Dodaj do ulubionych

kto ściąga auta z Niemiec

14.05.07, 21:21
Witam! mam prośbę, czy możecie polecić mi kogoś, kto ściąga auta z Niemiec?
Chodzi mi o osobę zaufaną i konkretną, która mnie nie oszuka. Kilku moich
znajomych się nacięło, więc ja nie chciałabym podzielić ich losu. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: geradeaus Re: kto ściąga auta z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 06:49
      Może i są uczciwi wśród sprowadzających, ale za bardzo bym na nie liczył.
      Wiem, że to smutne ale jakoś tak jest...
      • Gość: geradeaus Re: kto ściąga auta z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 06:52
        Może i są uczciwi wśród sprowadzających, ale za bardzo bym na to nie liczył.
        Wiem, że to smutne ale jakoś tak jest...
        Już lepiej wybrać się samemu lub z bliską osobą, to naprawdę nie jest takie
        straszne...:)
        • Gość: Zuzia3331 Re: kto ściąga auta z Niemiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:54
          Napisz na adres monjac2@wp.pl
    • Gość: zielee Re: kto ściąga auta z Niemiec IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.07, 11:54
      powiedz jakie chcesz auto to ja CI sprowadze :)
      moj mail zielee @ op pl
      • Gość: oko Re: kto ściąga auta z Niemiec IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.07, 14:24
        Rzeczywiście forum to super miejsce na znalezienie kogoś zaufanego do
        sprowadzenia auta.
        • nataschka76 Re: kto ściąga auta z Niemiec 16.05.07, 21:59
          forum, to może nie najlepsze miejsce, ale zawsze możecie przecież podzielić sie
          swoimi doświaczeniami i napisać, na co np. zwrócić szczególną uwage, a to już
          jest dla mnie b. cenna informacja
          • Gość: szukam bryki z nie Re: kto ściąga auta z Niemiec IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.14, 13:23
            a na kogo się nacieli Twoi znajomi? podaj nazwiska i telefony, będę wiedział komu nie zlecać. też szukam,.,..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka