Dodaj do ulubionych

Wesele w Ermitażu

08.02.07, 22:04
Czy ktoś miał lub był na weselu w Ermitażu? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzeb Re: Wesele w Ermitażu IP: *.ztpnet.pl 08.02.07, 22:42
      ja byłem
      • Gość: teri99 Re: Wesele w Ermitażu IP: 80.51.245.* 08.02.07, 22:47
        W takim razie proszę o opinię, komentarze jak było, czy warto tam organizować,
        jakieś uwagi...
        • Gość: satanista Re: Wesele w Ermitażu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:50
          hmmm

przyjecie to rozumie, ale wesele?
    • Gość: Bebiko Re: Wesele w Ermitażu IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.07, 09:22
      Wnętrze sali w piwnicy wygląda jak kaplica cmentarna. Nad głowami wiszą
      trumny. Poszukaj ładniejszego lokalu.
      • Gość: zuzeb Re: Wesele w Ermitażu IP: *.ztpnet.pl 10.02.07, 12:10
        Byłem na kilku weselach w Zielonej: w szkołach, cku, elektrowni, delfino,
        roksanie. Słyszałem opinie o weselach w kasynie itd. Jak chcesz wyprawić wesele
        na 100 osób to proponuję szkołę. Ale jeśli na 60 osób to Ermitaż jest dobry -
        bo tam właśnie miałem wesele i opinie były tylko pozytywne. Jak masz oryginalne
        pomysły i trochę gotówki do wydania to polecam. Szef Eritaża też może słyżyć
        pomocą i może zaproponować wiele atrakcji. Jak chcesz wyprawić wesele z klasą
        to polecam. A ci coś mają coś przeciw to buraki.
        • Gość: GOSC Re: Wesele w Ermitażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:16
          TE ZUZEB...LEPIEJ NAPISZ ZE SŁUŻYSZ TO LEPIEJ ODDA TWOJĄ WYPOWIEDZ
        • Gość: qr "a Ci co mają coś przeciw to buraki" IP: 207.195.244.* 10.02.07, 18:30
          rzeczywiście, wysoki tam poziom musi być
          • Gość: zuzeb E...... IP: *.ztpnet.pl 11.02.07, 08:13
            jak się czyta co piszą takie mendy to odechciewa się w ogóle zabierać głos. I
            czyta się później same beznadziejne komentarze. Poziom zaniżają. I tak się
            wszyscy rozwijamy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka