Gość: travelcare Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.ztpnet.pl 08.09.06, 15:23 Super zespół !! Naprawde polecam na jakiekolwiek imprezy, dobra muzyka , świetny kontakt z bawiącymi się. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczekmt Re: czy ktoś zna zespół Samowar? 08.09.06, 15:35 Bawiles sie jako gosc przy ich muzyce, czy jako gospodarz imprezy - czyli jako Pan mlody:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: czy ktoś zna zespół Samowar? 08.09.06, 17:05 Fajny zespół, bawiłam się przy ich graniu jeszcze na studniówce, a potem na jednym weselu, są ekstra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.06, 19:48 Super zespół!!!!!POLECAM!!!Potrafią grać śpiewać rewelacja!!!Byłam na ich imprezach jak jeszcze grali w Pubie, nie pamietam ulicy, Maja swoja strone internetową. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passa Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 20:39 Polecam!!! Super zespół. Grali na weselu moim i kilku znajomych. Pozdrowienia dla Chrypy i Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiocha Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.06, 23:57 wiocha ...zalezy co kto lubi bo jezeli wiejskie klimaty to ok, mozna sie pobawic i to bardzo dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 21:33 nie, przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.06, 20:34 znam zespol bawilam sie na studniowce-bylo super! za wesele biora 3 tys.+1tys. za poprawiny.trzeba duzo wczesniej ich zaklepac bo maja terminy.pozdro pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Valdi Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:10 Grać, to umieją Revers i Fraglesi. Samowar świetnie prowadzi imprezę, robi "show", ale z umiejętnością "zawodowego" grania raczej bym ich nie kojarzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.ztpnet.pl 21.09.06, 22:20 byłem kiedyś na imprezie na której grali zawodowcy ale nie umieli grać do tańca. dopiero wtedy zdajesz sobie sprawę z tego że walc czy tango musi mieć swoje właściwe tempo. Inaczej zabawa zamienia się w koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Likierek Re: czy ktoś zna zespół Samowar? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 22:23 Obawiam się, że ktoś Cię wprowadził w błąd. To na pewno nie byli zawodowcy. Zawodowcy po którymś w wydziałów muzyki rozrywkowej nie potrafią źle zagrać. :) Odpowiedz Link Zgłoś