Gość: my IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.03, 15:30 Gratulujemy!!! Bardzo sie cieszymy z Twojego szczęścia. Jesteśmy radzi, że nie tylko my możemy Ciebie podziwiać, ale już wszyscy (jeżeli kupią gazetę wyborczą). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bacha Re: Belfry Roku rozdane IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.03, 21:10 boshe... paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Belfry Roku rozdane IP: *.zbaszynek.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 21:41 Cieszymy się, że nasza nauczycielka z I Gimnazjum w Zbąszynku Agata Nehring znalazła się w "10". Gratulujemy wszystkim uczestnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja croolick Re: Belfry Roku rozdane IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.03, 02:12 a swoja droga, co to za kombinat to gimnazjum??? Ponad 3 tysiace glosow uczniow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
sela1 Re: Belfry Roku rozdane 19.05.03, 20:50 Gość portalu: ja croolick napisał(a): > a swoja droga, co to za kombinat to gimnazjum??? Ponad 3 tysiace glosow > uczniow ??? A likwidują szkoły wmawiając nam, że jest niż demograficzny :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jonasz Re: Belfry Roku rozdane IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.05.03, 20:07 ja się cieszę , że wygrał ktoś młody i z zacięciem, jak myslę, bo szkoła ma za dużo nauczycieli w wieku emerytalnym, którzy, bez obrazy, ale nie maja juz właściwego podejścia i predyspozycji. Gratulacje, pani Anno!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś