Dodaj do ulubionych

Prosba DO Prezydenta

18.04.07, 18:29
Apel

Mamy EURO 2012, największy sukces po 1989r., ale i szansa dla Zielonej Góry.
Potrzeba ośrodków treningowych, w których mogliby trenować reprezentacje
piłkarskie. Stadiony powstaną w Poznaniu i Wrocławiu, a my jesteśmy stosunkowo
blisko. postarajmy się o budowę takiego ośrodka. TO NASZA DUżA SZANSA ! Panie
Prezydencie Kubicki spróbujmy !!!

---podpisujcie się pod apelem----
Obserwuj wątek
    • Gość: ole ejjj a basen i hala to za 20 lat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:15
      ...tak spróbujmy najpierw wybudować basen i halę.
      jak Prezydent sprawdzi się to może kombinować dalej.
      Jak sam mówi co za dużo to niezdarowo, lub kto 3 zaice gonit ot tylko jednego
      może zlapać'' - powiedzenia chyba za Buga :ppp
      • Gość: huuraaaa zbudujmy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 23:32
        zbudujmy nowy WIELKI stadion - żużlowy z okazji EURO2012
        taaak..... tylko czyjego imienia....
        • Gość: kicia Re: zbudujmy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:09
          Proponuje Stadion im. Giermka Ciemneczoło.
          On we wszystko wejdzie byle była by z tego korzyść.
    • Gość: waynegretzky Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.centertel.pl 18.04.07, 23:51
      Do kogo ta mowa? Do tego pseudo menago, speca od wycinania drzew? Za 5 lat to
      już będzie wspomnienie. Tu trzeba faceta jak Vadim, za którym w kolejnej
      kadencji stoi absolutna większość a nie uwikłanego w koteryjne gierki lewicy
      sepleniącego pozoranta. Że też nas znowu tak pokarało... Za co?
      • Gość: rozwaga Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:57
        a ja myślę, że ma ogromne szanse na reelekcję, większe niż w ostatnich
        wyborach, bo ludzie nie lubią takiego krytykanctwa jakie jest na forum, lubią
        rzeczowe argumenty za i przeciw i na pewno drobna wada wymowy nie będzie kogoś
        dyskwalifikować, raczej głupota przeciwników
        • lewy_bez_druzyny Re: Prosba DO Prezydenta 19.04.07, 14:27
          "bo ludzie nie lubią krytykanctwa - ma ogromne szanse na reelekcję" tak to
          rzeczowy argument :]

Ja i wielu moich znajomych oddaliśmy na niego głos zupełnie z innego powodu –
          ale na reelekcje trzeba sobie jednak mocno zasłużyć [patrz Wadim]. Kubicki
          rzeczywiście ma spore szanse, ale czy je wykorzysta? Tego nie jestem już taki
          pewien, na pewno "beton mu mocno ciąży" ale to nie jest żadne
          usprawiedliwienie. Liczyć się będą tylko i wyłącznie efekty pracy, na które jak
          dotąd wciąż tylko cierpliwie wszyscy czekamy.
          Głupota przeciwników to rzadki prezent wyborczy, który już raz dostał. W
          następnych wyborach bez wyraźnych sukcesów przegra z kretesem np. z Urbaniakiem

PS
          Ewentualna przegrana Kubickiego...będzie to nic innego jak świadectwo kolejnych
          4 lat zastoju i zmarnowanych szans Zielonej Góry. Dlatego wolałbym żeby ZG
          nareszcie doczekała się prezydenta na kilka kolejnych kadencji.
          • Gość: rozwaga Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 16:36
            nie siliłem się na argumenty, tylko przestrzegałem przed bezsensownym , niczym
            nie uzasadnionym krytykanctwem.
            Za wcześnie na ocenę, dopiero zapoznał się z istotą urzędu jaki sprawuje.
            Co można zrobić w kilka miesięcy ?
            Wydaje mi się, że ma dobre intencje i nie jest jełopem a to już bardzo dużo w
            dzisiejszej Polsce.
            Wierzę, że będzie działał uczciwie i otaczał się fachowcami a nie mądralami
            partyjnymi.
            Niestety (dla nich)stary beton musi pogodzić się ze zwykłym członkowstwem, ich
            czas przeminął bezpowrotnie - adios !!!
            Nie znam go osobiście i on nie zna mnie, jestem postronnym, myślę, że rozważnym
            obserwatorem.
            Ma On jedną ważną cechę przywódczą - bije z niego ciepło i życzliwość, a tego
            ludziom potrzeba jak tlenu :-)
            • Gość: Dodi Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:33
              Zyczliwość,...no może , ale o jakich fachowcach mówisz ? "budowniczym "basenu
              Robercie J. he,he,
            • Gość: waynegretzky Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.centertel.pl 19.04.07, 23:34
              "nie siliłem się na argumenty, tylko przestrzegałem przed bezsensownym , niczym
              > nie uzasadnionym krytykanctwem.
              > Za wcześnie na ocenę, dopiero zapoznał się z istotą urzędu jaki sprawuje.
              > Co można zrobić w kilka miesięcy ?
              > Wydaje mi się, że ma dobre intencje i nie jest jełopem a to już bardzo dużo w
              > dzisiejszej Polsce."

A teraz przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz uważnie i wyobraź sobie, że
              udając wysoko wykwalifikowanego speca dostajesz pracę... Czy wierzysz, że twój
              potencjalny pracodawca napisałby o tobie tak samo? Też dałby ci kilka miesięcy
              na "wgryzanie się"? Po miesiącu kijem by cię przegnał. Nie ośmieszaj się
              więcej "rozwaga" par excellance
      • Gość: gosc Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.04.07, 14:48
        lepszy sepleniacy, niz poprzednii prezydent
        • Gość: ryanzg Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.ztpnet.pl 19.04.07, 16:32
          Powtórzę, nie ważne jest to czy to będzie 2 km od Zielonej Góry, czy 10 km. Tak
          czy inaczej to wielka szansa. A czy Wrocław zrezygnował z walki o Expo 2012 ? NIE

Więc i my nie rezygnujmy.
      • Gość: bibi Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:31
        Vadim to narcyz, duzo się przechwala, poczekajmy na efekty....
        • Gość: oldek Re: Prosba DO Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:37
          Czy nie rozumiecie, ze teraz nie będzie zadnych pieniędzy rządowych na takie
          obiekty sportowe jak w Zielonce ? Cały naród buduje stadiony w Pozn.,Wrocł.itd.
      • Gość: Kryśeńka u lalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 18:16
        Nie podniecaj się Vadimem, zaliczył bankructwo (swego czasu) był przeciwny
        sprzedaży polskiej wełny i negował posunięcia w zielonce.
        Myślisz, że w soli tak łatwo mu poszło bo nosi nazwisko Vadimm?
        Tylko znajomość z branży komputerowej i znajomości partyjne z zielonki.
        Zobacz, że tam gdzie vadimm to też intermarche, ale co ty tam możesz wiedzieć,
        czytasz prasę i się podniecasz.
        Fajnie, że inwestuje i takiego zarządzania teraz może uczyć sie nie jedna osoba
        i w tym prezio dawnhon i wiekszy prezio mniejszego prezia kubizki.
        • Gość: czerep1 Re: u lalala IP: *.ztpnet.pl 19.04.07, 19:04
          jestem za! upgrejdować MOSIR i bedzie spox.
        • atena48 Re: nieścisłość - chyba imię Vadim .... 20.04.07, 12:07
          przecież nosi nazwisko Tyszkiewicz
    • klublubuski Re: Prosba do Prezydenta 19.04.07, 21:26
      Dokładnie, też powinniśmy coś wyskrobac z tego wielkiego budżetu. Ośrodki
      treningowe, kilka, na terenie woj. lubuskiego. To prośba nie tylko do p.
      Kubuckiego ale też do p. Tyszkiewicza i władz samorządowych.
      • Gość: korky Re: Prosba do Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 13:23
        Vadimek coś wyskrobie z tego budżetu,.... ale dla siebie i swojej panienki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka