julka_7 04.04.07, 07:30 Witam serdecznie, macie może namiary na dobrą krawcową? taką z inwencją, która też sama coś mi zaproponuje? jesli tak to byłabym wdzięczna za informacje:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalia Re: szukam krawcowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 00:50 Spróbuj u Anait. To miła Ormianka, profesjonalna krawcowa. Uszyła mi wymyślną kreację zgodnie z moją wizją i swoją inwencją. Je zakład znajdziesz między ul.Westerplatte a Al.Niepodległości na początku (od Westerplatte) ciągu połączonych budynków obok Piotra i Pawła. Na końcu tego ciągu jest bank i kwiaciarnia, a po drodze fryzjer i foto. Czy to dość jasne tłumaczenie? Bo nie umiem nazwać adresu. Anait ma sporo klientek, więc chyba jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: szukam krawcowej IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.04.07, 07:48 Tu masz do niej pełne namiary Zakład Krawiecki Anait Niepodległości 8A - budynek spółdzielni rzemieslniczej obok Galerii Ramzes (Piotr i Paweł) w centrum miasta. Na początku budynku spółdzielni jest kwiaciarnia i bank a na końcu - na parterze - znajdziesz jej zakład tel. 603280523. Chodze do niej juz dwa lata. Napradwę świetnie szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_7 Re: szukam krawcowej 06.04.07, 07:55 Dziekuje bardzo Dziewczyny za namiary:) Życzę spokojnych i radosnych Świąt:) i jeszcze raz dziekuje:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś