki bo co bo z SLD? Napewno bedzie lepszy od Ronowicz a wydaje mi się że lepszy też od Bukiewicz.Wiem jest na forum wielu oszołomów o poglądach skrajnie prawicowych,dzałaczy MW ale dla mnie to ektrema która tylko dużo krzyczy.Jak idzie taki miastem to łatwo go poznać bo łeb ma nawet skrzywiony na prawą strone.Normalny mieszkaniec naszego miasta ma poglądy liberalne i nie ważne dla niego czy komuch czy ktoś inny ważne by coś chciał zrobić tak więc niech bedzie Kubicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.06, 14:28 zgadzam się, na czesia też bym głosował ale podobno bachalski go wystawił w warszawie. ale z głosowaniem na kobickiego zaczekam na innych kandydatów, z tych którzy teraz chodzą wybieram jego, ale czas pokaże kto jeszcze wyskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Kubicki idzie va banque IP: 213.25.26.* 08.09.06, 13:11 z postów wynika ,że i tak mało kto zagłosuje "rozumem" a głosować będziemy "sercem" lub jak kto woli emocjami. Zwykła analiza ekonomiczna wykazuje, że listek był lepszy od pożal się Boże ronowicz, ale tego już "emocje" nie podpowiedzą. z tych wszystkich wymienianych kandydatów, nie wchodząc już w szczegóły i argumentację, ja wybiorę kubickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Kubicki idzie va banque IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:21 jesli Kubicki bedzie kandydatem na prezydenta to ma moj glos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tyle Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.09.06, 13:20 zostanie prezydentem i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty-SLD/PiS Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 10.09.06, 13:56 Hłe, hłe, hłe. Te forum nakręca sam Kubicki. Tak na prawdę to nikt go nie zna. Towarzysz chce zaistnieć na forum. Darmowa reklama. Próbuje zrobić to samo co Bosak. Sprzedać się maksymalnie w tandetny sposób, nie mając ciekawego programu wyborczego.... Już wystarczy w tym mieście czerwonych (Urząd Marszałkowski, większość w radzie miasta, itd). Kampania wyborcza towarzyszy jest po to by dać swoim rodzinkom i kolesiom z SLD nowe koryta w Urzędzie Miasta, bo inne SLD-bastiony powoli padają. Ludzie nie głosujcie na Kubickiego i Ronowicz bo to ten sam mianownik tylko o odmiennych biegunach i z innych parti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.06, 14:39 no i dali bukiewiczową...w takim razie głosuję na kubickiego, sorki czesiu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pssssst Re: Kubicki idzie va banque IP: *.ztpnet.pl 12.09.06, 20:26 Kandydat na kandydata na prezydenta miasta sonduje czy opłaca się startować, bo to przecież wywalona kasa (pewnie na próżno), no i ze stołka dyrektorskiego zapewne pogonią.... Ja bym nie kandydował na Pańskim miejscu Panie Kubicki. Nie ta klasa i za mały dorobek. Bycie szefem miejskiego SLD (notabene przez przypadek, bo nie było innych chętnych) to za mało. Na dodatek przewodniczący skompromitowanej partii, w której nic nie zmienił na lepsze. Oj coś czuję że w ostatniej chwili SLD wystawi innego kandydata niż Kubicki (nie mówię o Bocheńskim). Jak myślicie, kogo? No ciepło, ciepło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 12:33 pobożne życzenia i z czuciem nie najlepiej...katar najwyraźniej doskwiera. i jeżeli mówimy o skompromitowanej partii, to przypominam, że on (kubicki) nie startuje z ramienia pis-u i nie ma hasła "spieprzaj dziadu". kubicki wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody student Re: Kubicki idzie va banque IP: *.uz.zgora.pl 13.09.06, 12:46 Czy młodzi są faktycznie za sympatycznym Kubickim to się wkrótce okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona dziura Re: Kubicki idzie va banque IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.06, 15:46 może i są, ale młodzi głosują nogami i wywalają z tej zielonej dziury. młodzi mają w już to wszystko w dupie i wieczne życie historią, bo ta chleba nie daje. a jak staruszki chcą się tłuc teczkami to niech to robią...w muzeum dla zgranych polityków. do wyborów chodzą w większości osby starsze no i oczywiście babcie spod kościoła które głosują jak im ksiądz dobrodziej powie, a dokładniej dyczkowski. może się okazać, że będziemy mieli ronowicz i cóż...wtedy witaj szkocjo swoją drogą szkoda, że tylko ci z sld mają chęć na odkurzanie... a co z PO??? Odpowiedz Link Zgłoś
behemotkocur nie wszytkim mlodym lata koło pióra... 13.09.06, 17:14 przypomne, że wojnę teczkową i życie historią wprowadziły jako swe pomysły PiS i LPR, a nie Pan Kubicki, dlatego zagłosuje na człowieka młodego, którego ja znam, szkoda, że Ty nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13 Re: nie wszytkim mlodym lata koło pióra... IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 18:35 Hej behemotkocur. Serdecznie ci współczuję. Ja jestem młoda i na pewno nie zagłosuję na czerwonego Kubickiego i innych czerwonych ani na czarnych z PiS. Są i będą lepsi kandydaci lub kandydatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BloodToth Re: nie wszytkim mlodym lata koło pióra... IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 18:54 Kubicki do Moskwy razem ze swoimi towarzyszami z miejskiego SLD. Ewentualnie na Kubę do Fidela (Wontor tam bywa). Zabierzcie ze sobą Bochena. No i oczywiście "one way ticket"... Zaznaczam dla zainteresowanych że nie jestem PiS-iorem, bo niektórym się tu wydaje że jak ktoś jest przeciw Kubickiemu to od razu "mocher". Jestem młodym mieszkańcem Zielonej Góry, który kończy studia w Łodzi i mam zamiar wrócić tu a nie jechać do Irlandi myć naczynia... Mam nadzieję że już nie będzie tu czerwonych u których pracę można dostać tylko pod warunkiem że jest się z SLD lub ich rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: nie wszytkim mlodym lata koło pióra... IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 19:31 > Zaznaczam dla zainteresowanych że nie jestem PiS-iorem, bo niektórym się tu > wydaje że jak ktoś jest przeciw Kubickiemu to od razu "mocher". Jestem młodym > mieszkańcem Zielonej Góry, Na dodatek chamskim, butnym i zidiocialym. Niektorym takim jak ty wydaje sie ze jak ktos glosuje na PiS to juz odrazu czarny albo mocher. Taki sam gląb z ciebie jak ci o ktorych pisales. Pewnie z PO he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś