bianca07 27.04.07, 10:17 Czy ktoś był na wczasach w Lido di Lavinio, hotel La Playa z biura podróży "EXODUS"?Prosze o opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada1236 Re: Lido di Lavinio - Exodus 04.05.07, 21:37 mam w tej miejscowosci rodzine i spedzam tam urlop. Lavinio to male miateczko ale w sezonie jest mnostwo turystow, sa baseny, sporo sklepow czynnych rowniez w nocy. Bardzo dobre polaczenie komunikacyjne z Rzymem. osobiscie nie znam tego hotelu wiec trudno mi cos powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zana Re: Lido di Lavinio - Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:45 byłem - nie polecam - to o czym mówią w biurze nie pokrywa się z rzeczywistośćią - w Exodusie najzwyczajniej w świecie robia cię w konia - pokoje lepią się od brudu a meble rozpadaja się ze starości - szkoda nerwów na rozmowy z przedstwicielem biura bo i tak będzie robił wielkie oczy i powie ci że on dołączył w ostatniej chwili i o niczym nie wie Acha - w czasie drogi każą ci jeszcze dopłacić . Nigdy więcej nie pojadę z tym Biurem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Re: Lido di Lavinio - Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:25 Bardziej chodziło mi o miejscowość i hotel niż o biuro Exodus. Wiem, że akurat Exodus ma w swojej ofercie Lido di Lavinio i hotel La Playa. Jeździłam z Exodusem 1996 Hiszpania,1997 Lazurowe Wybrzeże i 2000 Chorwacja.Bylam zadwolona,ale to bylo dawno:-)Ale ostatnio słyszalam kilka komentarzy,że maja kiepskie hotele i tak jak piszesz,że o czystości można pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianca Do Zany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:27 A Ty byłaś w Lido di Lavinio i w hotelu La Playa? Czy to ogólna ocena biura? Znalazłam ofertę z biura www.maestral.pl ten sam hotel tylko własny dojazd, mozna doleciec samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś