teri99 08.02.07, 22:04 Czy ktoś miał lub był na weselu w Ermitażu? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teri99 Re: Wesele w Ermitażu IP: 80.51.245.* 08.02.07, 22:47 W takim razie proszę o opinię, komentarze jak było, czy warto tam organizować, jakieś uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satanista Re: Wesele w Ermitażu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:50 hmmm przyjecie to rozumie, ale wesele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiko Re: Wesele w Ermitażu IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.07, 09:22 Wnętrze sali w piwnicy wygląda jak kaplica cmentarna. Nad głowami wiszą trumny. Poszukaj ładniejszego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzeb Re: Wesele w Ermitażu IP: *.ztpnet.pl 10.02.07, 12:10 Byłem na kilku weselach w Zielonej: w szkołach, cku, elektrowni, delfino, roksanie. Słyszałem opinie o weselach w kasynie itd. Jak chcesz wyprawić wesele na 100 osób to proponuję szkołę. Ale jeśli na 60 osób to Ermitaż jest dobry - bo tam właśnie miałem wesele i opinie były tylko pozytywne. Jak masz oryginalne pomysły i trochę gotówki do wydania to polecam. Szef Eritaża też może słyżyć pomocą i może zaproponować wiele atrakcji. Jak chcesz wyprawić wesele z klasą to polecam. A ci coś mają coś przeciw to buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Wesele w Ermitażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:16 TE ZUZEB...LEPIEJ NAPISZ ZE SŁUŻYSZ TO LEPIEJ ODDA TWOJĄ WYPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qr "a Ci co mają coś przeciw to buraki" IP: 207.195.244.* 10.02.07, 18:30 rzeczywiście, wysoki tam poziom musi być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzeb E...... IP: *.ztpnet.pl 11.02.07, 08:13 jak się czyta co piszą takie mendy to odechciewa się w ogóle zabierać głos. I czyta się później same beznadziejne komentarze. Poziom zaniżają. I tak się wszyscy rozwijamy.... Odpowiedz Link Zgłoś