Dodaj do ulubionych

Mercedes SLK 55AMG

18.10.06, 19:52
kto w zielonej szybko i fachowo sprawdzi moje auto ,cos zgrzyta w
skrzyni.jestem przez to uziemiona.
Obserwuj wątek
    • yepes-boski Re: Mercedes SLK 55AMG 18.10.06, 20:21
      kotkot5 napisała:

> kto w zielonej szybko i fachowo sprawdzi moje auto ,cos zgrzyta w
      > skrzyni.jestem przez to uziemiona.

Ja mam podobny problem-ehhh...mój poczciwy maluszek 126p też juz ledwo
      dyszy...jestem uziemiony...ehhh zapomniałem,ze mam dwie nogi:)
    • Gość: Koneser Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:24
      Znam goscia ktory jest niezly w te klocki, chcesz namiary?
      • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:30
        nie dzięki,już wszystko ok.wiozłam kolegę i miał na mnie taką ochotę i to on
        tak zębami zgrzytał a nie skrzynka.
        • glupiutkamariolka Re: Mercedes SLK 55AMG 18.10.06, 23:03
          To Ty kochana resorakami się jeszcze bawisz???No bo przecież 180kg babsko nie
          wpakuje się do takiego autka:) a tak pozatym to ten Twój kolega-hmmmm może
          powiesz prawdę,ze jest niewidomy(nikogo nie urażając).
          • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 23:14
            no ważę tyle rzeczywiście,ale i ty chyba swoja wagę masz skoro wiesz że z taka
            waga cieżko wejsc do auta
            • dziarskidziadunio Re: Mercedes SLK 55AMG 19.10.06, 01:01
              w takim SLK to chyba dobrz się posuwanko odstawia co?
      • Gość: trabanciasz Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.10.06, 22:30
        nooo podaj, bo już mnie nie stać na zatyczki do uszu, tak coś głośno rzęzi po
        asfalcie jak jadę moim Trabantem rocznik 1982. Będę wdzięczny za fachowca od
        NRDowskich cudów techniki.
        pozdrawiam
    • Gość: kalina Re: Mercedes SLK 55AMG IP: 80.50.56.* 19.10.06, 08:16
      jedź do serwisu Mercedesa.
      • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 16:10
        liczyłam na pomoc jakiegoś inteligentnego,przystojnego faceta,a tu same
        głupawki.Czy nikt nie doszukał się tu podtekstów ,to w depresje można wpaść z
        takimi ludzmi.
        • yepes-boski Re: Mercedes SLK 55AMG 19.10.06, 16:30
          Moja droga-gdybyś napisała,że popsuło Ci sie auto...to co innego,ale Ty
          wyskakujesz tu z Mercedesem SLK czy komuś to miało zaimponować?Przystojnemu i
          bystremu facetowi raczej nie...chyba,ze o inną bystrość umysłu Tobie się
          rozchodzi,jeśli tak to nie wnikam:)
          • Gość: fall Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:51
            hehe a co to jest "inna bystrość umysłu"? coś jak inteligentny inaczej? swoją
            drogą slk, fajne, ale dla młodej babki, a nie dla jakiejś starej kokoty ;)
            • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 22:59
              a ty oczywiście chciałbyś wiedzieć ,czy stara kokota to ja.odpowiedz jest
              prosta przecież nie.
              • Gość: Maniek Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:22
                Stara ale jara :-) jak mawiał pewny mędzrzec " wino im starsze tym lepsze" inny
                komformista prawił,że " małe jest piekne" i kto z tych dwojga mówi mądrze?Ehhhh
                idę spać:-)
                • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 00:32
                  stara 31 latka ale,że jara no no pasuje mi.
                  • Gość: Maniek Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 01:49
                    Mnie również:-)
                    • glupiutkamariolka Re: Mercedes SLK 55AMG 20.10.06, 12:14
                      Czy to mercedes którego widzialam z okna w mojej pracy?Jechala nim okropna
                      parka,on w skali od 1 do 10 zdecydowanie 1, ona wystep poniżej krytyki:)
                      • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:05
                        tak mariolka,dobrze widziałas,to ja byłam a ten facet obok mnie to ten na
                        którego tak ostatnio leciałas w młynie.Dam ci jego namiary,ale nie licz ,że tak
                        jak ja będziesz ujeżdzać tą furą po zielonej.
                        • dziarskidziadunio Re: Mercedes SLK 55AMG 20.10.06, 14:52
                          Kobiety są gorsze od facetów!!!!!Zazdrosne o siebie,zawistne,dobrze umieją z
                          usmiechem na ustach i dyplomatycznie powiedziec jedna do drugiej wypierd...j
                          stąd ty dziw..takie sa u nas kobiety,o co wy się kłócicie?
                          • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:12
                          • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:35
                            bo my kobiety już takie jesteśmy;złe,zepsute,ale ponoć takie najlepiej smakują.
                            • hanes3 Re: Mercedes SLK 55AMG 20.10.06, 20:40
                              ale ci ten twoj fajans kity wciska!!!

takich sie nie kosztuje bo takie jak ty sa: przeterminowane, bez szans na
                              reklamacje, bez gwarancji, zuzyte, a wlasciwie wyeksploatowane w "mlynie", i na
                              ddatek proste i puste.

dlatego ze jestes prosta i pusta ten fajans jest z toba i wozi twoja chuda
                              du.... z wystajacymi koscmi na ramionach ukazujac na deptaku i w barach wzor
                              zdegenerowanej anorektyczki ktora chce uchodzic za atrakcyjna du...

i pierwsze co to wszyscy widza twoj wytrzeszcz oczu i wiszace na tobie ciuchy,
                              ktore za pewne cierpia ze wisza na czym takim

szkoda mi ciebie, ale jak za kilka miesiecy wrocisz do domciu, do mamusi z
                              placzem ze on cie z domu wyrzucil bo ma nowa, mlodsza, ladniejsza i
                              inteligentniejsza to mam nadzieje ze mama zaprowadzi cie do urzedu pracy i z
                              uninych funduszy zrobisz prosty kurs eskedientki!!!
                              • glupiutkamariolka Re: Mercedes SLK 55AMG 20.10.06, 20:48
                                hanes3-wielki RESPECT za Twoją wypowiedź!!!!!!!!!!!:):):) Podpisuję się obiema
                                ręcami:):)Takie to pokolenie chudych anorektyczek,które wożą tyłki w
                                luksusowych autkach swoich facetów,a które są nagminnie zdradzane i tez
                                zdradzają,ciekawe czy u ciebie kotkot licznik wskazuje większy przebieg niż w
                                Mercedesie SLK?hahaha
                                • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 21:10
                                  ot dwie głupie dupy wyrwały się do odpowiedzi,jedna głupsza od drugiej.mariolka
                                  jak ty czyjesz respect przed swoja poprzedniczką no to pogratulować intelektu
                                  tobie i jej oczywiście.
                                  • wylewnygazda Re: Mercedes SLK 55AMG 20.10.06, 21:33
                                    ale wy jesteście dziwne,nic nie rozumiem,ale pytanie mam do kotkota-dlaczego w
                                    piatek nie lansujesz sie w swoim Merolu????????????Tylko siedzisz na necie?
                                    Chyba jest coś w tych 180 kilogramach hehe
                                    • Gość: alan Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 00:07
                                      A ja mam porsche boxera i tylko kiwnę palcem i mam na zawolanie pełno lasek,co
                                      mi tam jakis merol slk,moze dymek powąchać najwyżej
                                      • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 00:20
                                        masz porche boxera jak śnisz,a budzisz się i zastanawiasz czy twoj złom odpali
                                        pod blokiem.
                                        • Gość: napaleniec Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 10:14
                                          Wole jego ledwo dzyszaca fure niz twoja rozjechana!!!
                                        • yepes-boski Re: Mercedes SLK 55AMG 21.10.06, 10:29
                                          no no:) coś Ci nie wyszło z tym SLK,ludzie nie lubią pozerów.
                                        • glupiutkamariolka Re: Mercedes SLK 55AMG 21.10.06, 17:03
                                          a gdzie dzisiaj balujesz moja ty kochana SLK?może porównamy dziś w tańcu nasze
                                          atrybuty?Bez mechanicznych zabawek?:)
                                          • wylewnygazda Re: Mercedes SLK 55AMG 22.10.06, 15:42
                                            Mariola no cos ty!Kotkot łapie niewidomych na swojego SLK poza zg albo w po
                                            pgr-owskich wioskach,nawet daje im podotykac na próbę,czy aby nie
                                            ursus-pojemnośc dwa czterysta:):):):):):)
                                            • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 17:01
                                              jak będę przejeżdzała przez po pgr-wską wieś to dam ci się przejechać slk
                                              wylewnygazdo,ale musisz najpierw zdjąc gumowilce i onuce ze swych stóp.
                                            • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 17:03
                                              a może lepiej nie
                                              • yepes-boski Re: Mercedes SLK 55AMG 22.10.06, 22:17
                                                kotkot5 a ja bym Ciebie nawet polizał chętnie:)
                                                • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:36
                                                  jestem o tym przekonana
                                                  • yepes-boski Re: Mercedes SLK 55AMG 22.10.06, 23:17
                                                    może jakas ustawka?:)
                                                  • dziarskidziadunio Re: Mercedes SLK 55AMG 23.10.06, 01:22
                                                    kupujesz kota -dosłownie i w przenośni-w worku?
                                                  • Gość: dekadent Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:07
                                                    mozesz sie niezle przejechac-niekoniecznie SLK hahahaha
                                                  • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:26
                                                    <niezle>naprawde dobrze to określiłes.
                                                  • wylewnygazda Re: Mercedes SLK 55AMG 23.10.06, 17:02
                                                    az tak zle????????
                                                  • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:01
                                                    zle,zle ale z toba wylewnygazdo skoro nie doszukałes się w mojej odp. podtekstu.
                                                  • wylewnygazda Re: Mercedes SLK 55AMG 23.10.06, 18:45
                                                    doszukałem:) zbyt nisko cenisz ludzi Kocie:) a to wszystko jest uzależnione od
                                                    auta jakim się dana osoba porusza?czy zaprzeczysz?:)
                                                  • Gość: facet Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 18:57
                                                    no niestety, polski standard, oceniać człowieka po samochodzie :|
                                                    dla mnie samochód to tylko przedmiot służący się do poruszania się, a jakimś
                                                    wyznacznikiem poziomu życia człowieka jest jego DOM :P
                                                    ps. zawsze śmieszyło mnie oglądanie S-klasek pod blokami :)
                                                  • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:01
                                                    nisko cenię ludzi?czy oszalałeś ,na jakiej podstawie wysnułeś takie wnioski?
                                                  • martybell Re: Mercedes SLK 55AMG 23.10.06, 19:33
                                                    z tego co tu czytam wnioskuje, ze mezczyzni nie moga zniesc tego gdy kobieta
                                                    ma lepsze auto od faceta. Koniec piesni:)))
                                                  • Gość: dekadent Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:56
                                                    jezeli wyłącznie sama na nie zarobila to ok,jesli dostala od mamusi czy
                                                    tatusia,to np u mnie wiele traci przy ocenie:) przeczytalem kotkot Twoje posty-
                                                    nie dziwne,ze facet taką urazę ma skoro na samym początku walisz prosto z mostu-
                                                    slk itd itp nikt nie lubi wywyższania,a jak jest u nas w mieście każdy widzi i
                                                    dlatego nie dziw się.pozdrawiam.
                                                  • yepes-boski Re: Mercedes SLK 55AMG 23.10.06, 22:57
                                                    ja wogóle nie przepadam za bogatymi z domu panienkami,mialem kiedys taka-
                                                    jedynaczke i dziekuję dziekuję,ze się od niej uwolniłem,rozpieszczona jedyna
                                                    córusia, która dostawala od starych tyle kasy,ze ja bedąc na dziennych studiach
                                                    i dorabiając,po 40-50godz tygodniowo nie wyrabialem nawet calego jej
                                                    kieszonkowego(1000zł) a ta niczego nie jarzyła,dlatego tez dekadencie mam
                                                    szacunek do takich co sami coś zdobyli i osiagneli,slk...polizać Ciebie
                                                    mogę,połasić się na Twoją furę nigdy!
                                                  • Gość: kotkot5 Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 13:00
                                                    z tego co napisałeś wynika,że nie przepadasz za dziewczyną ,która ma kase,czy
                                                    też auto.Co więc kieruje Tobą,że chcesz się umówić i składasz nawet śmiałe
                                                    propozycje.Slk przecież Cię nie interesuje,jak dobrze zrozumiałam nie chodziło
                                                    też o lizanie maski auta.
                                                  • yepes-boski Re: Mercedes SLK 55AMG 24.10.06, 13:47
                                                    prostego wytłumaczenia nie znajdę po prostu tak mam:) auta mi nie imponują,
                                                    jedynie jej posiadaczka może,a szukać kobiet nie szukam specjalnie,nie mam z
                                                    poznawaniem nowych większego problemu :)
                                                  • Gość: Pan C. Re: Mercedes SLK 55AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 16:11
                                                    cyt: "nie mam z poznawaniem nowych większego problemu :)" czyli, że jest jakiś
                                                    mniejszy ;)
                                                  • wylewnygazda Re: Mercedes SLK 55AMG 24.10.06, 17:36
                                                    dobre sobie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka