Dodaj do ulubionych

Szukam stolarza

30.07.07, 19:03
do zrobienia drzwiczek w przedpokoju na licznik elektryczny i ewentualnie do drzwi do szafy zabudowanej ale to zalezy ile to wyniesie :/
zna ktos godnego polecenia? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ZieleE Re: Szukam stolarza IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.08.07, 10:44
      i co nikt nie zna zadnego stolarza?
      • Gość: Renia Re: Szukam stolarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 11:57
        wATPIE ZE JAKIS STOLArz bedzie sie bawil
        w jakies drzwiczki mikrej wielkosci:)
        i jeszcze pewnie za poldarmo bys chcial?:))
        zrob sobie je sam :)
        moze akurat odkryjesz w sobie talend manualny:?)
        • Gość: ZieleE Re: Szukam stolarza IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.07, 09:34
          jemu to pewnie zajmie z godzine, zrobi to profesjonalnie na maszynach, a ja pila reczna to sobie moge karmik zrobic

oczywiscie jesli zazada 500 zl to go wysmieje :D
          • Gość: zasieki1 Re: Szukam stolarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:02
            renia prawde mowi. do zrobienia drzwiczek raczej zaden stolarz nie przyjdzie. co
            najwyzej mozesz je pomierzyc i pojsc do stolarza, zeby ci zrobil a zamontujesz
            sobie sam (jak znam zycie a raczej stolarzy to i tak bedziesz na nie czekal z
            miesiac). a najproszciej zrob je sobie sam - wiesz jaka satysfakcja? ;)
    • Gość: Inga Re: Szukam stolarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:52
      może faktycznie zamontujesz sobie sam, a wiem że jak mój mąż robił takie drobne
      rzeczy do domu, to materiał kupował w Bricomarche, albo w Nomi i docinanie na
      wymiar z ich materiału jest gratis.
      dobrego efektu życzę!
      • Gość: ZieleE Re: Szukam stolarza IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.08.07, 13:25
        hmm , z tym bricomarche to jest dobry pomysl, dzieki :)
    • Gość: gościu Re: Szukam stolarza IP: *.ztpnet.pl 05.08.07, 22:43
      Witam.
      A może odkręć skrzynkę a na powstałą dziurę powieś śliczny obrazek :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka