Dodaj do ulubionych

Prezentacja ZKŻ + gra = OSZUSTWO!!!

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 15:04
Przed meczem z Unią postanowiłem, że jeśli ZKŻ wygra ten pojedynek, to za
ostatnie pieniądze sprawię sobie wydaną w eleganckim pudełku i szeroko
reklamowana na stadionie prezentację klubu na CD oraz grę FIM Speedway Grand
Prix, wspierając tym samym klub. Jako, że było niezafoliowane - obejrzałem
pudełko z każdej strony, porozmawiałem z dziewczyną z Seven Komputery i
dokonałem zakupu.

Wielkie było moje zdziwienie, kiedy po obejrzeniu - nota bene pozbawionych
fonii - filmików prezentujących zielonogórskich jeźdźców i trenera
przeszedłem do instalacji gry. Otóż na płycie znajduje się jedynie demo tej
gry. I nie chodzi mi tu o samą grę, w którą pewnie zagrałbym ze dwa razy, a
potem skasował, ale o zasady. A te najzwyczajniej w świecie zostały złamane.
Bowiem ani na pudełku, ani na płycie nie ma wzmianki, że jest to tylko demo.
Nazywając rzecz po imieniu – to zwykłe oszustwo. W tym momencie na drugi
plan schodzi nieumiejętnie i tym samym błędnie zakodowane menu nawigacyjne
owej prezentacji.

Zatem dla marnych 19 złotych klub - bo przecież firmuje on ten produkt swoja
nazwą i logo - zaryzykował ponowną utratę zaufania kibiców z takim mozołem
odbudowywanego po fatalnym dwumeczu z Unią Leszno we wrześniu 2001 roku.

Już sam nie wiem, co dzieje się w Zielonej Górze! Na każdym kroku przekręty
i nadużycia. Może to jakaś zielonogórska specjalność?
Obserwuj wątek
    • Gość: kpiarz Re: Prezentacja ZKŻ + gra = OSZUSTWO!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.04.03, 15:54

To specyfika nowej ekipy rządzącej zielonogórskim klubem. Pod pozorem troski o
      przyszłość tej dyscypliny wskoczyli na nieźle płatne posadki. Zamiast dobrego
      produktu wciąż dostajemy zapewnienia, że ten produkt jesat dobry. Przykład,
      który podałeś świetnie obrazuje to, co charakteryzuje zielonogórski żużel pod
      wodzą "tego co dobije".
      Podczas prezentacji w Urzędzie Marszałkowskim zapewniano, że będzie pozyskany
      obcokrajowiec ze ścisłej światowej czołówki- jest Janniro :(( i stary dobry
      Antek:((
      Bilety są najdroższe w Polsce bo utrzymanie "tej klasy" drużyny mnóstwo
      kosztuje, tak jak walka o najwyższe laury- koniec cytatu. Zarezerwowany jest
      dla nas przedział 4-6, a płacimy drożej niż za Crumpa czy Rickardssona w
      Toruniu..
      ułatwienia dla kibiców, czytaj przedsprzedaż biletów- ale i tak stoimy przed
      meczem za programem :)))
      Na mecz sciąga się Lorka, bo Kawicki płocho zna angielski...tylko słabo go
      słychać bo nagłośnienie przerywa...:(((
      Powołany do składu Stojanowski dowieaduje się, ze nie jedzie na 2 godziny
      przed meczem......bo sponsor Śwista zadzwonił do Jądera i powiedział mu, że ma
      zrobic zmianę....Pan Zbyszek jest z innego miasta i bał się podskoczyć...

To tylko niektóre przykłady, jakie przyszły mi na myśl. Do czego zmierzam,
      lekką rączką wydaje się pieniądze sponsorów na tanie błyskotki..póko pogoda
      sprzyja i łutem szczęścia wygrywamy u sibie jeszcze pewne rzeczy da się
      ukryć...jak zabraknie zwycięstw pewne rzeczy wyjdą na jaw...myślę, że po 3
      następnych oby nie przegranych meczach...
    • Gość: Zielony Re: Prezentacja ZKŻ + gra = OSZUSTWO!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 15:55
      A ja slyszalem wszedzie informacje, ze do prezentacji dolaczona jest wersja
      DEMO... :) Moze lepiej sluchalem Miguel a prezentacja bez fonii to hmmm moim
      zdaniem popelina. Ogolnie prezentacja robi mile wrazenie:) Troche
      przereklamowana ale... lepszy rydz niz nic :)
      • Gość: Miguel Re: Prezentacja ZKŻ + gra = OSZUSTWO!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 18:42
        Ale ja nie miałem obowiązku tego usłyszeć - ta informacja powinna znaleźć się
        na pudełku!!! Niewiarygodne, że jeszcze ich bronisz... Weź taki przykład:
        widzisz reklamę ponoć świetnego piwa, które jak nigdy ubarwi Twój wieczór. ;-
        ). Idziesz do sklepu na zakupy i kupujesz je, a w domu okazuje się, że jest
        ono bezalkoholowe...

Teraz to skoczyła mi adrenalina i postanowiłem, że tak tej sprawy nie
        zostawię. Najlepiej będzie chyba napisać do Rzecznika Praw Konsumenta.
        • Gość: Zielony Re: Prezentacja ZKŻ + gra = OSZUSTWO!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:51
          A propos piwa:) Kiedy bedziesz w Zielonej? Moznaby wybrac sie na piwo i pogadac
          o Zastalu :)
        • Gość: Zielony Re: Prezentacja ZKŻ + gra = OSZUSTWO!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:55
          Aaaaa i rozumiem o co Ci chodzi Miguel:) ale ja mam taki charakter:) Lubie juz
          bronic a prezentacja mi sie ogolnie podoba - trzeba pomyslec o stworzeniu
          czegos podobnego dla Zastalu. Prezes na rozmowy z potencjalnymi sponsorami
          bierze ladnie wydana prezentacje - wrecza plytke a w domku pan prezes cieszy
          sie ogladajac zdjecia, informacje - filmiki! Jak myslisz? Dobrze kombinuje?
          Zreszta przy piwie mozna pogadac bo tutaj to nei miejsce...
          • Gość: Miguel Re: Prezentacja ZKŻ + gra = OSZUSTWO!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 07:49
            Zastal... Módlmy się, żeby przystapił w przyszłym sezonie do rozgrywek. A
            prezentacja dopiero w PLK! ;-)

Jadę do ZG na Święta, więc wkrótce zadzwonię do Ciebie celem umówienia sie na
            konsumpcję alkoholu. :-)
            • Gość: Zielony Re: Prezentacja ZKŻ + gra = OSZUSTWO!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 10:58
              To tej prezentacji chyba nie dozyjemy cos tak czuje:> Ale moze nasze dzieci
              hehe :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka