ezr 19.02.07, 12:56 Urszula Dudziak? A czemu ktoś zapomniał o mega gwieździe Maryli Rodowicz? Też się nie wypiera swoich korzeni... legenda polskiej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kresen Re: Obwodnica i brak tramwajów 19.02.07, 16:15 Tomasz Lis absolwent najlepszej szkoły LO 21 im.E.Dembowskiego a dzis LO 1 Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: Obwodnica i brak tramwajów 19.02.07, 17:14 eee..., uważasz że Lis może być ikoną, a co on takiego ważnego zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Obwodnica i brak tramwajów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:52 Nie chcesz, to się nim nie chwal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonka6 Re: Obwodnica i brak tramwajów 19.02.07, 19:54 ale to nie jest kwestia chcenia:/ zgodnie z definicją, ikona to symbol, znak, odnośnik... Oj, kiepsko z naszym miastem, jesli za jego symbol uznajemy li tylko popularnego dziennikarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop tiaaa ikona hehehehe LIS.... ikona hahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 09:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Ikony ZG? Listowski i Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.02.07, 16:14 Listowski i Ronowicz- bez dwóch zdań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wq no co ty :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 19:03 nie wyobrażam sobie Ronowicz na ikonie.. inna sprawa, jako kto miałaby tam wystąpić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andin@poczta.onet. Adaś Fuli IP: *.tpn.ceron.pl 19.02.07, 21:47 Ma wizje, przecież niejedno widział, w nie jednej gazecie pisał. Oczywiście "miłośnicy" zielonej nie pozostawiają na nim suchej nitki, bo im jest dobrze jak jest. Później płacz, że nuda, że szaro. Popieram Fularza w odnowieniu Wagmostawu i rekonstrukcji Zoo. To się sprawdzało bo ludzie wspominają PS. Coś mi się wydaje, że ogród botaniczny też się nikomu nie spodoba, bo za mały bo przy szkole bo małp nima. No we Wrocku to oooooooooooo bananojagody mają, a w Libercu to uuuuuuuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Ikony Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 20.02.07, 11:27 Poraz kolejny źle skonstruowana sonda internetowa przez redakcje. Wymieniliście w niej swoje opcje nie dająć szans na alternatywę. Co mam zrobić ja, który wyżej wymienionych w sondzie nie uważa za ikony ZG? Przydałoby się aby dodać punkt: "nikogo z powyższych nie uważam za ikonę" lub "uważam kogoś innego za ikonę" lub "nie mam zdania na ten temat" a tak z góry narzucacie swoje zdanie i swoje typy. Tak sie po prostu nie robi w obiektywnych sondach. Wczoraj to samo. Kazaliście w sondzie wybierać największy grzech ZG z własnych, zaproponowanych a nie daliście w sondażu INNEJ alternatywy, że może dla kogoś nie ma grzechów ZG. Oczywiscie pani ROTA nasmarowała najwiecej o kabaretach. Niech wiec tak bedzie. Stawiam na kabarety, jak juz nie ma innej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaga Ikony Zielonej Góry IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.02.07, 12:05 ludzie ratunku.....czy wy wiecie co to są ikony.jedno pewne....nie mozna ich jumac i przewozic przez granice.........zgadujcie dalej a myslec po waszemu to w ktorych krzakach siedzi najpiekniejsza viva - joasia brodzik, swiatowa scenarzystka - dżamila ankiewicz, sopranistka austriacka - grazyna zielinska ........, bruno kiec, jerzy bechyne, andrzej solecki-makusyn, prof matematyki w brazyli......moge tak dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielona Góra Ikony Zielonej Góry IP: *.pke.pl 21.02.07, 11:52 Zielona Góra, to chyba jeszcze Śląsk, mnie kojarzy się z Festiwalem Piosenki Rosyjskiej i tak już chyba mi zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falubazers TYLKO Falubaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.02.07, 13:25 TYLKO FALUBAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falubaz Ikony Zielonej Góry IP: *.centertel.pl 21.02.07, 21:12 TYLKO FALUBAZ! ZIELONA GÓRA ŻYJE ŻUŻLEM nigdy sie nie wyprowadzę z tego miasta przez FALUBAZ Pozdro i byle do sezonu FFFFFFFFAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAAAAAAAAAAAAAAAAA AAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robol welkopiecowy Re: Ikony Zielonej Góry IP: *.tpn.ceron.pl 22.02.07, 20:41 - Z żużla produkuje się pustaki, bywa że ubija się z tego drogi...Chmmm, Falubaz, Falubaz???? Nie, nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jendra$ Re: Ikony Zielonej Góry IP: *.cust.tele2.pl 04.03.07, 23:18 Byłem kiedyś raz na żużlu i widziałem same zakazane mordy i w dodatku zapijaczone, brrrrrrr - więcej nie pójdę, bo wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Ikony Zielonej Góry IP: *.ztpnet.pl 26.02.07, 02:56 FALUBAZ !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
km2bp Re: Ikony Zielonej Góry 26.02.07, 18:09 Z Zieloną Górą kojarzy się winobranie i korowody winobraniowe oraz Bachus. Kultywowanie tej tradycji jest niewątpliwie ikoną i wizytówką winnego grodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ikony Zielonej Góry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.07, 20:02 Zbigniew Czarnuch Odpowiedz Link Zgłoś
vicek113 Re: Ikony Zielonej Góry 11.03.07, 10:41 ...może byłbym ikoną tym czym ikona jest -bo była, przeszła i stara naruszona zębem czasu, jednak o wysublimowanej wartości ... świat o mnie się upomniał albo ja upomniałem sie o świat;- no i poszło... dawno temu. ...dla mnie ikoną do dziś jest ktoś - ONA; -piękne zjawisko,doskonała, którą opuściłem choć nie wiedziałem że opuszczam. ...nie zbadane są wyroki losu. ...upłyneło 30, no może 40 lat - byłem w Zielonej Górze niedawno; cały dzień chodziłem po znajomych miejscach: o dziwo niektóre się zachowały choć są piękniejsze. Z miasteczka stała się Zielona całkiem sporym miastem. Oczami wyobraźni siedząc w jakiejś knajpce widziałem jaka może ta Zielona być kolorowa. ...nawet kwiaty na rogu ratusza były w tym samym miejscu - tylko Starszej Pani która z wiader sprzedawała kwiaty brak.... no tak to prawie 40 lat... ...Kochajcie to co sami potrafiliście z tego miejsca zrobić, tylko więcej uśmiechajcie się do siebie i bądźcie radośni. Są i na pewno będą powody. całuję Was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibione rosnie nowa ikona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=51116436&a=51116436&wv.x=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rura Kazimierz Marcinkiewicz!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 00:10 Kazik! Kazik! Kazik! Kazik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ponury Skrzat ikona IP: 80.51.245.* 13.04.07, 22:11 Zielona Góra ma gębę Zygmunta Listowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (N)ikon(a) Re: ikona IP: *.ztpnet.pl 07.07.07, 23:19 Ikona Zielonej Góry? Kiść niedojrzałych winogron.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary belfer Re: ikona IP: 81.15.135.* 01.09.07, 20:08 Ikoną Zielonej Góry jest Gerard Nowak - człowiek który dba o promocję naszego miasta w świecie, o artyzm na najwyższym poziomie w organizowanych przez siebie imrpezach. Szacunek dla Pana Panie Gerardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Ikony IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.09.07, 21:23 Tomek Lis Maryla Rodowicz Urszula Dudziak Bochniarz Alfred Owoc (to nie żart) Prof Kałużny (okulista) Andrzej Bator (śpiewak operowy) Wontor (bo szef ZSMP - co by o tym nie mysleć) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ikona IP: *.ztpnet.pl 03.09.07, 21:05 Racja Ponury Skrzacie! Ta gęba zasłania ludzi wybitnych, zasługujących na to miano. Odpowiedz Link Zgłoś