cembe 08.01.07, 05:38 wszystkie rybki śpią w jeziorze ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: spać nie mogę IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.01.07, 08:12 Ja też jakos nie mogłem. Syn także. Zona jeszcze teraz dosypia. Cos sie stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonkos Re: spać nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:37 a mi sie nawet zony nie chce dotknac jak sie obudze i spac nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimberek ksiezyc?Re: spać nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 08:21 mnie tez jakos nosi - od 3-4 dni okolo 3 w nocy sie budze i za cholere nie moge zasnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiii ksiezyc?Re: spać nie mogę IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.01.07, 10:23 to koniec świata się zbliża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa ksiezyc?Re: spać nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:34 czyli szlag trafi w kacze tylki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: spać nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:15 a mnie glowa boli...ałć Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 09.01.07, 01:01 podejrzenie pada na pełnię, ale nie do końca ... co do końca świata to bym nie przesadzał :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezyc? ksiezyc? to nie podpieprzyli go?Re: spać nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 07:40 jak to pełnia? to ksiezyc jeszcze jest? nikt go nie podpieprzyl? juz wiem dlaczego nie moge spac!!! myslalem, ze ksiezyca nie ma , a on jeszcze jest i sugestia zadzialala!!! hehehehe moze to sposob na wszystko? SUGESTIA?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: spać nie mogę IP: *.backiel.com.pl 09.01.07, 02:03 za dużo kawy dziś wypiłem !! ale byłem u pań urzędniczek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 09.01.07, 03:14 ja nawet drzemałem, godzina 3 otwieram oczy ... czy jest to dziełem szatana czy tylko przypadek psze Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 09.01.07, 19:35 psze Pana za dużo Iron Maiden przed snem Pan słuchałeś:)) przy głosie Dickinsona usnąć hmmm......... mi by się to chyba nie udało:))) raczej na pobudzenie i dobry dzień:) Eddie w tym palce maczał:) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 10.01.07, 09:22 Ezabelo :D ha ha ha ;) co klasyka to klasyka, poza tym wiesz, głos Dickensona może i jest specyficzny, ba może i nawet jeden z najlepszych męskich głosów, ale kochana jakoś między nami jest zbyt mała różnica płci, aby nie dawao mi to spać. Co do Eddiego, hmmm to chyba najlepszy kierunek! Up the Irons, buziak w policzek i jedziemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 10.01.07, 20:26 jeszcze mnie policzek pali:) jedziemy:) no może teraz spokojniej:) posłuchaj tego przed snem Cocteau Twins - This Love Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 10.01.07, 20:28 albo lepiej tego The Gathering - You learn about it:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 10.01.07, 22:37 ha ha! klasyka! wiesz u mnie właśnie Childern of Bodom - Everytime I die, więc moze to przez to, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: spać nie mogę IP: *.212.22.78.tisdip.tiscali.de 11.01.07, 04:45 Ale dzis wszyscy spali jak niemowleta ;) znaczy juz po kryzysie ;)???? Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 11.01.07, 07:36 cembe napisał: > ha ha! > klasyka! > wiesz u mnie właśnie Childern of Bodom - Everytime I die, więc moze to przez to > , > kto wie? Na noc taka ostra muza :))a potem sie dziwi że spac nie może:) Buziak dla Ciebie,wiesz co dobre:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 12.01.07, 01:21 a Steve Vai i Babushka? Masakra po postu :D dla Ciebie kolejne 2 za podwójną wiedzę :D, że tak nieskromnie powiem! Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 12.01.07, 15:21 Steve Vai!!!uwielbiam go mój ukochany utwór to For The Love Of God orgazm :))) a jesli tym torem to jeszcze Always with me, always with you - Joe Satriani, mniam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 12.01.07, 16:38 When I said we you know I meant me and When I said sweet I meant dirty (hey, hey) When I said we you know I meant me and When I said sweet I meant dirty (hey, hey) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 12.01.07, 19:24 dirty powiadasz a znasz Rhapsody? U mnie włąśnie "When deamons awake", fantastyczny zespół, dzizes ileż tego można mnożyć... natomiast jedni z lepszych kompozytorów to chopaki z Epica, gdzie frontmenka jest niesamowita Simone Simons! na youtube polecam phantom agony i cy for the moon, ciarki przechodzą :D, znasz te uczucie, prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 12.01.07, 20:38 MARILYN MANSON "Slutgarden`` chodziło mi o Twoją sygnaturkę:)) a o muzycę mogę długo:))) a umiesz odlecieć:)jak słuchasz??:D Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 12.01.07, 21:05 No Malutki :))!!!buziak tego nie znałam ,Epica fajne:) lubie jak mnie ktoś czyms zaskoczy:))) Gothik jak poznałeś po The Gathering, bardzo lubie kiedyś było mniej tych odłamów metalu:)) teraz powoli zaczynam się gubić w ich odmianach ale klimacik fajny:DD Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 13.01.07, 01:20 kochana slutgarden poznałem :D he he he ;) co do innych rzeczy oj wiele podejrzewam, wiele moglibyśmy się nauczyć! ściskam serdecznie, na tyle na ile mężczyzna może ściskać kobitę ... serdecznie! ;) ps pójdźmy teraz umyślnie w erotykę Steve vai - erotic nightmare i dream theater -eroticon! :D to po prostu jest akt seksualny!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 13.01.07, 13:06 cembe napisał: > ps pójdźmy teraz umyślnie w erotykę > Steve vai - erotic nightmare i dream theater -eroticon! :D to po prostu jest akt > seksualny!!! :D znalazłam!!! dla Ciebie:)) posłuchaj ,zobaczysz jak to działa:) www.youtube.com/watch?v=7Vg9Z0Os9ck Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 13.01.07, 13:11 ezabela napisała: > > znalazłam!!! dla Ciebie:)) > posłuchaj ,zobaczysz jak to działa:) > www.youtube.com/watch?v=7Vg9Z0Os9ck Cholera!!!!!!!!!! nie to mi się wkleiło:))) to miało być!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.youtube.com/watch?v=5NfZBvRvkIg Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 13.01.07, 13:01 a takie rock opery lubisz??? www.youtube.com/watch?v=7Vg9Z0Os9ck Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 14.01.07, 17:58 no nie całkiem, co za bardzo amerykańskie jest przynudnawe ... chociaż to przejdzie! dl zakręconych coś na przyśpieszenie obrotów! www.youtube.com/watch?v=ARwF7-4nd74&mode=related&search= !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 14.01.07, 21:02 Niuniek ,a takie klimaty?? www.youtube.com/watch?v=96hWg3iFp5A mniam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 14.01.07, 21:08 jak głupek siedze i przeglądam Youtube:))) ale że można znależć takie perełki, to nie wiedziałam!!!!!!!!!!!!!! jeju jak fajnie powspominać;)) www.youtube.com/watch?v=t1JrjNa_BOM Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 14.01.07, 21:21 To se newrati:(((((((((((( www.youtube.com/watch?v=ol0U7quGYCA buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 14.01.07, 22:39 sam se nie zaśmiecaj! Does your momma told you that you're not supposed to talk to strangers? ha ha ha właśnie skończyłem słuchać Ozzego Dreamer! :D klasyka, Testament, kto dzis pamięta! po prostu balls to the wall! ;D jak mówiliśmy pewnikiem małe metal party trzeba będzie urządzić :D kurde w końcu będę się mógł napić z kimś, komu nie będzie przeszkadzała moja muzyka! ;) PS forumisto, mimo fajnego nicku polecę Tobie: www.youtube.com/watch?v=vJBAQvbz6IU www.youtube.com/watch?v=3UrqkWvzm_4 a jak się nie podoba to masz 2 wyjścia albo trafisz do damskiej, albo do męskiej toalety ... albo znajdź sobie forum, które bedzie Tobie odpowiadało albo przejdź na portal epoka i tam baw się w swoje pokój i dobro, uwierz są różne gusta, upodobania, przekonania i smaki ... Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 19.01.07, 00:22 even more Vai! www.youtube.com/watch?v=ARwF7-4nd74&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=QFlohB2K9p0&mode=related&search= www.youtube.com/watch?v=xdTjcdXM5TU&mode=related&search= i dopicie do dowcipu: ale jaaaaaaaaaazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 21.01.07, 20:08 oj bedzie sie działo Nightwish i kingslayer! :D zacytuję! There is no god Our creed is but for ourselves Not a hero unless you die Our species eat the wounded ones Drunk with the blood of your victims I do feel your pity-wanting pain, Lust for fame, a deadly game Run away with your impeccable kin! masakra La Grange by zztop! Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 22.01.07, 01:23 masakra, aż poszukałem a jak ponoć pisali szukajcie, a będziecie oszukani! więc pytanie - kto to gra? youtube.com/watch?v=7oq1348xWpI a drugie, niestety yellow s. nie znalazłem, ale czy to jeszcze pamietasz? youtube.com/watch?v=mgjNq-Y8NGk& masakra .. do tego pragnienia :D cuś że tak ujmę pic mi się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 22.01.07, 22:17 co na dzisiaj u mnie właśnie Stratovarius! Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 23.01.07, 00:58 a pamiętacie to: 1. www.youtube.com/watch?v=k4pRkTrWukw 2. www.youtube.com/watch?v=kPeRBwSxemU 3. www.youtube.com/watch?v=wQpMotwJuek to była muzyka, to była kobieta! a dziś? :]! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oops Re: spać nie mogę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 01:43 to dobre na dobranoc... :) zzzzz.... Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: spać nie mogę 23.01.07, 10:44 dzisiaj spalam 12 godzin.moze i wy kiedys..? Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 23.01.07, 20:12 to forum kocha polityke to może cos takiego? www.wrzuta.pl/audio/c0Nyl4m9ql/closterkeller_-_wladza Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 26.01.07, 00:56 kilka riffów dla uważnych : youtube.com/watch?v=K7X-t64Gi2E a to właśnie u mnie leciało ... szkoda, że jest tylko ta wersja i cholera jasna nie ma koncertowej Babushka! Jakby kto miał - oddam się! a to pamietacie??: youtube.com/watch?v=boqTP047T78 Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 26.01.07, 08:03 cembe napisał: > i cholera jasna nie ma koncertowej Babushka! Jakby kto miał - oddam się! a jest co brać??? bo jakby co ...to ja mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 26.01.07, 10:50 czy jest co brać :D he he he ezabelkko wszak wiesz doskonale! dziś dzień pod znakiem Rhapsody i Tribute to darkness! polecam: youtube.com/watch?v=_hrjKD_pI54 - le tylko część :(( oryginał ma ok 15 min! youtube.com/watch?v=E0l7iVvjL5Q to jest toże niezłe! to chyba w kontekście Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 29.01.07, 02:04 ak mówiłem Ezabelko dzięki za Tiamat, no i Babuszkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 29.01.07, 16:53 Ty się tak nie ciesz:) ja się z umowy wywiązałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 29.01.07, 22:24 a ja cały czas zakuty (nie wiem czy w kajdanach czy z łbem ...) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 30.01.07, 00:37 Ezabelko a pamietasz to: www.youtube.com/watch?v=GDZKTZvPPKs kapitalny teledysk :D!! he he he ny pagadi Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 30.01.07, 17:22 cembe napisał: > Ezabelko a pamietasz to: > www.youtube.com/watch?v=GDZKTZvPPKs > kapitalny teledysk :D!! he he he ny pagadi Tej wersji nie znałam:)))))))) teledysk cudny:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 30.01.07, 17:16 cembe napisał: > a ja cały czas zakuty a kajdanki masz na sobie z różowym futerkiem?? bo ja z różowym to nie lubie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 30.01.07, 17:41 już nie kajdanki a kajdany, a w średniowieczu różu (chyba) nie znali)! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 30.01.07, 17:49 a Tyś sredniowieczny rycerz???? ,o Panie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 30.01.07, 18:40 a szkoda:) kopia lanca włócznia miecz maczuga topór:)))) nic a nic:)?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 30.01.07, 19:14 lanca :D zapomniałem powiedzieć, że konia mam białego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 31.01.07, 18:04 cembe napisał: > zapomniałem powiedzieć, że konia mam białego ;D buhahahaha białego konia powiadasz:))) a co mu się stało???? na jakąs niedokrwistośc cierpi biedaczek:))) to i pewnie już nie bryka;) że o galopie nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 05.02.07, 02:41 słońca chłop nie widzi ps jak można zasnąć słuchając DIO? ps i tą płytką się zrewanżuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 16.02.07, 07:22 i na dzień dobry Children of Bodom - Angels don't kill! a wcześniej Symphony of destruction :D nooooo teraz możemy działać, baterie naładowane he he he kto mnie dziś na ulicy przegoni, kto z rejestracją FZI wjedzie na skrzyżowanie, kto wyprzedzi w markecie w kolejce do promocji, ktooooo no powiedz ktoooo ! he he he ;) buźka wsiem Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 16.02.07, 17:06 Megadeth na dzień dobry:) dzień musi byc dobry:) ścigasz się w markecie:))))?z wózkiem czy bez:)a może, w :) Niesłowny jesteś, Niuniek:( Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 17.02.07, 10:34 wszyscy zdjęciach :D otóż ezabelu zdjąłem wczoraj spodnie :D ;) poczta Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 17.02.07, 15:13 i aby nie słyszeć wiecej niesłowności :D Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 18.02.07, 20:26 to ja tytułem: fight fire with fire! no teraz to mi dowaliłaś do pieca, jeśli to jest to o czym myślę! Jeśli tak to nie zmrużę oka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 18.02.07, 22:41 cembe napisał: > to ja tytułem: > fight fire with fire! > no teraz to mi dowaliłaś do pieca, jeśli to jest to o czym myślę! Jeśli tak to > nie zmrużę oka ;) ufffffffff jak gorąco puffffffff jak gorąco;) Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 19.02.07, 01:02 jednym słowem żar chodziłaś kiedyś po rozżarzonych węglach? Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 01.03.07, 01:59 youtube.com/watch?v=irA_8CpP0aQ youtube.com/watch?v=03MdQ7Qd3C4 youtube.com/watch?v=W70LZxzp2js i tyle na dziś Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 01.03.07, 17:49 cembe napisał: > jednym słowem żar > > chodziłaś kiedyś po rozżarzonych węglach? Węgielku:) to dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=-apRCG2Nffc Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: spać nie mogę 01.03.07, 21:49 zamiast słów youtube.com/watch?v=-GUhznrB9GI Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: spać nie mogę 02.03.07, 19:03 www.youtube.com/watch?v=M_yWyBjDEaU ogienek:) Odpowiedz Link Zgłoś