Dodaj do ulubionych

Mała alkoholowa afera w SLD

22.09.06, 22:58
Nie ma winnych. Typowe SLD-eckie podejscie.

Pieknie, nowy narybek SLD juz kradnie. Mial sie od kogo uczyc: zastepy
zlodziei i przekretaczy garnely sie do tej zlodziejsko-aferalnej partii od
lat. Wiec w sumie zero zdziwien, ze jakis tam SLD-ecki chlystek za wóde
placic nie chce.

Ta partia jest niereformowalna. Jak muchy do g...wna przyciagac bedzie
szumowiny spragnione kasiory i przekretow. A geby zawsze wycierac
bedzie "sprawiedliwoscia spoleczna" i "gorszacymi scenami" nawet wtedy, gdy
bez ogrodek siega po cudze.

Brrrr. Hipokryci z SLD - won z miasta i regionu !

Odliczanie trwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: mexx Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: 212.2.99.* 22.09.06, 23:20
      zanim coś napiszesz, a przede wszystkim powiesz zastanów się głęboko nad sensem
      wyrażanej treści.pomyśl, czy gdyby lewicy nie było to czy miałbyś prawie
      darmową np. eukację?
      wszędzie, w każdej parti są niestety czarne owce, patrz Jacek Kurski.
      jesteś przeżarty złością, jadem.
      a tak a propos to facet nie jest już na całe szczęście w SLD
      • Gość: alek Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.ztpnet.pl 22.09.06, 23:26
        Tak tylko tych czarnych owiec w sld jest 90%

Zreszta o czym my tu gadamy o jakis plotkach co kradna alkohol??????
        To norma przeciez.
        Ktos tu jest zdziwiony tym art????

"Mariusz Woźniak, sekretarz wojewódzkiego SLD, zaprzecza, że alkohol zamówiła
        partia. - Nie organizowaliśmy żadnego kongresu, nie było żadnej parapetówki.
        Zresztą, a czy było co opijać ? - pyta ironicznie."

hehee okazja do chlania wódy u starych towarzyszy zawsze sie znajdzie:)
      • towarzysz.dyrektor "Prawie darmowa e[d]ukacja" dorobkiem lewicy ? 23.09.06, 00:24
        mexx: "czy gdyby lewicy nie było to czy miałbyś prawie darmową np. eukację?"

"eukację?" Kolego, ewidentnie jestes produktem tej
        "prawie darmowej e[d]ukacji", a zatem radze wiecej starannosci w dobieraniu
        tematow zastepczych.

Twoja wolta o "prawie darmowej e[d]ukacji" to typowa proba odwrocenia uwagi od
        istoty artykulu, czyli kolejnej zlodziejskej afery w SLD. Prawda, ze o
        mniejszym znaczeniu, niz pograzajaca Was afera z kamienica, niemniej jednak.

Mowiac o "prawie darmowej e[d]ukacji" wkraczasz na sliski grunt populizmu.
        Slowie "prawie" to polisa ubezpieczeniowa na wypadek tego, gdyby ktos chcial
        podwazac mit ow "darmowej e[d]ukacji", ktorej nie ma. Ot typowy dla lewicy
        relatywizm - "Jest, a wlasciwie nie ma. Ale w imie sprawiedliwosci spolecznej
        przyjmiemy, ze jest."

I wielce prowokujace jest Twoje twierdzenie, ze "gdyby lewicy nie było" to ...
        Ja smiem twierdzic, ze "gdyby lewicy nie było", to nie byloby lat stalinizmu i
        wynikajacego zen komunistycznego burdelu przez kolejne dziesieciolecia, oraz
        obecnego politycznego bezholowia.

>>> "jesteś przeżarty złością, jadem."
        Trybuna [Ludu] i GW sie klania, partyjny demagogu. Tam wszelkiej masci "moralne
        autorytety" odmieniaja jad i zlosc przez wszystkie przypadki i rozkladaja na
        czynniki pierwsze. Ku uciesze nawiedzonych.

Mowiac krotko, rozbawiles mnie.

• kurierpocztowy3 brudna kampania startuje? 23.09.06, 02:05
          Czy czas oraz miejsce publikacji nie zalatuje inspirowanym artykułem na
          odległość? Czyżby ktoś( ciekawe kto? ;p ) korzystał z porad pewnego "pułkownika-
          transformersa"? -a propos lewicy, jej miejsce w życiu publiczynym takie samo
          jak prawicy! Twoja dywagacja nt. sensu istnienia lewicy jest żałosna i
          faszyzująca. Idź lepiej sobie zbuduj drogę jak Mussolini przykazał :]
          • towarzysz.dyrektor Re: brudna kampania startuje? 23.09.06, 02:45
            Kurierze,

1. Twoja domniemana ["inspirowana" (ladnie brzmi, prawda?)] prowokacja - teoria
            spiskowa zawsze pomocna, kiedy fakty nie docieraja do swiadomosci.

2. Tajemnica poliszynela jest to, ze dojrzala doktryna faszystowska oparla sie
            na narodowym socjalizmie, ex definitione o charakterze lewicowym, pozniej
            totalitarnym. Dyktatury marksistowskie nie roznily/roznia sie swoim zbrodniczym
            i totalitarnym charakterem od dyktatur faszystowskich. A wlasciwie je
            przewyzszaja - zbiorowa iloscia swoich ofiar.

3. Miejsce dla lewicy ? Niech je sobie znajdzie i na nie zasluzy, a nie
            ukradnie {casus - Wegry).

4. "Idź lepiej sobie zbuduj drogę jak Mussolini przykazał :]" - odsylam do 2 i
            zycze Tobie szerokiej drogi.

Ad rem.
            SLD po raz kolejny skompromitowalo sie. I zadna Twoja sofistyka tego nie
            zatrze, Kurierze.

A kampania [brudna czy czysta] startuje - najwyzszy to czas.
            SLD zbierze lanie, na ktore dawno sobie zasluzylo. Swoim zlodziejstwem przede
            wszystkim.

• Gość: cyklista Re: "Prawie darmowa e[d]ukacja" dorobkiem lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 02:55
          "Trybuna [Ludu] i GW sie klania, partyjny demagogu. Tam wszelkiej
          masci "moralne autorytety" odmieniaja jad i zlosc przez wszystkie przypadki i
          rozkladaja na czynniki pierwsze. Ku uciesze nawiedzonych."
          Przeczysz sam sobie
          • towarzysz.dyrektor Re: "Prawie darmowa e[d]ukacja" dorobkiem lewicy 23.09.06, 03:09
            Nie jestem ani publicysta, ani "moralnym autorytetem", ani "nawiedzonym", ani
            tez "przeżarty złością, jadem" [Alek], a jedynie forumowym zuczkiem, ktory
            zlodziei i przekretaczy "lubi inaczej".

Sprzecznosci nie widze. No ale wszystko jest relatywne i sofistycznie do
            zakwestionowania, nieprawdaz ?
            • Gość: cyklista Re: "Prawie darmowa e[d]ukacja" dorobkiem lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 02:10
              nie będziemy chyba rozmawiali na takim poziomie ogólności?
    • Gość: Mularczyk naiwniak Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 02:46
      Eeeech Mularczyk! Widzisz jakich masz w SLD kumpli!? Wódę wychlali,a teraz
      wypierd....cię z Partii-Matki. Tragedia na miarę Szekspira;-)
    • Gość: barman -amator Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 07:52
      Kochani!!!! od kiedy Ballantines Gold to "damski" napój
      wyskowkowy...???."Mamusia" musi być wybornym smakoszem 12 letniej whisky.
      Hahahahaha...
      • Gość: miłośnik.SLD Wątpisz w prawdomowność konesera z SLD ? Przeciez IP: 206.54.158.* 23.09.06, 09:17
        powiedział, ze telefon wpadł mu do jeziora, faceci (z SLD) nie piją babskich
        alkoholi i w ogole strasznie go to wku...a.

Czy jest powód, zeby tow.Mularczykowi nie ufać ? Nie ma. Tej partii ślepo
        wierzymy czekając cierpliwie na wierzbowe gruszki.

A knowaniom i podzegaczom mówimy zdecydowane NIE, popijajac likier babuni.
        Oby starczyło go do wyborów.
        • Gość: śliwa Ostra impra IP: *.ztpnet.pl 23.09.06, 09:28
          "Czy pani myśli, że faceci piją babskie alkohole? Jakieś likiery i
          aromatyzowane wódki?"

Odpowiedź jest prosta: poza alkoholem to na tej imprezce i panienik pewnie były.
    • Gość: Drużyna Bukiewicz B.Bukiewicz Prezydentem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 09:46
      Marusz Wożniak powiedział:,,W Zielonej Górze tylko ja mogę robić zamówienia na
      konto Sojuszu, ale każdy przecież może zadzwonić i podszyć się pode mnie. Sam
      mogę wysłać paczkę z amfetaminą na adres PiS!''.
      Skąd oni maja jeszcze narkotyki?? i co za pomysły?? Młodzi doszli do władzy i
      juz odbija.

Głosuj na Bożennę Bukiewicz ona jest najlepsza. Takie numery nie do przejścia.
      Rozprawimy się z oszustami, więc drżyjcie przestępcy.
      • Gość: miłośnik.SLD Młodzi tow. z SLD miewają różne pomysły ... IP: 206.54.158.* 23.09.06, 09:56
        i towary, którymi chętnie i solidarnie podzielą się z innymi.

Od nas zależy, by te pomysły i towary znalazły podatny i owocny grunt.
        Po instrukcje zwracajcie się do tow. Wożniaka.

• Gość: ABW Re: B.Bukiewicz Prezydentem. IP: *.ztpnet.pl 24.09.06, 06:29
        He,he.Paczkę amfy może wysłać.Ale tam czerwońcy w nowej siedzibie to mają
        towar.Może tak ABW wysłać?
      • Gość: rotfl Re: B.Bukiewicz Prezydentem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:36
        dobre, może to ich nowy program wyborczy, dla tych uzależnonych.
    • Gość: ?/ Re: Już tylko takie oszustwa? IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.06, 12:42
      Juz tylko takie draństwa mogą robić?
    • Gość: anka200 Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.06, 15:58
      Panie Piotrze!A może nie trzeba z pana robić idioty,moze Pan nim najzwyczajniej
      jest!!!szkoda mi partii SLD jeśli w ich kręgach są takie chwasty!!!!!
    • Gość: katie Hmm a ja watpie w tą imprezę:)) IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.06, 10:50
      Myślę, że to nagonka na SLD i de facto takiej imprezy w ogóle nie było. Albo
      SLD chce sobie zrobić reklamę wyborczą, narkotyki i alkohol przecież idą w
      parze.hehe.
    • Gość: + - Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.ztpnet.pl 24.09.06, 11:26
      A dzieczynki albo chłopców też mają, czy sami świadczą usługi?:-)Bo jeśli sami
      to ja rezygnuję z impry.
    • Gość: Edek M. Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.ztpnet.pl 24.09.06, 19:57
      Czerwone pijaczury!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • oczapowski Mała alkoholowa afera w SLD 25.09.06, 07:37
      SLD = zlodzieje i pijaki....
    • Gość: UU Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 15:11
      Dlatego Kubicki jest taki czerwony na tych bilboardach.
      • Gość: Marika Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:44
        to wszystko na świętowanie po wygranch wyborach. Kubicki i reszta maja jeszcze
        jakieś proszki, bo to zabawa ma byc na następne 4 lata hyhyhy.
        • Gość: sojusznik Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 22:42
          mam nadzieję że ta sprawa wyjaśni się dość szybko a o ile mi wiadomo to jej
          wogóle nie powinno być i mam też nadzieję że smrodliwce tak zionące plugawym
          jadem zamkną te nafaszerowane katolicką miłością obłudne zakłamane ryje
          • Gość: kasjer Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 22:59
            wóda miała być na świętowanie inwestycji Bąbelka i Łodygi,ale się posrało:-(
            • Gość: alek Re: Mała alkoholowa afera w SLD IP: *.ztpnet.pl 26.09.06, 23:00
              > wóda miała być na świętowanie inwestycji Bąbelka i Łodygi,ale się posrało:-(

Ha HA HA HA

:) dobre :)

• Gość: miłośnik.SLD sojusznik napisał(a): "zionące plugawym jadem" IP: 206.54.158.* 27.09.06, 02:06
            Uderz w stol, a nozyce sie odezwa.

Czy wy, moralisci i swietoszki spod znaku SLD, nie pojmujecie, ze SLD to
            najbardziej skorumpowana partia na firmanencie ?

I nie chodzi tu o korupcje "stanowiskowa", ale o najordynarniejsze w swiecie
            oszustwa majatkowe, zlodziejstwo i przekrety z kasiora w tle.
            Zielonogorskie SLD ze swoimi aferami i przekretami znakomicie wpisuje sie w ten
            ogolnopolski obraz SLD.

Zadna Twoja "jadowita" demagogia i obrzucanie "zakłamanymi ryjami"
            nie jest w stanie ukryc prawdy oczywistej, ze SLD jest matecznikiem
            zlodziejstwa pod ideologiczna przykrywka. Cena z ustawiczne zlodziejstwo jest
            polityczny niebyt i docelowo - pierdel.
            • Gość: sojusznik Re: sojusznik napisał(a): "zionące plugawym jade IP: *.ztpnet.pl 27.09.06, 07:38
              Idąc twoim tokiem myślenia przyjąć by trzeba iż sam będąc polakiem nie jesteś
              wolny od korupcji, pijaństwa, matactwa i z całą pewnością kradniesz samochody,
              bo taki stereotyp niestety panuje w cywilizowanym świecie. Nie znam Ciebie, ale
              zakładam, choć to bardzo ryzykowne, że nie odpowiadasz temu stereotypowi, ale
              wiedz o tymże SLD to partia polityczna składająca się z obywateli i
              prawdopodobnie jak każda inna stanowi swoisty przekrój społeczeństwa. Oceń
              raczej konkretny przypadek, konkretną osobę, a nie obrażaj wielu niewinnych
              ludzi. Są w tej partii mechanizmy pzwalające eliminować patologie życia
              politycznego i zapewniam Ciebie, że naprawdę działają.
              • Gość: lenin Re: sojusznik napisał(a): "zionące plugawym jade IP: *.ztpnet.pl 27.09.06, 09:25
                mi sie za to zdaje że to wszystko jest uknute i sterowane przez starych z sld
                po tym jak młodzi ich odsuwają od koryta. Czy za tym nie stoi czasem Bocheński
                i jego przydupasy?
              • Gość: miłośnik.SLD Re: sojusznik napisał(a): "zionące plugawym jade IP: 206.54.158.* 27.09.06, 10:23
                Moj Panie,

1. Twoje "będąc polakiem" automatycznie deprecjonuje wypowiedz. Oswiadczam, ze
                jestem Polakiem. Wczesniej potraktowales mnie [i innych 'miłośnikow
                SLD'] "przezartym jadem" i "obłudnym zakłamanym ryjem". Gratuluje tfurczej weny
                i upowszechninaniu klisz o kadziach z jadem, na ktorych tropie od dawna sa
                moralne autorytety [ryje ?] m.in SLD-eckiej proweniencji.

2. Stereotypu o kradnacych samochody przykleic do dywagacji nijak nie sposob.

3. Konkretny przypadek ? To nie "przypadek", a prawo serii w odniesieniu do SLD.

4. "Mechanizmy pozwalające eliminować [w SLD] patologie życia politycznego i
                zapewniam Ciebie, że naprawdę działają".

Zyczeniowe myslenie. Miller tez zapewnial i weryfikowal, nie raz zreszta. A
                zlodziejstwo panoszylo sie w najlepsze [SLD w Opolu - najlepsza ilustracja].
                Chcialbym Ci uwierzyc, ale dzisiaj natknalem sie na kolejny przejaw niedawnego
                zlodziejstwa firmowanego przez SLD, ktore doprowadzilo dzis pewna gmine na
                skraj bankructwa.
                Przyjemnej lektury, wiary i nadziei, ze nadchodzace wybory nie zmiota was
                zupelnie.
                serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3643086.html
                • Gość: sojusznik Re: sojusznik napisał(a): "zionące plugawym jade IP: *.ztpnet.pl 27.09.06, 22:50
                  Odrobinę wiary w ludzi. A tak zupełnie z innej beczki, bo nawiązałeś do tego co
                  Miller próbował wyplenić w SLD- odpowiedz sobie sam choć ma się to nijak do
                  tematu, czy jesteś w stanie przewidzieć i zagwarantować, że nikt z Twej rodziny
                  nigdy nie wsiądzie do samochodu po głębszym, czym złamie prawo. Jak wspomniałem
                  partie to organizacje społeczne, a ich skład osobowy to przekrój naszego
                  społeczeństwa- ono tak wygląda. Najłatwiej przypiąć łatkę całej formacji, ale
                  wiedz, że spora większość to ludzie prawi i uczciwi. Zastanawiam się natomiast
                  dlaczego choć wszyscy mówia o tym, aby młodzi wzięli ster w swoje ręce to
                  niestety w wyborach dalej triumfują zgrane karty i to bez względu jaka to
                  partia. Za moje ostre wypowiedzi jeśli Ciebie uraziłem szczerze przepraszam,
                  ale wybacz nie znoszę ataków w Twoim wydaniu gdzie adresatem jest nie winny, a
                  całe SLD. Ja w tą partię wierzę i mam nadzieję na realizację jej ideałów.
                  • Gość: miłośnik.SLD Re: sojusznik napisał(a): "zionące plugawym jade IP: 206.54.158.* 28.09.06, 21:39
                    >> czy jesteś w stanie przewidzieć i zagwarantować zagwarantować, że nikt z
                    Twej rodziny nigdy nie wsiądzie do samochodu po głębszym, czym złamie prawo

To demagogia i nietrafna ilustracja. Partie maja byc elitami narodu - od ich
                    czlonkow wymaga sie nieco wiecej niz od zwyklych zjadaczy chleba [idealizm sie
                    klania]. Szczegolnie w kontekscie pospolitego czy bardziej zawoalowanego
                    zlodziejstwa.
                    Jazdy "po głębszym" w mojej rodzinie nie bylo i nie bedzie. Zero tolerancji i
                    brak wspolczucia. Wiec tego samego oczekuje od elit.

>> Za moje ostre wypowiedzi jeśli Ciebie uraziłem szczerze przepraszam

Przyjmuje i wzajemnie.

>> nie znoszę ataków w Twoim wydaniu gdzie adresatem jest nie winny, a
                    całe SLD

W tym caly problem, ze znalezc winnych w SLD nie sposob. Skoro ich nie ma, wina
                    i odpowiedzialnosc spada na formacje. Brak napietnowania winnych i wrecz ich
                    ochrona (Miller byl w tym arcymistrzem) poteguje poczucie bezkarnosci, o czym
                    powinienes wiedziec.
                    Pietno krytyki nie jest przyjemne, ale wyobraz sobie "przyjemne" reakcje
                    obywateli, ktorych wladza co rusz okrada[la].

>> Ja w tą partię wierzę i mam nadzieję na realizację jej ideałów

Nie mam nic przeciwko idealistom o zaszytych kieszeniach. Mam bardzo wiele
                    przeciwko zlodziejom i przekretaczom, a tych u was jeszce mnogo. I pozbycia sie
                    tego odium wam zycze, co moze wam przysporzyc glosow w wyborach - jakkolwiek
                    bez mojego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka