karol.zielonagora Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 06.01.10, 12:25 A zespół "The Brothers" z ZG. Teraz mają wokalistkę. Co sądzicie? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.home.aster.pl 18.08.11, 13:00 Ja polecam zespół Hot Cafe z Żar-rewelacja!! :D Byłam na 3 weselach na których grali-pełen profesjonalizm, bogaty repertuar, króciutkie przerwy(goście wręcz błagali o dłuższe przerwy hhaha), i cena-wśród fajnych zespołów,grających na takim poziomie-cena jak najbardziej atrakcyjna:) Acha- żeby nie było-będą grali na moim weselu w przyszłym roku:):):) Polecam www.hot-cafe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania zespół na wesele? Hot Cafe! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.10.12, 16:17 Chciałabym zapytać o cenę jaką Para Młoda musi ponieść za świetną zabawę z zespołem Hot Cafe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 07.03.12, 21:55 Ja polecam zespol na żywo Beat Band z Lubska.. Grają na serio i dobrze sie bawilem przy nich. Sa kontaktowi i nawet można z nimi zaśpiewac po uprzednim ugadaniu sie! Aha i maja świetna wokalistke to duzy atut. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 07.09.12, 22:29 Zgadzam się zespól Beat Band jest świetny! zagrałem na gitarze na swoim weselu! Wokalistka faktycznie świetna i motywuje gości do zabawy śpiewem i wyglądem :) Polecam ich!! Aha grają na żywo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 193.27.6.* 13.01.10, 13:50 Chesz kogos na poziomie, z kulturą, z przesłaniem o miłości itp., itd. i ciekawymi instrumentami jak trąbka, i przy tym niedrogo to zadzwoń do Pana Pawła Jarosza, nie wiem jak sie jego zespół nazywa, ale tu numer do niego: 660 900 590 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: zespół na wesele-Hot Cafe! IP: *.home.aster.pl 18.08.11, 13:03 Witam wszystkich. Polecam Hot Cafe. Grali na moim weselu, dali radę-niema lipy Szczerze poleca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hikora Re: zespół na wesele-Hot Cafe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 21:21 Byłem na 43 weselach, gdzie grał tez zespół - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zespół na wesele-Hot Cafe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 20:52 to fakt dają czadu chłopaki, fajny repertuar, bardzo się wybawiłam polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: zespół na wesele-Hot Cafe! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.20, 22:46 Co się dzieje w tym roku z zespołem Hot Cafe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo21 zespół na fali IP: 83.238.59.* 05.10.11, 00:08 Ten zespół nazywa się Na Fali. Z tego co wiem to gra tam koleś który grał wcześniej w sąsiadach czyli jest pewnie całkiem nieźle. Byłem na stronce i demówka całkiem, całkiem. Konkurencja nam się robi coraz większa i mocniejsza. Słabsze zespoły pewnie się wykruszą. Odpowiedz Link Zgłoś
zespolzg Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 13.01.10, 15:18 Witam serdecznie !! jeśli są Państwo zainteresowani zespołem na wesele zapraszamy: www.klezmer.zgora.pl pozdrawiam Marcin Zielona góra dojedziemy w każde miejsce w Polsce !! ludzie.gazeta.pl/zespolzg/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWA Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.10, 11:19 tu już się chyba wszystkie zespoły "zareklamowały" to i ja dodam swój: www.zespół-brawo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biuro Weselne Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 17:11 Moim zdaniem alternatywą do tego co tu piszecie jest wejście na stronę www.biuroweselne.pl i zapoznanie się z tym kto jak śpiewa są tam przeróżni wykonawcy z Zielonej Góry i okolic i ich utworki. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 18:49 Bawiłam się ostatnio na weselu do muzyki granej przez Samowar---NIE POLECAM.Panowie się obijali,robili strasznie długie przerwy ,a na prośby gości /permanentne /,aby grali częściej-potrafili odzywać się nawet wulgarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmartab Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 20.07.10, 22:08 Witam mam takie pytanie co sądzicie o orkiestrze Brawo Lubrza?? Z góry dziekuje za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 18:50 www.megamiks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooo Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 20:21 Witam serdecznie... Nigdy przenigdy nie polecam nikomu zespołu VEGA z zielonej góry. Popsuli całe moje wesele... zespół który robi zupełnie inne rzeczy niż umówione wcześniej z parą.. zero zabaw i zachęcania ludzi do tańca , przerwy średnio po 30 min i do tego jedynie 4 piosenki(mimo że wcześniej umawia się więcej)a najgorsza jest ta autoreklama..no wszystko ładnie i pięknie śpiew ok .. ale cóż z tego skoro gwiazdorzą.. czy widział ktoś z was żeby młoda para czekała na oczepiny? My staliśmy pod sceną i czekaliśmy jak głupi ponad 20 min aż z łaską wyszli i rozpoczeli. trwało to tylko 20 min...zero rozrywki i zaangażowania w prace. Za te pieniądze warto pomyśleć o innych lepszych zespołach. Antyreklamę będę im robić już zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala&Marcin VEGA - Doskonały wybór. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 08:03 Drodzy Państwo. Na naszym weselu w październiku br. grał zespół Vega. Jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług. Potrafią rozkręcić imprezę. Gwarantują przerwy maksymalnie po 15 minut i tego się trzymają. To właśnie m.in. dzięki nim mieliśmy tak wspaniałe wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balon Re: VEGA - Doskonały wybór. IP: *.182.223.114.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.01.11, 16:29 Tyle ze to nie zespol a raczej karaoke jakies. Wokalistka na zywo , tak sobie zreszta spiewa a kawalki z mp3 , prosto z netu. Mi osobiscie ten zespol sie nie podobal. Dobry DJ bylby o wiele lepszy. A jak zespol to prawdziwy , grajacy na zywo a nie spiewajaca panienka i gosc wciskajacy guziczki zeby wygladalo ze cos robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka Re: VEGA - Doskonały wybór. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 12:08 2 razy bawiłam się przy Vedze i za każdym razem świetnie (znam ich osobiście). Widzę ,że "konkurencja" nie śpi. Vega ma 12-sto letnie doświadczenie. Mają takie know-how, że nie są w stanie popsuć imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: VEGA - Doskonały wybór. IP: *.182.249.229.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.01.11, 13:46 Moze wlasnie rutyna powoduje ze ta ekipa jest slaba. A moze napisz co takiego powodowalo ze swietnie bawilas sie przy Vedze bo ja mimo szczerych checi nic ciekawego w nich nie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny VEGA - ja i moje dwie siostry skorzystałyśmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 20:36 Vegę trzeba rezerwować przynajmniej rok wcześniej. Ja i moje siostry braliśmy ślub rok po roku (każde na ponad 120osób) i zawsze wszyscy goście byli zadowoleni z tego duetu. Na ostatnim weselu dodatkowo mile zaskoczyła mnie ich oprawa świetlna. Jakieś lasery i inne bajery. Nie mówiąc już o nagłośnieniu, które gra mocno, czysto i nie denerwuje uszu. Nie rozumiem tej (imho) nieuczciwej nagonki tutaj. Dla mnie VEGA = 100% POZYTYW! Andrzej Czarny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: VEGA - ja i moje dwie siostry skorzystałyśmy. IP: *.182.222.118.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.01.11, 12:09 Nie chodzi o nagonke tylko o fakty. Vega to nie zespol muzyczny tylko wokalistka plus dodatki. Wokalistka zreszta przecietna. Jedyny plus jest taki ze ona potrafi prowadzic jakos tam te imprezy ale to wychwalanie to gruba przesada. W porownaniu do np. Samowara Vega to...zreszta nie chodzi o to zeby kogos dolowac. Vega to dobry wybor dla malo wymagajacych i tak powinno zostac. Do czolowki jej daleko , jak na duet z playbacku jest niezle. I tak powinno zostac. Dla mniej zamoznych moze to byc dobry wybor , jezeli komus zalezy na prawdziwym zespole w tym wyjatkowym dniu powinien sprawe przemyslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DominikR Magda uparta jak Balon, a VEGA płaci podatki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 07:46 Witam. VEGA to mój kolega Tomek, który jest zawodowym muzykiem i jego miła żonka, która dysponuje rzadko spotykanym altem. Tom większość aranżacji robi sam w swoim całkiem zacnym studiu, a robi to nieźle (mówię to jako muzyk-klarnecista po AM). Byłem na weselu jak grali u Katarzyny Kwiecień-Długosz z U.Z. i bawiłem się przednio (co też można było zauważyć po reszcie gości). Zarówno repertuar, jak i prowadzenie nie pozostawia nic do zarzucenia. Zabawy integracyjne prześmieszne, a zarazem w granicach dobrego smaku. Wciąż się rozwijają, pracują na nowoczesnych technologiach estradowych. Rozmawiałem kiedyś z Tomaszem, czy nie chciałby grać w pełnym składzie, to powiedział że nie, bo to się w żaden sposób nie przekłada na lepszy wynik finansowy. Dodając, że im większa drużyna tym trudniej nią zarządzać. Tomek zna osobiście muzyków z większości zielonogórskich składów rozrywkowo-weselnych i nieraz współpracują ze sobą. Podsumowując. VEGA ,to firma z wieloletnimi tradycjami i są prawdziwą firmą (VAT) nie potrzebującą reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Magda uparta jak Balon, a VEGA płaci podatki IP: *.182.242.237.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.01.11, 09:46 To ze zespol placi podatki moze zadowolic urzad skarbowy ale sadze ze goscie weselni maja to gdzies. I nie wierze ze w te robione w domowym zaciszu aranze bo jedzie od nich gotowcami z netu na kilometr. Kazdy moze miec swoje zdanie , komus moze nie przeszkadzac karaoke w wykonaniu vegi ale ja zawsze i w kazdym okolicznosciach bede ten zespol odradzal. Zreszta z tego co widzialem na forum nie tylko ja. A tlumaczenie skladu tego (karaoke?:)) ktore tu podales jest smieszne. Moze to klawiszowiec vegi mialby problem ze zgraniem sie z prawdziwa naprawde grajaca ekipa. Ja na weselach lubie paroosobowe grajace na zywo ekipy. Jak na ostatnim na jakim bylem zobaczylem "zespolik" Vega to sie zalamalem. Wiadomo bylo co bedzie : oklepane aranze w nagranymi przez kogos innego chorkami i spiewajaca panna. Glos wokalistki tez mi sie nie podoba. Jest jakis taki stary , nie ma w nim swiezego. Jak dla mnie ta ekipa bylaby do przelkniecia za niska cene na budzetowe wesele. Ale jezeli ktos robi ladna impreze na wiele osob w jakims fajnym miejscu wybor tego zespolu bedzie nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek-Vega Witam, tu Tomek z VEGI IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.11, 15:14 Witam. Dopóki mam klientów na wesela, to gram z przyjemnością. Na braki grań od lat nie narzekam. Jestem otwarty na konstruktywną krytykę, ale ignoruję niezdrowe krytykanctwo. Mam swoje studyjko i zawodowo zajmuję się produkcją muzyczną do zastosowań komercyjnych. To główny profil mojej działalności. Tak na marginesie - do chórków używam TC Helicon Voicelive 2. (można obejrzeć na YT) Zapraszam i pozdrawiam. Tomek www.wolk-lewanowicz.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławny Re: Witam, tu Tomek z VEGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 08:28 Witaj Tomi. Przepięknie i z klasą urwałeś wątek. Jak ktoś chce koniecznie się tu zareklamować, bo ma mało grań to niech podzwoni po starych wyjadaczach i grzecznie podpyta: co, jak i gdzie. Dla każdego coś się znajdzie. My tu w ZG wśród starych muzyków od dawna współdziałamy i mamy niepisany "pakt o nieagresji" . Wielce pozdrawiam Ciebie, Fraglesów, Samowar, Na Drugą Stronę, Koktajl, Revers, Naj, Asrę, Anex i całą resztę ! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Witam, tu Tomek z VEGI IP: *.182.236.49.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.11, 11:16 Może pan ignorować krytykę (czy według pana krytykanctwo) a inni mogą ją uprawiać. Mi się po prostu brzmienie i wesela w wykonaniu duetow z klawiszami nie podobaja.Mam dosć liczną rodzinę i dużo znajomych w wieku 20-25 lat. Na weselach bywam czesto.Nie lubie wszystkich (zeby nie bylo ze sie uwziełam) klawiszowo - mp3kowych zespołów i tego udawania. Dla niektórych może nie ma to znaczenia ale dla mnie tylko gra na żywo i z jakimis klasycznymi instrumentami zasluguje na oprawe tak wyjatkowego dnia. Dlaczego tam sie nie robi tego tak ze muzyka idzie z mp3 a panowie udaja ze graja na np. gitarach czy saksofonie? Tym wlasnie rozni sie prawdziwy zespol od "multiorkiestr" z klawiszami. A poniewaz tak jak napisalam pare wesel ostatnio zaliczylam wyrobilam sobie opinie. Zaznaczam takze ze nikogo nie reklamuje (chociaz mam swoich faworytow) , przedstawiam tylko swoj punkt widzenia. Wesele dla wiekszosc pan jest raz w zyciu. Wedlug mnie decyzja o doborze zespolu powinna byc dobrze przemyslana.A duety klawiszowo-wokalne to "prawie jak zespol" ew "pan zlota raczka". Oczywiście zapewne jest duza grupa ludzi ktorzy mysla odwrotnie i wypucowana i wyglaskana muzyka z mp3 to jest dla nich jedyny sluszny wybor , jednak nie dla mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do przemyślenia Re: Witam, tu Tomek z VEGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 13:52 Postanowiłam odnieść się do tego co Pani napisała ponieważ świadczy to, delikatnie rzecz ujmując, o pewnych lukach w wiedzy na omawiany temat. Nie do końca, mianowicie, jest prawdą, że jeżeli w składzie zespołu znajdują się tzw. instrumenty "żywe" np. bas, gitara czy, paradoksalnie, nawet perkusja to członkowie zespołu rzeczywiście na nich grają. W takich składach także, i to często, wykorzystuje się gotowe podkłady a muzycy a po prostu "udają", że grają. Niekoniecznie musi to dotyczyć całości repertuaru, czasami robi się tak w przypadku utworów, których 4 czy 5-osobowy zespół, z uwagi np. na aranżację, nie jest w stanie zadowalająco odegrać. Moralnej ale także i ekonomicznej oceny takiego zachowania chyba każdy powinien dokonać sam. Pozdrawiam serdecznie wszystkich muzyków i tych, którzy korzystają z ich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agadamek Re: Witam, tu Tomek z VEGI IP: *.40.51.80.easy-com.pl 27.01.11, 16:54 Prawda jest taka, że bez względu jak dobrze by nie grał zespół w żywym składem (tzn, tradycyjne akustyczno - elektryczne instrumenty: gitary, bas perkusja klawisze) zawsze dla laika będzie brzmiał bardziej szorstko i surowo niż duet odtwarzający muzykę z podkładów. Zespoły grające na żywo są dla gości, którzy cenią taką właśnie muzykę. Na 100%. Dobrzy i elastyczni muzycy samym graniem i interpretacją znanych z radia kawałków potrafią stworzyć niezapomniane show. Wszysto dzieje się w czasie rzeczywistym. Zgrana kapela może w dowolnym momencie przyspieszyć, zwolnić, czy przedłużyć kawałek ku uciesze gości. Z tego co wiem taki manewr jest bardzo trudny do wykonania przez duety karaokopodobne, a tym bardziej przez przeciętnego, weselnego dj'a. Ostatnimi czasy pojawiło się wiele ciekawych składów, w których nierzadko grają zawodowi muzycy, dysponujący profesjonalnym sprzętem. Ci ludzie potrafią zagrać niemal wszystko. Warto odsłuchiwać zespoły na próbach i przyglądać się, czy oprócz fajnego wizerunku i wesołego usposobienia muzyków weselnych mamy też do czynienia z profesjonalistami. Tu podstawowa zasada. Zero akocholu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 46.113.96.* 15.11.10, 16:55 lubuskie-zespoly.toplista.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 09:35 A może Centrum Weselne z lubuskiego Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <NAPIS> Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 11:58 polecam również "Helikon", myślę że może być dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 109.110.223.* 28.12.10, 16:11 Byłem na weselu z zespołem Heaven. Są z Lubska i są rewelacyjni. Muza na żywo, świetne prowadzenie uroczystości. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaa Zespół Sąsiedzi z zg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 13:50 we wrześniu 2010 roku wzielismy slub z mezem, zespolu na wesele nie wybieralismy dlugo! SĄSIEDZI to zespół, ktory na prawde daje czadu!! Polecamy na 10000000%. Impreza zazwyczaj do 4tej rano, my płaciliśmy 4600zł. Robia wielkie SHOW a prowadzący jest debeściarski - przebiera sie, ma fajne teksty. na poprawinach nikt nie chcial tanczyc! wszyscy byli padnięci. dwa wesela z nimi były naprawde wytanczone!!:) POLECAMY!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 23:24 Zespol " NA DRUGĄ STRONĘ" Polecam, wspolpracowalam z nimi i jestem bardzo zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki96 Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.11, 10:46 Wszystkie osoby planujące ślub lub wesele w Zielonej Górze, które nie wiedzą jaki zespół wybrać na wesele, a może DJa zapraszam na moją stronę: zespoły weselne Zielona Góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 23.08.11, 18:36 Witam :) Polecam z czystym sumieniem zespól z Lubska- BEAT BAND cała imprezę grają na żywo!!! Chlopaki wymiatają bosko a wokalistka ma świetny głos. Całość odjazd!!! POLECAM i pozdrawiam wszystkich :) www.beatband.wp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.11, 08:38 Polecam zespół HELIKON www.youtube.com/drzonkownet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grejt-Frut Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.pawluk.org 25.06.12, 21:45 Grupa Grejt-Frut www.grejt-frut.pl Zespół muzyczny Lubuskie - wesele Lubuskie - Zielona Góra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 07.07.12, 14:16 Stanowczo odradzam zespol Koktajl z Zielonej Gory.Grali na naszym weselu,goscie byli nie zadowoleni a ja razem z nimi.Pograli 3 piosenki i siadali do stolu,kiedy goscie wciaz byli na parkiecie i chcieli sie bawic.Naprawde duza pomylka z naszej strony.Omowilismy z nimi oczepiny ktore zostaly zmienione i skrocone bez naszej zgody.Kiedy czytalam na forum opinie na ich temat,nie wzielam sobie tego do siebie,ale powiem szczerze ze czasem warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 07.07.12, 22:19 Mam podobne opinie na temat Koktajlu. Kiedyś grali fajnie ale już mineła era zespolów grających z dyskietki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 16:05 Zespół Koktajl grał u mnie na weselu. To były bloki nawet po 5-6-7 utworów w zależności od zapotrzebowania i przerwy nie dłuższe niż 10 minut , co z resztą ustaliliśmy przed weselem.Poleciłam ten zespół znajomym i trochę nabrali wątpliwości po przeczytaniu tego wpisu. Nie byłam jeszcze na weselu czy innej imprezie tanecznej gdzie zespół grałby 3 piosenki i robił przerwę. Ktoś tu chyba komuś robi na złość? Odpowiedz Link Zgłoś
zespol-paradox Profesjonalna oprawa muzyczna 13.06.14, 10:22 Zespół muzyczny Paradox - wesela, bale sylwestrowe, studniówki, oprawa muzyczna www.zespol-paradox.pl Zadowolenie klientów, oraz duża ilość zleceń z polecenia cieszy nas i mobilizuje do ciągłej pracy, poszerzania repertuaru i inwestycji w wyższej klasy sprzęt muzyczny co owocuje lepszą jakością. Od początku naszej działalności graliśmy bardzo różnorodne imprezy i zawsze świetnie potrafiliśmy się dopasować do charakteru uroczystości. Obsługujemy województwa: lubuskie, wielkopolskie oraz dolnośląskie! Dominik Wawryk tel: 665 466 810 Tomasz Wawryk tel: 665 956 388 E-mail dominik.wawryk@wp.pl zespol-paradox.pl/demo18.html zespol-paradox.pl/demo20.html zespol-paradox.pl/demo14.html zespol-paradox.pl/demo9.html zespol-paradox.pl/demo17.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirella89 Re:zespol taki sobie, z samochodow polecam Klasyke IP: 62.29.174.* 01.09.11, 15:10 Moja kolezanka miala slub teraz w sierpniu i zespol jej wyjatkowo nie wyszedl - nie bede podawac, jaki, bo nie chce otwarcie krytykowac, powiem tylko ze byly 4 osoby i stad niedaleko. Ustalali co innego i mialo nie byc oczepin, tylko 1 zabawa w powoz - na to sie zgodzili, a tu goscie sie rozkrecili i zespol dodal 3 zabawy takie typowo weselne, wlacznie z praniem i kolankami. Koszmar! Za to moge pochwalic auto-kabriolet w starym stylu taki jak na czarno-bialych filmach niemych - strasznie mi sie podobal, bardzo mily Pan kierowca, pozwalal robic zdjecia w srodku i nawet za kierownica bez problemu. Chcialam wziac zamowic dla siebie, ale moj chlopak jeszcze potrzebuje czasu zeby sie namyslic, choc ja juz bym chciala... Pan mowil, ze ma jeszcze wolne pojedyncze terminy w tym roku, ale ogolnie radzil sie juz zapisywac na nastepny, bo najlepsze terminy szybko uciekaja. Tyle ze ja pewnie jeszcze troche poczekam. Mam wizytowke to i podam www.klasyka.zgora.pl Fotografowie tez byli niezli, ale nie mam wizytowki - jezdza we dwojke, sa z Krosna Odrzanskiego. Ale ja juz mam kolezanke, ktora robi super zdjecia, wiec mnie to nie interesuje. A kamera to juz troche przezytek, chyba ze dla rodzicow, zeby sobie mogli puscic. Jak uwazacie - nalezy jeszcze brac kamerzystow, czy np poprosic o takie animowane zdjecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keybordzista Re:zespol taki sobie, z samochodow polecam Klasyk IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 21:41 zdecydowanie zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 06.10.11, 18:11 Ja polecam Beat Band z Lubska. Byłam na weselu jak grali :) Swietnie grają na żywo a laska super śpiewa Polecam tel.787069634 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.12, 23:34 Ja osobiście polecam zespół HELIKON z Zielonej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.11.11, 02:28 Nie odpowiadam mrożonce bo to dawno zadane pytanie a tym o szukają i się zdecydować nie mogą. Ja z moja drugą połową bawiliśmy się przy wodzireju takim w cylindrze i smokingu i przy DJ o chyba duet pracujący zawsze razem. Tak sądzę bo byli bardzo zgrani. Mieli naprawdę dobrze brzmiące nagłośnienie i kilka fajnych efektów, tai niski dym, bańki i światła ale nie męczyli tym za często co uważam za plus. Poleciłem ich w rodzinie, szykuje się nam weselicho i z tego co wiem to już umowę z nimi podpisano. Na pewno są z Nowej Soli a w necie zalazłem ich na stronce CREO, są z tej firmy. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.12, 10:38 Ja polecam "Koktajl". Świetnie grają. Nie polecam Dj Łukasza, grał w Roxanie na sylwestra, totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.01.12, 14:56 Polecam zespół HELIKON www.youtube.com/drzonkownet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 17.01.12, 19:22 Tylko nie Koktajl!!! Proszę Was!! Jestes przereklamowany... Odpowiedz Link Zgłoś
nielad Mała prośba do weselników :) 20.02.12, 15:54 Korzystając z wątku - mała prośba, do której z pewnością przychylą się wszyscy muzycy. Drodzy goście weselni, starajcie się nie zamawiać piosenek u zespołu akurat w trakcie grania lub w przerwach między utworami (robi się długa pauza, wszyscy stoją a jedna osoba "ma sprawę" ). W trakcie trwania setu zespół i tak go nie zmieni. Dlatego najlepiej przyjść w czasie przerwy, do stolika. Wiadomo, że trudno o tym myśleć gdy jest zabawa i alkohol szumi w głowie :) , ale warto wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.12, 21:13 prosze zadzwonić, pogadamy. absolwenci akademii muzycznej w poznaniu 607518149 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kite Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 194.152.50.* 01.05.12, 02:49 www.zespol-hormon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beware Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 15:36 A ja szukam muzyka..pianista.Granie do obiadu.Gdzie szukac/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.pawluk.org 13.07.12, 00:41 Witam, znam bardzo dobrego pianistę proszę spróbować może akurat będzie wolny. Albert 606467799 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: 89.28.228.* 07.05.12, 21:34 Polecam jump the club. Chłopaki graję we dwójkę! Prowadzili mi wesele w kwietniu, co prawda było na spontanie ale wypadło rewelacyjnie! Sprzęt również na poziomie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.play-internet.pl 20.06.12, 14:43 z czystym sumieniem polecam zespół FACTORY ich strona: zespolfactory.pl/ Super zabawa! byłam na kilku imprezach gdzie grali, rewelacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.free.aero2.net.pl 18.07.12, 13:32 sprawdziłam stronę, bo nazwa wydawała mi sieznajoma i faktycznie byłam na weselu gdzie grali. Bardzo fajnie prowadzili zabawę i dużo grają, krótkie przerwy, ciekawy repertuar. kultura pierwsza klasa. rozmiawiałam nawet z młodymi gdzie oni ich wyhaczyli, okazało sie,że ktoś ich właśnie polecał na forum, umówili się z nimi. pojechali. Zaśwpieali i zagrali na żywca w domu. nie mieli wątpliwości. poza tym cena bardzo przystępna podobno. Z własnego doświadczenia, a jestem osobą, która lubi się bawić zdecydowanie mozna ich polecić, bo pozwalają sie poczuć wybawionym po imprezie, a to o to chyba chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.free.aero2.net.pl 18.07.12, 13:33 Factory! www.factory.pl Odpowiedz Link Zgłoś
grejtfrut Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? 25.06.12, 22:52 Grupa Grejt-Frut www.grejt-frut.pl/ Zespół muzyczny Lubuskie - wesele Lubuskie - Zielona Góra Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika i Mateusz Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.pawluk.org 27.06.12, 09:04 Jeśli jeszcze raz mielibyśmy wybierać zespół to oczywiście wybór padłby na grejt-frut. Goście pytali się nas gdzie was znaleźliśmy, bo takiego zespołu jeszcze nie słyszeli. Wszystko perfekcyjnie i mamy nadzieje, że będziemy się bawić na jakiejś imprezie z waszym udziałem. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga. Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.07.12, 21:55 Cześć, w pełni polecam dj który grał na moim weselu i potem na 2 weselach moich znajomych, jest świetny, oryginalny, nie gra biesiady, jest niesamowisty wszyscy bawili się do upadłego, w ogóle nie robił przerw chyba tylko 1 na 10 minut ale muzyka też wtedy grała a w dodtaku jest niedrogi. Naprawdę godny zaufania. Mam tylko tel. 531 962 231. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.12, 11:45 cześć byłem w zeszłym roku na tym hot-cafe.pl zawodowe podejście muza na poziomie polecam, fajne oczepiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.tktelekom.pl 22.10.12, 19:34 Na moim grał zespół z Lubska Beat Band :) Są rewelacyjni graja na żywo!!! polecam www.beatband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: zespół na wesele- kto z lubuskiego sensowny? IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.13, 13:43 Witam, czy ktoś zna zespół the brothers z Zielonej Góry?? Ktoś może był na weselu gdzie oni grali ?? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś