Dodaj do ulubionych

Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne

19.11.06, 19:34
Dlaczego wszyscy zakladaja watki i jada w nich po Bukiewicz? Nie swiadczy to
przypadkiem o klasie (badz jej braku) elektoratu Kubickiego?
Obserwuj wątek
    • hehe22 Re: Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne 19.11.06, 20:01
      Również uważam, że naskakiwanie na panią Bukiewicz nie jest w dobrym guście.
      • jezyk_angielski Re: Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne 19.11.06, 20:03
        Racja!!!! To może tak teraz ponajeżdżamy na Kubickiego. Zobaczymy jakie to miłe,
        co???
    • Gość: Moderi Re: Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 20:38
      Jadą po Bukiwicz dupki ze sztabu Kubickiego.Nic już im wiecej nie
      pozostało.PiS,Tyszkiewicz,LPR i PSL poparli Bukiewicz.Właściwie jest już
      pozamiatane.Jedyne co te pajace teraz mogą ,to popisać sobie na forum.
    • Gość: starywyga Re: Najazd na Bukiewicz=o IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.11.06, 20:39
      co wy pitolicie, trzeba tej babie dołożyć za jej brak zdecydowania, lizusostwo
      do Pisiorków, chodzeniu na sznureczku Bachalskiego
      • Gość: starywyga Poprzedni wpis to podpucha!!!!tani chwyt trola IP: 213.199.251.* 19.11.06, 21:27
        patrzcie! IP oczywiscie że BUKIEWICZ
        • Gość: wyborca Re: Poprzedni wpis to podpucha!!!!tani chwyt trol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:43
          oo trol z biustów :)
    • Gość: marsi Re: Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 20:42
      a naskakiwanie na kubickiego jest smaczne? jestes niepowazny...
      • Gość: manolo Re: Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:54
        Tak! Racja!
    • westi1 Re: Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne 19.11.06, 21:36
      adamczakm napisał:
      > Dlaczego wszyscy zakladaja watki i jada w nich po Bukiewicz? Nie swiadczy to
      > przypadkiem o klasie (badz jej braku) elektoratu Kubickiego?

stary nie rosmieszaj mnie.. az sie poplakalem... 99% postów krytykuje kubickiego, krytykuje to mało powiedziane, jest wyzywany i osmiesany przez elektorat bukiewiczowej...
      Jak pusciłem dzisiaj 3 posty o Bukiewiczowej w nienajlepszym swietle bo skopiowalem jedynie sprawozdanie z jej pracy w sejmie z jej osobistej strony sejmowej... nic nie zmyslalem nikogo nie obrazalem... a forum jest wlasnie od wymiany roznych zdan... wiec nie pisz prosze glupot , ze to swiadczy o mojej klasie badz o braku klasy i ze jest to niesmaczne...
    • Gość: westi1 wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego IP: 213.199.251.* 19.11.06, 22:19
      wolno nam
      • Gość: alek Re: wybierzmy seplenistę ślina? to nic takiego IP: *.ztpnet.pl 19.11.06, 22:32
        Nie no heheeh forum przeciez jest zdominowane przez PO

Ciagle ktos tu kogos atakuje a najczesciej Pis

Tak czy inaczej takie jest forum to moze ja cos doloze teraz:

Czerwoni sraja po gaciach bo PO i PiS sie wkoncu dogadali i beda robic pozadek w
        tym miescie.

:P

• Gość: westi1 składka na śliniaczek dla naszego kandydata IP: 213.199.251.* 19.11.06, 22:40
          alek na śliniaczek dorzucisz?
    • aniiatka Re: Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne 19.11.06, 22:51
      tak swiadczy.
      • alexander888 Re: Najazd na Bukiewicz? Niesmaczne 20.11.06, 08:38
        Nie wiem o kim to świadczy źle, ale co jadę rano do pracy przez rondo koło
        kablówki to tzw. koziołki z Bukiewiczówną są powywracane i to dzień w dzień...
        A wiatrów silnych u nas ci ostatnio nie ma... Nie widziałem natomiast
        wywróconych bilbordów Kubickiego. To chyba o czymś świadczy...
        Pozdrawiam.
    • atena48 Re: czerwony jad wylewa się 20.11.06, 08:56
      pewnie w wyniku przegranych wyborów
      • Gość: V "elektorat"seplenisty i śliniaka sieje zamęt IP: 213.199.251.* 20.11.06, 10:22
        ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka