majka042004 22.02.07, 14:21 Szukam dobrego hydraulika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ikss Re: Hydraulik IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.02.07, 14:36 Podnoszę bo też jestem zainteresowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:46 Najlepsi z najlepszych www.hydraulicy.abc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek Re: Hydraulik IP: *.tktelekom.pl 29.04.13, 21:00 Zapraszam tutaj i tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterx2 Re: Hydraulik IP: *.promax.media.pl 24.05.13, 15:09 Ja polecam Pana Sławomira Jaskulskiego z firmy EKO-TECH. Dobra jakość wykonania, fachowa obsługa klienta, super ceny. No i przede wszystkim szeroka gama usług - ogrzewanie podłogowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hydraulik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.17, 11:09 sprawdź Wiśniewicza www.instalrob.pl Odpowiedz Link Zgłoś
be_em Re: Hydraulik 24.02.07, 17:19 majka042004 napisała: > Szukam dobrego hydraulika. Piotr Adamski:) Nawet francuzki na niego poleciały;) Nie wiem, czy zna się na rurach, ale jest estetyczny;) Odpowiedz Link Zgłoś
moran11 Re: Hydraulik 08.06.13, 11:31 Mogę wam polecić znajomego hydraulika z poznania, naprawdę dobry fachowiec i posiada nowoczesny sprzęt. Szeroka gama usług - sprawdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Hydraulik IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.14, 22:40 Mogę Wam polecić Hydraulika z Zielonej Góry. Bardzo profesjonalne podejście wo wykonywanych prac hydraulicznych. Hydraulik Zielona Góra Odpowiedz Link Zgłoś
kotek856 Re: Hydraulik 16.12.14, 10:22 Moim zdaniem niezwykle profesjonalne usługi świadczy firma www.prbrembud.pl z Gliwic. Naprawiają awarie kanalizacji, zajmują się udrażnianiem rur, czyszczeniem kanalizacji itp. Profesjonalna, szybka pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz658 Re: Hydraulik 08.03.15, 21:16 Jak szukasz dobrego hydraulika to polecam tego www.hydraulik-zielona-gora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz658 Re: Hydraulik 08.03.15, 21:19 Jak szukacie dobrego hydraulika to polecam tego Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek93 Re: Hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.15, 17:37 Poszukujemy hydraulika do pracy za granicą. Szczegóły ofert pracy na stronie oferty.pracosfera.com hydraulik Odpowiedz Link Zgłoś
atom.ka Re: Hydraulik 27.10.15, 12:19 Zdecydowanie NIE polecam pana K. Biczewskiego. Niesłowny, nieterminowy. Umówił się na podłączenie nowego pieca do CO, przez dwa tygodnie zwodził z terminami, po 2 tygodniach czekania (bez ogrzewania w sezonie grzewczym!) łaskawie przyjechał i odmówił wykonania pracy (mimo, że wcześniejsza instalacja, do starego pieca wykonana była przez niego), bo jak powiedział jest "prawo rynku" i on sobie może wybierać, które usługi wykona. Do tego arogancki. ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Hydraulik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.15, 09:03 no co TY powiesz ? bez ogrzewania w sezonie grzewczym ? a co w takim razie robiłeś/łaś w lecie ? czy w tym kraju mieszkają sami idioci którym jak walnie 35C to grymaszą że serwis klimatyzacji ma full roboty, a oni jutro jadą ze starą nad morze. To samo kiedy trzepnie -20 C to na siłę chcą wstawić okna i podłączyć piec ? facet miał pewnie sporo pracy i co z tego, że robił wcześniej instalację CO ? myślisz że podłączenie pod kocioł to jakieś normy ISO ? każdy po swojemu i każdy inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał123 Re: Hydraulik IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.15, 10:57 www.hydr-les.eu/ Polecam serdecznie, miła i fachowa usługa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Hydraulik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.03.17, 11:05 Polecam ekipę z Instal Rob, szybko pracują. Jestem zadowolona i inni chyba też, bo co jakiś czas widzę ich samochód przy nowej budowie na naszym osiedlu. Pan Wiśniewicz robił u nas cały domek i wszystko dobrze działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Hydraulik IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.17, 22:46 Polecam hydraulik Zielona Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Hydraulik IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.20, 11:10 Zapraszam www.hydraulika.zgora.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś