Dodaj do ulubionych

Manicure+Brwi-GDZIE?

11.09.06, 13:33
Kochane, ktory mam wybrac salon kosmetyczny profesjonalny,w ktorym beda sie
znaly panie na cerze, gdzie zrobia ladnie henne brwi i manicure?Doradzcie
prosze,w zg pelno jest gabinetow kosmetycznych ale ktory najlepszy??
Obserwuj wątek
    • pewna-pani77 Re: Manicure+Brwi-GDZIE? 11.09.06, 19:01
      Polecam Ci gabinet "Manila" przy Placu Bohaterów, niedaleko sklepu z torebkami
      i biura podróży. Jestem klientką dobrych parę lat i nigdy nie wyszłam
      niezadowolona. Robię tam hennę, regulację, oczyszczanie. Jedyna wada - długie
      kolejki. Pozdr
      • Gość: daria obok enzo IP: *.ztpnet.pl 13.09.06, 23:13
        panie rewelacja profesionalne kosmetyki francuskie jest to na podgornej obok
        salonu enzo polecam
    • Gość: Aga Re: Manicure+Brwi-GDZIE? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.06, 18:48
      Polecam Agate, bardzo ładnie robi brwi,i manicur. Polecam!!!!!!!! ul. Wegierska
      16 tel. 509847539 trzeba sie umówic telefonicznie.
      • Gość: Ala Re: Manicure+Brwi-GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:27
        a ja polecam salon przy ul.Tylnej zaraz na początku przed targowiskiem -
        Konstytucji 3 maja wizawi Inwest Banku.Świetnie tam robi wszysko co potrzeba
        kobiecie Karolina i Kasia.Kasia pedicir,masaże ,henne a Karolina tipsy i
        manicir.Obie przeszły ze śródmieścia.
        • Gość: janeczka Re: Manicure+Brwi-GDZIE? IP: *.ztpnet.pl 14.09.06, 21:01
          polecam salon ADRI, na Zaciszu !!! Ich możliwości można było zobaczyć na
          festynie Kablówkowym. Gorąco polecam
          • Gość: kalina Re: Manicure+Brwi-GDZIE? IP: *.uz.zgora.pl 17.09.06, 19:14
            Jak tylko zobaczyłam okrągłe i cienki brwi kosmetyczek w Adri, wycofałam się
            czym prędzej...
    • Gość: Zinteresowana Depilacja intymna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 08:45
      Gdzie w Zielonej mozna wykonać depilacje intymną? Chodni mi o gabinet który
      robi to profesjonanie i z dobrym długim efektem, oraz ma w swym zakresie
      równiez obsługe panów.
      Kaska
      • Gość: Bea Re: Depilacja intymna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 19:24
        Ja tam wole to robić sama lub razem ze swoim partnerem, maszynnki w garść i do
        dzieła :)
    • Gość: laska Re: Manicure+Brwi-GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:37
      u gosi
      • Gość: ciekawa Re: Manicure+Brwi-GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:11
        u której Gosi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka