Dodaj do ulubionych

Dobry ortopeda w zielonej

14.09.06, 11:08
Zna ktos namiary na dobrego ortopede w zielonej gorze? Najlepiej takiego
ktory potrafi leczyc kontuzje sportowe. I nie musi byc na kase chorych :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: pacjentka Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.06, 11:25
      Dr Stanek w ATP ul.A.Krzywoń 4D w Zielonej Górze (068 4524111).Tylko prywatnie,
      ale polecam i naprawde trudno sie do niego dostać.Na codzień pracuje w LORO
      świebodzin
    • Gość: gonzo Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.ztpnet.pl 15.09.06, 17:23
      Wiem, że na Winnej przyjmuje bardzo dobry lekarz, ale nie wiem jak się nazywa.
      Wiem, że leczą się u niego aikidocy, którzy ćwiczą na Wyspiańskiego.
      • Gość: s Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.06, 17:59
        Tego z winnej omijaj szerokim łukiem.Jest dobry ale w braniu za wizyte.Min.100
        zl.
    • Gość: aga Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.06, 20:07
      Plecam Dr Przybycień przyjmuje w Aldemedzie przy PKP, współpracuje z kasą
      chorych, ma podejście do pacjenta,trzeba miec skierowanie i trzeba długo
      czekać , ale polecam
    • Gość: jeta Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:03
      julka dalas popis, nie pogadasz
    • kamila214 Re: Dobry ortopeda w zielonej 19.09.06, 05:25
      CZEŚĆ!Dobrzy ortopedzi przyjmują w przychodni "MEDKOL"w parku koło stacji PKP w
      Zielonej Górze.Tylko że na skierowanie ale terminy są szybkie i fachowa
      pomoc.Codziennie przyjmuje inny lekarz.Mogę ci polecić trzech:POZNIAK,POGODA i
      FILAR.Sprawdzeni i godni polecenia.POZDRAWIAM.KAMILA
      • sotie Re: Dobry ortopeda w zielonej 19.09.06, 10:25
        polecam Pogodę, przyjmuje prywatnie w punktowcu na Sucharskiego.
        • Gość: st Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.06, 12:34
          Stanek w ATP
          • Gość: ida_borejko Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 00:02
            Też polecam Stanka. Operował mnie 2 razy dr Wójcicki. Świenty specjalista.
      • Gość: waynegretzky Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.centertel.pl 20.09.06, 00:23
        Kiedy mojego zerwanego achillesa 6 lat temu składał do kupy w Dr. Wójcicki w
        świebodzińskim LORO (teraz ma klinikę na ul. Winnej w Z.G.- 601-782736), to 3/4
        pacjentów stanowili ludzie "do poprawki" po partaczach Pogodzie i Filarze!
        Dlatego też, kiedy którykolwiek z koszykarzy Zastalu (z którymi miałem kiedyś
        bliski kontakt) miał problemy natury ortopedycznej, zawoziłem go w ciemno do
        Dr. Wójcickigo. Fakt, że ostatnio mocno ceni swą fachowość i nazbyt chętnie
        zaleca zabiegi rehabilitacyjne w gabinecie swej żony, ale dla mnie jest dalej
        fachowcem wysokiej klasy.
        • Gość: ada Re: Dobry ortopeda w zielonej IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.06, 16:14
          Której żony!z tego co mi wiadomo jego pierwsza żona jest lekarzem ogólnym i nic
          nie ma wspólnego z rehabilitacja!A lekarz Wójcik ceni się bardzo wysoko!!A czy
          jest taki dobry!!!!Kazdy ma inną opinie na jego temat!!!Trzeba mieć dużo kasy
          żeby się lecz u pana doctora. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka