Dodaj do ulubionych

Lido di Lavinio - Exodus

27.04.07, 10:17
Czy ktoś był na wczasach w Lido di Lavinio, hotel La Playa z biura
podróży "EXODUS"?Prosze o opinie?
Obserwuj wątek
    • mada1236 Re: Lido di Lavinio - Exodus 04.05.07, 21:37
      mam w tej miejscowosci rodzine i spedzam tam urlop. Lavinio to male miateczko ale w sezonie jest mnostwo turystow, sa baseny, sporo sklepow czynnych rowniez w nocy. Bardzo dobre polaczenie komunikacyjne z Rzymem. osobiscie nie znam tego hotelu wiec trudno mi cos powiedziec.
      • bianca07 Re: Lido di Lavinio - Exodus 05.05.07, 19:10
        dzięki za odpowiedź.
        • Gość: zana Re: Lido di Lavinio - Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:45
          byłem - nie polecam - to o czym mówią w biurze nie pokrywa się z
          rzeczywistośćią - w Exodusie najzwyczajniej w świecie robia cię w konia -
          pokoje lepią się od brudu a meble rozpadaja się ze starości - szkoda nerwów na
          rozmowy z przedstwicielem biura bo i tak będzie robił wielkie oczy i powie ci
          że on dołączył w ostatniej chwili i o niczym nie wie Acha - w czasie drogi
          każą ci jeszcze dopłacić . Nigdy więcej nie pojadę z tym Biurem !!!!
          • Gość: Bianca Re: Lido di Lavinio - Exodus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:25
            Bardziej chodziło mi o miejscowość i hotel niż o biuro Exodus.
            Wiem, że akurat Exodus ma w swojej ofercie Lido di Lavinio i hotel La Playa.
            Jeździłam z Exodusem 1996 Hiszpania,1997 Lazurowe Wybrzeże i 2000
            Chorwacja.Bylam zadwolona,ale to bylo dawno:-)Ale ostatnio słyszalam kilka
            komentarzy,że maja kiepskie hotele i tak jak piszesz,że o czystości można
            pomarzyć.
          • Gość: Bianca Do Zany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:27
            A Ty byłaś w Lido di Lavinio i w hotelu La Playa?
            Czy to ogólna ocena biura?
            Znalazłam ofertę z biura www.maestral.pl
            ten sam hotel tylko własny dojazd, mozna doleciec samolotem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka