iris27 14.11.06, 18:17 Czy to ma jakieś znaczenie dla mezczyzny.Jakie sa wasze upodobania?Nie wpisujcie tylko wyświechtanych dowcipów o blondynkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be_em Re: blondynka ,czy brunetka 14.11.06, 19:26 mój mąż lubi brunetki:) blondynki go nie kręcą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.11.06, 19:35 a mi wszystko jedno, muszą mieć w sobie coś i to nie jest zależne od koloru głowy Odpowiedz Link Zgłoś
pva Re: blondynka ,czy brunetka 14.11.06, 19:38 Zdecydowanie ciemne długie włosy. Pozdrawiam wszystkie brunetki i szatynki, blondynki zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: blondynka ,czy brunetka 15.11.06, 18:23 be_em napisała: > mój mąż lubi brunetki:) blondynki go nie kręcą;) tak mówi ? he he he :))) i Ty mu wierzysz ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C. Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:37 wolę blondynki, oczywiście te ładne, zgrabne i powabne ;) oczy niebieskie lub zielone, mogą być piegi, ale bez przesady; cera zadbana i bez przesadnego makijażu (szczególnie na dzień), dobre nie-nachalne perfumy; spełniasz moje wymagania? ps. brunetki na ogół nie są ładne :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 19:49 taaa blondynki są, zwłaszcza te farbowane ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: blondynka ,czy brunetka 14.11.06, 19:51 dziwna sprawa, pytanie do mezczyzn, a odpowiedzi od kobiet:) czyzby mezczyzni nie mieli prawa glosu?:) ja tak nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C. Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:59 jak rozumiem, TY nie farbujesz włosów? Odpowiedz Link Zgłoś
pva Re: blondynka ,czy brunetka 14.11.06, 19:54 Brunetki, blondynki - ja wszystkie was dziewczynki całować chcę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fantasta Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.11.06, 21:04 zdecydowanie blondynka, o niebieskich oczach i długich włosach Odpowiedz Link Zgłoś
bellana3 Re: blondynka ,czy brunetka 14.11.06, 22:35 tak, tak i do tego paskudne dlugasne tipsy, proca wystajaca ze spodni. Zero subtelnosci, to was kreci najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c: Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:42 brunetki mają na ogół bardziej wyraziste rysy, blondynki są bardziej subtelne, dalikatne (jak aniołki ;) ) powiem tak: łatwiej znaleźć ładną blondynkę niż brunetkę, ale jak już się znajdzie TĄ brunetkę, to na ogół jest ona ładniejsza od blondynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iris27 Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:43 no chyba przyznam Ci rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulo Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 23:10 ja osobiscie bardziej blondynki,lub brunetki ale z ladnym biustem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c. :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:28 no dooobra :P Stoją dwie brunetki przy windzie, jedna z nich mówi: - Zawołaj windę Brunetka woła: - Winda, winda ! Druga brunetka mówi: - Nie tak, guzik! Brunetka łapie swój guzik od bluzki i mówi: - Winda, winda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dqh Re: blondynka ,czy brunetka IP: *.uz.zgora.pl 15.11.06, 06:51 najważniejsze żeby miała duuuuuże "niebieskie oczy"......... Odpowiedz Link Zgłoś