orka22 29.06.07, 07:35 Moje dziecko musi mieć wycięty trzeci migdał i założone dreny w uszach. Jaki szpital polecilibyście, jakie macie doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Trzeci migdał IP: *.ztpnet.pl 29.06.07, 15:15 www.pczbielsko.pl/index-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender tylko nie lecz u zielonogórskiego baraństwa!! 30.06.07, 10:00 Poznań, Dolna Wilda 16, centrum laryngologiczne... dr Stachowiak czy podobnie brzmiące nazwisko (trzeba się w dniu zabiegu telefonicznie zarejestrować, np. o 8 rano na zabieg na 15.00) znajomi przez pół roku sie męczyli z dzieckiem: było drażliwe, napastliwe, płakało, głuchło na jedno ucho, nie spało po nocach... te barany zielonogórskie wszystko zapisali łebkowi: antybiotyki, leki na sen itd... znajomi powieźli dziecko do Poznania, lekarz popatrzył na dziecko, posłuchał opowieści rodziców o dziecku tracącym słuch i przeżytych przygodach, popukał sie w głowę, WYCIĄŁ trzeci migdał, który był tak wielki, że aż naciskał na trąbkę w uchu i na nerwy (stąd głuchota, ból i agresja u dziecka) kwadrans później dziecko spało jak aniołek i nigdy więcej nie miało żadnych dolegliwości te barany zielonogórskie lekarze... ja nie wiem, ale to jest jakaś nowa kasta, odmiana lekarza, która działa zgodnie z zasadą: zapisz szczeniakowi wszystko co można dostać w aptece - może coś trafi w dolegliwość... ja bym chyba zaskarżył tych ciołków... za półroczny koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
orka22 Re: tylko nie lecz u zielonogórskiego baraństwa!! 02.07.07, 07:41 Dziękuję za odpowiedzi. Czy to w Poznaniu jest prywatnie czy refundowane i czy ktoś słyszł o Wojskowym Szpitalu w Żarach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uszolek Re: tylko nie lecz u zielonogórskiego baraństwa!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:00 Polecam Żary i tam laryngologie. dyscyplina i fachowość w dobrym wykonaniu. Aldemed, a tam Agopsowicz. Dobry fachowiec. co do dżumy w zielonogórskim szpitalu to prawda, ten głupek Idzik czy jak mu tam to porażka. Koleś tylko w kopercie chce i na dodatek tego zero empatii. Takiego s...syna tylko pod ścianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian_m Re: tylko nie lecz u zielonogórskiego baraństwa!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:14 potwierdzam, operowali mnie tam i było bardzo miło, kiedyś na laryngologii w zielonej górze była ekstra ekipa, ale działania ordynatora rozwaliły wszystko i poodchodzili dobrzy fachowcy. ja leczę się w aldemedzie u drzygały, a operowali mnie właśnie w żarach, bardzo dobrze to się wszystko skończyło.a i wizyty u drzygały i zabieg na NFZ i bez łapówek:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxtender Re: tylko nie lecz u zielonogórskiego baraństwa!! 03.07.07, 21:54 znajomi powiedzieli, że z możliwością refundacji przez NFZ do dzisiaj nie dostałem od nich numeru telefonu, więc musisz na własną rękę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Trzeci migdał IP: 80.50.56.* 04.07.07, 08:05 Z czystym sumieniem polecam dr Stefaniaka ( Poznań, Dolna Wilda 16) W ubiegłym roku miałam tam wycinane migdałki - prywatnie ( możliwe również zabiegi na kasę chorych - dłuższe terminy oczekiwania) Przyjemna, profesjonalna kadra medyczna. Zabiegi w znieczuleniu miejscowym lub ogólnym. Pobyt po zabiegu - do kilku godzin. poniżej link do kliniki www.laryngologia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
orka22 Re: Trzeci migdał 04.07.07, 10:07 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. U Agopsowicza byłam i nie polecam, gdyż powiedział, że jest wszystko w porządku, a czterech innych lekarzy mówiło co innego, poza tym w Żarach nie zakładają drenów - dzwoniłam. Z dr Stefaniakiem już się umówiłam. Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Trzeci migdał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:51 a jaki długi termin oczekiwania na wizytę w poznaniu i podaj praszę więcej szczeg. dotyczących wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: Trzeci migdał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:04 dr Stefaniak z Poznania jest najlepszy, także ma moje rekomendacje. umów sie na wizytę, najpierw prywatnie, a później on przyjmie dziecko na oddział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Trzeci migdał IP: *.uz.zgora.pl 04.07.07, 20:44 Mikołaj- o jakim oddziale piszesz? przecież praktyka którą prowadzi dr Stefaniak jest prywatna i o ile wiem nie on pracuje w szpitalu. I (chcąc skorzystać z zabiegu na kasę chorych) wcale nie trzeba umawiać się wcześniej prywatnie. Ceny prywatnie też nie są wygórowane a na zabieg (po konsultacji) można umówić się już na następny tydzień - tak było w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omni4 Re: Trzeci migdał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:59 Tutaj nigdy bym nie zrobila(w Zielonej). My w Lutym wycinalismy trzeci migdal + czesciowo boczne + dreny.Robilismy w Warszanie(czytajac fora,komentarze i to ze tam robia przy pomocy endoskopu wybralam klinike).Jestem bardzo zadowolona z efektu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promyczek Re: Trzeci migdał IP: *.ztpnet.pl 08.07.07, 22:14 W latach 1950-tych Moj brat miał usuwany trzeci migdał i okazało się ze prawą raczka nie wladal Ona mu schła Lekarze kazali amputować Ale rodzice znależli znahora w Gnieżnie i tam z moczem Mama moja pojechała Znahor z moczy wyczytał ze nie wlada raczka a dziecko mialo wtedy 9 lat Mama podawala zywokost do picia i noczenia tej chorej raczkiTo zalecenie było znahora Pżniej ojciec moj z mama poszli do tych lekarzy ktorzy kazali ja amputowac rekę Rodzice usłyszeli wtedy No medycyna nie wszystko potrafi A on już miał sprawna reke Dzis medycyna stoi wysoka Teraz lekarze potrafią wiele pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś