Dodaj do ulubionych

sztuka promocji

09.07.07, 09:31
zdziwienie ogarnęło mnie gdy zobaczylem w sobotniej lubuskiej info o
festiwalu Kronopolu - bedzie we... WRZESNIU!!!!!

to jak to jest?!?!?!
impreze aeroklubu promuje sie na 2-3 dni przed impreza
dzien wojewodztwa na 2-3 dni przed impreza
a w Kronopolu robia to juz w lipcu?!?!?!?!

po co to robia?

przeciez mogą wziac dooobry przyklad z innych dzialan , ale nie....
uparli sie i robią to tak jak Ci z Nowej Soli

kogo interesował festynik - chyba nikogo, bo samochody z ich reklamami
jezdzily po Zielnej jak oszalale
a na festyn do przylepu przyszly tlumy, a reklamy i tak nie bylo
wiec po co robic reklame?

Obserwuj wątek
    • Gość: akyczumcz Re: sztuka promocji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:10
      ależ Ty gupi (pisownia sic!) jesteś!

wszach chodzi o to: mamy jakieś pieniążek do wydania, bo jest to wpisane w
      budżet. Przychodzi Pan X i mówi: joł joł, znam się na tym jak to zrobić nie
      narobić się i będziecie Państwo zadowoleni, bardzo zadowoleni.
      Pani z promocji mówi - byle jakaś gwiazda była, joł!
      Pan z firmy X - ależ oczywiście gwiazdeczko Ty moja! joł joł!
      Do tego przychodzi pani Y - Buenos días, nasz portal odwiedza 666 osób na
      godzinę i będą wiedzieć wszyscy, a jeszcze wiecęj osób to skomentuje, ole!

Wszyscy razem zakrzykneli, hurra i ruszyli do roboty, hucznie świętując ten fakt.

Jednekże podczas omawiania koncepcji spędu bydląt okazuje się, że staje się to
      imprezą masową, a co za tym idzie niezbędne jest powzięcie pewnych środków,
      które pomniejszają zysk. Kibelki, ochrona, promocja imprezy - ależ po co, po co?
      ludzie aktywni i tak dowiedzą się i przyczłapią, a co bardziej aktywne jednostki
      zabeczą tak, by całe stado słyszało, że coś tam i kiedyś ....

tak to generalnie wygląda u nas na miejscu. 50 lecie AZL, Dzień Województwa, czy
      wspomniana debata ... ech tak to właśnie wygląda. Nie mówmy amatorszczyzna,
      bowiem amatorów różnych rzeczy jest wielu, a i często amatorzy robią więcej
      hałasu i wkładają więcej zaangażowania i profesjonalizmu aniźli ludzie, których
      mają to w zakresie obowiązków.

Krytykować można całe życie ... mnie już sie nie chce, bo i po co, skoro z
      drugiej strony choćby głową walił, choćby spał na grochu i na klęczkach do
      Częstochowy, to i tak się nic nie zmieni.

Panie i panowie ... don't make a village

• Gość: qqryq PO fan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 10:34
        Bravvo nieźle napisane i dużo w tym prawdy. Można się pośmiać, ale to wszystko.
        Martwi mnie zachowanie marszałków u władzy, którzy pozatrudniali mizerne osoby,
        które mają coś robić dla województwa, a w rzeczywistości robią tylko złą reklamę
        dla PO nieswojej partii, ale tak to już jest jak jest się lisem farbowanym i
        pomaga zsmp i innym czerwonym kolesiom z podwórka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka