Dodaj do ulubionych

stomatolog/dentysta

04.06.07, 15:43
Witam,
Nie jestem z zielonej gory dlatego nie orientuje sie kto w miescie jest bardzo dobrym stomatologiem. Pan chorszcz (nie pamietam dokladnie nazwiska ale przyjmuje na prostej) juz nie ma wolnych terminow do konca wakacji a moze jeszcze dluzej bo tak mi powiedzieli. Zastanawiam sie na krzysztofem michalakiem ale nie jestem zdecydowana.
Wiem ze bylo juz pare postow na temat lekarzy ale prosze napiszcie jeszce raz u kogo leczycie zeby !
/pozdrawiam
Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: stomatolog/dentysta IP: *.ztpnet.pl 04.06.07, 23:06
      dr Sobczyńska gabinet na zaciszu
      • Gość: x Re: stomatolog/dentysta IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.07, 14:26
        a u chorosia polecali mi jescze krzysztofa michalaka, nie znam go w ogole leczyl ktos?
        • Gość: Vlad.H. Re: stomatolog/dentysta IP: 80.53.41.* 05.06.07, 22:48
          bede wiedzial za jakis czas i dam znac ;)
        • sotie dr K. Michalak 07.06.07, 18:31
          ja znam, leczę się u niego od paru ladnych lat i potwierdzam: świetny lekarz i
          specjalista, solidny i dokladny, do tego mily i sympatyczny. wszystkim go
          polecam, bo tego wart :)
      • Gość: anonimowy Re: stomatolog/dentysta IP: *.ztpnet.pl 05.06.07, 22:44
        Tak, dr Sobczynska jest dobrym stomatologiem. Choc trzeba
        tez przyznac, ze sie ceni... Gabinet miesci sie na Zaciszu
        na Bananowej.
    • Gość: Pacjentka Re: stomatolog/dentysta IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.07, 20:48
      Wspaniałym lekarzem-stomatologiem jest pani dr Greiner-Małkiewicz, która
      przyjmuje w budynku, gdzie jest apteka, tuż obok Wojewódzkiego Urzędu Pracy
      przy ulicy Wyspiańskiego. Jest sumiennym, dokładnym, bardzo starannym lekarzem.
      Jest też bardzo ciepła i miła dla pacjentów. Jestem bardzo zadowolona z usług,
      a przy tym ceny są przystępne. Polecam!!!
      • Gość: never tam Re: stomatolog/dentysta IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.07, 23:09
        Byłem u tej Greiner-Małkiewicz.Przeżyłem szok.Aparatura z lat piędziesiątych-
        sześdziesiątych,do tego nie działająca.Borowała mi jakimś wielkim wiertłem bez
        chłodzenia.Blombę założyła na przedni ząb krzywo(zachodziła na drugi ząb) i gdy
        chciała mi to poprawiać to już nie wytrzymałem, podziękowałem ,zapłaciłem i
        wyszedłem.Blomba po kilku miesiacach wypadła.Do końca życia tej wizyty nie
        zapomnę.Do tej pory zastanawiam się jak wytrzymałem tę wizytę ,nie wychodząc z
        tamtąd.To był horror.Do niej powinien się wybrać jakiś dziennikarz z ukrytą
        kamerą i nagrać to wszystko.
        • Gość: Pacjentka Re: stomatolog/dentysta IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.06.07, 23:42
          Do never tam. Sądząc po Twojej wypowiedzi to dziwię się pani doktor, która jest
          bardzo dobrym lekarzem, że użyła tylko wiertła, bo ja użyłabym wiertarki i
          młota pneumatycznego, mając takiego "pacjenta", który nie dość, że jest
          niecierpliwy, to jeszcze nie umie poprawnie pisać w języku ojczystym. "Blomba" -
          hi, hi, hi..."Z tamtąd" - hi, hi, hi... A może masz wadę zgryzu i mówisz
          tylko "byp", wcale nie dziwię się, że plomby nie trzymają się... .
          • Gość: ziutek Re: stomatolog/dentysta IP: *.ztpnet.pl 09.06.07, 00:07
            Oho, odezwala sie znajoma pani doktor.
          • Gość: never tam Re: stomatolog/dentysta IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.07, 10:41
            Kto chce przeżyć horror stomatologiczny to się u tej pani nie
            zawiedzie.Ten "gabinet" nie powinien funkcjonować, tam nie przestrzega się
            podstawowych zasad wymaganych dzisiaj w
            stomatologii.

• Gość: Bezzębny Idź do kowala , który ma duuuże obcęgi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:27
      x
      • Gość: Mo Stomatolog/dentysta IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.07, 07:34
        Ja chodze do poradni denticus na Chopina,rewelacyjna Pani doktor.
        Przyjmuje prywatnie ,ale czasami ciężko się dostać.
        Polecałam paru osobom i są bardzo zadowoleni.
        tel.(068)320-95-54
    • Gość: Adam Re: stomatolog/dentysta IP: *.ztpnet.pl 09.06.07, 09:10
      Zdecydowanie dr Sobczyńska bo kocha to co robi i cały czas się rozwija.
      • Gość: zgorzanin Re: stomatolog/dentysta IP: *.ztpnet.pl 09.06.07, 10:26
        Chodzę do Małgorzaty Stępniak- Kiriłow na Strumykowej.
        Kiedyś na poziomie ,nowoczesny gabinet, dyplomy itd
        Teraz niestety poszła na ilość ,nie jakość,byle jak ,
        byle więcej...
        Chyba zrezygnuję...
        Nie polecam
        • yoana.p Re: stomatolog/dentysta 11.06.07, 13:29
          A ponad to nie szanuje ...zwykłych pacjentów Przed swietami Bozego Narodzenia
          byłam umówiona na 2 wizyty dzien po dniu Pierwsza odmówiłam dzien wczesniej bo
          coś mi wypadło zapewniając że na te nastepną na pewno przyjdę Ale dzien przed
          otrzymałam telefon że wizyta nie odbedzie sie i pierwszy wolny termin za...3
          miesiące Ok myslałam ze lekarce coś wypadło, zdarza sie Pech chciał że w dniu i
          w godzinę odwołanej wizyty przechodziłam tamtędy i co zobaczyłam pełna
          poczekalnie pacjentów Skojarzyłam to ze słowami pani rejestratorki "oj.. bardzo
          duzo pacjentów z zagranicy przyjeżdza w okresie świąt i nie ma ich gdzie
          wcisnac..." więc wcisneli mnie na moje miejsce i dlatego już nigdy nie bedę
          leczyła tam zębów
          • Gość: em Re: stomatolog/dentysta IP: *.b-ras1.chf.cork.eircom.net 26.06.07, 10:56
            czy ktos byl u dr. malgorzaty szymkun ul.reja
    • Gość: mak Re: stomatolog/dentysta IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.06.07, 17:30
      a gdzie ma gabinet lek sobczynska, nie ma nigdzie nic w internecie o nim, ani telefonu.
      podobno bananowa ale ani telefon ani nic?
    • lopik71 Re: stomatolog/dentysta 11.06.07, 18:14
      Najlepszy,a przy tym najsympatyczniejszy,z którym się spotkałam jest doktor
      Kozakiewicz przyjmujący pacjentów w gabinecie przy Wyszyńskiego-jest dwóch
      Kozakiewiczów-ojciec i syn-obaj są bez zarzutu,naprawdę polecam!!!!
    • watergirl73 Re: stomatolog/dentysta 26.06.07, 12:45
      generalnie nie polecam nikomu lekarzy, ale zrobię wyjątek:
      dr. Anna Dziug [przyjmuje w Stomadencie], nie zamienię na nikogo innego.
      • Gość: beja ortodonta poszukiwany IP: *.ztpnet.pl 26.06.07, 17:03
        Ja z kolei szukam dobrego ortodonty-możecie mi kogoś polecić?
    • Gość: MWW Ja z Chorosia zrezygnowałam IP: 57.66.78.* 27.06.07, 10:26
      Leczyłam się u niego przez kilka lat. Kiedyś był dokładny ale teraz idzie na
      ilość. Wieczny pośpiech skutkuje papudractwem. Ale bardzo sympatyczny jest, to
      fakt. Teraz chodzę do gabinetu przy Łużyckiej obok siłowni. Jest OK ale drogo.
      • Gość: LIA Re: Ja z Chorosia zrezygnowałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:03
        Ja jakis rok temu zrezygnowalam z Kirilow, mialam dosc tych odleglych wizyt,
        braku czasu dla klienta,jej wiecznych telefonow w trakcie borowania (!!!) itp.
        Ok. rok zajelo mi znalezienie idealnego( dla mnie oczywsicie) dentysty. Ale
        udalo sie. Chodze teraz do przemiłej pani Hani Zawsze ma dla klienta duzo
        czasu, opowiada o tym co aktualnie robi przy zębie, nie spieszy sie, no po
        prostu uwielbiam ja :-D przyjmuje na bohaterow westerplate 9. jakby ktos chcial
        to podaje do niej komorke 504070604. do najtanszych nie nalezy ( za zeba ze
        znieczuleniem ok 130 zł) ale uzywa najlepszych materialów i wiadomo za co sie
        placi. Cala moja rodzina juz do niej chodzi.
    • Gość: pacjentka Re: stomatolog/dentysta IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.07, 16:02
      A ja naprawde polecam Wam BM Jędraś NZOZ Centrum Stomatologii.
      Adres: ul. II Armii 30-40/pasaż DK Novita!Ja PANICZNIE boje sie
      dentysty tzn balam sie ale od kiedy chodze tam to moglabym chodzic
      do dentysty codziennie:)Jest super-maja fajny sprzet i co
      NAJWAZNIEJSZE nic kompletnie nic nie boli:)Polecam Pana Krzysztofa
      Rozbickiego lub Pania Jędraś choc wiem ze do niej dlugo sie czeka..
      • murynek_zg Re: stomatolog/dentysta 15.08.07, 11:24
        Ja bylam z BM zadowolona, nie przeszkadzal mi nawet fakt, ze zapisy sa miesiac
        wczesniej. jednak gdy ustalona wizyta przypda okreslonego dnia na np 14sta, to
        ja zrozumiem 15, 20minut spoznienia. tam jednak zdarza sie czekac w poczekalni
        godzine. wg mnie to nie jest szanowanie ludzkiego czasu, dlatego z niej
        zrezygnowalam
    • anonimowaania Re: stomatolog/dentysta 09.08.07, 16:10
      moge polecić aldemed-p.agnieszka komada.Bylam-nagły przypadek, 1 raz-
      a b.chciała pomóc.miła ,sypmatyczna,fachowa...terminy na kilka dni
      naprzód.
    • Gość: girasole K. Michalak -Koniecznie IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.08.07, 14:19
      K. Michalaka polecam bardzo bardzo bardzo! Moja rodzina chodzi do niego od lat.
      Świetny fachowiec, widać, że lubi to, co robi, ma nowoczesny sprzęt, co w
      przypadku stomatologa jest, jak wiadomo, bardzo ważne. Jest bardzo uprzejmy,
      opowiada dowcipy i podspiewuje sobie. My go uwielbiamy!
      • jorn Re: K. Michalak -Koniecznie 16.08.07, 16:26
        lek. stom. Irena Chojecka
        0-600 32 24 31
        Gabinet obok szpitala
    • Gość: pacjentka nie chodzić do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 16:52
      Kozakiewicza młodszego na Wyszyńskiego! Dwukrotnie zakładał mi
      plombę, która wypadała. Za trzecim razem do niego nie poszłam, a
      inny lekarz stwierdził, że plomba była zakładana na nawis dziąsła,
      czy cos takiego, dlatego wypadała. W innym zębie na nieoczyszczone
      miejsce nałożył plombę. Szkoda gadać. Poza tym jego ręce mają zapach
      papierosów. Teraz chodzę do Denticusa. polecam.
      • Gość: Karla236 Dentysta IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.19, 18:04
        Ja chodzę na Moniuszki jbstomatologia.pl/kontakt/ w Zielonej Górze i jestem bardzo zadowolona z efektów leczenie i przede wszytskim podoba mi się to, że mam możliwość pójścia na wizytę w dogodnej dla mnie godzinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka