22.02.07, 14:21
Szukam dobrego hydraulika.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ikss Re: Hydraulik IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.02.07, 14:36
      Podnoszę bo też jestem zainteresowany
      • Gość: kama Hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:46
        Najlepsi z najlepszych www.hydraulicy.abc.pl/
        • Gość: Zdenek Re: Hydraulik IP: *.tktelekom.pl 29.04.13, 21:00
          Zapraszam tutaj i tutaj.
        • Gość: misterx2 Re: Hydraulik IP: *.promax.media.pl 24.05.13, 15:09
          Ja polecam Pana Sławomira Jaskulskiego z firmy EKO-TECH. Dobra jakość wykonania, fachowa obsługa klienta, super ceny. No i przede wszystkim szeroka gama usług - ogrzewanie podłogowe
      • Gość: Karolina Re: Hydraulik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.17, 11:09
        sprawdź Wiśniewicza www.instalrob.pl
    • vts4 Re: Hydraulik 24.02.07, 17:05
      Rysiek-hydraulik z 4funTv - polecam ;-)
    • be_em Re: Hydraulik 24.02.07, 17:19
      majka042004 napisała:

> Szukam dobrego hydraulika.

Piotr Adamski:) Nawet francuzki na niego poleciały;) Nie wiem, czy zna się na
      rurach, ale jest estetyczny;)
    • moran11 Re: Hydraulik 08.06.13, 11:31
      Mogę wam polecić znajomego hydraulika z poznania, naprawdę dobry fachowiec i posiada nowoczesny sprzęt. Szeroka gama usług - sprawdź.
      • Gość: Anna Re: Hydraulik IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.14, 22:40
        Mogę Wam polecić Hydraulika z Zielonej Góry. Bardzo profesjonalne podejście wo wykonywanych prac hydraulicznych. Hydraulik Zielona Góra
        • kotek856 Re: Hydraulik 16.12.14, 10:22
          Moim zdaniem niezwykle profesjonalne usługi świadczy firma www.prbrembud.pl z Gliwic. Naprawiają awarie kanalizacji, zajmują się udrażnianiem rur, czyszczeniem kanalizacji itp. Profesjonalna, szybka pomoc.
    • tomasz658 Re: Hydraulik 08.03.15, 21:16
      Jak szukasz dobrego hydraulika to polecam tego www.hydraulik-zielona-gora.pl
      • tomasz658 Re: Hydraulik 08.03.15, 21:19
        Jak szukacie dobrego hydraulika to polecam tego Tekst linka
      • Gość: antek93 Re: Hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.15, 17:37
        Poszukujemy hydraulika do pracy za granicą. Szczegóły ofert pracy na stronie oferty.pracosfera.com

hydraulik
    • atom.ka Re: Hydraulik 27.10.15, 12:19
      Zdecydowanie NIE polecam pana K. Biczewskiego. Niesłowny, nieterminowy. Umówił się na podłączenie nowego pieca do CO, przez dwa tygodnie zwodził z terminami, po 2 tygodniach czekania (bez ogrzewania w sezonie grzewczym!) łaskawie przyjechał i odmówił wykonania pracy (mimo, że wcześniejsza instalacja, do starego pieca wykonana była przez niego), bo jak powiedział jest "prawo rynku" i on sobie może wybierać, które usługi wykona. Do tego arogancki. ODRADZAM!
      • Gość: Paweł Re: Hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.15, 09:03
        no co TY powiesz ? bez ogrzewania w sezonie grzewczym ? a co w takim razie robiłeś/łaś w lecie ? czy w tym kraju mieszkają sami idioci którym jak walnie 35C to grymaszą że serwis klimatyzacji ma full roboty, a oni jutro jadą ze starą nad morze. To samo kiedy trzepnie -20 C to na siłę chcą wstawić okna i podłączyć piec ? facet miał pewnie sporo pracy i co z tego, że robił wcześniej instalację CO ? myślisz że podłączenie pod kocioł to jakieś normy ISO ? każdy po swojemu i każdy inaczej.
    • Gość: Michał123 Re: Hydraulik IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.15, 10:57
      www.hydr-les.eu/
      Polecam serdecznie, miła i fachowa usługa:)
    • Gość: Karolina Re: Hydraulik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.17, 11:05
      Polecam ekipę z Instal Rob, szybko pracują. Jestem zadowolona i inni chyba też, bo co jakiś czas widzę ich samochód przy nowej budowie na naszym osiedlu. Pan Wiśniewicz robił u nas cały domek i wszystko dobrze działa.
    • Gość: Tomek Re: Hydraulik IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.17, 22:46
      Polecam hydraulik Zielona Góra
    • Gość: kama Re: Hydraulik IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.20, 11:10
      Zapraszam www.hydraulika.zgora.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka