Dodaj do ulubionych

Snob z zielonej Góry?

11.03.07, 16:17
pomocy
poradzcie
chce byc snobem - gdzie powinienem sie pokazywac w zielonej?
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: snobom nie Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.07, 16:59
      nie tam gdzie ja
      blagam
    • Gość: "Byznesmen" Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.adsl.alicedsl.de 11.03.07, 18:04
      Koniecznie o 9:00 w "Nigrze" na kawie i ciastku!!!
    • Gość: zgorzanin Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:08
      Tak jak już było mówione na forum - w weekend na zakupy do kerfóra (koniecznie
      przeładowany koszyk a najlepiej ze dwa), następnie wraz z całą rodzinką lans
      w "restauracji" McDonalds na "obiedzie".
      • Gość: nie-snobka Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.03.07, 18:44
        podobno trendy jest bywanie w ermitażu na kawce ....
        • Gość: Jo do ..zasieki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:11
          Zasieki ..ja- też tam chodzę:)
          to który to jesteś ty?>?>:))
          bo póki co znam cie dobrze tylko stąd..
          a ogrodnika znalazłeś??:)
          • Gość: zasieki1 Re: do ..zasieki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 23:16
            znalazlem.

a ktory ja? ten co zawsze otacza sie wianuszkiem pieknych kobiet;))) jak na
            snoba przystalo!
        • Gość: miria Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 07:25
          droga redakcjo!
          snobizm staje sie moja namiętnością, pomózcie mi i powiedzcie co mam robic...
          wiem juz, ze depilacja tu i ówdzie jest niezedna, ale do diabła musze się
          gdzies pokazac aby potem, ktos mogł to zauwazyc!!!
          gdzie mam chodzic i jak czesto?
          w jakoch godzinach? w jakich dniach?
          POMOCY!!!
          • aski68 Re: Snob z zielonej Góry? 11.04.07, 11:29
            Gość portalu: miria napisał(a):

> droga redakcjo!
            > snobizm staje sie moja namiętnością, pomózcie mi i powiedzcie co mam robic...
            > wiem juz, ze depilacja tu i ówdzie jest niezedna, ale do diabła musze się
            > gdzies pokazac aby potem, ktos mogł to zauwazyc!!!
            > gdzie mam chodzic i jak czesto?
            > w jakoch godzinach? w jakich dniach?
            > POMOCY!!!

Droga mirio
            Nie martw się
            jest jeszcze dla Ciebie szansa... możesz zostań prawdziwą snobką
            Depilacja wcale nie musi być straszna, używaj nowych (ostrych) maszynek a sprawi
            Ci ona wiele przyjemności. W razie zacięcia przyklej kawałek papieru toaletowego ;)
            Pokazywać musisz często i wszędzie...tzn pokazywać się ;)))

zobaczysz...snobizm nie jest taki trudny i straszny ;))))

z poważaniem
            red. :))
    • vts1 Re: Snob z zielonej Góry? 11.03.07, 18:53
      w palmiarnii :-)
      • Gość: ... Re: Snob z zielonej Góry? IP: 80.51.245.* 11.03.07, 19:58
        zwlaszcza w trakcie remontu w kasku na glowie z lopata albo taczka, nic bardziej
        snobistycznego
        ew. Polska Welna tez jeszcze przed otwarciem
    • Gość: robert Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 13:23
      ..... pietro w urzedzie miasta i stadion zuzlowy - KONIECZNIE
      studio.....
    • Gość: trabancik Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.03.07, 15:22
      mcdonalds
      • zenek_blues1 Re: Snob z zielonej Góry? 12.03.07, 20:13
        lody na deptaku
        • Gość: lodziarka Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 20:19
          lody ale na pomorskim :))))))))
          • zenek_blues1 Re: Snob z zielonej Góry? 12.03.07, 20:22
            poproszę o jednego na miejscu
            albo może być na wynos:)))
            • Gość: ziomek Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.03.07, 22:13
              lody to na wroclawskiej;)
              • Gość: qqryq Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:30
                lody u Moniki w domu.
              • Gość: wq Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:32
                sulechowskiej.. i z dostawą do domu

• snop-ek nie ma snobow?! 15.03.07, 20:48
      i tylko tyle propozycji?
      ale ......
      czy to moze snobizm?
      snobowanie na niesnobowanie?

snop-ek napisała:

> pomocy
      > poradzcie
      > chce byc snobem - gdzie powinienem sie pokazywac w zielonej?
      > :)
    • km2bp Re: Snob z zielonej Góry? 16.03.07, 15:21
      Chcesz się snobować czy zielonogórskich snobów ośmieszać? Może i dobrze, bo
      tych mamy w mieście i tak za dużo.
      Snobizm = Pajactwo wynikające z niedowartościowania. Bezsensowne podążanie za
      modą naśladownictwo, nieustanne oszukiwanie samego siebie udawanie kogoś, kim
      się nie jest. Życie ciągle pod presją równie popieprzonych snobistycznych
      znajomych. Życie nie dla samego siebie tylko dla otoczenia na pokaz i z pogardą
      patrzenie na normalnych ludzi, którzy nie dali się zwariować i zmanipulować
      snobistycznym modom.
      Przyklej sobie lepiej kartkę na plecach JESTEM SNOBEM i szwędaj się po deptaku
    • atak.rakietowy Re: Snob z zielonej Góry? 16.03.07, 15:39
      pokazuj się na forum ZG dotyczącym lotów z Babiegomostu do Warszawy :-)
      • Gość: zasieki1 Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 19:11
        a co, dyskusje o lotnisku sa snobistyczne?!
        • atak.rakietowy Re: Snob z zielonej Góry? 16.03.07, 20:16
          Gość portalu: zasieki1 napisał(a):

> a co, dyskusje o lotnisku sa snobistyczne?!

tak, ale tylko te twierdzące, że należy ładowac publiczne pieniadze w podróze
          kilku lokalnych nibybiznesmenów -o.
    • Gość: Pisarka Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 16.03.07, 20:29
      Trudno udzielic dobrej rady. Pokazywanie się w towarzystwie okreslonej osoby
      publicznej moze wywołać rózne reakcje (debil, dupoliz, cwaniak, itd).
      Ooo! Gdybyś wybudował na swojej działce swój pomnik i zaprosił biskupa
      to poświęcenia go, to byłoby to wydarzenie na miarę snoba.

PS.Komentarze z wydarzenia tylko z ust dziennikarzy TVN przez 24h.
      Pozdrawiam
      • Gość: i w zg są snoby Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 20:40
        sprawdź w jazzgocie
        • Gość: zasieki1 Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:04
          no to spadlem z krzesla. wychodzi na to, ze jestem snobem. dyskutuje o lotnisku
          i przesiaduje w jazzgocie
          • Gość: wronka Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.03.07, 14:28
            ja to dpoiero jestem snobem;)
            razem z czarnym, czakim, justynka, ala, tomkiem, ewelinka, madzia, iwonka i
            karolina.
            ech...
            ide sie wysnobowac.
            • Gość: ryj-ek Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:46
              hihihihi
              fajne sbobistyczne kolko wzajemnej adoracji?
              to to z wojska polskiego?
              hehehehehe
              z pierwszego pietra?
              • Gość: wronka Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 30.03.07, 00:57
                > hihihihi
                > fajne sbobistyczne kolko wzajemnej adoracji?
                > to to z wojska polskiego?
                > hehehehehe
                > z pierwszego pietra?

a jakze! ja to sie umiem wysnobowac. tu i tu tu.

• Gość: zkoziejdupytrąbka Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 10.04.07, 01:44
          oj taaaak. charakterystyczna cecha? bluzy/swetry/t-shirty w paski! i wybieranie
          wina przez kwadrans (w biedronce). iiii używanie niepolskich nazw chociażby
          zwykłych, prostych dań (pasta di broccoli- a nie możnaby tak makaron z brokułami?)
          no i oczywiście randka w mc...
      • Gość: wilt a gdzie mieszka Snob z zielonej Góry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 06:46
        jakie osiedle lub rejon jest trendi lub na topie?
        • Gość: hiro Re: a gdzie mieszka Snob z zielonej Góry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 06:32
          snobistycznie to chyba na osiedlu imienia prezydenta i premiera - NA KACZYM
          DOLE !!!
    • Gość: swir-us połóz sie na slynnej laweczce i zacznij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:53
      awanture z policja po pijaku

to jest szczyt snobizmu ostatnio

i powoluj sie na ziobre lub surmacza..... hmmmmm a moze na dorna?
    • Gość: weteran snobizmu Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 24.03.07, 13:28
      jak dla mnie lody w maku wygrywają. ale koniecznie po pólnocy. a potem to już z
      qbkami i torebkami z rzeczonej RESTAURACJI do studio baru. lanserka na maxa!!!
      • Gość: Pić u Jadźki z SLD Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 24.03.07, 21:05
        Pić z SLD-owcami U Jadźki.Szczyt snobizmu.Sapa doświadczył na własnej skórze.
    • Gość: rysiu wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 19:35
      najlepiej w ciagu dnia, aby wszyscy mnie widzieli
      • Gość: dsajkl Re: wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne? IP: *.ztpnet.pl 24.03.07, 22:36
        ostatnio będą w restauracji Ramzes zauważyłem grupke młodych playboyów zielonogórskich którzy przyszli tam na...frytki !! Zamówili sobie po dwie porcje na głowe i juz !! Bajera konkretne, dziewuszki robiące zakupy w poblisku PiP wręcz sikały na widok grupki przystojniaków przesiadujących w Ramzesie, wiadomo na bogato!!

W tym momencie chc uciąc wszelkie komentarze , tak byłem sam w Ramzesie i pewnie nie raz jeszcze tam będe ale nie chodze tam na frytki tylko jak już to na większe danie i zazwyczaj z powodów biznesowych...
        • Gość: Redaktor Sobczuk Re: wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne? IP: 80.51.245.* 25.03.07, 13:22
          Business lunch w "Ramzesie"... Cudnie!!! Oto odpowiedź na pytanie o snobizm a
          la Zielona Góra. :)
          • Gość: s Re: wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne ? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.03.07, 15:30
            Ermitaż, Qubus, Winnica,
            • Gość: nionsens Re: wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 07:27
              serio tylko tam?
              a blizej teatru?
          • Gość: zkoziejdupytrąbka Re: wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne? IP: *.ztpnet.pl 10.04.07, 01:35
            hieeeh. :)
      • Gość: pod teatrem Re: wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:57
      • Gość: truten Re: wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:58
        pod teatrem
        w bialym sweterku
        z opalenizna
        i bez papierosa (tojuz nie jest trendi hehehehehe)
        • Gość: locerin Re: wlasnie a gdzie snobowac sie na wiosne? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 22:12
          a jefferson?
          to juz snobizm?
          czy przedsionek?
    • Gość: minute_man Adam z czerwonego Audi IP: *.centertel.pl 30.03.07, 12:16
      Pamiętacie jeszcze Adama z cerwonego Audi 80 cabrio ?? Podwoził panny z
      przystanków autobusowych. Najczęściej LO IV i LO VII.
      Pojawiał się też w Łagowie w sezonie.

To była szczyt zielonogórskiego snobizmu... :)))
      • Gość: Adask Re: Adamo z czerwonego Audi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 12:34
        ta, Przedstawial sie ,, Jestem adam - wyrucham i spadam ,,
        • Gość: obserwator Re: Adamo z czerwonego Audi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:29
          chyba mu sie pogorszyła stopa finansowa, widziany był ostatnio pod Eko na
          Budziszyńskiej jak sprzedawał bodajże truskawki lub inne runo leśne i już wtedy
          nie jeżdził tym "super " pobijanym cabrio...
          • Gość: kio Re: Adamo z czerwonego Audi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:30
            a skad mial na to audi?
            • Gość: minute_man Re: Adamo z czerwonego Audi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:49
              mama prowadziła kilka burdeli w okolicach ZG.

Co do zielonogórskiej "gangsterki" był jeszcze np. gość o ksywce Super,
              sprzedawał pod Studiem chyba 5 lat temu...
    • aski68 nie można nim zostać... 30.03.07, 22:21
      trzeba się takim urodzić ;)

pzdr
      • Gość: snobiec można nim zostać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 07:14
        mozna, uwierz ze mozna
        masz pieniadze-mozesz byc snobem
        mozesz kupic lofty, topowe ( hehehehe) autko, wianuszek babeczek lub facetów (
        jak kto wloi, jak kto lubi)
        a to o to chodzi - pieniazki, pieniazki, pieniazki, kupowac, kupowac, kupowac
        • aski68 Re: można nim zostać... 31.03.07, 09:30
          Gość portalu: snobiec napisał(a):

)
          > a to o to chodzi - pieniazki, pieniazki, pieniazki, kupowac, kupowac, kupowac

a może to zakupoholicy ? ;)))
          • Gość: snobiec Re: można nim zostać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 12:35
            aski obysmy tylko zdrowi byli
            a te problemy "zakupoholikow" ....
            hehehehehe
            czyja zona nie chce miec wiecej niz kolezanka?
            jak kolezanka kupuje w jednym sklepie, to druga musi kupic w lepszym
            snobizm od zlobka
            moje dziecko pojdzie do tamtego , bo tam chodzi dziecko tego, a jak sie
            spotkamy to bede w\azniejsza...hehehehe
            • Gość: 900 Re: można nim zostać... IP: *.ztpnet.pl 31.03.07, 14:18
              1.Ubierać się w graficie (szczególnie sklep Reserved)
              2.Chodzić na piwo do Ramzesa (znam takich co pół dnia przesiadują tam przy
              piwie), w sezonie letnim przesiadywać w ogródku tegoż lokalu ewentualnie w
              ogródku Lecha
              3.Co środowa impreza w studiu
              4.Kupić jedzenie w Mc Drivie , i jeśc je w aucie na parkingu
              5.Być kibicem żużla

potem dopisze reszte :)
              • Gość: SNob real Re: można nim zostać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 14:46
                nie nie, snob ubiera sie w versace i nosi torebki louisa vuittona ( kupione na
                allegro, lub podczas pobytu w turcji ) aha, a laski snobki noszą sexi biale
                kozaczki kupione w trafie :-)
                • Gość: croms Re: można nim zostać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 14:51
                  oczywiscie mowa o snobach w wieku lat 12-22?
                  hahahahaha

• Gość: SNob real Re: można nim zostać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 14:59
                    oj, widzialem wiele 40 latek w takich ,, cudnych,, ociekajacych logo LV
                    torebeczkami :-D
                    • Gość: lanser Re: można nim zostać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:03
                      i starym mlynie mozna je "wylansowac"?
                      • Gość: :-) Re: można nim zostać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:06
                        Torebki czy 40-stki?
                        • Gość: kloce Re: można nim zostać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 15:08
                          jedno i drugie
                          po 1 w nocy niektorzy n ie widza juz roznicy
                          • Gość: kkij co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:42
                            • Gość: tk Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.backiel.com.pl 02.04.07, 21:50
                              papież ;/
                              • Gość: ktoooll Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 21:56
                                nie przesadziles aby?
                                • Gość: kocur Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 01:07
                                  czy wy, ludzie, nie macie jakiegoś hobby,nie czytacie nic, nie macie ważniejszych
                                  spraw do omówienia, tylko takie pierdoły wypisujecie!? Nikt nic mądrego tu nie
                                  napisał.Snobizm w najlepszej wersji to na pewno nie wysiadywanie po knajpach i
                                  ciuchy, tylko sensowna praca, ciekawe zajęcia, przyjażnie,Zyczliwość,
                                  kształcenie się. Przeczytałem tylko kilka z Waszych komentarzy i mam dosyć. A
                                  najgoręcej polecam Wam naukę ojczystego języka, bo robicie błędy, hej, Polacy!
                                  Trendy jest na sto procent znać obce języki, ale własny - obowiązkowo!!!!!
                                  • Gość: kilon Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 06:34
                                    Słownik wyrazów obcych i zwrotów obcojęzycznych Władysława Kopalińskiego:

snob człowiek bezkrytycznie naśladujący i służalczo podziwiający ludzi,
                                    których uważa za wyższych od siebie, a. usiłujący natrętnie wchodzić z nimi w
                                    komitywę; człowiek popisujący się (rzekomym) znawstwem, dobrym smakiem a.
                                    zainteresowaniami w modnych aktualnie dziedzinach nauki a. sztuki.
                                    snobizm.
                                    Etym. - ang. snob 'dawn. szewc, plebejusz; jw.'

POLECAM NAUKE JĘZYKA POLSKIEGO ALE RÓWNIEŻ POLECAM ZAZNAJOMIENIE SIĘ ZE
                                    WSPOMNIANYM SŁOWNIKIEM

www.slownik-online.pl/index.php

• Gość: grossss Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 06:36
                                    polecam:

univ.gda.pl/~literat/snobizm/0001.htm

KOCUR to dla Ciebie również - język to nie tylko umiejętność pisania bez
                                    błędów, to również wiedza o tym o czym sie wypowiadasz .....

• Gość: kocur Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:13
                                      hej Grossss. Ok, miałem na myśli snobizm nie w pejoratywnym, ale pozytywnym tego
                                      słowa znaczeniu. Czerpanie z dobrych wzorów to nic złego,a wprost przeciwnie, i
                                      niekoniecznie ślepo; każdy ma swoją wyobrażnię i osobowość,no i ma znać umiar. I
                                      mam tu na myśli, powiedzmy, wymiar duchowy, a nie jakieś pierdoły o modzie.
                                      • Gość: zgorzanin Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 17:33
                                        Warto zauważyć, że ten wątek ma charakter prześmiewczy.
                                        • Gość: snop-ek Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 19:19
                                          ;)
                                          • Gość: h Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.04.07, 09:20
                                            Ermitaż tam zawsze snoby siedzą.Chcesz się pokazać to tam idż.Żenua
                                            • Gość: palacz Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:47
                                              a co jeszcze?
                                              i w jakich godzinach najlepiej sie pokazac w ermitazu?
                                              i co zamawiac?
                                              gdzie siedziec?
                                              jak sie ubrac?
                                              co palic?
                                              jaka gazete polozyc przed soba i czy ona jest potrzebna?
                                              • Gość: pod Re: co aktualnie jest trendi i na topie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 12:15
                                                pal fajki, ktorych nie kupisz w polsce!!!
                                                ale akcyza musi byc bez cyrylicy ihihihihi
    • Gość: kocur Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:36
      no to siadasz w Ermitażu, ze stosowną gazetą, stosownie ubrany, ma się rozumieć,
      zamawiasz stosowny napój i co dalej? Czytasz gazetę, pijesz co tam masz,ktoś na
      Ciebie popatrzył. Ale co z tego dla Ciebie wynika?Czemu to służy? Czy siedzenie
      tam jest celem samym w sobie?

• Gość: boooms Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 04:16
        taaaak
        siedziec i zeby mnie widzieli!!!!
        ale co to jest:
        stosowna gazeta? - COSMO? CKM, rzeczpospolita?, Enter?
        stosowny napoj? cola, kawa, łyski?
        stosowny ubior? dres? jaki? dzins? welna?
        pooomocyyy!!!
        • Gość: kocur Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:24
          a cholera wie! Jakbym wiedział, może bym spróbował.Wynika że nikt z tu piszących
          nie jest trendy, bo nikt nie dał sensownych wytycznych.
          • Gość: ziutek Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 06.04.07, 00:35
            Przeciez wystarczy siedziec i puszczac z papy dymki fajkowe. Lans jest to i dupy
            beda!
            • Gość: filist loza VIP - wiadomo gdzie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:38
              staraj sie o miejsce w lozy VIP...
              taak... na meczach I i II ligi bedzie juz nie tak, ale poki ekstraklasa to mozna
      • Gość: pimpek Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 19.04.07, 19:18
        Chodzi o sex, tam jest szyba samice moga sie wystwić na widok samców
        przejżdzających samochodami. Więc jak w przyrodzie, przybieraja piekne barwy
        (stroja sie) i siedzą udając, że niby cos tam.... a chodzi i zwykła przetrwanie
        gatunku. Poprostu geny )
        • Gość: kruul Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:14
          siadam dzisiaj tam i bede ogladal samice!!!
          sweterek w paski
          zel na leb
          malborki biale 100
          spodnie w krate
          lekko rozpieta koszula
          klata na wierzchu

zloty sygnet

i woda mineralna bez gazu z cytryna...
          hahahahaha
          bedzie cos?

• Gość: krasanka Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 00:42
      to nie ma szansy na snobowanie a'la zg?
      • Gość: polo Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 14.04.07, 16:05
        sweterek w paski (najlepiej kolorowe), buty ferrari i obowiązkowo irokez na
        głowie (taki na żel). mrrrr
    • biczbiczbicz każdy SNOB to se musi kupić traktor Lamborghini ;] 19.04.07, 16:24
      j.w.
    • Gość: wredny Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 19.04.07, 20:05
      musi chodzic do maca i ramzesa he he :)
    • Gość: kim Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 09:28
      jakies nowe podpowiedzi?
      gdzie sie lansowac?
    • snop-ek Re: Snob z zielonej Góry? 17.06.07, 23:19
      ale snobizm!!!!!
      nie ma wiecej sensownych snobistycznych komentów?
      nie ma nic trendi?!?!?!
      co mam zrobic?!?!?!?!?!
      chce sie pokazac!!!!!
      co mam zrobic?!?!?!?!
      pooomoooocyyyy!!!!!!!!!!
      • Gość: DSL Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.ztpnet.pl 18.06.07, 14:39
        Zostań członkiem SLD ;)
        • Gość: PiS-mak SLD? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:17
          to trendi jest?
          • Gość: DSL Re: SLD? IP: *.ztpnet.pl 18.06.07, 16:39
            Niezrozumiałeś? Zapisać się do SLD to tzw. wsiowy trend :D
            Pozdrawiam :)
    • Gość: leet a gdzie snobowac w winobranie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 08:02
      jakies nowe ciekawe miejsca?
    • Gość: snobowiazalka winobraniowe snobowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 11:23
      snobuj sie winobraniowo hehehehehe
      lansuj sie deptakowo
    • Gość: d-ubek Re: Snob z zielonej Góry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 22:39
      oj idzie sie posnobowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka