jowisz-50 30.10.06, 13:24 Prosze o to jest nr. orzeczenia NSA w tej sprawie ; sygnatura akt: I OSK 933-943/05 .Jest to opisane w tygodnkiu: Fakty i Mity nr43(347) 29X-2XI, 06 "Stare jare prawko" napisany przez Barbarę Sawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: Stare prawko wciąż ważne! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 14:29 Ciekawe czy moge teraz domagac sie odszkodowania za fakt iz zostałem zmuszony groźbą do wydania bez sensu kilkudziesieciu złotych na nowy dokument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: plastikowe akty zgonu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 14:48 A mnie najbardziej smieszy fakt ze szanowni prawnicy tez powymieniali prawka. Jak to jest że nikt z nich nie kwestionował tego bubla? Za chwile się pewnie dowiemy ze musimy powymieniac swiadectwa urodzenia albo akty zgonu - na platikowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: plastikowe akty zgonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 15:15 nikt nie kwestionował, bo mało można było tym "wygrać" - to i nikomu się nie chciało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Stare prawko wciąż ważne! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.06, 16:51 A to ja mam to stare prawko oddać policjantowi i on mi jakiś zamiennik wypisze czy mogę je zatrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś