pe_k_o 29.10.06, 19:06 Podobno tak a studiow i tak nigdy nie skonczył. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: underteker Re: Czy alek miał problemy z erekcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:37 Ja się nie wypowiadam za długo (rotfl), ale dla mnie on jest młody gniewny i zawzięcie atakował wszystko co związane z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość alek=bolek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:59 a może alek to TW BOLEK (GD 12535)? co do er... się nie wypowiadam, w końcu "nieraz mi staje".. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqryq plagiat The Undertecera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:45 Racja, że Alek negatywa dawał na PO, ale przydomki pozostały tylko pozmieniały właścicieli. Hahaha. Pozdrawiam Fanów <LoL> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Czy alek miał problemy z erekcja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:05 serio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papagaj Re: Czy alek miał problemy z erekcja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:23 no ja nie wiem czy tylko on.. właściciel tego "cuda" też ma jakieś zakłócenia bluebox.zary.com.pl/auta/blue/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś